עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן לגבי הרדיסקים חיצוניים איך יכול להיות שיש הרדיסקים חיצוניים של 2 טרה, שצריכים חיבור למחשב + חשמל והרדיסקים קטנים ניידים של 2 טרה שצריכים רק חיבור מחשב אם יש את הקטנים, מדוע צריך את הגדולים המסורבלים - האם יש הבדל ביניהם? הרי הם באותו נפח ולפי הנתונים הטכניים לא רואה הבדל. (כדי שיהיה מובן, הרדיסק גדול אני מתכוון - http://www.seagate.com/em/en/consumer/backup/expansion-hard-drive/ הרדיסק קטן נייד אני מתכוון - http://www.seagate.com/em/en/consumer/backup/expansion-portable/) תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. לחבר שלי יש בעיה הוא בדק את ארדיק שלו ורושם לו שיש לו בעיה מה הבעיה ומה לעשות? http://img522.imageshack.us/img522/4084/96129640.jpg

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  3. אהלן, העניין הוא כזה אנחנו מחפשים פיתרון כדי לראות סרטי HD בכיף בטלוויזיה החכמה שלנו מבלי יותר מדי התעסקויות. ניסינו את הרעיון של ה-WIFI אבל זה קצת סיפור (להגדיל מהירות אינטרנט ולהביא נקודה חמה ליד הטלוויזיה וגם אז לא בטוח שזה ירוץ חלק) אבל מצד שני יש את רעיון ה-USB שזה חיבור ישיר לטלוויזיה. לא ניסינו לחבר סרט HD עם USB2 כי אין לנו USB גדול אבל השאלה היא כזו, אם נקנה USB3 (שהרעיון בקנייה זה המהירות העברה שלו נוסף לקריאה) הסרטים ירוצו חלק (גם סרטי 1080P) מבלי קירטועים למינהם בזכות מהירות הקריאה ? או שגם עם USB2 אותו רעיון יקרה ? ואם אפשר המלצה ל-USB3 בגודל של 32GB (עד 350 400 שקל).

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by ras81,

יש לי את המפרט שבחתימה ותהיתי לאן צריך להתחבר הHD SATA יש לי 2 חיבורים של INTERNAL (חיבור 3,4) ושני חיבורים של EXTERNAL (חיבור 1,2). לאן צריך הHD שלי להתחבר?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, אני מתנצל מראש על זה שפתחתי טופיק דומה לשניים שכבר פתוחים. העניין ששני הטופיקים האחרים לא בדיוק עונים לי על השאלה ואני לא רוצה להתעלק אליהם. אז ככה, דיפדפתי באתר של KSP וראיתי שיש להם מס' צורבי LG עם סיומות אחרות. הייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי מומלץ. קראתי בסטיקי שה H10A & H10N הם המומלצים אבל כאן ישנה תוספת של אות נוספת. אשמח לעזרה: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? מחיר 190 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black)? מחיר 200 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, LightScribe (Black)? מחיר 280 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php האם הדגם הראשון זה שנמכר ב190 הוא הדגם המומלץ לקנייה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by orenbutn,

שלום אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אתחיל בפרוט על החומרה הרלונטית לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) הארדיסק: WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ככה הבעיה שלי היא כזאת משומה ההארדיסק מזוהה אצלי כide איך אני יודע את זה? 1. בeverest הוא מזוהה כide ולא כSATA 2. בביוס הוא מוגדר תחת IDE CHANNEL הורדתי דריברי F6 מהאתר של ג'יגהבייט, ספציפית ללוח שלי (זה היה חתיכת סיפור להשתמש בהם כיוון שאין לי פלופי.... נסעתי לחבר להביא....). קיצור היו שם דריברים של סקאזי וראיד בלבד ולא של SATA הבנתי גם שהיום אין צורך בכלל להשתמש בהם כדי להגדיר sata זה נכון? תוכלו בבקשה לעזור לי? תודה

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by 10GaZ,

קניתי הארד דיסק חדש WD 250. מעבר לעובדה שהוא חם בכמה מעלות ממקבילו שנמצא במחשב אצלי (הארד דיסק מאותו הדגם), אני חושד שהוא גם איטי יותר. איך ניתן לבדוק את ביצועי ההארד דיסק?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  8. מדובר על כונן למערכת הפעלה וPROGRAM FILES. כל הנתונים בכונן מכני גדול. באופן טבעי נכנסתי לזאפ חיפשתי את הזול ביותר וראיתי שהוא גם הפופולארי ביותר. (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902854) יש לו חסרונות? כדאי להשקיע יותר? וכמה יותר?

9. היי, יש לי בעייה גדולה עם צריבת מדיה מזה כמה שבועות: רכשתי צורב חדש ASUS DRW2014L1T אחרי שהצורב LG הישן שלי התפגר (נקרעה הגומיה). התקנתי אותו, חיברתי אותו ליציאת הSATA (הצורב הישן היה ב-IDE). אחרי מספר צריבות, התחילו להדפק צריבות, פעם אחר פעם (DVD+R ודואל), רוב השגיאות התייחסו לסיבה כ-Cycling Redundancy Check. הסרתי את נרו 7 שהייתה מותקנת והתקנתי נרו 8 שקיבלתי יחד עם הצורב, עם הלייטסקרייב אבל לא היה שינוי. ניסיתי גם מדיה שונה אחרי שאמרו לי שזו בטוח הסיבה (גם ורבטים), אבל ראיתי שזו לא הבעיה. בסופו של דבר פניתי אל החנות שהחליפה לי את הצורב בצורב חדש (זהה). הרכבתי אותו ושוב, צריבות נדפקו. בסופו של דבר, החלטתי לצרוב את אותו תוכן על דיסק הדואל במחשב השני שלי, לראות אם מדובר בב…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by kipi25,

שלום, זו לא הפעם הראשונה שאני מתייעץ כאן לגבי דיסקים קשיחים (וזה לצערי התחיל לעייף גם אותי.....) בהמשך לאשכול הנ"ל: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140842.0;topicseen למרות שממש חיפשתי, לצערי לא הצלחתי למצוא את ה WD2000JD בשום מקום (מהמרכז צפונה)..... לכן במקום זאת החלטתי ללכת על ה MAXTOR DIAMONDMAX 10 SATA1 (לא SATA2). ההתלבטות שלי כרגע היא האם לקנות את ה 160GB או את ה 200GB. הפרשי הנפח והמחיר זניחים מבחינתי ומה שמכריע הוא הביצועים - מהירות ושקט. באשכול הנ"ל הומלץ לי על ה WD 200GB כיוון שיש לו 3 פלטות ול 160GB שתיים, ולכן ה 200GB עדיף מבחינת מהירות ושקט. האם גם בין הדיסקים הנ"ל של MAXTOR יש הבדלי ביצועים? ואם כן, לטובת מי? ושוב תודה למגיבים....

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by ofcourse,

היי יש לי הארדיסק חיצוני , שלכמה אנשים יש גישה אליו. היתי רוצה המלצה לאיזו תוכנה או אופציה לשמור על תיקיות כחסומות מאחרוי סיסמה או מוצפנות עם ססמה. תודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  12. שלום, לצורך הרכבת מארז חיצוני בחיבור USB2 אני מחפש כונן קשיח בגודל "3.5 המארז החיצוני הוא זה: ARGOSY HD360U-2 HDD 3.5" USB 2.0 ALUMINIUM 1Y ואפשר לראות אותו כאן: http://lamir.co.il/product.asp?product=10107 דרישות: * באפר של 8MB לפחות * חיבור IDE (ככה זה במארזים חיצוניים) * אמינות מעל לכל. * הכונן ירכש ב"למיר". אני מתלבט בין 2 אלו: Seagate Baracuda http://lamir.co.il/product.asp?product=793 Maxtor Diamondmax http://lamir.co.il/product.asp?product=8231 תקציב: 300-400 ש"ח (סה"כ הוצאה כולל המארז - כ-600 ש"ח) איזה מהם עדיף? האם יש למישהו הצעה אחרת - מוצלחת יותר בתקציב ובדרישות הללו? תודה,

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by Radeon38,

אני בלבטים ברכישה של כוננים ואני מדבר על 3 לפחות עכשיו..ברור לי שלאכסון 5900 עדיף אבל מה אם אני ארצה להתקין תוכנות ?? הרי הזמן גישה של ה 7200 הרבה יותר מהיר. אז פה השאלה : עד כמה מתחממים 3 כוננים של 7200 מול 3 כוננים של 5900 או 5400 לדוגמא במחשב שגם ככה יחסית חם.בהתחשב שהם ישבו ליד 2 רפטורים.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  14. שלום לכולם, לפני כשבועייים קניתי סוף סוף מחשב ובו שני הארד דיסקים: האחד RAPTOR של WD של 36GB והשני SEAGATE שך 250 GB. לא ברור מי מהם אבל אחד מהם בטוח מרעיש (או שאולי שניהם..) זה נישמע כאילו המחשב לועס משהו. אני מכירה את הרעש הזה של ההארד דיסקים ב- PC (ב-MAC לא שמעתי) אבל אפילו במחשב הישן שהיה לי עד עכשיו לא היה כזה רעש חזק... בכל מקרה רציתי לשאול אם הבעיה מוכרת והאם ניתן לעשות משהו בנושא? כי לחנות כבר הלכתי עם המחשב ולא בגלל ההארד דיסקים אלא בגלל שהתחיל רעש, כנראה של המאוורר במהלך השבוע השני שהמחשב אצלי. בחנות הרכיבו איזה חלק על המאוורר (ZALMAN) של ה- CPU (שכנראה שכחו להרכיב) ואיתו ניתן לווסת את הרעש...אבל...זה עזר בדיוק ליום...היום שוב אני שומעת את הרעש הזה. אבל סלי…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by Black_eagle,

שלום. התקנתי את ה HD של WD 160GB SATA . התקנתי הכל בסדר. בעת ההפלעה שאני מעלה הוא מזהה את הHD ועוד האחד שקיים אצלי. וגם ב WINDOWS ב DEVICE MANAGER הוא מזהה אותו. אבל במחשב שלי כשאני נכנס אין שם שום דבר . מה אני צריך לעשות כדי שהוא יפעל? תודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  16. אפשר לנקות דיסקים עם מגבונים שיש בהם אלכוהול?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לחבר שלי נדפק הדיסק קשיח והוא צריך לקנות חדש. האם יהיה כדאי לקנות Western Digital WD2500AAKS 250GB בשביל התוכנות והקבצים וWestren Digital 1600AAJS 160GB בשביל מערכת ההפעלה? או שזה לא ישפר משמעותית את הביצועים ועדיף שיקח Westren Digital WD5000AAKS 500GB ?

18. ראיתי פה תגובה באיזה ת'ארד שמישהו אמר "רוב האנשים בכלל לא מודעים לעובדה שצורב DVD מהווה גם צורב CD-ים גדולים." אגב לי יש פיוניר 107.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by LRa,

שלום, האם יהי הבדל כלשהו אם אשתמש ב-SD למכשיר אלקטרוני או בMIRCO SD בנמצא בתוך מתאם ל-SD רגיל? תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by meniadin,

מישהו יודע מה זה Club Sandisk? חבר שלי קנה Sandisk Blade ויש עליו את התוכנה הזו. מישהו יודע מה זה? תודה

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  21. Started by stookza,

שלום, צריך עזרה בקשר להוצאת מידע. צרבתי קבצי וורד בטעות בדיסק של דיגיטל אודיו ועכשיו המידע מוראה לי כקובץ אודיו ולא כקבצי וורד. האם יש איזשהיא דרך לפרק את המידע מהקובץ אודיו לקבצי וורד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  22. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DWPNRDVR108&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by roeiw,

שלום אני מעוניין לעשות שב Dok שלי יהיה תפריט בוט של דוס ואני יהיה יכול לבחור בין שני תוכנות (MemTest86) ועוד איזו תוכנה של בדיקה.. זה אפשרי ואם כן אז איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. שלום! ברשותי תכני וידאו של כמעט טרה (גדל עם הזמן), ועוד מוזיקה ותמונות של כמה עשרות ג'יגות צריך המלצה לדיסק חיצוני של 3 טרה לגיבוי הוידאו ושאר התכנים. ד"א עדיף לעשות מערך RAID לגיבוי ? כמו כן אפשר המלצה לכונן SSD (לא יותר מידיי גדול) למערכת הפעלה ? הלוח אם הוא GIGABYTE EP-43-DS3L עם חיבורי SATA 3GBPS, יש טעם לכונן SSD? ("צוואר בקבוק") כרגע אני עם דיסק פנימי 2 טרה. ** המהירות קריאה\כתיבה פחות חשובה לי, לא נקודה קריטית. תודה ושבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. קניתי הרד דיסק חדש של 250 ג'יגה ואני לא בדיוק יודע איך להרכיב אותו (בנוטף ל-160 ג'יגה שיש לי כבר)... אני לא רוצה לעשות שטויות ולגרום לנזק.. הדגם של ההרד דיסק זה: WD 250GB 16MB 7200RPM

• 4 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.