אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
ידוע לי שזה דורש תקציב רב. מי שיוכל להפנות אותי אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל לא קיבלתי איתו תוכנה מאיפה אני משיג תוכנה? האם אפשר להתמש בתוכנה של צורב רגיל? ומה להוריד?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כדי לקנות 25 מדיות של TDK ב66 שקל ? זה מדיות טובות ? אם לא על איזה מדיות אתם ממלצים תודה...
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ורציתי לדעת למה לא רשום פיוניר בצד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1041&products_id=5718 כאן רשום הדגם שלי זה Pioneer DVR 107D זה דגם אחר מיזה שיש בפנדה רציתי לדעת אם הדגם שיש לי הוא יותר טוב?? תודה
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תודה כי יש לי קולנע ביתי בבית ובשביל זה אני קונה צורב DVD אז רציתי לדעת אם אני ישמע ב 5.1 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך עושים את זה ? איזה חלקים צריך ? ואיך מגדירים דבר כזה בלוח האם בברכה ארז
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים בעת התקנת משחק עלתה לי הודעה "האם ברצונך לאתחל את הדיסק בכונן D ?"(שהוא בכלל כונן קשיח) מאז נעלם לי הכונן הקשיח הזה שהכיל 40GB. למזלי הכונן הראשי שמחולק לשתי מחיצות עדיין קיים ועובד, אבל מאז רק מנהלהתקנים מזהה את הכונן האבוד, ואילו ב-disk management הוא לא קיים. יש שם רק דיסק 0 (כונן C, כונן E) וכונן תקליטורים 0 איך זה יכול להיות שהכונן מזוהה ב-BIOS וב-DEVICE MANAGER ולא בניהול הדיסקים. ב- BIOS מופיע אגב: DISK 0 MASTER ריק DISK 0 SLAVE SEAGATE 250 GB DISK 1 MASTER ASUS DVDRW DISK 1 SLAVE MAXTOR 40GB (הכונן האבוד) אודה מאד מאד על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מתלבט בין ה3 האלו: PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black הבנתי שה111 הוא מאוד טוב אבל הדגם הספציפי הזה DBK שונה ממנו וקצת יותר גרוע או בין שני NECים שאני לא יודע מה ההבדל בינהם NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black מה תמליצו לי לקחת? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם בפורום הזה!! אני קורא בפורום הזה כבר הרבה זמן ורציתי להגיד שזה אחלה פורום עם אנשים נחמדים שבהחלט יש להם ידע נרחב. אני עצמי צרבתי כבר למעלה מ-1000 מדיות של דיוידי ואשמח לתרום כאן מניסיוני וכן להוועץ בעצותיהם של אחרים. לסיום הודעה זו אציין כי המדיה המועדפת עליי היא של TAIYO YUDEN- זו פשוט מדית דיוידי עם 0% תקלות (לא כולל הפסקות חשמל בלתי צפויות בזמן הצריבה) ועוד מדיה מצוינת היא של FUJIFILM. בברכת חג שמח לכל חברי הפורום :-)
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש כונן חיצוני, בנפח 500G, חיבור USB 2. הכונן מיועד לגיבוי מסמכים ונתונים חשובים לצורכי עבודה. מחפש חנות אמינה ויציבה שנותנת אחריות מירבית. אשמח לקבל המלצות למוצרים אמינים ואיכותיים. מחיר מקסימאלי באיזור ה600 ש"ח. תודה רבה רועי
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
Patriot 16G XT BOOST 150X USB2.0 DOK אני שוקל לרכוש אותו .לא ראיתי הרבה תגובות עליו ברשת. איך הוא מול המקבילים 16GB ? תודה מראש אדי
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איך צורבים עם צורב דיוידי ע''י צריבה רגילה ? או שצריך איזה תוכנה מיוחדת? בבקשה תסבירו לי וגם לו
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בבקשה מה ההבדל בין NTFS לFAT 32 מכיוון שאני מפרט את הכוננים שלי כל חצי שנה ויש לי אפשרויות של זה וזה ואני לא יודע מה עדיף? וכמובן, למה? תודה מראש, אפק!
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות תחנת עגינה ל 2 דיסקים קשיחים ורוב מה שמצאתי ברשת מוגבל או ל 2 טרה או ל 4 טרה אני מחפש משהו שלא מוגבל כלומר לדוגמא בעוד חצי שנה או שנה אני יקנה דיסק בנפח גדול יותר ממה שיש היום 4 טרה אז שניים כאלו זה 8 אני רוצה שזה יתאים כמובן שאני מדבר על כל נפח מעל 2 טרה מצאתי של ונטק אבל הוא מוגבל ל 4 טרה חוץ מזה לא מצאתי משהו אחר רק כאלו שמוגבלים ל 2 טרה האם מישהו מכיר תחנות עגינה כאלו ל 2 דיסקים קשיחים שלא מוגבלות בנפח של הדיסקים שאפשר לשים בהם
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה להעביר הארד דיסק ממחשב למחשב .. עכשיו שמעתי שצריך לפרמט שמעבירים הארד דיסק ... ללוח אם חדש .. אז מה אני יכול לעשות בלי לפרמט ? יש קבצים או משהו ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה חודשים דיסק און קי של קינסגטון 16GB והוא עושה לי בעיות אם אחריות מכסה בעיות מכניות של הדיסק און קיי? בנוסף הוא עושה בעיות עם העתקת קבצים לפעמים שלא נקראים וצריך לפרמט אותו יש לי דיסק און קיי נוסף של קינסגטון אותו דגם רק 2 גיגיה שלא עושה את כל הבעיות אלה באותם מחשבים. תודה רבה הדגם הוא Kingston DataTraveler G2 16GB
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה ויסטה. אני לא נוהג להזיז את המחשב הנייד וגם לא מתכוון להזיז את הדיסק קשיח שאקנה. ככה שאפילו פנימי יהיה גם טוב אבל האם ניתן לחבר אותו לנייד שהוא בחוץ ובחיבור USB ? כי אם פנימי אני שוקל לקנות את הסמסונג HD103SJ. ואם חיצוני אז את seagate freeagent desk או seagate freeagent go. אגב אני מתכנן לקנות 2 כוננים קשיחים זהים, שביניהם יבוצע סינכרון פעם בתקופה למנוע איבוד מידע בעתיד. אשמח לשמוע מה הייתם עושים - הערות, המלצות יתקבלו בברכה. תודה וחג שמח !
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות DOK איכותי בנפח 16GB יש המון חברות בשוק המובילות הן לפי מה שהבנתי: PATRIOT SANDISK KINGSTON אני מחפש DOK שיהיה: 1)עם פקק\חיבור נחבא. 2)עם עדיפות לאפשרות לתפוס כמחזיק מפתחות. 3) כמה שיותר איכותי 4)תקציב 100 ש"ח +- תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני קורא אתכם ללא הרף,אתם האחרונים באמת שיכולים לעזור לי בעניין הבא : אני מחפש דיסק קשיח חיצוני לגיבוי - של 1000 ג'יגה ... דיסק קשיח חיצוני טוב שאני יוכל לבטוח בו שהוא "שומר" על הדברים החשובים לי... ראיתי באתר של אופיס דיפו את הדיסק קשיח הבא - מהזולים שראיתי לאחרונה : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000h5ft-DdhawB90lVBv9N2lGj:12bbi68k5?id=4271193&pr=QJ5&N=2 כך הם קוראים לדגם : דיסק קשיח "3.5 Western digital, My Book Essential, apollo 1TR מחירו : 387 ש"ח,הייתם ממליצים לי לקנות את הדיסק הקשיח הזה ? אני מחפש משהו זול יחסית אבל גם טוב,יש כונן יותר טוב במחיר הזה ? ב50 ש"ח יותר ? 100 גג ? אשמח לעזרתכם האדיבה!!!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי את הנגן הזה רציתי לדעת אם כל המדיות יעבדו איתו... יש לי צורב NEC3540 והאם שווה לי 100 מדיות X8 DVD-R של TEAC ב 1.60 ליחידה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אמא שלי בסין והיא קנתה לי דיסקים dvd dl של sony ואני לא מכיר אותם רציתי לדעת אם הם טובים כמו ה verbatim או שהם לא טובים תודה רבה עמית
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
האם מותר (טוב, בעצם אני מניח שמותר) או יותר נכון האם זה טיפשי להרכיב הארד דיסק ישן (אני מניח שהצילום המצורף מפרט את נתוניו) על מחשב עם מעבד ולוח אם חדשים (מעבד AMD 4000). כי אני לא צריך הארד דיסק חדש. אני לא שומר המון דברים בכונן ולכן אחליף אותו רק אם הוא ממש יוריד את הביצועים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הבעיה : אני רוצה לגבות את הנתונים שעל המחשב כמו משחקים סרטים וכדומה כולל את הוינדוס ויסטה אחר כך לפרמט תמחשב בעזרת הויסטה המגובה איך אני עושה את זה? חשבתי אולי על כיוון לקנות כונן קשיח פנימי בנוסף כדי לגבות תנתונים להעתיק כמובן גם את הויסטה להפעיל תמחשב מחדש להכנס להגדרות בביוס לשנות לכונן הפנימי ככה שיקרא תויסטה ויתקין אותה כמובן ללא קשר ל cd-rom מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 4200 ובלוח אם שלי asus m2npv-vm יש כמה חוטים קטנים של SATA... הכונן קשיח שלי הוא 120 G ואני לא רואה שאפשר לחבר לו את החוטים האלה רק את הפס השחור הגדול ואת החשמל.. אז מה זה בעצם SATA?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-