אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכם!! יש לי צורב של nec וכבר יותר משנה הוא אצלי הוא עושה לי הרבה בעיות. אחת הבעיות המוזרות שהוא עושה לי, זה שאני צורב נגיד משהו הוא צורב אותו ובסוף הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת הפרמטר שגוי לחץ על האישור. ככה מסתיימת הצריבה , והוא לא צורב כלום בסוף. לא משנה באיזה דיסק אני צורב לא משנה עם זה dvd אוו דיסק רגיל ניסיתי כבר 10 דיסקים? עוד דבר רציתי לשאול. מה הבדל בין צורב של lg gsa h42 ל- lg gsa h55? ומה הסידרה הכי אחרונה שיש ל- lg. האם ההבדל הוא רק במהירות? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם. לקחתי את הצורב הזה מחבר שלי שקנה אותו בזמנו אך לא השתמש בו בכלל, אז הוא כמו חדש. הבעיה שלי איתו היא שהוא לא ממש מצליח לצרוב על מדיות מסוג DVD-RW התוכנה כותבת שהוא מבצע פירמוט מהיר לדיסק אך הפרמוט המהיר מתארך לזמן של פרמוט איטי ואז שהוא כביכול מתחיל לצרוב הוא לא מסיים. צריך לכבות את המחשב כדי לגרום לצורב להפסיק את עבודתו וכדי שאפשר יהיה להוציא את הדיסק. ניסיתי את הצורב על 3 מחשבים ובכולם אותה תוצאה - בכולם עם כבל UDMA 100. יש לציין שדיסקים מסוג DVD+RW הוא צורב בלי בעיה וגם כל שאר הדיסקים, רק הבעיה עם DVD-RW וגם כשהוא מנסה לפרמט אותו הוא עושה רעשים מוזרים כאילו הדיסק לא מסתובב טוב. לא מותקנות שום תוכנות וירטואליזציה כמו אלכוהול 120 או דאמון טולס שעלולות להפריע ל…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי את הדגם WD1600JS, ובו יש ג'אמפר שמאפשר להוריד את המהירות ל1.5 Gb/s. גם בזה יש את האפשרות הזאת? כי אני עובד עם בקר שהופך SATA לIDE, וזה יכול לעבוד רק בקצב הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
חשוב לי שהוא יהיה שקט, הצורב שיש לי כרגע יותר מדי רועש אפילו שרק צופים ב - DVD. מישהו חיפש במיוחד צורב שקט ומצא?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני קונה לי מחשב חדש ומארגן את הישן כמדיה סנטר בסלון מה המהירות שכדאי לHD למדיה סנטר? 7200? 5200? יש את כל הקטע הזה שהכונן צריך להיות שקט וכ'ו.. זה קריטי? אשמח לקבל עצות ממי שהרכיב לו כבר מדיה סנטר.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ב200 ש"ח אפשר לקנות משהו נורמלי? וצרבתי דיסקים DVD -R יש לי כונן DVD של טושיבה והוא עובד מצויין אבל את הדיסקים האלה הוא לא קורא.. למרות שהדיסקים תקינים בדקתי אצל מישהו.. יש תוכנה או משהו שיכול לתאר בדיוק איזה פורמטים הDVD שלי מסוגל לקרוא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב חדש שמחובר למחשב שלי באמצעות usbהצלחתי לצרוב איתו קבצים מתוך המחשב ועשות גיבוי אבל כשניסיתי לצרוב מוזיקה מתוך דיסק on key הוא הודיע לי שנכשל (לאחר שהוריד את מהירות הצריבה) בחלק מהפעמים הוא פשוט נתקע ולא תקדם בצריבה . אני משתמש בנרו 6 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז הצורב הישן שלי החליט שנמאס לו והפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש. הבעיה היא שהלוח שלי הוא מאוד מאוד ישן ואין לי מושג איזה חיבורים יש לי עליו. הלוח הוא Asus P4S533-X. אני צריך לדעת איזה סוג של צורב DVD אני אוכל להרכיב עליו. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
חיברתי 2 כונני Seagate 250GB ב RAID0, הגדרתי בביוס הכל טוב ויפה, הורדתי מאתר MSI את הדרייבר ל Floppy, התחלתי להתקין וינדוס ולאחר שהתקנתי את 2 הדרייברים הדרושים (RAID ו Mass storage) הנדרשים בלוח אם זה, אני מקבל את המסך הכחול האימתני (ממש אחרי שההתקנה מציינת למטה Starting windows. הלוח MSI P6NMG, מערכת ההפעלה WINXP SP2. אני תקוע וכותב ממחשב אחר,צריך את עזרתכם כי נואשתי...
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות HD 250 16 MB SATA2 וראיתי שכולם ממליצים על maxtor וראיתי באתר ביקרות על maxline 10 ראיתי בזאת את זה ככה http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=142201&DB187326=187333 ואני לא יודע איזה דגם יותר טוב ושנים 16 mb ?ושניהם sata2 תודה רבה גיל והאם זה ההארדיסק הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
החברה האמריקאית פיתחה מערכת חינמית להרכבה וירטואלית של המחשב הבא שלכם תוך ווידוא כי כל הרכיבים מותאמים במימדים ובכמויות - עם קצת קידום עצמו מובנהלכתבה
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי שלהרבה כונני DVD יש מהירויות שונות.. איזו מהירות הכי מומלצת לכונן DVD? וגם איזו חברה טובה לכוננים האלו? תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מישהו התנסה באחת מן הטכנולוגיות ? יכול לתת המלצה או ביקורת ? רכשתי צורב עם Label Flash של NEC ואני לא מוצא דיסקים לצורב הזה. מישהו ניסה כאן להשתמש בדיסקים של LS בצורב LF ? מה דעתכם תהיה התוצאה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
התקנתתי צורב DVD חדש , מוזיקה של תקליטורי CD וכן תמונות של סרט ה DVD אני רואה ושומע אך אך את המוזיקה של הסרט איני שומע. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום... איך אני יכול לחלק הארד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוס ??? תודהה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
קניתי חבילה של TDK DVD+R ורק אחרי שפתחתי , שמתי לב שזה RW. השאלה היא האם לפי הנסיון שלכם הדיסקים האלה עושים בעיות מיוחדות עם כוננים מסוימים?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הייתי בקספ על מנת לרכוש דיסק חיצוני 500GB. למוכר היו 2 הצעות my book essential2 של W.D במחיר 575 ו- .FreeAgent Desktop של Segate במחיר 550. המוכר דווקא המליץ על הזול מבנהם, דבר שבלבל אותי ולכן לא קניתי. מה אתם ממליצים? איזה דיסק לקנות?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ה-HD שלי גוסס - אם אני מפעיל את המחשב אחרי מספר דקות של עבודה המחשב נתקע, ונשמע כאילו ה-HD הפסיק להסתובב. זה קורה כבר שבועיים. בהתחלה אחרי שה-HD היה נתקע הוא היה חוזר לעבוד, ועכשיו הוא כבר לא חוזר לעבוד אחרי שזה קורה, והמחשב עושה RESTART וכשהוא נדלק מחדש הוא בכלל לא מזהה את ה-HD, ואני צריך לחכות כמה דקות ואז להפעיל אותו כדי שה-HD יעבוד. אני רוצה לקנות HD חדש. אני צריך שתמליצו לי על HD של 60-80 GB, ורק שלא יהיו SATA כי לוח האם שלי לא תומך בזה. חוץ מזה, אחרי שאני אקנה HD, איך אני אמור לגבות את ה-HD הישן לחדש? ה-HD הישן שלי מפסיק לעבוד אחרי 2 דקות שהוא עובד. איך אני אוכל להעביר את התוכן שלו בלי שהוא יקרוס כל רגע? יש לכם איזה רעיון?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ניראה לי ההרדיסק נידפק אני מחבר אותו הוא עובד אני מרגיש ושומע אבל אבל המחשב לא מזהה אותו......... בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך הארדיסק טוב ואמין 160-250 ג"ב עלות עד 350 ש"ח :s05:
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
איזה כונן קשיח יותר טוב ...? 1. WD3200KS Western Digital 320GB Sata II 2. Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS אם מאוד חשוב לי השקט כדאי להתפשר על 250 או שמא אחד מהאפשרויות הנ"ל יכול להתאים לי ...?!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה: למעט בגודל, מה פשר ההבדלים בין שני הדגמים, ומה טיב השוני בביצועים עקב הבדלים אלו (שוב - למעט הגודל כמובן)? Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Western Digital 200GB SATA II 8MB 7200RPM WD2000JS תודה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-