אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחר שימוש של שנים בשירותי סנכרון דוגמת Dropbox, אני מעוניין לרכוש NAS לצורך גיבוי וסנכרון כלל המידע - ואין לי מושג איך להתחיל את החיפוש בנושא. אני רואה הרבה המלצות על synology ו-QNAP, כמה bays מומלץ לרכוש? אילו כוננים? כמה רעש המכונה מייצרת וכיו"ב. הצרכים שלי מפורטים מטה. אשמח לעזרתכם. נפח גיבוי: כ-6TB. שימוש: משרד ביתי, שימוש פרטי. תוכן הגיבוי: מסמכים, קבצים שונים עד נפח 1GB לקובץ, המון תמונות וסרטונים. מכשירים: 3 מחשבים ניידים, 1 דסקטופ. סנכרון עם ענן: בעקרון כן (הבנתי שאפשר לסנכרן עם S3). שימו בבקשה בצד את שיקולי אבטחת המידע בסעיף הזה. מודע אליהן. פיזי: המכשיר ישב במשרד הביתי שלי ולכ…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי את הדגם WD1600JS, ובו יש ג'אמפר שמאפשר להוריד את המהירות ל1.5 Gb/s. גם בזה יש את האפשרות הזאת? כי אני עובד עם בקר שהופך SATA לIDE, וזה יכול לעבוד רק בקצב הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות HD 250 16 MB SATA2 וראיתי שכולם ממליצים על maxtor וראיתי באתר ביקרות על maxline 10 ראיתי בזאת את זה ככה http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=142201&DB187326=187333 ואני לא יודע איזה דגם יותר טוב ושנים 16 mb ?ושניהם sata2 תודה רבה גיל והאם זה ההארדיסק הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
התקנתתי צורב DVD חדש , מוזיקה של תקליטורי CD וכן תמונות של סרט ה DVD אני רואה ושומע אך אך את המוזיקה של הסרט איני שומע. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קניתי,חיברתי.זה מה שמופיע לי.האם יש טעם לעדכן או שזה יפגום באחריות,או שאני לא ארגיש שום הבדל בצריבות.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קניתי חבילה של TDK DVD+R ורק אחרי שפתחתי , שמתי לב שזה RW. השאלה היא האם לפי הנסיון שלכם הדיסקים האלה עושים בעיות מיוחדות עם כוננים מסוימים?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אותו ולא מוצא באף חנות.... מישהו יכול לעזור ? אני גר בת"א ויכול לקנות מאזור המרכז תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ביצעתי בדיקה של מהירות ההרדיסק שלי על ידי התוכנה Drive Speed Cheker. הבעיה היא שאני לא בטוח שאני מבין את כל פלט הנתונים. מה ההבדל בין file write speed לבין chunk write speed? מדוע רוב התוצאות שקיבלתי הן בין מהר מאוד לבינוני ורק file copy speed הוא על איטי מאד ? כמו כן, מדוע שאני מעתיק DVD של קבצים למחשב זה יכול לפעמים לקחת חצי שעה בעוד שלצרוב את הדיסק זה לוקח 6 דקות. האם יתכן שהצורב יכול לצרוב יותר מהר ממה שהוא יכול לקרוא? הדיסק שנבד הוא למעשה RAID 0 של שני כונני 80 GB. תודה מראש לכל המגיבים. קובץ התוצאות מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איזה כונן קשיח יותר טוב ...? 1. WD3200KS Western Digital 320GB Sata II 2. Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS אם מאוד חשוב לי השקט כדאי להתפשר על 250 או שמא אחד מהאפשרויות הנ"ל יכול להתאים לי ...?!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה: למעט בגודל, מה פשר ההבדלים בין שני הדגמים, ומה טיב השוני בביצועים עקב הבדלים אלו (שוב - למעט הגודל כמובן)? Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Western Digital 200GB SATA II 8MB 7200RPM WD2000JS תודה
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כמה יש לו אחריות? הייתי היום ב-SKY PC ונאמר לי שנתיים
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
האם נין לגבות א כל הנתונים ואת כל המערכת כמו שהיא, כדי שבעת קריסת המערכת אני יוכל להחזיר את כל המידע? אולי לצרוב לדיסק או בעוד דרך כלשהי?..
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
LG DVDRW H62NK או LG DVDRW H66NK ??? אני מתלבט איזה מהם לקנות...
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
3.5 אינץ הכי גדול שיש. משהו שאני יוכל להכניס אליו את כל הכוננים וזה יהיה אם יציאת sata אחת ושזה יעשה שכולם יהיו אותו כונן
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להישתמש בתוכנה-Resize, אשר מארגנת מחדש את הנפח של המחיצות במחשב מבלי צורך לפרמט את ה-HD. אז חיפשתי ב-GOOGLE ולא מצאתי את התוכנה הזו להורדה. אז אם מישהוא יכול לתת לי לינק להורדה של התוכנה הזו אני אשמח מאד. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק 250GB שמחולק לשני מחיצות\כוננים, אחת לWINDOWS XP ואחת לVISTA אתמול כיביתי ברוב טמטומי את המחשב בזמן DISK CHECK של המחיצה עם ה XP ומאז אני לא יכול לגשת לכונן או לXP, אני יכול להעלות את ה VISTA. ניסתי אפילו לפרמט את המחיצה שיש עליה את ה XP אבל לא ניתן לעשות זאת. מה עלי לעשות?, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לפני כשבוע יצאתי לאילת והמחשב שלי פעל בצורה רגילה לחלוטין. כשחזרתי גיליתי שאני לא יכול להעלות את windows יותר, אז פירמטתי את מחיצת c בלבד! (הכונן שלי מחולק לc ולd). במהלך הפירמוט עצמו נתקלתי בבעיות רבות, אבל נראה כאילו הדברים הסתדרו בזמן שהתקנתי את windows. לצערי, לאחר ההתקנה גיליתי שD לא מפורמט והינו בלתי נגיש. לצערי הרב לא גיביתי את החומר על הכונן, ויש לי בו כמות עצומה של מוסיקה, משחקים ושאר ירקות שהייתי שמח להצליח לשחזר. אני אהיה אסיר תודה לכל אחד שיוכל לעזור לי :\
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כשבוע ויומיים קרוב משפחה מגיע לארץ מארה"ב ואני רוצה שיביא לי צורב DVD. אבל יש כלכך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לבחור, האם מישהו יוכל להמליץ לי על צורה העונה על הצרכים הבאים? -Dual Layer -מהירות סבירה -עד 70-80 דולר מקסימום בארה"ב בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ibm x23 ולפני כמה שעות הוא נתקע ואז עבד קצת וכשניסיתי להדליק אותו שוב הוא לא נדלק וכתוב hard disk falure זה אומר שהוא הלך?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרגע במחשב 2 הארדיסקים של 500GB SATA 2 והם פועלים ברייד 0 אני רוצה לצרף הארדיסק של 250GB IDE ולהתקין עליו VISTA יש לי בלוח אם יציאת IDE אחת שהיא הולכת לצורב ואת החיבור השני שמתי בהארדיסק אבל שאני מדליק תמחשב זה לא מזהה את ההארדיסק ולא את הצורב שניתקתי את ההארדיסק זה זיהה עוד פעם תצורב ניסיתי לשחק עם הג'אמפר אבל זה לא עזר, כל פעם שההארדיסק היה מחובר זה לא זיהה את אותו ואת הצורב אז אני צריך עזרה עם השילוב בין ההארדיסקים תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ה-HD שלי גוסס - אם אני מפעיל את המחשב אחרי מספר דקות של עבודה המחשב נתקע, ונשמע כאילו ה-HD הפסיק להסתובב. זה קורה כבר שבועיים. בהתחלה אחרי שה-HD היה נתקע הוא היה חוזר לעבוד, ועכשיו הוא כבר לא חוזר לעבוד אחרי שזה קורה, והמחשב עושה RESTART וכשהוא נדלק מחדש הוא בכלל לא מזהה את ה-HD, ואני צריך לחכות כמה דקות ואז להפעיל אותו כדי שה-HD יעבוד. אני רוצה לקנות HD חדש. אני צריך שתמליצו לי על HD של 60-80 GB, ורק שלא יהיו SATA כי לוח האם שלי לא תומך בזה. חוץ מזה, אחרי שאני אקנה HD, איך אני אמור לגבות את ה-HD הישן לחדש? ה-HD הישן שלי מפסיק לעבוד אחרי 2 דקות שהוא עובד. איך אני אוכל להעביר את התוכן שלו בלי שהוא יקרוס כל רגע? יש לכם איזה רעיון?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE LG GSA-H44 DVDRW X18 LIGHTSCRIBE איזה מבין הצורבים הנ"ל עדיף מבחינת איכות תמונה על הדיסק ובכל איזה מהם טוב יותר? או שאתם ממליצים על משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-