עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Haflo,

אני מקווה שזהו מופע חד פעמי וקרה ממש בטעות אבל אתמול בשעה 13:27 הלך לעולמו אחד מהדיסקים של השרת שלי הדיסק הוא WD80JB - מה שקרה שהמנוע של הדיסק שבק חיים!? למזלי הוא אחד מתוך שני דיסקים בתצורת RAID1 ובשעה 19:10 הוא הוחלף בדיסק חדש ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by G-BOY10,

יש לי שתי כוננים על המחשב, כונן אחד מפוצל לשתיים. ואמרו לי שאני צריך להגדיר זיכרון וירטואלי על שתי הכוננים כי אם אני אגדיר רק על אחד אז הביצועים במשחקים שאני מפעיל מהכונן ללא הזיכרון הוירטואלי יפעלו הרבה יותר כרועה מהמשחקים שמופעלים מהכונן עם הזיכרון הוירטואלי האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  3. היי קניתי את ההרד דיסק(ההרד דיסק צריך להגיע שבוע הבא) עכשיו שמעתי שFDISK לא מחלק טוב כוננים בעלי נפח גדול ורציתי לדעת אם זה נכון ואם כן אם איזה תוכנה לבנות את המחיצות תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות צורב למחשב ורציתי לדעת אם יש הבדלים באיכות הצריבה (במוסיקה, כמובן) בין הצורבים השונים, או שכולם אותו דבר. אותי לא מעניין במיוחד הפונקציות של הצורב או אפילו מהירות הצריבה אלא האיכות. האם בצורב מסוים, האיכות של הדיסק שאני אצרוב תהיה יותר טובה מצורב אחר? או ששוב כולם צורבים באותה האיכות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by פומה,

אתמול ראיתי את המדיות האלה בחנות ליד הבית שלי מעולם לא ראיתי כאלה דסקים של סמסונג, לא כתוב עליהם מן הסתם (כרגיל!) שם היצרן - שלחתי מייל לסמסונג אבל עדיין תשובה (כרגיל הם ענו, אבל לא על השאלה שלי!). בכל מקרה, מישהו כבר קנה אותם? השתמש בהם? בדק את ה-ATIP שלהם? הדסקים האחרונים של סמסונג שקניתי היו אלה בקופסא הכחולה שמכילה 10 דסקים. לפי ה-ATIP שלהם היצרן הוא RITEK. האם הם האחראים על פס הייצור החדש הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by dot com,

יש לי צורב CD-W540E של TEAC 40x10x40 ואני משתמש בNERO 5.5.7.8 אני לא יכול לצרוב יותר מ X32 והמדיה מתאימה לX40 . בעבר יכולתי לצרוב X40 למה אני לא יכול לצרוב מהר ואיך אני אוכל לתקן את הבעיה ??? ??? ??? ...אבל זו לא אותה בעיה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  7. Started by jj516,

יש לחבר שלי צורב Lite on הוא צורב מדיסק לדיסק X40 (משוגע מה אני יעשה) והוא אומר שהצריבה לוקחת 10-12 דקות איך זה יכול להיות? ולמה? אגב הסידי שלו זה X50 והוא קורא MAX

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Dante 9,

1. I have PlexWriter 40/12/40A 1.01 and i'm trying to update my frimware but all i get is this message: 2. Every time i'm burnning ISO or BIN file with the Cuesh*t i'm keep getting this message when i'm press on the SETUP file or the autorun in the CD: I have try to burn with BenQ Media on speed of X12 X16 although the media support up to X24 and I have also try to burn with Plextor RW media on speed of X4 X10 X12 (the media support up to X12). I have tried every burn on 3 different softwers: CDRWin 3.9B, FireBurner 2.1.7 and Nero Burning Rom 5.5.9.14. 3. When i'm burnning data (I try to burn only data so far) with Nero Burning Rom 5.5.9.14 the nero announce tha…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yoav9,

לא מצליח להבין, אם יש תחום שאין לי אפילו הבנה בסיסית בוא הוא הארד דיסקים, על כן אני חייב לשאול, היות והמחירים כמעט זהים, מה לקנות! Seagate Baracuda 40GB 7200RPM WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail ומה באמת נותן לי ה8 mb???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dR-TraNce,

יש לי הארדיסק של Western Digital - 10.2GB הארדיסק הזה הוא לא הארדיסק המסטר. זה הארדיסק אורח. עכשיו שהארדיסק מחובר למחשב ושאני מפעיל את המחשב \ עושה ריסטארט \ מכבה את המחשב הארדיסק עושה רעשים חזקים, מעצבנים. הוא עושה כאלה רעשים כמו "טק טק טק טק טק". רציתי לדעת למה הארדיסק עושה את הרעש הזה? האם ניתן לסדר את הבעיה הזו? והשאלה העיקרית למה הוא עושה את הרעש? והאם הוא מסמן משהו שהוא עומד להישרף? תודה לכולם!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by User_Name,

יש לי כונן DVD של Toshiba, במהירות 16x48, דבר קטן שמציק לי הוא המהירות שהכונן נפתח 2 , 3 שניות. אני יודע שזה סתם בזבוז כסף לקנות חדש, אבל האם הכונן של LG נפתח מיד כשלוחצים על הכפתור? יש דרך לסדר את הזמן שלוקח לכונן להפתח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amir.o,

יש לי הארד דיסק של ibm 60gb הטמפרטורה שלו לאחר כמה זמן עבודה מגיעה ל-45-50 מעלות. האם זה בגדר הסביר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ^oz,

במידה וההרד דיסק שלי מחולק למספר כוננים וירטואלים ויש לי צורך בפירמוט המאסטר (DRIVE C) , עליו מולבשת מערכת ההפעלה גם כן. האם כאשר אפרמט אותו ייפגעו קבצי גיבויים שיושבים על כוננים אחרים? (D E )? כתוצאה מפגיעה במערכת ההפעלה או שעצם החלוקה של הכוננים ב BIOS בעצם מגן עליהם כאשר מפרמטים את הכוננים מבחוץ מדוס? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by montigo,

השאלה היא כלכלית גרידא, חיפשתי במספר חנויות את הצורבים ולהלן המחיר הכי זול שהצלחתי להשיג: LiteOn x40x12x48 - במחיר 385 ש"ח Teac x40x12x48 - במחיר 461 ש"ח LiteOn x48x12x48 - במחיר 496 ש"ח אני חושב שאני אלך על הזול ביותר... האם שווה תוספת של 110 שקל בשביל x48 (בתכלס הוא ממש מעט יותר מהיר), או של 70 שקל בשביל להשיג צורב עם 8MB באפר ושנתיים אחריות (אגב, אורך החיים הממוצע של ה-LiteOn הוא 70,000 שעות, ושל ה-Teac הוא 100,000 שעות). [נ.ב. בבקשה לא לנעול את הנושא, אני מודע להבדלים בין הצורבים וקראתי את הת'רדים הקודמים ואפילו Reviews במספר אתרים]

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by Sweet_Tooth,

יש לי צורב שמקסימום הוא כתב ב 40X אז אם יש לי דיסרים של 16X ואני צורב אותם ב 40X מה תהיה מהירות הצריבה האמיתית?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by hamoodit,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי בחו"ל צורב DVD של SONY אשר הומלץ לי על ידי רבים מחבריי האמריקאים ואכן במחיר זול למדיי (330$) קיבלתי צורב, חדש יפה שחור ומהיר ! אבל.... כשהגעתי לרגע בו עליי לקנות מדיות ריקות לצריבה קיימים מספר סוגים שאיני מצליח לעמוד על ההבדלים ביניהם: ישנו תקן שנקרא DVD-R ובהתאמה אליו ישנו תקן שנקרא DVD-RW אך ישנו גם תקן שנקרא DVD+R ובהתאמה DVD+RW, האם יש הבדל שמישהו יודע עליו בין ה -R ל +R ? האם הצורב שלי שמתיימר לצרוב DVD במהירות x4 דורש מדיה מתאימה שתומכת במהירות זו כמו בכל צורב CDs רגיל ? איזה דיסקים (מישהו עם נסיון בבקשה...הדברים האלה יקרים) הכי טובים לצריבה.?. סוני טוענים שהצורב הוא הגירסה שלהם לצורב ה A05 של פיוניר - אם זה עוזר למישהו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MISTER,

אני חדש בפורום ודבר שני רציתי לשאול איזו תוכנת צריבה הכי טובה? :coolman: :smoke2:

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by eliavi,

ברשותי שני מחשבים 1נייח ibm 600e מערכת הפעלה me win השני נייח p2 מערכת הפעלה xp pro שאלתי חברים איך אני יכול להעביר חומר בין הibm הנייד לp2 הנייח. אבקש תשובה צעד אחרי צעד ממש מהתחלה ותודה על העזרה חברים.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  19. Started by tb0001,

שלום, ברצוני לדעת אם ישנו כלי אשר סורק את כל הדיסק הקשיח (מבחינה פיזית, כלומר ללא קשר למחיצות או מערכת קבצים) ומדווח על שגיאות ובעיות פוטנציאליות. רצוי כלי תחת רישיון פתוח (לדוגמה GPL או BSD), אבל גם כל הצעה אחרת תתקבל בברכה. (במילים אחרות, אני מחפש משהו שדומה לכלי הזה, רק בישביל דיסקים קשיחים) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gogomy,

שלום לכולם לפני יומים הלך לי הצורב richo כאשר ביצעתי בו over burnig הצריבה הצליחה אבל הצורב מת. כעת אני רוצה לקנות חדש אם יש למשהוא צורב אמין שבצע בו כבר מספר פעמים over burnig אשמח לקבל את שם החברה והדגם כמו כן אני יודע שיש אתר שמציג רשימה של צורבים כאלו אבל אני לא זוכר היכן

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Silent Assassin,

מדובר בהעלאת מהירויות הצריבה. אז נכון שבאמת הגענו למהיריות גבוהות,שבהן המדיות לא מחזיקות מעמד אבל יש עוד דרך להגביר את מהירות הצריבה! פשוט , להוסיף עוד עין צורבת. וככה לא מסתכנים בפיצוץ המדיה ולא מורידים את איכות הצריבה! ) מה אתה אומרים?

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by User_Name,

בקרוב אני קונה כונן DVD חדש. שמעתי שLG רועש. מה עם SAMSONG, איך הוא?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי חבילה של 50 דיסקים מאופיס דיפו. על הדיסקים כתוב Office Dept 80Min 700MB אני מנסה לצרוב עליהם (צורב פיליפס במהירות 8) - והצריבה נתקעת באמצע, דיסק אחר דיסק ! 1.האם הדיסקים הללו גרועים, או שזה רק אצלי ? 2. אפשר להחזיר להם את הדיסקים (אין לי חשבונית..) תודה.

• 40 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. Started by haziri,

שלום אני קונה מחשב חדש וראיתי שרשום על צורבים, cd, dvd bulk מה זאת אומרת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by ofir123,

יש לי הארד דיסק של מקסטור 40GB 7200 ובזמן האחרון שמתי לב שהוא טוען כמו ברגע זה ממש הוא עושה רעשים כאלה מרגיזים כמו מאוורר שלא מחוזק טוב. זה הראד דיסק בטוח. מה אני עושה איתו?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים