עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ha,

אחרי שהצלחתי להתקין RAID 5 במערכת שלי, לקנפג אותו נכון, ולהפעיל WinXP מה RAID הוספתי דיסק נוסף כ Non raid בגלל בעיית הביצועים העלובים עם ה RAID 5 שלי. אלא מה, הדיסק החדש מופיע בבקר ה RAID (בביוס) כ- Non raid ושאר 3 הדיסקים ב RAID 5 מופיעים במבנה של RAID וכ BOOT!. דיסק ה- Non raid לא מופיע כ BOOT וכאשר אני מנסה להתקין WinXP ההתקנה אינה מוצאת אותו. לוח האם הוא ABit P35 Pro הדיסקים הם: 3*RAID 5) 200GB) ודיסק נוסף של 500GB דריבר ה RAID הוא של אינטל והוא מקונפג כדיסק אחד של 400 איך ניתן להפוך את ה- Non raid ל Bootable?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by rino,

חברת DELKIN הודיע על התחלת יצור מדיות CD-R שיכולים להחזיק מעמד 300 שנה ויותר. הנה הכתבה באנגלית. World's Most Reliable CD-R Media From Delkin Delkin Devices, Inc., manufacturer of quality eFilm memory cards and other innovative products, today introduced the eFilm Archival Gold 300-Year CD-R. eFilm Archival Gold CD-Rs incorporate patented Phthalocyanine (thalo-sy-a-neen) dye and a 24k gold reflective layer into every CD-R. The innovative materials found in eFilm Archival Gold CD-Rs make them one of the most reliable storage medium available. Typically CD-Rs are known to deteriorate quickly due to Earths common elements: ultra violet light, heat, and humidity. Using an a…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by shpatoza,

היי,יש לי בעייה יש לי במחשב כונן אחד IDE שמחובר כמאסטר והסלייב שלו זה הצורב חוץ ממנו יש לי כונן SATA שמחובר רגיל כ SATA קניתי הארדיסק נוסף ושחיברתי אותו כמו הSATA הקיים הווינדווז לא עולה, השגיאה שהוא נותן היא שזה בגלל הקונפיגורציה של ההארדיסק החדש פתרונות? מישהו?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by udi2181,

שלום קניתי מחשב נייד מדגם toshiba satellite s50 אני מעוניין להחליף את הדיסק קשיח לכונן SSD אני לא מבין גדול לכן אני זקוק לעזרתכם איזה דגם לרכוש אשמח להמלצות מניסיונכם תודה .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. [iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43108[/iurl]

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  6. הדפדפן מאפשר שמירת דפי אינטרנט עם שמות ארוכים אולם מסתבר שמערכת ההפעלה אינה מסוגלת להעתיק סיפרייה שמכילה בתוכה הרבה סיפריות מישנה עם שמות קבצים ארוכים מידיי ומדווחת על שגיאה אני מחפש תוכנה שמסוגלת לקצר באופן אוטומטי את שמות הקבצים או לחילופין לאפשר העתקה שלא באמצעות windows explorer אלא באמצעות תוכנות צד שלישי איך אפשר להגביל בדפדפנים את אורך שמירת הקבצים (אני משתמש ב-internet explorer 6 + firefox) אודה מראש לכול הצעת פיתרון לבעייה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. http://www.skypc.co.il/pl_product~SPD5230CC~7~0.htm אני רואה כוננים קשיחים חיצוניים בנפח 1TB במחיר הזה... למה הכונן הזה כל כך יקר ? מה מיוחד בו?וזה באותו המחיר כמעט בכל החנויות.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. מישהו יודע מי היבואן של המדיותPRINCO בארץ? שאלה PRINCO זה לא רק חברה של מדיות אלה גם חברה שעושה מדיות עבוד הרבה חברות אחרות כגון RITEK נכון?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  9. יש אתר כזה שמוכר פאנלים שחורים\לבנים\כסופים (במקרה הזה שחור) לכוננים אופטיים כגון צורבים\DVD (במקרה הזה צורב - NEC 3540 ) ? יעזור לי מאוד אתר כזה עריכה: מצאתי את זה: https://www.lamir.co.il/product.asp?product=181 מכוער ויקר /:

10. שלום, יש לי מחשב דיי ישן (עוד מעט בן ארבע) שסוחב יפה: i5 750@2.67, 8GB RAM וכרטיס מסך AMD 7800HD. מותקן עליו WIN7 64. לוח האם הוא DP55WB של אינטל. (SATA 3.0 Gb/s) כרגע יש לי כונן קשיח 500GB של WD (לא זוכר איזה דגם) האם אתם יכולים להמליץ על כונן SSD בנפח 256-500 GB? מחיר הכונן עד 2000 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by firstrafi,

אהלן, האם קיים כלי שיכול לתת לי בדיקות ביצועים ל HDD. מלבד IOMETER או PCMARK. אני צריך כלי שידפיס לי לתוך לוג את הביצועים של נ HDD שלי כל שניה למשך X דקות. רוב תודות למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  12. שלום אני חובבן בכל הנוגע לסרברים אבל ברצוני לחפש תחליף לענן שלי בגוגל סוג של כלי או מוצר שאיתו אני יוכל לגשת לקבצים שלי בכל העולם וגם יאפשר לי להסטרים סרטונים שצילמתי או לראות תמונות מבלי שאצטרך להוריד אותם (כמו ענן) ניסיתי כמה אופציות שמצאתי באינטרנט אבל שום דבר לא ממלא את כל מה שאני מחפש פתחתי שרת FTP הבעיה איתו שאי אפשר לפתוח את התמונות והסרטונים מבלי להוריד אותם למכשיר ובנוסף ניסיתי גם לפתוח כמה סוגים של media servers אבל כולם לא מצליחים לשמש לי כתחליף כי אין הם לא קוראים קבצים שהם לא תמונות או סרטונים וגם התצוגה של רובם לקבצים היא יותר סוג של גלרייה מאשר משהו שאני מחפש שהוא יותר כמו מנהל קבצים כרגע אני משתמש בשילוב של FTP סרבר וEMBY סרבר אבל כמו שאמרתי זה לא מושלם אש…

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  13. Started by elkaifa,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 320GIGA של WD,הדיסק קשיח התקלקל!!! פתחתי אותו ושלפתי את הדיסק מהקופסא,בחיבור למחשב רגיל,כדיסק קשיח רגיל הספק קופץ,בבדיקה של רב מודד,מצאתי קצר בכניסה הצהובה איפה שה 12VOLTE,בדסק קשיח הזה יש לי מידע של 150GIGA . פתחתי את הבקר של הדיסק ועדיין יש קצר גם שניתקתי אותו מהדיסק. השאלה שלי היא כזאת: יש לי במקרה דיסק קשיח אחר אבל באותו נפח 320 GIGA וההבדל היחיד זה ההבדל בגירסאות שאחד זה SE והשני זה SE16. השאלה,האם כדאי להחליף בין הבקרים של הדיסקים,זאת אומרת לקחת את הבקר של הדיסק התקין ולהחליפו בבקר המקולקל למרות ששניהם לא דומים 100%?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by imber,

לפני כמה ימים חיברתי את הצורב שלי (DVD) והכל עבד. כל פעם שאני צורב דיסק של DVD הצורב לא מזהה אותו , אפילו לפני הצריבה זה לא מראה לי שיש דיסק בתוך הצורב אבל המחשב כן מזהה את הצורב. ניסיתי לצרוב דיסק רגיל וזה עבד...והדיסק עובד וגם משחקים עובדים של DVD עובדים. אני משתמש בNERO 6 תודה. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1194 זה מה שיש לי

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש, וצריך צורב DVD. אני מאוד מרוצה מה-Pioneer DVR-111D שיש לי עכשיו, ולכן מעוניין להמשיך לקנות מהיצרן הזה. הםא מישהו ראה שמע קרא ביקורות על הצורב הזה? יש למישהו המלצה לצורב שחור אחר, יותר טוב?

16. למשל מ C: ל- D: אבל אני צריך לשנות את הכונן שבו נמצא ה WINDOWS ולא הצלחתי ע"י הניהול מחשב. את שאר הכוננים כן הצלחתי. יש דרך אחרת?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by gspot5566,

שלום אני מתכוון לקנות כונן SSD (כנראה 120 אבל לא קריטי לי לקחת גם 80), תקציב עד 1500 שקל, ואני רואה שיש המון בעיות עם הדור החדש של הSSD וכל בקרי הSF החדשים, במיוחד בOCZ3. לפחות ממה שקראתי בחודשים האחרונים. - האם הבעיה של OCZ3 נפתרה כבר? יש חדש ? - במידה ולא, יש למישהו המלצה על כונן מהדור החדש שמשתלם לקנות? לא אכפת לי שזה יהיה כונן יותר איטי מהOCZ3, אבל כן חשוב לי שהוא יהיה אמין ושיהיה יותר מהיר מהדור הקודם של הכוננים (VERTEX 2 וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, לאחר קריאת ההמלצה ללכת על Seagate ולא על WD. התחלתי לבדוק, אבל ראיתי שבארץ מוכרים את הדגם ST305004FDD2E1-RK - http://www.skypc.co.il/pl_product~ST305004FDD2E1~7~0.htm בעוד שבאתר של סיגייט הדגם הוא ST305004FDA2E1-RK מישהו יודע מה ההבדל ביניהם ? עכשיו, ראיתי שיש סדרה נוספת של דיסקים חיצוניים של סיגייט, זה הדגם ST305004EXD101-RK - http://www.skypc.co.il/pl_product~ST305004EXD101~7~0.htm מה עדיף ? ה freeagent או השני?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by Ashand,

איזה SSD מומלץ למקבוק פרו 2010? כנראה 3GBS כי 6GBS קיים רק בחדשים של 2011...

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by dg,

אז ככה, אני מקבל לפטופ אוטוטו שיהיה בשימוש נרחב לא פחות ע"י אבא :> , מחפש איזה פתרון טוב שגם אני אוכל לשמור\להוריד או אפילו להשתמש בו ממש כדיסק נוסף (אם זה אפשרי או יותר נכון , כדאי) , יש הרבה דיסקים חיצוניים השאלה איזה כדאי או שיש פתרון לחבר איכשהו הארדיסק (יש לי 1-2 שאני אוכל להוציא ממחשב אחר) ואז לשים אותו בקופסה מיוחדת שתתחבר ללפטופ ? אשמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. שלום, יש דיל שרץ [וייגמר אוטוטו] על SAMSUNG S2 Portable 750GB USB 2.0 External Hard Drive HX-MUD75DA/G22ב $75 זה דיל לא רע!!! הנה הPDF שלו [לקח לי זמן לטעון אבל עובד] http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CHwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.seagate.com%2Fstaticfiles%2Fsupport%2Fsamsung%2Fdocs%2FS2%2520Portable%2520Series-1%2520User%2520manual%2520EN%2520Rev07%2520110714.pdf&ei=vyepT-uYLMeF8gOI_7HlDw&usg=AFQjCNHr25IFcsI3qzlSe1uMlk-qXBHStg&sig2=qRuHSL0Cayfx_W7gDarEmw התמיכה\שירות אגב היא של SEAGATE!! [בארץ זה אומר משלוח לנ.איסוף שלהם בלוד- ואם מקבל חדש בעקבות תקלה- הוא יישלח אלי מאמסטרדם! במקרה זה האם צריך ל…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by טוסטר,

היי.. כמו שבטח הבנתם, אני מחפש המלצה להארד דיסק חיצוני לפי מה שראיתי, מבחינת יחס מחיר/תמורה הכי משתלם לקנות 500GB. רציתי לדעת איך ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5268 והאם יש המלצות אחרות... ההארד דיסק מיועד (בעיקר, אבל לא רק) לחיבור לסטרימר (מזרים מדיה) בחיבור USB ע"מ לראות סרטים מההארד דיסק הנייד... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. אני צריך כונן רשת שידע לגבות לי תיקיות מסויימות פעם ביום. (לשכתב אם קבצים השתנו). תודה.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  24. שלום, רציתי לשאול איך הכי טוב לחלק כונן של 320GB למחיצות? אני הבנתי שכדאי לשים את מערכת ההפעלה במחיצה אחת ומחיצה אחרת לכל מיני סרטים ומשחקים. אני מדבר על מערכת הפעלה של WINDOWS 7. כדאי לי להקדיש 70GB רק למערכת ההפעלה ואת ה 250GB האחרים למחיצה נפרדת?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.