אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
נגיד שאני משחק במשחק ועובר שלב או מעתיק קבצים כבדים אמור להיות רעש מהארדיסק? רעש טיפה חזק
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אותו ולא מוצא באף חנות.... מישהו יכול לעזור ? אני גר בת"א ויכול לקנות מאזור המרכז תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם . השאלה שלי היא : אם אני רוצה לצרוב סרט וידאו מכל פורמט שהוא (לא בהכרח DIVX ) לפורמט DVD , שכל DVD יקרא אותו , כיצד אני עושה זאת ? האם תוכנת ה- NERO מספיקה או שאני צריך תוכנה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
טוב, אז מכיוון שהחבר'ה פה חושבים שאין כמו סמסונג בכוננים החלטתי להצטייד בכונן קוראני חדש (בעצם שניים) אבל, מכיוון שאני רוצה לקנות את הטוב ביותר במחיר סביר (SATA2 7200 RPM) צדו את עיני שני כוננים. האחד 160 ג'יגה במחיר 404 ש"ח. דגם HD160JJ http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_HD160JJ.asp השני 120 ג'יגה במחיר 421 ש"ח דגםSP1213C http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointP80Series/SP1213C.asp?page=Features ועכשיו לשאלה: למה הדגם הגדול יותר דווקא זול יותר. מנבירה מאתר של סמסונג נראה לי שדווקא הזול יותר הוא המתקדם יותר מלבד נתון אחד. Multi-Burst On-The-Fly Error Correction האם זה עושה את ההבדל? ומה זה הנתון הז…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתמליצו לי על צורב די וי די נבחר עם חיבור SATA מהירות X18 בצריבת דיסק DVD-R ואפשרות חריטה על הדיסק LIGHTSCRIBE קראתי את האשקול באתר לגבי צורבי הדי וי די המומלצים מעודכן לחודש מאי אך אף צורב מהם לא משך אותי כל כך שמעתי שיצא לפני שבועיים צורב חדש ומומלץ של LG מדגם: GSA-H62LI הבנתי שהדגם הזה עדין לא הגיע לארץ אשמח לדעת אם מישהו שמע על הדגם הזה או שיוכל להגיד לי מתי הוא יגיע לארץ???
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
חברת Kioxia מצטרפת אל Marvell וסמסונג במירוץ - ומבטיחה כי גל כונני ה-NVMe הראשון תחת PCI-Express 5.0 יכפיל את הביצועים הרציפים של הכוננים המתקדמים ביותר כיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם היום הייתי בקספ על מנת לרכוש דיסק חיצוני 500GB. למוכר היו 2 הצעות my book essential2 של W.D במחיר 575 ו- .FreeAgent Desktop של Segate במחיר 550. המוכר דווקא המליץ על הזול מבנהם, דבר שבלבל אותי ולכן לא קניתי. מה אתם ממליצים? איזה דיסק לקנות?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית .. אחד ישן מעפן ואחד די חדש .. החדש אבא שלי לקח והישן אחי .. עכשיו אני רוצה להחליף תהארד דיסקים ביניהם מהמחשב החדש לישן ומהישן לחדש . לא צריך פירמוט נכון ? יש קבצים כאלה שאתה סם ב SYSTEM32 ואז לא צריך לפרמט ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, הכונן שלי נהרס ורציתי לקנות כונן חדש. קראתי הרבה המלצות בקשר לLG GSA-H62N וחשבתי לקנות אותו. אך באשקול בנעוץ היה פרט שתפס את עני: "שימו לב שה- N לא תומך Lightscribe בעוד שה- L כן" מה זה lightscribe? מה זאת אומרת N לא וL כן? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
טוב תקשיבו. הצורב בן כשנתיים. הגיע עם המחשב שלי. במשך כל הזמן הצורב לא התנהג כראוי, אבל זה לא ממש הציק לי. לדוגמה, אם אני משאיר דיסק בפנים (כל דיסק חוץ מדיסק BOOT או דיסק ווינדוס) כאשר אני פותח את המחשב או שאני עושה ריסטרט, לוקח איזה דקה יותר זמן למחשב לעלות, וכשהוא עולה, הכונן מתפצל בMY COMPUTER ל2 כוננים בלתי שימושיים-רק rewritable disk וcd-rom. עם זה עוד הסתדרתי, פשוט לא שמתי דיסק על הפתיחה. בזמן האחרון הצורב מעלה בעיות יותר חמורות. מדי פעם חברים מביאים לי מידע צרוב על דיסקי DVD-R או DVD+R. הצורב כמובן אמור לקרוא את שניהם לפי המפרט שלו. מה שקורה הוא שהצורב מזהה אותם כדיסקים ר-י-ק-י-ם, וגם לא של DVD, אלא של CD. אי אפשר לעשות כלום עם הדיסקים האלה והכונן חסר תועלת לחלוטין…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין לינוקס... אבל זה לא כל כך הצליח משום מה.... אבל הבעיה שנהייתה לי קצת בעיה עם המחיצות של כונן D במקום המחיצה של כונן D בקיבולת של 54GB קיבלתי את כונן D כ 48GB ועוד שתי מחיצות... אחת של 480 מגה ועוד אחת של 6GB אני רוצה להחזיר את סדר המחיצות למצב הקודם כך שמחיצת D תחזור להיות 54GB בלי המחיצות הקטנות האלה... איך אני עושה את זה? **מצורפת תמונה להמחשה** תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי סרט dvd על המחשב אבל הוא נמצא בשתי תיקיות (VIDEO_TS ו- AUDIO_TS) איך אני צורב את הסרט לדיסק dvd??
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, הצורב (SONY DVD RW DW) לא קרא את הדיסק, הדיסק נראה מצויין, בלי שריטות. ניסיתי שוב ושוב, כל פעם מכניס ומוציא את הדיסק, בודק אולי הוא לא יושב טוב וכו'... ואז נשבר לי לנסות והוצאתי את הדיסק - על הדיסק הופיעו שרידי חומר לא מזוהה, בהתחלה זה נראה כמו סדקים, שיוצאים ממרכז הדיסק, אבל אחרי השוק הראושני שלי נגעתי בהם והם כמו גומי, או... סיליקון קשה, הם נמרחים משהו. משהו יודע מה הולך לי בצורב, אני מפחד להכניס דיסק אחר לשם והדיסק עם החומר הזה עליו חשוב לי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כמה יש לו אחריות? הייתי היום ב-SKY PC ונאמר לי שנתיים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום אנשים התקנתי את הכונן הנ"ל על לוח של ASUS חדש נדמה לי A2NPV-VM ולמרות שהדיסק פרט להיותו מרעיד עובד בסדר ומזוהה על ידי המערכת לפי שם גם בSETUP אבל מצד שני יש לי הודעה מוזרה ליד האייקונים לצד השעון שלפיה החומרה ריבוע אפור עם חץ ירוק שהכותרת שלו SAFTEY REMOVE HARWARE כשאני לוחץ על האייקון הנ"ל יש לי חלון ובו אפשרויות ומוביל אותי למעשה להתקנת דרייבר של הדיסק. לא מצאתי דרייבר מתאים לדיסק גם לא באתר הבית של WD השאלה אם זה משנה משהו ואם יש דרך לפתור את זה תודה!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע במחשב 2 הארדיסקים של 500GB SATA 2 והם פועלים ברייד 0 אני רוצה לצרף הארדיסק של 250GB IDE ולהתקין עליו VISTA יש לי בלוח אם יציאת IDE אחת שהיא הולכת לצורב ואת החיבור השני שמתי בהארדיסק אבל שאני מדליק תמחשב זה לא מזהה את ההארדיסק ולא את הצורב שניתקתי את ההארדיסק זה זיהה עוד פעם תצורב ניסיתי לשחק עם הג'אמפר אבל זה לא עזר, כל פעם שההארדיסק היה מחובר זה לא זיהה את אותו ואת הצורב אז אני צריך עזרה עם השילוב בין ההארדיסקים תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות צורב ואני לא מצליח לבחור איזה מהם כדאי לי: samsung sh-203b asus 2014 l1t lg gsa h62nk מה מהם נחשב לצורב הכי טוב?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפעיל מחשב לא על HD , האם אפשר לקחת דיסק אונקי רגיל 16 ג'גה לצורך העניין או כרטיס זיכרון נגיד sd גדול ולהפעיל עליו XP וכו'.... תודה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מותג אחסון ה-NVMe הצעיר מוסיף לצמוח במהירות עם דגמי PCI-Express 4.0 נוספיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
http://hazira.globes.co.il/sale.php?sale=3058396&refid=226#SaleJoinContentTop 200 GB ,המחיר נראה נמוך מאד,אין פרטים על הממשק,תומך USB2 ורק 2 MB ,האם הקניה שווה ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש. קראתי את סטיקי המומלצים כדאי לנסות להבין איזה צורב DVD מומלץ לי לקנות למחשב, וראיתי שהצורבים מחולקים לשני סוגים - SATA ו-PATA. השאלה היא - האם יש עדיפות כלשהי לקחת צורב SATA, או שחוץ משיטת חיבור שונה אין שום בשורה חדשה עם הצורבים האלו, ואין לי מה להתחשב בצורת החיבור כשאני בא לקנות צורב, אלא בתכונותיו של הצורב בלבד?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני רוצה לקנות כונן קשיח אבל.... מבולבל בהתחלה חשבתי פנימי אבל אז חבר אמר לי יש לך נייד עם תקנה חיצוני תוכל לחבר לנייד(יתרון) אז... מה כדי ? חיצוני ? פנימי?? ועוד דבר ראיתי כונן קשיח חיצוני 500GB עם MY BOOK של WD מה אתם אומרים עליו? תודה אנשים ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חדש למחשב. אני התעניינתי בהארד דיסק הזה: http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429914 משהו מכיר אותו מבחינת אמינות ? האם ה32MB שיש לו באמת משנים ? איך הוא מבחינת שקט ? (זה מחשב שנמצא ליד המיטה שלי) ודבר אחרון אם משהו יכול גם לתת ביקורת קטנה על החנות ... תודה רבה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בלדעת איך ניתן להבדיל בין דיסקים שבנויים לעבודה 24 שעות ביממה ואיזה לא? האם רשום משהו על הדיסק עצמו? האם הסימונים שונים בין חברה לחברה? ומה קורה עם דיסק שלא בנוי לעבודה 24 שעות ביממה וכן עובד 24 שעות ביממה, מה יכול לקרות לו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-