אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
אהלן קניתי קונן חיצוני של WD והבעיה היא שהוא הגיע עם FAT32 ואני רוצה לשנות ל NTFS מבלי לפרמט אותו יש אפשרות לעשות את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד Samsung 530U4B-S01IL UltraBook. המחשב בא עם דיסק קשיח 500 + 36 ssd. 90 אחוז מהזמן שהמחשב דלוק אני גולש בלינוקס, וחשבתי אולי להתקין את הלינוקס על ה 36 ssd cache שיש לי, השאלה אם אני יראה שזה לא משהו, האם אני יוכל להחזיר את הכונן הזה להיות cache שוב? תודה...
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איך אני משנה את האות כונן שלי (הארדיסק) לאות אחרת? יש לי XP PRO
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב אסוס 4012A ומשום מה את כל הדיסקים מעל 700 מגה הוא מזהה כ703 מגה בייט אני רוצה לצרוב סרטים והנפח שלהם גדול מזה אז אני צריך לפצל אותם אבל הבנתי שיש מקום שבו אני יכול לעשות פלאש לביוס ואז יש סיכוי שזה יגדיל את הנפח שהצורב שלי יוכל לצרוב האם מישהוא יודע איפה אפשר ? או האם יש דרך אחרת לסדר את זה ?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
עשיתי היום "מבצע" ופירקתי עד היסוד את המחשב שלי כדי לנקות את המאווררים, מארז, לוח אם וכו'. אחרי שהרכבתי הכל בחזרה המחשב פועל באופן תקין, אבל משום מה רעש הפעולה(קריאה וכתיבה) של ההארד דיסק השתנה לחלוטין. הוא נהיה שקט יותר ודי מוזר(כשאני רגיל לקודם). ממה זה יכול לנבוע? אציין שני דברים שלא יודע אם הם קשורים: 1) יכול להיות ששיניתי את המיקום שלו במארז, לא זוכר. 2) עשיתי LOAD DEFAULTS לביוס.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי דיסק קשיח 160 ג'יגה של wd הכונן מחולק כרגע ל-3 כוננים. השאלה שלי, האם ניתן לחלק את גודלם של שלושת הכוננים מחדש מבלי לפרמט אותם? נניח גודלו של כונן c הוא 29.2 ואני משתמש רק ב-6 ג'יגה חבל לי על כל השאר, אני רוצה שהוא יהיה 10 גי'גה ואת כל העודף להעביר ל-d וגם להשאיר 10 ג'יגה מכונן -e ואת העודף להעביר ל-d. יש אפשרות כזאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כשהתקנתי את הכל במחשב, חילקתי הארדיסק אחד לשני כוננים וירטואלים שווה בשווה. השאלה היא , האם אוכל לשנות את הגדלים במידה ואפרמט את הכונן? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר ממחיצה אחת למחיצה שנייה מקום בסדר אז הNorton PartitionMagic 8.0 מפעיל לי מחדש תמחשב... מתחיל לעבוד ואז מפסיק.. טוען שנמצאו יותר מדאי בעיות מה לעשות כדי לסדר אותם כדי שאני אוכל לשנות את גודל המחיצה תמונת מסך: http://img233.imageshack.us/my.php?image=dsc00054ir8.jpg
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ600 גיגה לא מוגדרים במחשב שאני רוצה לצרף למחיצה C שאני נכנס לניהול הכונן ולוחץ לחצן ימני על כונן C האפשרות "הרחבת אמצעי אחסון" לא ניתנת לבחירה. יש דרך אחרת בה אני יכול להגדיל את מחיצה C ? תודה אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שראיתי איפשהו אפשרות לבחור בין: העדפת ביצועים (שמחייבת הוצאה בטוחה). לבין העדפת נוחות (שבכלל לא דורשת הוצאה בטוחה). השאלה איפה היתה האפשרות הזאת, איפה אני משחק בינהם, ומה זה בתכלס משנה מבחינת ביצועים וכולי... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התקני WIN7 וההגדרתי שתי מחיצות של 180GB ו-750GB, ובטעות התקנתי את ה-WIN על ה-750. נכנסתי לניהול דיסק: ניסיתי לשנות אותם אבל זה לא הולך, הצלחתי להקטין את ה-750 ל-370 אבל זה לא מספיק ואי אפשר יותר. ואת ה-180 אי אפשר להגדיל. איך אני יכול לחלק ל-180 ו-750 ושהחלונות יהיו על ה-750? זה הפיך? בבקשה זה דחוף. GParted יצליח? אם לא יש דרך למחוק את כל המחיצות?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי דיסק קשיח אחד של 150 ג"ב שמחולק לשתי מחיצות - C עם 15 ג"ב וD עם 135 ג"ב. האם יש דרך לשנות את החלוקה כך שיהיה 30 ג"ב בכונן C? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן חצי טרה שמשמש כרגע ככונן מערכת הפעלה, ואני מתכנן לקנות כונן ssd. השאלה שלי היא- איך אני גורם לכונן הזה להיות כונן זכרון רגיל ולא כונן של מערכת הפעלה. יש תהליך שצריך לבצע, או שפשוט אם הוא לא יהיה הראשי בחיבורים הוא יהיה זיכרון רגיל? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז כמה שאלות.. 1) מה ההבדלים בין NTFS לFAT32? 2) יש לי דיסק של 40GB שאני מעוניין להפוך אותו שישמש אותי בידיוק כמו DOK...האם שווה לי להפוך אותו לFAT32 או להשאיר אותו בNTFS? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש ברשותי כונן SSD וגם עוד 2 כוננים HDD בני 6 שנים האם שינוי מIDE לAHCI יגרום לכוננים הישנים לא לעבוד? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע HDD שעומד למות(משמיע את רעשי הגסיסה שלו) בימים הקרובים אני הולך לקנות את ה SSD BX100 http://ksp.co.il/?uin=26608 ולגבי HDD אני הולך על Seagate 3TB Barracuda Sata II http://ksp.co.il/?uin=18274 לגבי הדיסק הזה לא ממש מצאתי כמה פלטות יש לו אבל כנראה זה 3 פלטות? הדיסק הישן שלי זה Hitachi DeskStar 1TB 32 MB 7200 RPM Sata II עכשיו לגבי כל החיבורים בלוח שלי יש שתי חיבורים של SATA 3....אני משתמש בחיבור אחד לדיסק החדש ואחד ל SSD... לגבי הסדר שלפיו אני ילך זה : להתקין את ה SSD קודם(לגבי זה אפשר לחבר את ה SSD לאחד החיבורים שיש במארז ל HDD וזהו?)-להתקין את הווינדוס עליו....אחרי זה לחבר את ה HDD ולפי מה שהבנתי צריך לשנות את ההגדרות בביוס מ IDE ל AHCI כן? ובשביל שיזהה א…
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה היא בעצם האפשרות הזאת? יש לי SSD של Transcend 128GB לוח של Gigabyte h77-ds3h מוגדר בביוס על IDE הבנתי שאם אני משנה ל AHCI כשמערכת ההפעלה מותקנת כבר המחשב לא יעלה ושהיה עדיף להגדיר אותו ככה לפני ואז להתקין. קראתי שהשלבים הם לשנות את ההגדרה ברג'יסטרי ל 0 ואח"כ לשנות בביוס ל AHCI. האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מבצע? יש לציין שיש לי בנוסף לכונן SSD, עוד 3 הארדיסקים שמחוברים לחיבורי ה SATA + צורב SATA האם שינוי ההגדרה תשפיע גם עליהם? לא אכפת לי ממהירות אם זה ישפר יותר את הביצועים. במה זה עוד תורם? האם זה יגדיל לו את אורך החיים באיזהשהוא אופן? איך אפשר להאריך את תוכלת החיים שלו? העברתי את כל תיקיות ה TEMP שעל C לכונן D האם כדאי לבטל את שחזור המערכת גם? ומה לגבי ה …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. לפני מספר שבועות קניתי כונן DVD של Samsung SH-S223. צרבתי פעמיים דיסק Double Layer עם תוכנה IMGburn, הגדרתי את מהירות הצריבה ל2-2.4 אבל הצריבה מתבצעת במהירות המקסימלית (והדיסק לא נקרא במכשיר שלו הדיסק מיועד) עם הצורב הישן שיש לי, NEC ND-3540A, מהירות הצריבה נשארה תמיד למה שבחרתי. האם זאת בעיה בכונן הDVD של Samsung, או בעיה בתוכנת הצריבה?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני של 1TB. המערכת קבצים שלו היא FAT ובמערכת קבצים הזאת יש מגבלה לגודל קובץ יחיד. האם אני יכול לפרמט אותו לNTFS? אני שואל את השאלה הזאת מכיוון שבדיסק און קי זה גם FAT ומומלץ לא לפרמט לNTFS בגלל שזה הורס אותו מהר יותר, האם בדיסק קשיח חיצוני זה יהיה בסדר?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי שלושה פרטישנים במחשב(E,F,G) ואני רוצה לשנות את השמות שלהם לC,D,E בהתאמה , איך אני עושה את זה , אני פשוט חייב , כי תוכנות מסויימות עושות את ההתקנה בברירת המחדל לכונן C ולי אין אחד כזה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
קניתי דיסק חיצוני בגודל 1.5T של סמסונג HX-DU015EC. חילקתי ל 3 מחיצות שוות שאחת מהן מיועדת לגיבוי הדיסק הפנימי של המחשב שלי. כהעתקתי סיפריות גדולות לדיסק החיצוני, שמתי לב שהמהירות משתנה כל הזמן ושהזמן שנשאר להעתקה גדל וקטן כל הזמן. (אני לא מתיחס לתחילתהעתקה) בנוסף השתמשתי ב Paragon Partition Manager, יש שם אופציה לבדיקת הדיסק test surface וגם שם, למרות שלא נמצאו בעיות - הזמן לסיות הבדיקה עלה או ירד כל הזמן. האם זה תקין או שיש בעיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח מבוסס P965 הדגם במפרט שלי עם מערך RAID1 על הבקר המובנה של הלוח, אני רוצה להעביר אותו למחשב אחר, עם לוח מבוסס P67, אל הבקר המובנה שלו, האם זה משהו אפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אלא שעכשיו כאשר אני ניגש ל SAFELY REMOVE HARDWARE AND EJECT MEDIA מופיעים לי כל הכוננים הקשיחים כולל הצורב אני רוצה שיופיעו רק ה DOK תודה רבה אגב כך עשיתי In search, write cmd, right click it and run it in administrator mode. Type the following command to enable SafeMode boot: bcdedit /set {current} safeboot minimal Restart the computer and boot to the system BIOS. This is normally done by by pressing the delete key during system boot. Update the ATA Drive setting in the BIOS from ATA Mode to AHCI Mode. Save the setting and restart your computer to boot into Windows. Windows will boot in SafeMode as per step 2. Open the command prompt again by fo…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=D39kk1mMDUU הסרטון מתייחס לנושאים הבאים: 1. מה יותר אמין, דיסק קשיח או SSD 2. אמינות SSD 3. בלאי ב-SSD
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מקליט משחקי מחשב כבדים יחסית, באיכות גבוהה: 1920x1080 30fps, אבל יש לי בעיה, קודם כל זה תוקע לי את המחשב כך שאני לא יכול לשחק טוב תוך כדי, וגם לפעמים זה מקליט בפחות fps- 20~25, כנראה בגלל עומס. כשאני מקליט ב- 1280x720 גם ב- 60fps זה עובד חלק ועושה את זה בקלות. (אני משתמש בתכנות Fraps או Bandicam) המפרט שלי הוא: AMD Phenom II x4 955 Nvidia Gefore GTX460 1GB 4GB RAM DDR3-1333MHz (Samsung Spinpoint F3 500GB (HD502HJ אם אני רוצה להקליט בקלות יותר, אולי אפילו עם 60fps 1920x1080, אני צריך לשדרג את הדיסק הקשיח או שזה לא יעזור? כדאי לי לקנות SSD? איזה מומלץ? אני יכול לקנות ב-Amazon, תקציב באזור ה-400-500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-