עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by lidor_abo,

חברה אם המאוורר מוציא חום זה אומר שזה המאוור שמוציא אוויר?!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. Started by A-10,

למי זה לא קרה ? ואם לא, רוב הסיכויים שיקרה. אז הנה, על קצה המזלג תהליך שחזור מידע, ובמקרה הזה מכרטיס מיקרו SD. https://www.youtube.com/watch?v=oW6smFTPDZs

3. Started by the kooks,

שלום. לקרוב משפחה שלי היה מחשב ישנן ובו הכונן שאני מדבר עליו רציתי לדעת אם זה כונן קשיח רגיל או שהוא לשרתים או משהו מיוחד מפני שהצורה שלו שונה מהכוננים הקשיחים שרואים ביום יום... בנוסף לא רשום עליו את הנפח שלו.. מישהו יודע כמה יש לו ב GB? שבת שלום.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  4. אוקי יש לי 3 כוננים של WD 2 של 40 ג'יגה 8 מגה קאש IDE ואחד 80 ג'יגה SATA. יש לי מחשב sempron 2800 ולוח אם KV8PRO. עכשיו, כשאני מתקין מערכת הפעלה על דיסקי ה-IDE, הוא מסיים להעתיק את הקבצים להתקנה אבל כאשר המחשב עושה ריסט ואני מגיע לקטע של ההתקנה הממשית הוא אומר לי missing operating system. זה עושה לי את אותה בעיה בשני ההארדיסקים. יש לציין שבדיסק אחד זה לא היה ככה, קרה משהו במחשב הקודם שלי ומאז זה ככה. הדיסק השני היה ככה מלכתחילה. זה קורה בכמה מערכות מחשב (ניסיתי על A3000+ סמפרון2800 פנטיום 3 למיניהם ואינטל דואל קור בכולם אותה בעיה), ככה שאני מניח שהבעיה בהארדיסק. הקטע המשעשע הוא שהוא מתפקד כהארדיסק נורמאלי לחלוטין אבל! אי אפשר לפרמט אותו בווינדווס והוא כל הזמן נכשל בפירמוט…

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  5. שיהיה הכי מהיר שיש היום הכי מקצועי ושל החברה הכי מובילה בתחום היום תודות רבות על העזרה ....

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. Started by Danihell,

האם משהו מכיר מקום או בנדם שיכול לעזור לי אם זה. צריך לשחזר מישם הרבה מוסיקה ותמונות.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by lmlm,

שלום, יש לי צורב שך LG H10 הזה שכולם ממליצים עליו בפורום מפרטים. עכשיו הבעיה היא כזאת :כאשר אני סוגר תמחשב, הצורב מוציא את הדיסק שבפנים ולא סוגר את הכונן. ככה שיוצא שהכונן בחוץ, והמחשב מכובה. איך אני מבטל לו את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  8. אוקיי, אז כמו שאמרתי - אני רוצה לשים את ה HD הישן שלי, שיש בו WIN XP במחשב של אחי, שיש לו כרגע גם HD עם WIN XP... תהיה בעיה או התנגשות? איך המחשב יעבוד עם 2 מ''ה?? תודה חבר'ה...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by Ashand,

האם החיבורים של HD SATA 2.5 מתאימים לחיבורים של 3.5 ? האם המתח של מערכת PC רגיל יתאים לי ל-HD של 2.5 ?? חבר שלי הרס לי תדיסק בלפטופ עשה מחיצות בלגנים והמסך נתקע בבוט אפ כשהוא מזהה את הפריימרי כדיסק שהוא יצר והוא לא בוטאבל (BOOTABLE) קיצר סיבך אני רוצה לחבר את ה-HD הנייד ל-PC ואז לפרמט ולתקן את מה שהוא עשה ואני צריך לדעת אם זה בסדר ובטוח לחבר אותו ל-PC...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. שלום לכולם: עד היום לא היה לי צורב DVD, ואני חושב לקנות את ה LG GSA-H30N . אם למישהו יש ניסיון איתו - אני אשמח לשמוע אם הוא קל להתקנה, ואם יש איתו איזשהן בעיות. חוץ מזה, ראיתי שהוא מגיע בלי תוכנה מצורפת. יש לי nero 5.5 מותקן - אפשר להשתמש בו כדי לצרוב DVD? אם לא - באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. בואו להתרשם מעוד סט של מוצרים משתלמים במיוחד מחנויות מקוונות שונות של אמאזוןלכתבה

12. Started by uk1980,

יש לי בבית שני מחשבים אחד נייד והשני נייח, יש לי מספר דיסקים של dvd שצרבתי בעבר ואף אחד מהמחשבים לא מזהה אותם, כאשר אני מכניס אותם לכונן בשני המחשבים המחשב מזהה אותם כדיסק ריק ונותן לי את האפשרות לצרוב עליהם. כאשר אני מכניס אותם לdvd שמחובר לטלויזיה אני כן רואה ויכול להפעיל את הקבצים שצרבתי עליהם. למה המחשבים לא מזהים את תכולת הדיסקים?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by law89,

מה מבין השלושה הכי טוב? evo 970 שמאיזו סיבה קפץ מאוד במחיר באמזון evo 980 - יש סתירה בנתונים בין האתר של אמזון לבין האתר של סמסונג. אם האתר של סמסונג נכון, זה נראה שהכונן איטי יותר evo 970 plus - שמשום מה עולה יותר מה-980

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by shirNoshe,

קניתי,חיברתי.זה מה שמופיע לי.האם יש טעם לעדכן או שזה יפגום באחריות,או שאני לא ארגיש שום הבדל בצריבות.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by cheat-it,

LG DVDRW H62NK או LG DVDRW H66NK ??? אני מתלבט איזה מהם לקנות...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by WarSoul,

שלום , יש לי הארדיסק 40 ג'יגה של wd בבית ואני מעוניין להוסיף הארדיסק חדש של 160 ג'יגה של wd . איך ההארדיסק הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5279 ומזה בעצם ה sata raid ? הייתי לוקח רק sata אבל לא מצעתי הארדיסק של 160 אצל נועה , זה משנה אם אני אקנה את זה אם sata raid ? זה יעבוד לי אם ההארדיסק שיש לי כבר ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by nadav2605,

שלום לכולם, בעוד כשבוע ויומיים קרוב משפחה מגיע לארץ מארה"ב ואני רוצה שיביא לי צורב DVD. אבל יש כלכך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לבחור, האם מישהו יוכל להמליץ לי על צורה העונה על הצרכים הבאים? -Dual Layer -מהירות סבירה -עד 70-80 דולר מקסימום בארה"ב בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. שלום יש לי זיכרון נייד של SanDidk Cruzer micro 8GB עכשיו הבעיה היא שמערכת הקבצים היא FAT32 ואני לא יכול להעביר קבצים כמו משחקים שהם יותר מ4 GB אפשרי לשנות את זה למערכת קבצים NTFS אם אפשרי אז איך? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש. אני בודק כמה דגמים, אבל אשמח לקבל כאן המלצות נוספות\אחרות\דעות בבקשה. יש את הדגם הזה של חברת LG: LG GSA-4165B - לפי הביקורות הוא נראה לי בסדר גמור. צורב טוב, אמין, עמיד, מהירות צריבה טובה. (תקנו אותי אם אני טועה). אשמח לשמוע את דעתכם על הצורב הזה, ואם יש לכם צורב אחר שאתם מכירים\יודעים עליו, שיותר טוב\ברמה הזאת - אשמח לשמוע. התקציב הוא עד 400 שקל. *חשוב שיכלול: את כל הפורמטים של היום. כולל DL. צורב אמין,עמיד וטוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  20. לפני שבוע התקנתי ויסטא והתייאשתי ממנו וחזרתי לxp שאותו השארתי על דיסק ישן של 160 gb והויסטא מותקן על דיסק של 250 gb איך אני מוחק את הויסטא וחוזר למצב שיש לי רק xp (הויסטא נמצאת על דיסק חדש שקניתי והxp על הישן )?? ואיך אני מוסיף מקום לדיסק של הxp (כחומר למחיצה c) מבלי לפרמט???? כי יש לי רק 30 ג'יגה ואני רוצה להגדיל ל60 עכשיו שיש 400 ג'יגה על המחשב תודה רבה רבהההה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by GeForce,

איזה כונן מהיר יותר 320AAKS או 500AAKS האם בכונן ה-500 זמני הגישה ארוכים יותר בגלל שהוא גדול יותר?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by nesber,

קניתי חבילה של TDK DVD+R ורק אחרי שפתחתי , שמתי לב שזה RW. השאלה היא האם לפי הנסיון שלכם הדיסקים האלה עושים בעיות מיוחדות עם כוננים מסוימים?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. היי זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני מיצטער מראש על כל טעות בקשר להודעה אם יש כזאת! לפני הכול זה המפרט שלי: amd 64 3000 gigabyte ga-k8nf wd 120gb sata1 ati x600 256mb 1.בנוגע לדיסק קשיח יש לי כמה שאלות ניגמר לי המקום אז אני קונה דיסק קשיח sata1(הלוח לא תומך בsata2) של wd השאלה שלי היא איזה דרכים יש "לנקות" את הדיסק(הישן)...דרך אגב הכונן מחולק ל 2 אחרי שביררתי מה לוקח את המקום בכונן גיליתי למשל שיש לי תיקיה ב-local setting בשם-temp ב-c ,האם לימחוק? 2ראיתי האת הצורבים המומלצים שלכם,ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הצורב dvd הזה של lg- GSA-H20L תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by siin,

עם כל הכבוד (ויש הרבה מאד) להסברים בנעוץ, עודף מידע יוצר בלבול במיוחד כשחלק מהדגמים שודרגו באחרים. הבנתי שהצורבים המומלצים הם של LG ו-LITEON הצורב המומלץ של LG 42N הוחלף (אך עדיין נמכר) בדגם 44N איזה דגם משני החברות הנ"ל ממולץ לקנות (כרגע רצוי IDE) ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by yuvalri1,

שלום יש לי שאלה: למעט בגודל, מה פשר ההבדלים בין שני הדגמים, ומה טיב השוני בביצועים עקב הבדלים אלו (שוב - למעט הגודל כמובן)? Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Western Digital 200GB SATA II 8MB 7200RPM WD2000JS תודה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים