עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by globus,

מישהו יודע אם זה הגיע כבר לארץ? חיפשתי את זה כבר בכל אתרי החומרה בארץ ולא מצאתי. WD Caviar® 7200 hard drive WD2000BB http://www.wdc.com/products/products.asp?DriveID=35

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by liran_h,

שלום אני צריך עזרה בנושא רגיש של עדכון הכונן הDVD למצב של מולטיזון מלא. אני יודע שזה צעד מסוכן שיכול להרוס את הכונן ולכן אני צריך עזרה של אנשים שמבינים. דגם הכונן הוא dvd sony:ddu1621 גיסת החומרה היא:s1.6 והוא יושב על אתו כבל H.D יושב עליו. בנוסף יש כונן CDROM רגיל שיושב על כבל בנפרד. אני הורדתי את העדיכון מהאתר: http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware והקישור לעדכון הוא:http://wald.heim.at/sherwood/530742/dvd/mt/1621s1e7.zip שאלה נוספת היא:אני חייב לנצל את כול החלפות של הDVD כדי לעדכן אותו? מקווה לתשובה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש הבדל או שזה אותה סדרה? מה יותר טוב ואלו דגמים מומלצים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Moooshe,

(נסיון שני... אתמול כשסיימתי לכתוב את ההודעה הזאת, האתר נפל) מעבר לעובדה שרוב המחשבים שיש לנו ביחידה שאני משרת בה הם של IBM ואנחנו מחליפים HDD-ים בקצב היסטרי, הייתה לי גם חוויה אישית לא נעימה איתם. יש לי HDD של IBM מסדרת ה- Deskstar 20GB. יום אחד, אני חש איטיות מטורפת בעבודה עם המחשב. החלטתי לעשות restart בריא כדי לאפס אותו על עצמו, ומה שקיבלתי היתה שגיאת "I/O ERROR: Unable To Read From Disk", כשהמחשב אמור לחפש boot record עליו. מיד הפעלתי את המחשב מ-HDD אחר וניסיתי לגשת אליו. למחיצה של ה-15 ג'יגה (שמכילה את כל המשחקים והשטויות והדברים הלא חשובים) הצלחתי לגשת בלי בעיה, אבל המחיצה של ה-5 ג'יגה, שמפורמטת ב-FAT32 ומחזיקה את מעה"פ שלי, את המסמכים, את ה-PST, אתרים שבניתי ושאר …

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לי צורב ריקו MP7200A ואני רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בצורב הזה כדיי לצרוב דיסקים קטנים, אני חושב שקוראים להם 8cm

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי צורב של ריקו דגם MP7200A עם טכנולוגיית justspeed שתפקידה למצוא את המהירות האופטימלית של הדיסק בדרך כלל אני לא משתמש בה כי בדרך כלל היא מורידה את מהירות הצריבה ל-12 בכל מקרה אני צורב בעיקר דיסקים של מוזיקה data וסרטיי VCD ורציתי לדעת כמה באמת משפיעה הטכנולוגייה הזו על איכות הדיסק כי אני אישית לא הרגשתי בהבדל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bah10,

לא מזמן בחדשות האתר היתה כתבה וקישור לאתר אחר שהראה השוואה שערכו בין הדיסק הקשיח של WD מסדרת הJB (עם 8 מגה קאש) לבין כמה דיסקים SCSI כמו הפוג'יטסו. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הלינק להשוואה שנערכה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Boomer,

יש לי ACTIMA 52X והיום הייתה הפעם הראשונה שניסיתי להקשיב לדיסק במחשב. בכל דיסק יש הפרעות כאלו כל שניה. זה הפרעות של תקיעות קלות כאילו... אני כל הזמן רואה את ה-Maxtor ATA 100 שלי טוען כשהדיסק מנגן מה שנראה לי קצת מוזר... אין שום בעיה אחרת עם ה-CD-ROM...

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  9. שלום כולם [= אני רוצה לקנות צורב ורציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים איזה מהירות משהו לא יקר כלכך עד איזה 600 שקל [= תודה! :

• 32 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by itay.h.,

איזה צורב אפשר להשיג ב-500-400 ש"ח?

11. Started by itay.h.,

יש לי 900 ש"ח...........אני רוצה לקנות צורב ומצלמה דיגיטלית תעזרו לי לבחור בבקשה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  12. שלום, יש לי שאלה. אני רוצה להרחיב את המקום על המחשב שלי. יש לי כרגע שני הארד דיסקים של Western Digital, הראשון של 40 GB, והשני של 15 GB. אני רוצה להכניס עוד משהו כמו 40 או 60 ג'יגה... איזה חברה הכי משתלמת (מבחינת אמינות כמובן)? אמרו לי לא לקחת IBM, כי הם מסריחים ויש להם מיליון בעיות, אני דיי מרוצה עם ה-Western Digital, אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות Western Digital, Maxtor, או מה? מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by SilverHawk,

יש לי צורב של Yamaha דגם: CRW8824S איך אני יודע אם הוא יכול לצרוב דיסקים של 800 מגה-בייט? בדקתי באתר של החברה ואין לשאלה הזאת שום זכר .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by G-BOY10,

יש לי DVD ROM מדגם PIONEER 106S כידוע לכם היום לרוב כונני ה-DVD למחשב יש הגנה מפני אזורים וניתן להחליף רק 5 פעמים את האזורים. אז יש גם שיטה לפרוץ את ההגנה ע"י לעשות FirmWare ל-DVD ואח"כ להשתמש בתוכנה כדי לפרוץ את האזורים. אז הורדתי מאתר של פריצות כוננים את הקובץ המיועד לדגם של ה-DVD שלי ויש לי שאלה... [glow=green, 2, 300]ATAPI DVD-A06/106S Patched FIRMWARE UPGRADE 1.22 RPC-1 by Mr.Kirill Firmware Upgrade Instructions(DVD-106S/DVD-A06S[/glow] זה הכותרת שמופיע בקובץ ה-Readme של הקובץ אז מה שאני רוצה לדעת זה האם זה בעצם הפריצה או משהו אחר?

15. Started by Delux,

בערך? (איכותי וזול)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rangerman,

התוכנה שניסיתי נקראת HDD Temperature והדבר היחידי שהיא נותנת זה הודעות שגיאה יש לי מדחום דיגיטלי עם קצה ממתכת, אבל אני מפחד לדחוף אותו לתוך אחד החורים של הכונן (לא בא לגרום לקצר). רעיונות אחרים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Bah_gots_pIII_450,

מעניין אותי לדעת איך היא עובדת, האתר שלהם מזבל הרבה בלי להגיד איך הטכנולוגיה עובדת!

18. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני צריך לקנות CD-ROM חדש, של מי אתם ממליצים? (שיהיה מהיר, הכוונה שאני מכניס דיסק אז שיזהה אותו מהר, וגם שיקרא מהר). תודה מראש, gonzila

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. מהו האמצעי איחסון המועדף עליכם? *הערה: אני כל כך שונא לצרוב בצורב כל דיסק לוקח לי לצרוב אותו לילה שלם ורוב הפעמים הוא נדפק לי, וגם הדיסקים מאוד יקרים (TDK X4 23nis) מצפה לתגובות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אם לדוגמא מתוך 40 גיגה יש לי פנוי 2 גיגה אז המחשב יאיט בתוכנות ובמשחקים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by pro,

קראתי באתר שיש חברה שמיצרת הארד דיסק של 200GB האם אפשר לדעת איך קוראים לחברה? ??? :

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by G-FoRcE,

יש לי איזה מחשב אנטיקה שאני ממש מרוצה ממנו אבל לפני כמה ימים ההרד דיסק שלו (ווסטרן דיגיטל) התחיל להרעות נטיות התאבדותיות (הוא רוטט ונשמע כמו משאית) בגלל שהמחשב בחדר השינה שלי אני צריך איזה הרד דיסק שקט שיתן קצת לישון.... וגם שיהיה לו מחר סביר יש המלצות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ElEmEnt,

ככה הבעיה היא שהוא מצליח אני חושב לצרוב עד מהירות 16!! 1) נגיד אני מכניס דיסק שאפשר לכתוב בו עד מהירות 16 אז תההיה לי באפשרות על 32 24 וכו'??? אני צורב בנרו ! אני צורב את זה כקיבצי מדיה (iso,cue) אולי קבצים כאלה הוא יכול לצרוב עד מהירות 16? ניסיתי שני סוגים של דיסקים!! בשניהם איתה בעיה... התמונה בקישור הזה: http://planet.nana.co.il/f_50_up/%E1%F2%E9%E4%2EJPG

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by Tzion,

איזה דיסק עדיף לי לקחת: MAXTOR 60GB 7200 RPM ATA133 WESTERN DIGITAL 60GB 7200 RPM ATA100 אני מניח שהWD יותר אמין אבל מה יותר מהיר, פחות מרעיש ויותר עדיף? (יצא כמו חרוז ;D) וזה נכון שWD התחילו לפקשש עם הדיסקים שלהם מעל ה20GB? ואיך בכלל הדיסקים שלהם לעומת MAXTOR ובכלל...?

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  25. קניתי בהתחלה את הדגם המפורסם הזה של MAXTOR D740, אחרי זה היו לי כל מיני בעיות במחשב אז החלטתי להחליף את ההרד דיסק, קיבלתי בתמורה הרד דיסק שלMAXTOR ששמו לא זכור לי כרגע (אין לי כוח להסתכל) אבל מה שמוזר בו זה שיש לו 2 ג'מפרים, אבל הוא עובד טוב יותר מן הכונן הקודם, לא שעשיתי BANCHMARK אבל אני מרגיש את זה, הוא גם שקט יותר אז מישהו יכול להסביר לי מה הביאו לי והאם הוא טוב?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים