אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
האם קיים הבדל בביצועים בחיבור שני דיסקים זהים בSATA לעומת חיבור דיסק בודד (לא RAID)? נניח כונן אחד: מערכת הפעלה ותוכנות למינהם כונן שני: משחקים + pagefile אני ארגיש שיפור לעומת זה שהכל יהיה זרוק על כונן יחיד?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5-s800vm של Asus. יש לו 2 כניסות Sata. 1. האם לשניהם ניתן להרכיב Sata2 ואם כן, אז לאיזה מהם, לזה שקרוב למרכז או לשני? 2. האם בהתקנת Win -שדורש ממני F6, זה בגלל הלוח אם או בגלל ה- HD?? 3.האם בכל HD של Sata צריך ללחוץ על F6 בהתקנת Windows או שזה תלוי בלוח אם שלי?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב שיעשה את העבודה ושלא יהיו איתו בעיות! תודה רבה של 80 גיגה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הצורב פיוניר 111D בקשר לסריקה,אני יודע שבLG בודקים על X8 ובNEC בודקים על X5 מה עושים במקרה של צורב פיוניר? תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם: עד היום לא היה לי צורב DVD, ואני חושב לקנות את ה LG GSA-H30N . אם למישהו יש ניסיון איתו - אני אשמח לשמוע אם הוא קל להתקנה, ואם יש איתו איזשהן בעיות. חוץ מזה, ראיתי שהוא מגיע בלי תוכנה מצורפת. יש לי nero 5.5 מותקן - אפשר להשתמש בו כדי לצרוב DVD? אם לא - באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הכל חוץ מ NEC (מעדיף יותר לכיוון ה-LG) תמליצו על דגם והכל תודה...
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום , יש לי הארדיסק 40 ג'יגה של wd בבית ואני מעוניין להוסיף הארדיסק חדש של 160 ג'יגה של wd . איך ההארדיסק הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5279 ומזה בעצם ה sata raid ? הייתי לוקח רק sata אבל לא מצעתי הארדיסק של 160 אצל נועה , זה משנה אם אני אקנה את זה אם sata raid ? זה יעבוד לי אם ההארדיסק שיש לי כבר ?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7431 קיימת אופציה אחרת שתיתן לי יחס ביצועים - מחיר, טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני צריך הארדיסק טוב ואמין 160-250 ג"ב עלות עד 350 ש"ח :s05:
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שני הצורבים הנזכרים לעיל הופיעו במומלצים, אולם לאחר בדיקה די מעמיקה של שניהם אינני בטוח בבחירה בין שניהם משום שהיכולות שלהם דומות פחות או יותר... אני יכול לקבל המלצה מכם איזה צורב לבחור? כלומר, באיזה אתם יותר בוטחים\מאמינים שיהיה בחירה אמינה יותר? ומדוע? (דרך אגב, האם סריקת שגיאות אמינה, אשר נטענת בהתייחס לצורב של liteon היא נתון חשוב?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לי אישית אין שום בעיה עם צורבי נק, המלצתי לחבר שלי ללכת על ה 3550, דיסק ראשון שהוא צרב (וורבטים) עבר בהצלחה במהירות 16X, יתר הדיסקים (4 במספר) כולם נכשלו עם השגיאה שבכותרת. הוא ניסה לצרוב במהירויות 12X ו 8X ועדיין אותה הבעיה. לפני שאני קופץ אליו לברר לעומק מה הבעיה, אולי מישהו התנסה עם הבעיה הספציפית הזו ויכול לזרוק איזה טיפ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אוקיי, אז כמו שאמרתי - אני רוצה לשים את ה HD הישן שלי, שיש בו WIN XP במחשב של אחי, שיש לו כרגע גם HD עם WIN XP... תהיה בעיה או התנגשות? איך המחשב יעבוד עם 2 מ''ה?? תודה חבר'ה...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני מיצטער מראש על כל טעות בקשר להודעה אם יש כזאת! לפני הכול זה המפרט שלי: amd 64 3000 gigabyte ga-k8nf wd 120gb sata1 ati x600 256mb 1.בנוגע לדיסק קשיח יש לי כמה שאלות ניגמר לי המקום אז אני קונה דיסק קשיח sata1(הלוח לא תומך בsata2) של wd השאלה שלי היא איזה דרכים יש "לנקות" את הדיסק(הישן)...דרך אגב הכונן מחולק ל 2 אחרי שביררתי מה לוקח את המקום בכונן גיליתי למשל שיש לי תיקיה ב-local setting בשם-temp ב-c ,האם לימחוק? 2ראיתי האת הצורבים המומלצים שלכם,ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הצורב dvd הזה של lg- GSA-H20L תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
LG DVDRW H62NK או LG DVDRW H66NK ??? אני מתלבט איזה מהם לקנות...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המחשב השני שלי מלפני 4 שנים, והחיבור של ההארד דיסק הוא IDE אני צריך המלצה להארד דיסק כזה מIQPC, הגודל שיהיה בין 120-250 והתקציב עד 400.. זה תלוי ביחס של עלות-תמורה הגודל/תקציב לא קריטיים העיקר שיהיה אמין.. תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי צורב lg h10n שבעזרתו צרבתי אימייג'ים על דיסקים דו שכבתיים. לאחרונה החלטתי לבדוק ולהתקין את אחד הדיסקים שצרבתי אך להפתעתי הצורב זיהה את דיסק כדיסק סידי ריק(cd blank) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. הקושחה הינה 1.03, החיבור הינו SATA1 בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני חובבן בכל הנוגע לסרברים אבל ברצוני לחפש תחליף לענן שלי בגוגל סוג של כלי או מוצר שאיתו אני יוכל לגשת לקבצים שלי בכל העולם וגם יאפשר לי להסטרים סרטונים שצילמתי או לראות תמונות מבלי שאצטרך להוריד אותם (כמו ענן) ניסיתי כמה אופציות שמצאתי באינטרנט אבל שום דבר לא ממלא את כל מה שאני מחפש פתחתי שרת FTP הבעיה איתו שאי אפשר לפתוח את התמונות והסרטונים מבלי להוריד אותם למכשיר ובנוסף ניסיתי גם לפתוח כמה סוגים של media servers אבל כולם לא מצליחים לשמש לי כתחליף כי אין הם לא קוראים קבצים שהם לא תמונות או סרטונים וגם התצוגה של רובם לקבצים היא יותר סוג של גלרייה מאשר משהו שאני מחפש שהוא יותר כמו מנהל קבצים כרגע אני משתמש בשילוב של FTP סרבר וEMBY סרבר אבל כמו שאמרתי זה לא מושלם אש…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים אחד נייד והשני נייח, יש לי מספר דיסקים של dvd שצרבתי בעבר ואף אחד מהמחשבים לא מזהה אותם, כאשר אני מכניס אותם לכונן בשני המחשבים המחשב מזהה אותם כדיסק ריק ונותן לי את האפשרות לצרוב עליהם. כאשר אני מכניס אותם לdvd שמחובר לטלויזיה אני כן רואה ויכול להפעיל את הקבצים שצרבתי עליהם. למה המחשבים לא מזהים את תכולת הדיסקים?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
צרבתי אידה 500 מ"ב של תמונות, אבל כשהעברתי את הדיסק לנגן, המחשב אומר שהוא לא מזהה אותו/הדיסק corrupted (צרבתי בנרו) מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
רכשתי HD של SATA2 אבל משום מה יש לי רק חיבור אחד מהסוג שרואים בצד שמאל בתמונה והוא כבר בשימוש ע"י HD SATA2 אחר.. אבל יש לי עוד הרבה חיבורים לבנים שאפשר לחבר ל HD IDE רגיל.. איך אוכל לחבר את HD ה-SATA 2 השני שלי ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום היה לי עד היום כונן SATA2 אחד מחובר למחשב, היום הוספתי עוד אחד, הוא מזוהה על ידי תוכנות כמו EVEREST, גם בביוס... הכל בסדר. רק שאני לא רואה אותו תחת המחשב שלי, האם צריך לעשות משהו לפני?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה פירוש ההודעה queue again later כאשר אני צורב. הצריבה מגיעה עד 1 אחוז ואז הצורב מתחיל לעשות רעשים מוזרים עם הדיסק (כאילו הדיסק נשרט) ואז מגיעה ההודעה והדיסק נהרס מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
בקר חדש לשוק הביניים אמור להעניק מהירויות העברה רציפות של מעל ל-10,000MBps מבלי להזדקק לאמצעי קירור אקזוטיים מתקדמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם!! יש לי צורב של nec וכבר יותר משנה הוא אצלי הוא עושה לי הרבה בעיות. אחת הבעיות המוזרות שהוא עושה לי, זה שאני צורב נגיד משהו הוא צורב אותו ובסוף הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת הפרמטר שגוי לחץ על האישור. ככה מסתיימת הצריבה , והוא לא צורב כלום בסוף. לא משנה באיזה דיסק אני צורב לא משנה עם זה dvd אוו דיסק רגיל ניסיתי כבר 10 דיסקים? עוד דבר רציתי לשאול. מה הבדל בין צורב של lg gsa h42 ל- lg gsa h55? ומה הסידרה הכי אחרונה שיש ל- lg. האם ההבדל הוא רק במהירות? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-