עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חפשתי בהרבה אתרים ולא מצאתי מדיות רב פעמיות בכזו מהירות (אם אפשר יותר מ-X10, מה טוב...) מישהו?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by -swap-,

ברצוני לדעת איזה בקר ראיד כדאי לי לקנות כיום וכמה הוא אמור לעלות. אני רוצה לחבר שני דיסקים קשיחים אחד לשני תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by PeaS,

סיימתי להרכיב את המחשב החדש, והמחשב עושה "חצי פוסט" - הוא נתקע בקטע של Detecting IDE Drives (אולי לא בדיוק המשפט הזה, אבל הבנתם את הכוונה), ואי אפשר לעשות כלום אפילו לא להכנס לביוס. בדקתי את הPort 88 Card (יש לי את הEPoX 8K3A+, ויש בו אחד מובנה), והופיע בו 75. בדקתי בחוברת כדי להבין מה זה אומר, וזה מה שמצאתי: Detect & Install all IDE devices: HDD, LS120, ZIP, CDROM... . עכשיו אני לא מבין מה לא מחובר טוב, יש לי כונן DVD שמחובר ללוח בכבל ATA33 (הATA33 זה הכבל עם הפחות גידים והגידים גם יותר עבים, נכון?), צורב SCSI שמחובר לבקר SCSI (כרטיס בחריץ PCI), ושני הארדיסקים שמחוברים כMaster וSlave עם כבל ATA133 (זה עם ההרבה גידים שהם גם יותר דקים, נכון?). מה יכולה להיות הבעי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by MDK,

אתם מכירים את הדגם DVD *TRAY MODEL* Model A06S של Pioneer ? ? ? ניתן למצוא אותו אצל למיר האם הוא טוב? או האם עדיף DVD של AOPEN? עריכה: בבקשה תענו - anyone...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Xenomorph,

האם ניתן לשחזר כונן לאחר שבוצע פורמט ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לכם מושג מתי יצאו לחנויות הכוננים החדשים? האם הם יתנו יתרון משמעותי בביצועים\עוצמת רעש ביחס ל- WD 80 GB 8mb cache?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. נכון שזה מפתיע? לא.. סיגייט סקאזי אלו דיסקים לא מדהימים בכלל... מדובר על דיסקים חדשים צ'יטה, 9G, שעלו המון כסף. הבעיה היא לא בבקר, לא בכלום, רק בשני הדיסקים, שיוצרו ביוני 2001 ע"פ החותמת. אז, אמינים מאוד?...

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by marking,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח משהו כמו 80 גיגה או 60 לא משנה, פשוט נגמרו לי ה57 גיגה שיש לי במחשב (את האמת נשאר לי 5... הכל מפוצץ בסרטים ומשחקים...) אני רוצה דיסק קשיח מהיר בלי על מיני קירטועים, התקציב לא משנה. אני לא מבין בדיסקים קשיחים לא אכפת לי אז אני צריך את עזרתכם, תודה...

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by or,

ראיתי מלא הסברים על raid 1 או raid 2 אבל לא על raid 5 ורציתי לגעת אם יש מצב של raid 1+2 ומה הוא עושה??

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. ??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by KoM,

בדקתי היום שוב את הסיגייט החדש שלי המחולק לשניים, מחיצה אחת של 12 ג'יגה בייו ומחיצה שנייה של איזה 27 ג'יגה בייט, כאשר בדקתי עם סנדרה את המחיצה הראשונה הקטנה היא קיבלה ציון מעולה, מהיר מהמאקסטור, והמחיצה השנייה קיבלה ציון משמעותית כמעט חצי ממנו, מה יכול לגרום לדבר הזה ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by benor,

שלום יש לי 2 כוננים (מחיצות) 1 C 5 ג'יגה 2 גיגה פנויים כונן 2 D 26 ג'יגה 14 פנוי האם כדאי לי להגדיל את C כי נראה לי שהוא קטן מדי למשהוא כמו 8-10 ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. נכון שבערך כל חוגש יוצאת סדרת כוננים חדשה אבל בכל מקרה איזה סדרה\כונן הוא באמת הכי טוב או מהיר או הכי משתלם?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. לפני חודש קניתי הרדיסק Western Digital בנפח 40 GB מסידרת WD400EB ומאז הוא עושה לי רק צרות!!! בהתחלה עוד הוא לא הראה שום סימן לבעיה אבל ככל שחלף הזמן ככה הוא נדפק יותר ויותר. בהתחלה נתקלתי בבעיה לפתוח קבצים מכווצים שלמרות שהקובץ היה תקין לגמרי הוא הציג לי הודעות שגיאה (CRC ERORR) ואם הייתי מנסה עוד פעם או פעמיים הוא היה פותח לי את הקובץ ללא בעיות. לאחר מכן, כאשר ניתקלתי בבעיה, ניסיתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה (XP אבל לא רק) וכן החלה הבעיה הגדולה!!! בהתחלה הוא הציג הודעה שקובץ זה או אחר לא הועתק כמו שצריך והוא שואל אותי האם לנסות שוב ואז אם אני אומר לו לנסות שוב אז שוב אחרי פעם או פעמיים הוא מדלג על ההודעה ומעתיק את הקובץ כמו שצריך להרדיסק (בספק...). וזהו, לאחר שהמערכת הו…

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by urich,

ראיתי בnetaction צורב ב460 שקל כולל משלוח של aopen במהירות 32/12/48 מה אתם אומרים http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=562215

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי כרגע 40g 7200rpm של wd ועוד 40G אותו דבר של סייגיט. אני מקבל ביום ראשון wd 80g ותהיתי עם כדאי לי להשתמש בו להתקנת מערכות ההפעלה\משחקים או שמה כדאי לי לחסוך לעצמי את הטרחה ולהשתמש בו לאיחסון ( מוזיקה , סרטים וכו... ) ? . עם אני אשתמש בו למערכת\הפעלה משחקים , כיצד לחלק אותו ? אני מתכוון להשים winxp ו win98 ומשחקים ( בכונן אחר , למקרה שאני אצטרך לפרמט שיהיה לי גיבוי לsave games ) .

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Dj_Infernal,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה ארדיסק כדי לקנות שמעתי ש - הסידרה של 60GXP של IBM היא טובה.! עכשיו ברור שאני קונה 7200 סל"ד IDE......... עכשיו שאל איזה חברה הכי כדאי?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מחר או מחרתיים אני מקבל מז"ל חדש (מעבד, זכרון ולוח ;D). ויש לי הרד דיסק די ישן 5400 ו ATA66 או 33.... השאלה שלי אם נגיד, תאורטית, מספיק לי המקום שיש לי עכשיו בדיסק (10GB) האם ממש כדאי לי להשקיע כסף על הרד דיסק חדש? או שביצועי ההרד דיסק הם זניחים בהשפעה על המערכת? תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by le cat,

בקרוב אקבל מחשב חדש עם כונן Maxtor 80GB 7200RPM DiamondMax Plus D740X. מערכת ההפעלה תהיה WIN XP. 80GB זה המון! כיצד כדאי לחלק את הכונן? - לכמה חלקים לחלק? - האם כדאי להפריד את מערכת ההפעלה משאר התוכנות? האם זה בכלל נוח בפעילות השוטפת? - האם כדאי NTFS או FAT32. האם NTFS תומך בתוכנות\משחקים ישנים יחסית? מהם חסרונות NTFS? אשמח לקבל עצות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by The Grey Matter,

היום לאחר 11 שנים של שירות יעיל , התפגר לבסוף גיסק 10GB של WD (כנראה בעייה במנוע שמסובב את הפלטות) זה נקרא HD אמין! ;D

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by guyyug,

לאחרונה השירים האחרונים בדיסק לא נשמעים טוב יש רעשי רקע (כמו קסטה דפוקה) הדיסק לא שרוף והבעיה רק בשירים האחרונים ניסיתי עם שתי סוגי מדיות אחת אפילו איכותית ויש את אותה הבעיה (הצורב עבר ניקוי לאחר שהפסיק לצרוב וזה עזר )

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by KoM,

האם באמת מוניטין האמינות נכון ? למישהו היה בעיות כלשהם עם סיגייט ?

• 29 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by udi,

איך אני יודע האם הצורב שלי תומך ב OVER BURN או לא ואם כן כדי להפעיל את הפעולה הזאת צריך לעשות פעולה מיוחדת ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום שלום לכם, ובכן, לפי מספר ימים קניתי צורב חדש (LiteOn X32) ואיתו גם קניתי 25 מדיות של Sky אשר עושות רושם טוב מבחינת מהירות(עדיין אין לי מושג לגבי אמינותם לאורך זמן, אבל לא נדפקה לי אף מדיה בנתיים). רציתי לקנות חבילה של 100 מדיות מהחברה הזאתי, אבל לא מצאתי. לכן שאלתי היא, איזה מדיות אמינות, באיכות גבוהה אשר עומדות במהירות שנכתבה עליהן אפשר לקנות בחבילות של מאה? ובכלל המלצות על מדיות איכותיות. בתודה, גוסט דוג.

• 37 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים