אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
החלטתי להרחיב את המחשב שלי,כרגע יש לי 120 ואני רוצה הרבה יותר תראו אני לא מבין כלום על הארדיסקים אבל אני רואה שיש פה די מומחים,אז אני אשמח לקבל הצעות על הארדיסקים בנפחים האלה ועוד שאלה קטנה, זה יעמיס על המחשב שיש עליו 320 או שזה לא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בניגוד לקודם שביקש, אני חייב דגם SATA (או SATA2). תקציב לא משנה במקרה הזה אני מניח, אבל עד 280 ש"ח, שיהיה פנימי, תמיכה ב-Dual Layer, כמה שיותר שקט. אה, ושיהיה לבן ;D תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שיהיה הכי מהיר שיש היום הכי מקצועי ושל החברה הכי מובילה בתחום היום תודות רבות על העזרה ....
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הצורב פיוניר 111D בקשר לסריקה,אני יודע שבLG בודקים על X8 ובNEC בודקים על X5 מה עושים במקרה של צורב פיוניר? תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם המתח של כונני SATA הוא רגיל או מיוחד כמו של CD ? תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הבקר החדש מבית חברת Silicon Motion אינו זקוק לזכרון דינאמי מובנה בכדי לספק למשתמשים מהירויות העברה של עד 7,400MBps, לכאורהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הכונן שלי נהרס ורציתי לקנות כונן חדש. קראתי הרבה המלצות בקשר לLG GSA-H62N וחשבתי לקנות אותו. אך באשקול בנעוץ היה פרט שתפס את עני: "שימו לב שה- N לא תומך Lightscribe בעוד שה- L כן" מה זה lightscribe? מה זאת אומרת N לא וL כן? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי לחלונות ויסטה ויש לי בעיה עם הצורב DVD lg gsa-h44n בחלונות XP הצורב קורא וכותב בצורה תקינה לחלוטין. בחלונות ויסטה יש את הבעיה הבאה: * מערכת החלונות ויסטה מזהה את הצורב בצורה תקינה * צורב קורא דיסקים שהוא צרב ב x4 * כאשר מכניסים דיסקים אחרים הצורב לא קורא אותם ולא רואה קבצים על הדיסק * למרות שהוא לא קורא את הדיסק - אני יכול לראות בפרמטרים כמה מקום נשאר בדיסק וכמה תפוס * לכל דיסק שהוא לא קורא הוא מתייחס כדיסק ריק ומקפיץ את אופצית הפירמוט של ה DVD בויסטה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב חדש....עם לוח אם של asus p5b deluxe ואני מתכוון לעשות raid 0 עם שני הארד דיסקים של 250 ג'יגה בייט + אחד של 80 ג'יגה בייט למערכת הפעלה... השאלה שלי איך אני מחבר את הכבלים ללוח האם ולאן? מצורפת תמונה.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אוקי יש לי 3 כוננים של WD 2 של 40 ג'יגה 8 מגה קאש IDE ואחד 80 ג'יגה SATA. יש לי מחשב sempron 2800 ולוח אם KV8PRO. עכשיו, כשאני מתקין מערכת הפעלה על דיסקי ה-IDE, הוא מסיים להעתיק את הקבצים להתקנה אבל כאשר המחשב עושה ריסט ואני מגיע לקטע של ההתקנה הממשית הוא אומר לי missing operating system. זה עושה לי את אותה בעיה בשני ההארדיסקים. יש לציין שבדיסק אחד זה לא היה ככה, קרה משהו במחשב הקודם שלי ומאז זה ככה. הדיסק השני היה ככה מלכתחילה. זה קורה בכמה מערכות מחשב (ניסיתי על A3000+ סמפרון2800 פנטיום 3 למיניהם ואינטל דואל קור בכולם אותה בעיה), ככה שאני מניח שהבעיה בהארדיסק. הקטע המשעשע הוא שהוא מתפקד כהארדיסק נורמאלי לחלוטין אבל! אי אפשר לפרמט אותו בווינדווס והוא כל הזמן נכשל בפירמוט…
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עשיתי בכונן הזה שימוש לפני איזה שבועיים והכול עבד בסדר ועכשיו פתאום יום בהיר אחד אני בא לעשות ריסט למחשב והווינדואס מציג לי הודעה שגיאה : WINDOWS - DIVE NOT READY THE DRIVE IS NOT READY FOR USE ; ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A: AND MAKE SURE THAT A DISK IS INSERTED AND THAT THE DRIVE DOOR IS CLOSED קיצר אני לא מבין מה הולך כאן שפתאום הכונן הקטן לא עובד והמנורה הקטנה גם לא עובדת הוא פשוט לא מנסה אפילו לקקרוא.. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הוא מציג מפרט כמו של הלייט און והוא IDE, רציתי שתתנו את דעתכם על הצורב הנ"ל בבקשה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 20:32:04 מצטער על ההקפצה..הגיע לעמוד שני ואפילו לא תגובה אחת... בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה הסיבה שסדרת 455X עולה יותר מסדרת 457X בחנויות בארץ? האם יש לי ממה לחשוש כשאני בא לקנות את ה-4571? כמו כן, האם יש ממה להירתע מכך שמוכרים את צורבי NEC רק כ-bulk\oem?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בואו להתרשם מעוד סט של מוצרים משתלמים במיוחד מחנויות מקוונות שונות של אמאזוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה קיבלתי לידי היום הר דיסק נייד בתוך קופסה כזאת עכשיו קיבלתי אותו ללא שום קבלים מאחורה יש את ה USB שיש לי בבית וחיברתי ללא בעיה אבל יש גם חיבור DC IN שקבל בצורה כזאת אין לי זהו חיבור חובה? איך נראה הקבל הזה מאיפה אפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD (האמת שאני קונה 2 כי הקודם שלי לא רוצה לצרוב יותר).. אני מחפש משהו זול ומשהו שיש בKSP או SKYPC כי החנויות די קרובות אלי לבית, ואני חייב צורב בצבע שחור ככה שהבחירה שלי היא: ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black? שעולה 200 שקל ?Sony DVD±R DWG120A x16 Dual Layer (Black)? ?LG DVD±R GSA-H10A x16 Dual Layer x8 (Black שעולה 215 שקל SONY DWQ30 DVD±R/RW X16 שעולה 189 שקל ?LiteOn SHW-160P6S x16 Black שעולה 230? ?PIONEER A110 DVD±RW Black? שעולה 225 מבחינתי כמה שיותר זול יותר טוב, עד עכשיו היה לי את ה SONY DRU700A שהוא היה צורב טוב אין לי תלונות אבל יום בהיר אחד (שלשום בערך..) הוא הפסיק לצרוב למחצה ומאז לא הצלחתי לצרוב שום דיסק והוא סך הכל בן כמעט שנתיים ולא צר…
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD עם לוח אם של MSI. מותקן אצלי כונן קשיח של WD 80 GB SATA. רכשתי כונן נוסף של 160 GB ושאלתי היא כזו: הבנתי שכדי להתקינו אני אנתק את הכונן הקיים(שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכל הקבצים האחרים), אחבר את החדש, אתקין עליו את מערכת ההפעלה ולאחר מכן אחבר את הקודם(של ה 80 GB). קודם כל האם עלי בזמן ההתקנה של החדש להתקין דרייבר דרך הפלופי(פרוצדורה שלא עשיתי מידי פעם שפירמטתי), ושאלה שנייה האם לא תהיה התנגשות נתונים בין הקיים לחדש? כמו כן יש לי שני צורבים, כונן פלופי ואת הקשיח הראשון. האם אני צריך לנתק אחד מהם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז הצורב הישן שלי החליט שנמאס לו והפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש. הבעיה היא שהלוח שלי הוא מאוד מאוד ישן ואין לי מושג איזה חיבורים יש לי עליו. הלוח הוא Asus P4S533-X. אני צריך לדעת איזה סוג של צורב DVD אני אוכל להרכיב עליו. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במתנה את הצורב הנ"ל וטרם חיברתי אותו למחשב מכיוון שרציתי להתייעץ אתכם לגביו. האם מדובר בצורב איכותי או שמא מדובר בצורב פשוט בעל איכות ירודה שכדי לי לשקול להחליפו? במידה ולדעתכם רצוי להחליף את הצורב אשמח לקבל הצעה לצורב איכותי יותר. הצורב נרכש בחנות Skypc, לכן אשמח אם הממלצה לגבי צורב חלופי תתחשב בצורבים הנמכרים בחנות הנ"ל. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מה מבין השלושה הכי טוב? evo 970 שמאיזו סיבה קפץ מאוד במחיר באמזון evo 980 - יש סתירה בנתונים בין האתר של אמזון לבין האתר של סמסונג. אם האתר של סמסונג נכון, זה נראה שהכונן איטי יותר evo 970 plus - שמשום מה עולה יותר מה-980
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתתי צורב DVD חדש , מוזיקה של תקליטורי CD וכן תמונות של סרט ה DVD אני רואה ושומע אך אך את המוזיקה של הסרט איני שומע. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קניתי,חיברתי.זה מה שמופיע לי.האם יש טעם לעדכן או שזה יפגום באחריות,או שאני לא ארגיש שום הבדל בצריבות.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב שיעשה את העבודה ושלא יהיו איתו בעיות! תודה רבה של 80 גיגה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
האם משהו מכיר מקום או בנדם שיכול לעזור לי אם זה. צריך לשחזר מישם הרבה מוסיקה ותמונות.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-