עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by waizman,

עידכנתי לצורב, והוא עכשיו לא קורא דיסקים... אני יכול להחזיר לחברה לתיקון (יש אחריות), או שהאחריות לא מכסה FirmWare? אפשר לשחזר, או שאני יחסוך לצורב חדש?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אחי עובד בתעשיה הזו, והוא אומר שיכול להיות (בסבירות גבוהה למדי) שזה לא יקרה בכלל, ואם זה יקרה, זה לא יהיה להרבה זמן.... ואני רוצה להדגיש שאני רק מביא דעה של מישהו "מבפנים", זו רק דעה, ללא ביסוס חוץ מנסיון....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by some,

צורב פנימי רב פעמי דגם: PHILIPS 4816 הצורב החדש והמהיר בעולם! צריבת דיסק בפחות מ-3 דקות. בעל מהירויות: קריאה X48, שכתוב X16, כתיבה X48. בעל חיבור פנימי IDE וזיכרון מטמון ליציבות מקסימלית. בטכנולוגיות צריבה חדישות: Seamless Link: לשליטה על זרימה רציפה של נתונים למניעת תקלות וטעויות בצריבה. Thermo Balanced Writing: לצריבה מדויקת, גם על גבי מדיות באיכות ירודה. התקנה פשוטה מתאים למחשבי P-2 500 עם מערכת הפעלה Windows 98 ומעלה, כולל XP מחיר כולל דמי משלוח: 448 ש"ח שווה לי לקנות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by some,

צורב חיצוני במהירות 40x12x48 AOPEN דגם: EHW4048 צורב חדשני בטכנולוגית JustLink ו- Just Speed מנגנון ייחודי לצריבה מהירה ואמינה המונעת בעיות נפל בזמן הצריבה ממשק חיבור: USB 2.0 (מתאים גם לחיבור USB רגיל) קורא: 48x כותב: 40x כותב על RW: 12x תאימות: Win/98/ME/2000/ XP כולל תוכנת Nero5.X התוכנה המקצועית ביותר לצריבה איכותית! ותוכנת InCD בצריבה עם ממשק USB רגיל יתכן ומהירות הצריבה תרד. החבילה כוללת: מדריך משתמש באנגלית שנאי לחשמל כבל USB תקליטור לצריבה חד פעמית תקליטור לצריבה רב פעמית

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קיבלתי מידע מחבר שמשווק מחשבים באיזור הדרום ובו נאמר כי החברות הגדולות בעולם החליטו לחתום על סיכום שבו האחריות על הדיסקים יהיה לשנה אחת בלבד. כבר במחירון האחרון של דילרים הוא קיבל מהיבואנים עידכונין לגבי האחריות שניתנת לדיסקים הקשיחים. מצב זה גורם לחוסר תחרותיות מופגן בעולם החופשי.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by G-BOY10,

אני רוצה לקנות את ההארד דיסק WD 80 GB 7200 RPM 8 MB Cache איך הוא? מבחינת מחיר הוא טוב? שווה לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  7. חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי ובמקומות אחרים פשוט אין את הB.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by dino,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על הארד דיסק בנפח של 40GB. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by tazok,

יש לי כונן DVD של LG שעושה בעיות בהחלפת אזורים ובקריאה של האזור גם אחרי מאמצים רבים שהצלחתי להחליף את האזור למשל... הבאתי לפני כמה ימים את שר הטבעות והכונן לא היה מוכן לקרוא אותו ובDVD הבייתי לא היה בעיה מעצבן! וגם הוא עושה בעיות שהוא לא מוכן להחליף לי אזורים...

10. Started by INFERNO,

היי אנשים בגלל שהוספה לי מערכת קולנוע בייתית למחשבי ... אני גם רוצה לקנות כונן DVD איזה הכי טובה ? אני שמעתי שפיוניר ובנק אם למישהו יש הצעות ... ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לפני כשנה וחצי היה מבצע בחנות בירושלים (עיר מגורי) תביא מחשב פנטיום 1/2 תקבל מחשב אינטל סלרון 800 לוח של אסוס הארד דיסק IBM 10G ata100 7200 בתוספת של 400 ש"ח עשיתי קומבינה הבאתי מחשב פנטיום 1 שבקושי נדלק ועשיתי את הטראיד אין ... עכשיו המחשב הסלרון הוא מחשב הנסיונות שלי .. מי שאני בעסק של מודינג אוברקלוקינג עליו אני מנסה ולא על שלי. לפני עשיתי פירמוט .. אחראי הפירמוט אני רואה Bad Sectors .. בדקתי אם כמה תוכנות פירמטתי שוב והכל הראה שבאמת ישנם סקטורים פגומים .. החנות שבה עשיתי את הטראיד אין נסגרה ... ההארד דיסק הוא משנה 2001 בחודש מאי ויש על 3 שנים אחריות מה שאומר עוד שנה וחצי .. אבל אני לא ידוע היכן להחליף אותו ! יש לי את המספר של שרות IBM 03-9534744 אתם אומרים…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by izikd,

סתם היה לי משעמם ;D

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  13. מישהו פה במקרה יודע איפה אפשר להשיג בארץ דיסקים לצריבה שמיוצרים ע"י אחת מהחברות הנ"ל: (לא אכפת לי אם כתוב על האריזה סוני או gpt או משה אלקטרוניקה - זה כמעט לא משנה) 1) TDK (הדיסקים של tdk שיש בארץ לא מיוצרים על-ידם) 2) Taiyo Yuden 3) Mitsui Chemical, Ricoh, Ritek (שוב - אני מדבר על ייצור, ולא על הbrand שמשווק) במהירות של לפחות X24, ועדיפות עליונה לצמד הראשונים כמובן. תודה מראש. (נ.ב > מישהו נתקל במדיה של tdk במהירות 48 בארץ? או אפילו רק 32?)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ElEmEnt,

אני יודע להפוך fat32 לntfs אבל לא ההפך

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by yair23,

כרגע יש לי הארד דיסק של MAXTOR 10GB .. מה אתם אומרים ? זה מספיק זיכרון או שאני צריך לקנות הארד דיסק חדש ? אם זה לא מספיק אז אני רוצה לקנות Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Cache 100ATA במחיר של 660 ש"ח ... שווה לי ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

מה זאת אומרת נעילת אזורים בDVD, ומה זה MULTIZONE וMULTIREGION? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אורח RnGKay

יש לי שני הארדיסקים במחשב, שאחד מהם נקנה לאחרונה (ה WD SE כמובן) והנה למה אני מאד מרוצה ממנו: ה - WD 80GB 7200RPM SE - 8MB Cache והנה לשם השוואה ה Maxtor DiamondMax 80GB 7200RPM 2MB Cache (אם אני לא טועה) של MonoMan : ה Maxtor D740X-L 60GB on ATA100 7200RPM של biodome ה Seagate SCSI 18gb Cheetaha 15,000RPM גם של biodome לעומת ה Quantum Fireball lct 20GB 5400 ובעל 128KB CACHE הישן שלי המהירות של ה WD פשוט מדהימה אותי! כונן מדהים! נקודה!

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שווה לי להשקיע ב-WD 80GB 7200 עם 8mb buffer? הוא נותן ביצועים טובים? אני יכול להיסתפק גם בעשרים ג'יגה או בארבעים, אבל לא יודע למה אף חנות לא מביאה את הדגם של הארבעים ג'יגה עם ה-8mb.

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. פעם במאתיים שנה אני פותח ת'רד (כנראה שאני לא מוצא מספיק דברים חשובים להגיד....) לתשומת לב כל ציבור החומרה בארץ. כנראה (בינתיים יש הודעה רשמית רק מהיבואן של MAXTOR) מה 1/10 כל הדיסקים הקשיחים עוברים ל שנת אחריות אחת בלבד. לפי השמועות סידרת WD עם ה 8MB CACHE תמשיך להיות בעלת 3 שנות אחריות... לתשומת ליבכם... וכמובן , מה אתם אומרים על זה??? חוצפה לא???

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by sos,

נעלמו לי הכונן של הCD-ROM ושל הצורב סתם כך מבלי שעשיתי כלום מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי ווינדוס XP PRO באנגלית אולי זה יעזור לכם לדעת מה אני צריך לעשות

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by ofer_mat,

קניתי לפני לחודשים את הHD הזה והיום קיבלתי מסך כחול פתאום באמצע היום אחרי מספר בדיקות ( התקנת מערכת הפעלה ב HD אחר ) התברר שיש על ה HD של WD 4K של סקטורים פגומים 1. מה לעשות? 2. משהו נתכל בתופעה כזאת? 3. יש לציין שזה ה HD השני שלי ב 8 חודשי קיום המחשב ( הHD הקודם היה של סגייט 60G ) שבשניים קיבלתי סקטורים פגומים יש קשר? או שזה מזל רע? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by amir77a,

אני מתלבט ??? ??? ??? בין קנייה של אחד משני צורבים: 1. Yamaha 44x24x44 - יש לו Buffer של 8 מגה. 2. Plextor 48x24x48 - יש לו Buffer של 4 מגה. עד כמה ה-Buffer קריטי כאן בצורבים אלה? על איזה הייתם הולכים? המחיר די דומה כ-950 ש"ח? <אין פירסום חינם./> אמיר.

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  23. ראיתי את כל הדיונים בפורום הנוגע לאיכות מחיר ותקלות. יש לי אפשרות ל ATA133 מה לקנות אם אני לא רוצה יותר מ 80GIGA

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. Started by e.t,

שמעתי בחצי אוזן משהו על נעילת כונן ה-DVD (?) , אחרי שרואים 5 סרטים. מה זו הנעילה הזו? : והאם יש דרך לפרוץ את נעילה זו? יש לי Toshiba DVD SD-M1402. ואגב, צפיתי עד עכשיו ב-2 סרטים בלבד. הסברים ולינקים יתקבלו בברכה...

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by idanpc,

האם אפשר להוציא אותו מתי שהמחשב פועל ? כמובן שהוא על SLAVE.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים