אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי דיסק חדש 160 גיגהבייט - WD 7200 RPM אני מעוניינת לחלק אותו ל-2 דיסק C - 20 גיגה דיסק D - כל השאר יש לי דיסקט הצלה של חלונות 98. העלתי את המחשב מדיסקט זה והרצתי FDISK נראה לי שהדיסק לא מזוהה נכון ע"י FDISK זה לא פלא כי התוכנה מאוד ישנה. רציתי לשאול: איזה תוכנה הכי מומלצת לחלוקת הדיסק מ- 0 ???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התוכנה המובנת בווינדוס מוגבלת באפשרויות שלה לכן היא אינה מתאימה לצרכים שלי. מבקש המלצה לתוכנה ידידותית לחלוקה למחיצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה את הזיכרון של הDOK לשגיאות BAD SEKTORS ועם יש לDOK שגיאות פשוט לחתןך אותו ע"י צריבת נתונית חדשים לביוס של הDOK העם יש כזה דבר ??...... ריאיתי תוכנה כזואתי אבל אני לא זוכר מה שמה אני רק זוכר זהיה לה בחלון שאתה לוחץ לה אנלייז והיא אומרת עם הדיסק תקין או לא ואז אתה לוחץ בדיקה והיא חותכת לך ממנו את החלק התקין חברה עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום מישהו פעם אמר לי שיש תוכנה כזאת שיכולה להפוך כמעט כל תוכנה שתיהיה U3, זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין אותה כמו כל תוכנת U3 רגילה על הDOK. מישהו מכיר חייה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
עם ספיד פשוט לא הבנתי את התוכנה האם יש תוכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי win vista ושני כוננים: C ו-D. על כונן C מותקן מערכת ההפעלה והוא מלאה כמעט עד אפס מקום וכונן D הוא כונן שונות שבו יש הרבה מקום פנוי (הוא לא ריק!). אני רוצה להעביר זיכרון (משהו כמו 10GB) מכונן D לכונן C (ויש בכונן D 10G פנויים ויותר). ביאזה תוכנה אני צריך להתשתמש? ניסתי כבר את Partition Magic ומשום מה אני חושב שזה לא עוד על win vista. ניסיתי את Paragon Drive Backup והוא מחייב שכונן אחד יהיה ריק לגמריי. מישהו מכיר עוד דרך, שעובדת?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים. קיבלתי U3 ואני מחפש תוכנות שעובדות עליו. ראיתי שיש לו פורטל פנימי עם תוכנות מצומצמות ו"יקרות". האם יש אתרים ממולצים שמהם אפשר להוריד תוכנות לU3 (הוא מבקש קובץ מיוחד ולא נותן להתקין מהמחשב) תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי 4 תוכנות לניטור ה- S.M.A.R.T כל אחת נותנת מידע שונה לעיתים סותר, האם המידע הזה בבסיסו אמין ? האם יתכן וזו בעיה בקריאת הנתונים בתוכנות השונות ? התוכנות הן - 1. HD Tune Pro2. Hard Disk Sentinel 3. Hard Drive Inspector 4. HDD Life
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אתם בטוח מכירים את התוכנות שכותבות אפסים על הכונן... במה הן שונות מפרמוט רגיל? מה היתרונות/חסרונות? האם ייתכן בעיות לאחר הפירמוט?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בהמון בפורום ולא מצאתי תשובה לגביי מה ההבדל בין התוכנות הבאות: DVDShrink* DVDtoSVCD* DVD Decrypter* CloneDVD* אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר בכמה מילים למה מיועדת כל תוכנה ומה השוני בין התוכנות. בנוסף הייתי שמח אם מישהו היה יכול להסביר לי מה ההבדל בין +R ל -R במדיות בתודה ניר
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מישהו פה חיפש משהו לפני כמה ימים ולא מצאתי את הדיון, נתקלתי בזה ואולי זה יעזור לו (או לכם): http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/12/05/recover-photo-and-data-from-scratched-or-damaged-cd/
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכם. קיבלתי בדיוק מאחותי את המייל הבא: דוגמא: אוטוקאד/אוטודסק/פוטושופ וכו' וכו'.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
האם יש תוכנות צריבה טובות מלבד NERO? היא יקרה, ובנוסף דחוסה בכל מני "features" שלחלוטין לא מעניינים אותי (כמו Nero Digital). לא קיבלתי עם הצורב שום תוכנה. עדיף משהו זול כמובן (יש חינם?) אבל רק אם הוא טוב. בינתיים ננסה לגרד NERO ישן שבא עם הצורב הקודם.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי מחשב שעובד 24\7 וחלק מהדיסקים בו סתם עובדים.. בעבר הציעו לי כמה תוכנות שמבטלות או מכבות את הדיסק ומפעילות אותו רק כשצריך. אשמח אם תתנו לי כמה ורצוי בחינם! ותודה...
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה, קניתי כונן נייד של WD והגיעה איתו בתוך המכשיר עצמו תוכנות. צריך להתקין אותם? מה הם עושות? קראתי פעם שכדאי שבפעם הראשונה כדאי לפרמט את הכונן הנייד, זה נכון? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
http://engadget.com/2006/01/13/fujitsus-best-laid-drive-plans-2006/
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש למישהו קישור לתוכנה?(אם זה השם שלה בכלל) תוכנה לבדיקת טמפ' של הHD וכו'... יש לי WD500AAKS תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לדיסקים קשיחים של מקסטור שיכולה לפרמט לעשות מחיצות כמו שיש לW.D, כי יש לי בעייה עם דיסק דגם 6040J2 הוא 40 GB אבל הFSIDK עושה לי בעיות ואני לא מצליח להתקין XP, תמיד לפני סיום העתקת הקבצים בדוס (חלון כחול עם 99% בצהוב) פתאום יש ריסט. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הייי אני רוצה לעשות בדיקות ביצועים ל SSD שלי (המפרט בצד), באיזה תוכנות משתמשים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן WD מדגם My passport essential בנפח 500GB. לפי האתר של WD כתוב שם שמקבלים עם הדיסק תוכנת גיבוי. בתוך הדיסק עצמו לא ראיתי תוכנות גיבוי ויש שם רק תוכנת סינכרון ועוד כמה תוכנות שקשורות לעבודה של הדיסק. איפה נמצאת התוכנת גיבוי הזאת? ומה זאת התוכנה שנקראת WD SmartWare? זה הדיסק: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=700
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי בתצורת USB. אני מחפש את התוכנה המתאימה ביותר להשתמש כדי לבצע גיבויים של חומר מהמחשב. אני מחפש תוכנת גיבוי שתהייה מסוגל לבצע גיבוי בצורה אוטומטית בכל פעם שאני מחבר את הכונן אל המחשב (בסגנון AutoSync של ה IPOD...) מישהו מכיר תוכנה מומלצת שמוסגלת לבצע את זה ? תודה, נועם
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנת סריקה (כמובן לתקן TWAIN), עבור מ"ה WinXP שתתמוך בחיבור SCSI. אם מישהו זוכר - משהו בסגנון VistaScan. הכלי שמגיע עם XP די עלוב. מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעתה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעצה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. וגם לא נרו 6 ו CD CLONE בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איזה תוכנת צריבה אתם ממליצים שתצרוב גם דיוידי וגם דיסקים סידירום
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-