עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iyehuda,

קניתי סרט לאחרונה מחו"ל וניסיתי לגבות אותו ולא הצלחתי גם עם תוכנת דיקריפטר לא הצלחתי הצלחתי להעתיק למחשב רק עם DVD FAB DECRYPTER אבל אני לא מצליח לצרוב ,נסיתי עם SHRINK כיוונתי לסיפריה ששם העתקתי אבל קיבלתי הודעת שגיאה פעם היה לי הסבר איך לצרוב דיסקים מוגנים כמו SONY COPORATION אבל בגלל שהייתי בחו"ל לא יצא לי להתעסק עם זה הרבה זמן ואיבדתי את הקישור יש למישהו משהו

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  2. שלום לכולם לפני מספר חודשים היה ברשותי צורב NEC 3550, הצורב לא קרא דיסקים ריקים ומלאים של DVD (ניסיתי של המון חברות, ביניהם וורבטים וסילבר ליין) ועשה לי שגיאות באמצע הצריבה (לא הצלחתי אף פעם לצרוב DVD). הלכתי לאחריות וקיבלתי מהם NEC 5170A, כשהכנסתי דיסק DVD לצורב, ראיתי בכונן שהוא בעצם לא קורא את הדיסק והמקום פנוי הוא 0 מתוך 0 (וזאת הבעיה שגם הייתה לי בNEC3550), ניסיתי בכל זאת לצרוב, ואיזה פלא - הוא סיים את הצריבה בהצלחה! (מה שלא קרא בNEC3550). הכנסתי את הדיסק הזה שוב ו? לא קורא את הדיסק... מקום פנוי 0 מתוך 0. אז מה הבעיה כאן? אולי אני עושה משהו לא טוב? והתייעצתי היום עם מישהו והוא אמר לי שאני צריך לנעול את הדיסק אחרי הצריבה. זה נכון? איך עושים את זה? אם זה בכלל יעזור...

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  3. שני הצורבים הנזכרים לעיל הופיעו במומלצים, אולם לאחר בדיקה די מעמיקה של שניהם אינני בטוח בבחירה בין שניהם משום שהיכולות שלהם דומות פחות או יותר... אני יכול לקבל המלצה מכם איזה צורב לבחור? כלומר, באיזה אתם יותר בוטחים\מאמינים שיהיה בחירה אמינה יותר? ומדוע? (דרך אגב, האם סריקת שגיאות אמינה, אשר נטענת בהתייחס לצורב של liteon היא נתון חשוב?) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by x-dude,

לי אישית אין שום בעיה עם צורבי נק, המלצתי לחבר שלי ללכת על ה 3550, דיסק ראשון שהוא צרב (וורבטים) עבר בהצלחה במהירות 16X, יתר הדיסקים (4 במספר) כולם נכשלו עם השגיאה שבכותרת. הוא ניסה לצרוב במהירויות 12X ו 8X ועדיין אותה הבעיה. לפני שאני קופץ אליו לברר לעומק מה הבעיה, אולי מישהו התנסה עם הבעיה הספציפית הזו ויכול לזרוק איזה טיפ? תודה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. שלום לכם!! יש לי צורב של nec וכבר יותר משנה הוא אצלי הוא עושה לי הרבה בעיות. אחת הבעיות המוזרות שהוא עושה לי, זה שאני צורב נגיד משהו הוא צורב אותו ובסוף הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת הפרמטר שגוי לחץ על האישור. ככה מסתיימת הצריבה , והוא לא צורב כלום בסוף. לא משנה באיזה דיסק אני צורב לא משנה עם זה dvd אוו דיסק רגיל ניסיתי כבר 10 דיסקים? עוד דבר רציתי לשאול. מה הבדל בין צורב של lg gsa h42 ל- lg gsa h55? ומה הסידרה הכי אחרונה שיש ל- lg. האם ההבדל הוא רק במהירות? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  6. Started by A.Iniesta,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7431 קיימת אופציה אחרת שתיתן לי יחס ביצועים - מחיר, טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  7. Started by skytex,

אני צריך הארדיסק טוב ואמין 160-250 ג"ב עלות עד 350 ש"ח :s05:

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש לי כמה מושגים שאני ניסיתי להבין שקשורים למערך-RAID, ולא הצלחתי. אז אם מישהוא יוכל להסביר לי אני אודה לו. 1-מה הכוונה כשכתוב: Striping and Mirroring במערך-RAID, ברמה- 0+1. 2-מה הכוונה כשכתוב: Striping with parity, במערך-RAID מסוג-4 3-מה הכוונה כשכתוב: Striping with dual distributed parity במערך-RAID מסוג-6 4-מה הכוונה כשכתוב: Striping with distributed parity במערך-RAID מסוג-5. אני ישמח אם יפרשו לי את המושגים לעברית, כי חיפשתי את הפירושים במילון והם לא נישמעים לי הגיוניים. (אני כן בדקתי בסטיק של השאלות הנפוצות, אבל עדייןלא מצאתי תשובה לשאלות האלו).

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by Dark_Phantom,

שלום רב. יש ברשותי צורב lg h10n שבעזרתו צרבתי אימייג'ים על דיסקים דו שכבתיים. לאחרונה החלטתי לבדוק ולהתקין את אחד הדיסקים שצרבתי אך להפתעתי הצורב זיהה את דיסק כדיסק סידי ריק(cd blank) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. הקושחה הינה 1.03, החיבור הינו SATA1 בתודה מראש.

10. Started by gilloze,

אני מעונין ליקנות HD 250 16 MB SATA2 וראיתי שכולם ממליצים על maxtor וראיתי באתר ביקרות על maxline 10 ראיתי בזאת את זה ככה http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=142201&DB187326=187333 ואני לא יודע איזה דגם יותר טוב ושנים 16 mb ?ושניהם sata2 תודה רבה גיל והאם זה ההארדיסק הכי מומלץ?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  11. Started by Night,

אני קונה לי מחשב חדש ומארגן את הישן כמדיה סנטר בסלון מה המהירות שכדאי לHD למדיה סנטר? 7200? 5200? יש את כל הקטע הזה שהכונן צריך להיות שקט וכ'ו.. זה קריטי? אשמח לקבל עצות ממי שהרכיב לו כבר מדיה סנטר.. תודה!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. אפילו נורית שלו לא נידלקת האם יש משהו שניתן לעשות.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. אני שוקל לקנות raptor 36 gb, אבל חושש שהוא מפיק רעש וויברציות נוראיות...למישהו יש כאן דיסק כזה ויכול לתאר?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  14. היי, אני קונה כונן חדש, גדול ויפה עכשיו יש לי שני כוננים, אחד 12 ואחד 40, אני רוצה לדעת איך אני מעביר את כל המידע שבכוננים לכוננים החדשים(יהיו שתיים, ואני רוצה שהם בדיוק יהיו אותו הדבר...אפילו אות). קניתי ראפטור אחד ו300GB... תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  15. שלום לכולם. לקחתי את הצורב הזה מחבר שלי שקנה אותו בזמנו אך לא השתמש בו בכלל, אז הוא כמו חדש. הבעיה שלי איתו היא שהוא לא ממש מצליח לצרוב על מדיות מסוג DVD-RW התוכנה כותבת שהוא מבצע פירמוט מהיר לדיסק אך הפרמוט המהיר מתארך לזמן של פרמוט איטי ואז שהוא כביכול מתחיל לצרוב הוא לא מסיים. צריך לכבות את המחשב כדי לגרום לצורב להפסיק את עבודתו וכדי שאפשר יהיה להוציא את הדיסק. ניסיתי את הצורב על 3 מחשבים ובכולם אותה תוצאה - בכולם עם כבל UDMA 100. יש לציין שדיסקים מסוג DVD+RW הוא צורב בלי בעיה וגם כל שאר הדיסקים, רק הבעיה עם DVD-RW וגם כשהוא מנסה לפרמט אותו הוא עושה רעשים מוזרים כאילו הדיסק לא מסתובב טוב. לא מותקנות שום תוכנות וירטואליזציה כמו אלכוהול 120 או דאמון טולס שעלולות להפריע ל…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. בדקנו כונן אחסון זריז וזעיר של יצרנית החומרה הטאיוואנית ADATA - האם יש כאן תמורה הוגנת למחיר?לכתבה

17. Started by GaLmgnT,

שלום לכולם! אז הצורב הישן שלי החליט שנמאס לו והפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש. הבעיה היא שהלוח שלי הוא מאוד מאוד ישן ואין לי מושג איזה חיבורים יש לי עליו. הלוח הוא Asus P4S533-X. אני צריך לדעת איזה סוג של צורב DVD אני אוכל להרכיב עליו. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  18. קניתי דיסקים של VERBATIM DVD-R X16. אם אני יצרוב על X2 האיכות של הצריבה תהיה יותר איכותית?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  19. שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס על Intel Core 2 Duo 6300 ואני רוצה לשים בו שני כוננים קשיחים עם Raid 0 בינהם. אני עדיין לא סגור על לוח אם(כרגע אני נוטה לכיוון Gigabyte GA-8I945P-S3 שעולה בערך 550 שקל) , אני צריך לפחות 300GB של מקום אכסון בכוננים והתקציב שלי לשני הכוננים + בקר רייד\תוספת ללוח אם עם בקר - הוא 800-1000 שקל. הייתי רוצה המלצה על שני כוננים קשיחים שמתאימים ובקר או לוח אם סביר במסגרת התקציב. בתודה מראש, אלמוג.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. Started by 8-Ball,

אני מחפש צורב DVD (האמת שאני קונה 2 כי הקודם שלי לא רוצה לצרוב יותר).. אני מחפש משהו זול ומשהו שיש בKSP או SKYPC כי החנויות די קרובות אלי לבית, ואני חייב צורב בצבע שחור ככה שהבחירה שלי היא: ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black? שעולה 200 שקל ?Sony DVD±R DWG120A x16 Dual Layer (Black)? ?LG DVD±R GSA-H10A x16 Dual Layer x8 (Black שעולה 215 שקל SONY DWQ30 DVD±R/RW X16 שעולה 189 שקל ?LiteOn SHW-160P6S x16 Black שעולה 230? ?PIONEER A110 DVD±RW Black? שעולה 225 מבחינתי כמה שיותר זול יותר טוב, עד עכשיו היה לי את ה SONY DRU700A שהוא היה צורב טוב אין לי תלונות אבל יום בהיר אחד (שלשום בערך..) הוא הפסיק לצרוב למחצה ומאז לא הצלחתי לצרוב שום דיסק והוא סך הכל בן כמעט שנתיים ולא צר…

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  21. Started by cheneilat,

החלטתי להרחיב את המחשב שלי,כרגע יש לי 120 ואני רוצה הרבה יותר תראו אני לא מבין כלום על הארדיסקים אבל אני רואה שיש פה די מומחים,אז אני אשמח לקבל הצעות על הארדיסקים בנפחים האלה ועוד שאלה קטנה, זה יעמיס על המחשב שיש עליו 320 או שזה לא משנה ?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by theaskingm,

שלום היה לי עד היום כונן SATA2 אחד מחובר למחשב, היום הוספתי עוד אחד, הוא מזוהה על ידי תוכנות כמו EVEREST, גם בביוס... הכל בסדר. רק שאני לא רואה אותו תחת המחשב שלי, האם צריך לעשות משהו לפני?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  23. Started by ifs2003,

מישהו התנסה באחת מן הטכנולוגיות ? יכול לתת המלצה או ביקורת ? רכשתי צורב עם Label Flash של NEC ואני לא מוצא דיסקים לצורב הזה. מישהו ניסה כאן להשתמש בדיסקים של LS בצורב LF ? מה דעתכם תהיה התוצאה ? תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  24. Started by law89,

מה מבין השלושה הכי טוב? evo 970 שמאיזו סיבה קפץ מאוד במחיר באמזון evo 980 - יש סתירה בנתונים בין האתר של אמזון לבין האתר של סמסונג. אם האתר של סמסונג נכון, זה נראה שהכונן איטי יותר evo 970 plus - שמשום מה עולה יותר מה-980

25. Started by the king2006,

שלום... איך אני יכול לחלק הארד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוס ??? תודהה

דיונים חדשים בפורומים