עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by law89,

מה מבין השלושה הכי טוב? evo 970 שמאיזו סיבה קפץ מאוד במחיר באמזון evo 980 - יש סתירה בנתונים בין האתר של אמזון לבין האתר של סמסונג. אם האתר של סמסונג נכון, זה נראה שהכונן איטי יותר evo 970 plus - שמשום מה עולה יותר מה-980

2. Started by s1nus,

הרגע חזרתי מksp קניתי צורב דיוידי.. חזרתי הביתה חיברתי את חיבור י IDE ואת הספק והמחשב עדיין לא מזהה את הצורב... מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון אליה?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  3. Started by Technoboy,

שלום לכולם! היום קניתי הארד-דיסק חדש, WD Caviar IDE 160GB 8MB Cache. במחשב שלי קיימים שני הארד-דיסקים, אחד Master שעליו מותקן הווינדוס, WD120GB. השני הוא IBM 40GB שמתנהג כ-Slave. הוא הרוס קצת אז החלטתי להחליף אותו. בכל מקרה, חיברתי את ההארד דיסק החדש במקום הצורב, הפעלתי את המחשב, הווינדוס עלה, הופיע פופ אפ למטה שהודיע שזוהתה חומרה חדשה. הכל טוב ויפה, אבל הכונן לא הופיע ב"מחשב שלי". ב-Device Manager זה כתב שההארד דיסק אכן קיים. החזרתי את הצורב, ניתקתי את ההארד דיסק הקטן (40GB כאמור) וחיברתי את החדש במקומו, אבל שוב לא ראיתי אותו במחשב שלי. אגב, מצב הג'אמפר בחדש הוא על Slave, כמו בהארד דיסק של ה-40, שאגב מזוהה כמו שצריך. מישהו מכם יודע מה יכולה להיות הבעייה ומה הפתרון לה? תו…

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  4. Started by Flow-Style,

שלום! אני קונה מחשב חדש שבו יהיה כונן קשיח דגם: Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD עכשיו יש לי בבית כונן קשיח של maxtor 120GB 8mbcach שהוא לא sata עכשיו השאלה שלי היא כאשר המחשב החדש יגיע אני מתכוון לשים את המאקסטור הישן עם הWD החדש.. אני יוכל להעביר נתונים בין שתי הדיסקים? כאילו אתם יודעים למשל להעביר משחק בין כונן C (שהוא יהיה ה SATA) לבין כונן D (שהוא יהיה המאקסטור הישן) תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  5. Started by dinraz,

קודם כל שלום לכולם.... אני מתלבט מאוד ואבקש את עזרתכם. החלטתי על קניית כונן גיבויי למחשב. כל החומר שלי נמדד במשהו של 25 GB חשבתי על כונן 2.5 של WD ואז התברר לי שאין בו גיבויי בלחיצת כפתור ולכן אני יכול לעשות את אותו גיבויי על אייפוד. מצאתי באנטרנט כונן של PHILPS 2.5 עם גיבוי בלחיצת כפתור. בהנחה ששניהם עולים אותו הדבר מה לדעתכם עדיף? http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=110&language=en כתובת של WD. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8483194&type=2&product=1&=כתובת של PHILIPS/ אשמח לתשובה.........

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  6. Started by dark_zero,

למה כשמישהו רוצה לקנות מחשב אז אתם מבאים לו מפרט עם צורב/צורב דיוידי ואז כשמישהו מבקש עזרה במשחק אתם שואלים אם זה מקורי אם לא אז נועלים הרי אתם בעצמכם ממליצים על צורבי דיוידי אפילו למעלה ראיתי "צורבי דיוידי מומלצים" מה הטעם להמליץ על צורב עם אתם אומרים שלצרוב זה לא חוקי?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  7. Started by Gilo2005,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב פנטיום 1 או 2 אני לא בידיוק יודע למחשב יש אהרד דיסק מסכן של 5 גיגה ויש לי אהרד דיסק של 80 גיגה 7200 RPM רציתי לדעת האם הHD יעבוד כמו שצריך על המחשב או יהיו המון בעיות

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  8. Started by benny_sh,

יש לי דיסק DVD שנצרב בצורב לא של מחשב אלא חיצוני ישירות ממצלמה דיגיטלית והמדיה היא +DVD. במחשב אני לא מצליח לקרוא את הדיסק והמחשב מראה לי את ה-DVD כאילו הוא ריק למרות שב-DVD רגיל המחובר לטלויזיה אני רואה אותו. הצעות בבקשה

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  9. Started by lidor_abo,

חברה אני רוצה לצרוב לדיסק אחר דיסק מקורי של משחק need for speed איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  10. מישהו יכול לעזור לי בלדעת איך ניתן להבדיל בין דיסקים שבנויים לעבודה 24 שעות ביממה ואיזה לא? האם רשום משהו על הדיסק עצמו? האם הסימונים שונים בין חברה לחברה? ומה קורה עם דיסק שלא בנוי לעבודה 24 שעות ביממה וכן עובד 24 שעות ביממה, מה יכול לקרות לו? תודה.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  11. Started by drbrain,

אהלן אני מחפש צורב דיוידי אמין וטוב לא חשובה לי מהירות אלא רק אמינות הצריבה ומינימום תקלות בצריבה על פי האתר שלכם "צורבי DVD מומלצים, מעודכן לחודש ינואר 2008" ראיתי שמתאים לי LiteON LH-20A1S וגם Samsung SH-S203B ציטוט מתוך לייטון : "לייטאון ידועים כסורקי שגיאות האמינים ביותר." כמו כן אני ממש אבל ממש לא מבין מה ההבדל בין DVD-R ו DVD+R מה זה bitsetting ודבר אחרון מחירי דיסקים מה נחשב לזול ומה נחשב ליקר בימינו נ.ב. אני לא מעוניין לחכות לבלוריי וHD-DVD

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  12. כונן פנימי בטכנולוגיית 3D XPoint שהייתה אמורה להיות הדבר הגדול הבא של אינטל מחולק לרוכשי Core i9-12900K באמזוןלכתבה

13. שלום אני צריך שתמליצו לי על צורב די וי די נבחר עם חיבור SATA מהירות X18 בצריבת דיסק DVD-R ואפשרות חריטה על הדיסק LIGHTSCRIBE קראתי את האשקול באתר לגבי צורבי הדי וי די המומלצים מעודכן לחודש מאי אך אף צורב מהם לא משך אותי כל כך שמעתי שיצא לפני שבועיים צורב חדש ומומלץ של LG מדגם: GSA-H62LI הבנתי שהדגם הזה עדין לא הגיע לארץ אשמח לדעת אם מישהו שמע על הדגם הזה או שיוכל להגיד לי מתי הוא יגיע לארץ???

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  14. Started by jorgito,

שלום! מחר אני הולך לקנות הרדיסק חדש (500GB) ואני צריך ייעוץ קל - או ב330 ש"ח לקנות הרדיסק פנימי SEAGATE BARRACUDA עם 32MB BUFFER או חיצוני ב390 ש"ח WD MYBOOK 500GB USB 2.0 - השאלה שלי היא האם בהפרש כזה זניח כבר כדאי ללכת על חיצוני - אני בעיקר מתלבט בגלל ההפרשים בביצועים, הכוונה שלי היא בעיקר להשתמש בהרדיסק למוזיקה וסרטים אבל אני ארצה גם להריץ תוכנות ואולי גם משחקים - כמה ההבדל מורגש בין פנימי לחיצוני בשימושים האלה?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  15. החברה האמריקאית פיתחה מערכת חינמית להרכבה וירטואלית של המחשב הבא שלכם תוך ווידוא כי כל הרכיבים מותאמים במימדים ובכמויות - עם קצת קידום עצמו מובנהלכתבה

16. Started by yotep,

לא מזמן קניתי דיסק קשיח אבל חיברתי אותו עם כבל של ATA33 ועכשיו שאני מנסה לחבר אותו עם כבל מתאים כדי שיפעל לי ב UDMA5 המחשב מסרב לזהות אותו בכל מצב אפשרי של הג'מפר כבר בביוס . מה לעשות? דרך אגב הכבל חדש

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש ויש לי עדיין את ההארד-דיסק הישן (IDE), ואני רוצה לחבר את שני ההארד-דיסקים, כבה שהחדש (SATA2) יהיה הראשי עם מערכת ההפעלה. על לוח האם יש לי רק בקר IDE אחד. ניסיתי לג'מפר את החדש גם כ-MASTER, גם כ-SLAVE וגם כ-CABLE SELECT. ב-CS וב-MASTER ה-XP מזהה את הכונן ב-DISK MANAGEMENT וגם ב-DEVICE MANAGER אבל לא ב-MY COMPUTER. ב-DISK MANAGEMENT הוא מזהה את שני הכוננים כ-PRIMARY. ואם אני מג'מפר את הכונן הישן כ-SLAVE, הוא לא מזהה אותו בכלל, גם לא במנהל ההתקנים. מכיוון שיש לי רק בקר אחד, ניסיתי לחבר את שני הכוננים הקשיחים במקביל וגם ניתקתי לצורך זה את כונן התקליטורים, ועל הבקר של ה-IDE יושב רק הכונן הישן, כך שלא זאת הבעיה. מה אני יכול לעשות? איך אני דואג שה-XP יזהה את ההארד…

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  18. 111 פיוניר עושה קמת חריקות האם כדאי לממש אחריות בחנות pccenter? והאם הם יעשו לי בעיות?< או שישר יחליפו לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  19. חברת Kioxia מצטרפת אל Marvell וסמסונג במירוץ - ומבטיחה כי גל כונני ה-NVMe הראשון תחת PCI-Express 5.0 יכפיל את הביצועים הרציפים של הכוננים המתקדמים ביותר כיוםלכתבה

20. הפעם מדובר בכוננים מכניים / קשיחים. https://www.youtube.com/watch?v=9cPr4M44Rec לידיעתכם.

21. Started by HydroIT,

מיני דיסקים כאלו (כאילו, מותאמים לשקע השני בכל צורב/קורא), בעלי נפח של 1.4ג'יגה - ניתן לצרוב עליהם כרגיל, כמו כל דיסק אחר?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  22. 4 טרה זה בכלל לא הרבה ביחד לגודל של משחקים היום. יש משחקים שמגיעים ל200 GB אפילו לבד. מה זה המחירים האלה? זה פשוט הזייה https://ksp.co.il/web/cat/152..1438?srsltid=AfmBOopl8HcT2mu-NKpUBpZ9d7TSbN_E8fkId--BMxZkatWlwkcsKouM

23. Started by ofeky1,

לא משנה לי פנימי או חיצוני העיקר שיהיה כמה שיותר מהיר!! הכי חשוב שיתמוך ב SD וב RS-MMC!! תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  24. Started by getzion,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים התקנתי וויסתה ובהתקנה חילקתי את הדיסק לשתיים החלק הראשון כולל את מערכת ההפעלה, כשמערכת ההפעלה עלתה החלק השני לא הופיע בשום מקוםהוא פשוט נעלם. מערכת ההפעלה היא וויסתה הום פרימיום 32 ביט אם זה לא הפורום אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לפורם הנכון תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  25. דגם ה-WD Blue SN580 ינסה להוכיח פעם נוספת כי השלם עולה על סף חלקיו, הפעם עם מהירויות מירביות של מעל ל-4,000MBpsלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.