עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by deborah76,

הי! איך אפשר לצרוב סרט בפורמט AVI, או MPEG בשני דיסקים? זאת אומרת לפצל אותו כדי לצרוב את כל הסרט בCD רגיל? תודה על כל פיסת מידע

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  2. עכשיו התקשרתי ל-KSP ושאלתי אותם למה אין להם SATA רגיל והנציג שם אמר לי שSATA וSATA2 זה אותו דבר ושרק צריך לג'מפר אותו האם זה נכון?? זה לא מזיק לשים SATA2 בלוח אם שתומך בSATA רגיל יש לי ASUS P4P800 אני יודע שזה לוח אם ישן תודה רבה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. Started by OFIRLEVY66,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE LG GSA-H44 DVDRW X18 LIGHTSCRIBE איזה מבין הצורבים הנ"ל עדיף מבחינת איכות תמונה על הדיסק ובכל איזה מהם טוב יותר? או שאתם ממליצים על משהו אחר

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. יש לי צורב חיצוני של BENQ (חיבור USB) מדגם EW822U ואני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה היא שנאלצתי לפרמט מחדש את המחשב, וכנראה שאבד לי הפלופי של ההתקנה, ולכן כאשר אני מחבר את הצורב ל USB, המחשב לא מזהה אותו.. ניסיתי להכנס חאתר של BENQ לשם הורדם תוכנת ההתקנה אך היא לא נמצאה שם. למישהו יש את היכולת או המידע כיצד אני מאתר מחדש את תוכנת ההתקנה כדי שאוכל לחבר ולהשתמש שוב בצורב שלי ? המון תודה מראש, תומר.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by eegg,

יש לי מחשב נייד ibm x23 ולפני כמה שעות הוא נתקע ואז עבד קצת וכשניסיתי להדליק אותו שוב הוא לא נדלק וכתוב hard disk falure זה אומר שהוא הלך?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by gilloze,

אני מעונין ליקנות HD 250 16 MB SATA2 וראיתי שכולם ממליצים על maxtor וראיתי באתר ביקרות על maxline 10 ראיתי בזאת את זה ככה http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=142201&DB187326=187333 ואני לא יודע איזה דגם יותר טוב ושנים 16 mb ?ושניהם sata2 תודה רבה גיל והאם זה ההארדיסק הכי מומלץ?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. חברת Kioxia מצטרפת אל Marvell וסמסונג במירוץ - ומבטיחה כי גל כונני ה-NVMe הראשון תחת PCI-Express 5.0 יכפיל את הביצועים הרציפים של הכוננים המתקדמים ביותר כיוםלכתבה

8. שלום רציתי לקבל חוות דעות על הצורב הנ"ל. הוא שקט? מהיר? יעיל? תומך בדיסקים דו-שכבתיים? במיני-דיסקים? עמיד? אמין? תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by esoreanu,

שלום, משהו אולי יודע איפה אפשר למצוא כרטיס PCI שמוציא ESATA? חפשתי ב- ZAP ולא כ"כ מצאתי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. Started by haviv822,

בזמנו קניתי את הצורב LG H10N , משהו זוכר אם הוא תומך במידיות Double Layer ? (8.5GB

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. אני לא מבין גדול בזיכרונות ניידים ואני צריך לקנות אז הינה מה אני חושב ואני מתלבט http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=973 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=955 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=631 ואם יש למשהו עצה יותר טובה.. אז שייביא ואני מעדיף 8gb והתקציב שלי הוא עד 180 ש"ח. אם רשמתי במקום הלא נכון תעבירו

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. http://hazira.globes.co.il/sale.php?sale=3058396&refid=226#SaleJoinContentTop 200 GB ,המחיר נראה נמוך מאד,אין פרטים על הממשק,תומך USB2 ורק 2 MB ,האם הקניה שווה ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by idan_sharabi,

שלום לכולם . השאלה שלי היא : אם אני רוצה לצרוב סרט וידאו מכל פורמט שהוא (לא בהכרח DIVX ) לפורמט DVD , שכל DVD יקרא אותו , כיצד אני עושה זאת ? האם תוכנת ה- NERO מספיקה או שאני צריך תוכנה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. מישהו יכול לעזור לי בלדעת איך ניתן להבדיל בין דיסקים שבנויים לעבודה 24 שעות ביממה ואיזה לא? האם רשום משהו על הדיסק עצמו? האם הסימונים שונים בין חברה לחברה? ומה קורה עם דיסק שלא בנוי לעבודה 24 שעות ביממה וכן עובד 24 שעות ביממה, מה יכול לקרות לו? תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by shai265,

יש לי בעיה רצינית עם הצורב DVD : הרכבתי אותו למחשב הוא זיהה אותו אבל במערכת ההפעלה הוא מופיעה ככונן DVD רגיל מה שלא מאפשר לי צריבה ותוקע את המחשב בעת שאני מכניס דיסק. יש לציין שכבר החלפתי כמה צורבי DVD ובכולם היה אותו בעיה. הצורב הנוכחי שלי הוא LG GSA-H30N

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. מותג אחסון ה-NVMe הצעיר מוסיף לצמוח במהירות עם דגמי PCI-Express 4.0 נוספיםלכתבה

18. Started by SemteX,

טוב תקשיבו. הצורב בן כשנתיים. הגיע עם המחשב שלי. במשך כל הזמן הצורב לא התנהג כראוי, אבל זה לא ממש הציק לי. לדוגמה, אם אני משאיר דיסק בפנים (כל דיסק חוץ מדיסק BOOT או דיסק ווינדוס) כאשר אני פותח את המחשב או שאני עושה ריסטרט, לוקח איזה דקה יותר זמן למחשב לעלות, וכשהוא עולה, הכונן מתפצל בMY COMPUTER ל2 כוננים בלתי שימושיים-רק rewritable disk וcd-rom. עם זה עוד הסתדרתי, פשוט לא שמתי דיסק על הפתיחה. בזמן האחרון הצורב מעלה בעיות יותר חמורות. מדי פעם חברים מביאים לי מידע צרוב על דיסקי DVD-R או DVD+R. הצורב כמובן אמור לקרוא את שניהם לפי המפרט שלו. מה שקורה הוא שהצורב מזהה אותם כדיסקים ר-י-ק-י-ם, וגם לא של DVD, אלא של CD. אי אפשר לעשות כלום עם הדיסקים האלה והכונן חסר תועלת לחלוטין…

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. נגיד שאני משחק במשחק ועובר שלב או מעתיק קבצים כבדים אמור להיות רעש מהארדיסק? רעש טיפה חזק

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by yaron9988,

שלום אני רוצה להפעיל מחשב לא על HD , האם אפשר לקחת דיסק אונקי רגיל 16 ג'גה לצורך העניין או כרטיס זיכרון נגיד sd גדול ולהפעיל עליו XP וכו'.... תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. לפני כשבוע יצאתי לאילת והמחשב שלי פעל בצורה רגילה לחלוטין. כשחזרתי גיליתי שאני לא יכול להעלות את windows יותר, אז פירמטתי את מחיצת c בלבד! (הכונן שלי מחולק לc ולd). במהלך הפירמוט עצמו נתקלתי בבעיות רבות, אבל נראה כאילו הדברים הסתדרו בזמן שהתקנתי את windows. לצערי, לאחר ההתקנה גיליתי שD לא מפורמט והינו בלתי נגיש. לצערי הרב לא גיביתי את החומר על הכונן, ויש לי בו כמות עצומה של מוסיקה, משחקים ושאר ירקות שהייתי שמח להצליח לשחזר. אני אהיה אסיר תודה לכל אחד שיוכל לעזור לי :\

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by hosham,

יש לי HD WD 160JS SATA 2 הראשון שהיה לי התחמם לטמפ' של 55 מעלות והחליפו לי אותו לאחר,ומשום מה גם בו יש את אותה בעית התחממות+הדיסק עובד די לאט בהעברת קבצים. עשיתי גם בדיקה של זמן גישה ממוצע לדיסק אצלי ויצא -18.5 מילי שניה ובדיסק ATA ישן היה זמן גישה של 13.5 מילי שניה. אני יכול להחליף אותו או שוב לאותו דגם או לדיסק של MAXTOR 160 SATA2 DIAMOND 10 8MB ,מה אתם אומרים שווה לעבור למקסטור או להישאר עם WD?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  23. יש לי 2 מחשבים בבית .. אחד ישן מעפן ואחד די חדש .. החדש אבא שלי לקח והישן אחי .. עכשיו אני רוצה להחליף תהארד דיסקים ביניהם מהמחשב החדש לישן ומהישן לחדש . לא צריך פירמוט נכון ? יש קבצים כאלה שאתה סם ב SYSTEM32 ואז לא צריך לפרמט ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. מפת הדרכים של הצלע השלישית במירוץ האחסון המכאני מפנטזת על מעבר אל טכנולוגיות MAMR ו-HAMR בדרך לדגמים עם נפחים של 40TB או יותר בתוך כשלוש שנים מהיוםלכתבה

25. Started by Oranili,

.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים