עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Dark Respect,

יש לי דיסק בן 7 שנים שיום אחד הפסיק לאפשר לעשות BOOT מעליו אך היה אפשר לגשת לקבצים, ואחרי כמה חודשים שבק חיים כליל אני מעוניין בשחזור נתונים אך המחירים שהם מבקשים גבוהים מדי בשביל בעיה שהיא די פשוטה - כנראה צריך רק להחליף את הפלטה האלקטרונית מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים של הדיסק?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by arielmold,

מחקתי בטעות בהתקנת ווינדוז את אחד המחיצות בכונן שלי עם מידע עליו הכונן לא פורמט אלא רק "נעלם" חייב עזרה דחוף איך אפשר לשחזר את הנתונים שעליו

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by md22,

יש לי כרטיס זיכרון SD של SANDISK בנפח 2 גיגה. צילמתי תמונות במצלמה שלי אחי ניסה להעביר את התמונות למחשב שלו עם מצלמה אחרת והופיעה הודעה שהכרטיס לא מפורמט אז הוא לחץ על ביטול. כשניסתי להעתיק את התמונות עם המצלמה שלי התמונות לא קיימות בכרטיס הזכרון. כנראה שהפעולה שאחי ביצע מחקו את הכרטיס. האם יש דרך לשחזר את התמונות מהכרטיס? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by HellBoY,

האם אפשר לשחזר נתונים מדיסק און קי?ואם כן אז איך? זה ממש דחוף לי אבד לי שמה חומר ממש חשוב... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  5. במערכת המחשב שלי קיים דיסק קשיח WD500GB. באתחול המחשב הגדרתי ב BIOS את דיסק ה SATA מ IDE ל RAID ואח"כ בתוכנית השירות ל RAID סימנתי בטעות את הדיסק הנ"ל כדיסק למערך RAID0 ונתתי שם ל VOLUME אח"כ מחקתי אותו ממערך הדיסקים ב RAID. באתחול המערכת אני רואה את הדיסק כ UnKnown עם סטטוס Not Initialized. איך אני יכול לשחזר את הנתונים בדיסק ? יש איזושהי תוכנית שירות העושה זאת ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by denzel12,

שלום לכולם, ההארד דיסק שלי התקלקל ואין באפשרותי לגבות את הנתונים שהיו בו. האם ישנה אפשרות לשחזר נתונים מהארד דיסק תקול? ואם כן מה היא העלות של פעולה זו? אודה לתשובתכם.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by elior021,

שלום, ההרדיסק במחשב של קרוב משפחה שלי הלך לעולמו ואני מנסה להציל את המידע. היו לו 2 הרדיסקים פיזיים על המחשב שמחולקים לכוננים לוגים על ההרדיסק שהיה עליו הוינדוס הכול תקין אבל ההרדיסק השני הלך לעולמו. ניסיתי להגיע אליו דרך mini xp מ hirens boot אני מקבל מסך כחול. ניסיתי לעלות אותו עם ההרדיסק התקין ביחד וגם מקבל מסך כחול. ניסיתי לעלות ב DOS ולעשות chkdsk אבל גם קיבלתי אותו דבר מסך כחול. ניסיתי לעלות אותו דרך דיסק של וינדוס XP אבל תמיד אותו דבר אני מקבל מסך כחול. חשוב לציין שההרדיסק לא קיבל מכה בכלל הוא שלם לחלוטין. יש אפשרות איכשהו להציל את המידע או חלק ממנו ?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by ido-nava,

יש לי כרטיס זכרון של ידידה שלי שטיילה בחו"ל "ובטעות" פירמטה את הכרטיס זכרון שלה דרך המצלמה (CANON) יחד עם כל התמונות. לאחר הפירמוט היא הוציאה את הכרטיס מהמצלמה ולא נגעה בו יותר כלל. כרגע הכרטיס מפורמט וריק ועולה במחשב במערכת קבצים FAT32. בעבר היה לי מקרה כזה ובו הצלחתי לשחזר את כל התמונות בשלמותם (באמצעות התוכנה Recuva). כמובן שניסיתי שוב באמצעות התוכנה הזו, אך ללא הצלחה. בנוסף לRecuva ניסיתי גם עם התוכנות הבאות: Remo Recover, Stellar Phoenix Photo Recovery, GetDataBack ו testdisk-6.14. בכל התוכנות קיבלתי את התוצאה שנמצאו 0 קבצים בכרטיס זכרון וממש נראה כאילו הכרטיס הזה יצא עכשיו מהמפעל של Sandisk. אשמח לקבל עוד עצות והצעות על מנת להציל את התמונות האבודות. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. צילמתי בפלאפון שלי כמה סרטוני וידאו שנמחקו בטעות. הסרטונים היו שמורים על כרטיס זכרון הפלאש שלי. הרצתי את התוכנה File Scavenger (תוכנה מעולה!), והיא מצאה את סרטוני הוידאו ואף שיחזרה אותם (שמרתי אותם בMy Docs). הבעיה היא שהסרטונים לא נפתחים. בכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם (עם הWMP או עם MP Classic) מופיעה לי הודעת שגיאה: Can't open file: Unspecified error איך אפשר להריץ את הסרטונים האלה?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by FrankS,

שלום לכולם אני צריך עזרה. כונן חיצוני שלי הפסיק לעבוד ביום אחד לכן מה שעשיתי קניתי כונן חדש והעברתי אליו את הקבצים אך לצערי כנראה שחלק מהקבצים לא עברו. כאשר אני מסתכל בכונן החדש הוא מראה לי שהוא מכיל 400G נגיד אבל בתכלס כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את הכל הוא מכיל רק 190G, וכאשר אני נכנס ומחפש את הProgram Files הוא ריק. כיצד אני משחזר את הקבצים שנעלמו? בעזרת תוכנה? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by adis,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי דיסק 3.5" של 750GB שאני משתמשת בו כדיסק חיצוני עם מארז עם חיבור USB. ניסיתי להשתמש בפעם הראשונה בתוכנת הגיבוי comodo ובחרתי לגבות image של partition c לדיסק החיצוני. נראה שה image של דיסק C דרס את כל מה שהיה שמור על הדיסק החיצוני, וכאשר אני מחברת את הדיסק החיצוני ב My computer הוא מופיע כ 90GB (זה הגודל של דיסק C שלי) במקום 750GB, והתוכן שלו נראה זהה לזה של דיסק C. ניסיתי לשחזר קבצים עם Recuva, אבל נראה שהתוכנה מחפשת קבצים רק ב 90GB ולא בכל ה 750GB, ולא מוצאת את הקבצים האבודים. האם יש סיכוי לשחזר משהו מהקבצים ? איך להגדיר מחדש את גודל הדיסק ל 750GB ? תודה רבה עדי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by פיני1805,

היי, מישהו יודע איך אפשר לשחזר קובץ iso של 8 גיגה שנמחק בטעות מההארדיסק? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by roeesnir,

מעשה שהיה כך היה. הלילה, נגנב מחשב נייד מבית קרובי משפחה. הם חשדו שזה מישהו שכבר גנב להם, איימו עליו, ובסוף הוא הודה שגנב הלילה, ומכר לאיזה נהג מונית ב-200 ש"ח. נוצר קשר עם הנהג. הוא אמר שהוא השקיע במחשב הבוקר ולקח אותו לאיזה חנות כדי ש"יסדרו אותו". הוא דרש עליו 800 ש"ח, וקיבל. עכשיו נתנו לי את המחשב, ומסתבר שרק מחקו את הקבצים כנראה. המחשב אפילו לא עבר פירמוט. (Win 7 HP) מישהו יכול לעזור לי לשחזר את הקבצים? יש תוכנה טובה ממולצת?

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by boogie,

העלתי את המחשב ע"י LINUX BACK TRACK שבמקרה היה לי בבית איזו תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לשחזר קבצים מהארד דיסק שנמחק סתם ככה בטעות דרך לינוקס ? והאם יש דרך יותר טובה ונוחה לשחזר קבצים לא דווקא דרך לינוקס

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by new1,

שלום רב, חזרתי מטיול מחו"ל ומחצית מהתמונות שהיו על הזיכרון של המצלמה - נמחקו האם יש תוכנת שחזור טובה שיודעת לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  16. שלום לכולם! חזרתי מטיול בתאילנד והכרטיס פתאום התחיל לעשות בעיות במצלמה הוא מראה EROR ובמחשב אם אני מחבר אותו הוא כותב שהכרטיס חייב לעבור פרמוט כדי להשתמש בו לא פרמטתי אני רוצה להוציא משם את התמונות קודם זה אפשרי נכון? יש איזה תוכנה מומלצת או שכדאי לתת לחברה מקצועית? תודה ויום טוב! עריכה: ניסיתי את Recuva היא לא מצליחה לקרוא מהכרטיס.. חיברתי למחשב באמצעות המצלמה וUSB וגם דרך USB קורא כרטיסים

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אבא שלי חזר היום מטיול בחו"ל, ואמר לי ששלשום לקרת סוף הטיול הוא פירמט בטעות את המצלמה (A610) והלכו לאיבוד כל התמונות על הכרטיס. הוא צילם מאז כמה תמונות, אבל דיי קצת. השאלה שלי היא האם, ובמדיה ואפשרי הכיצד, אני משחזר את החומר שהיה בזיכרון? תודה, Anatoli.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  18. Started by avvvi,

יש לי בו חומר ממש חשוב והסיסמה הייתה ממש קשה בכל מקרה שחכתי את הסיסמה ואני צריך את החומר מה ניתן לעשות ואיך אפשר לשחרר את הזכרון ? עשיתי כבר שני טעויות בסיסמה ועכשיו הוא רושם לי שבטעות השלישית הזכרון ינעל את עצמו בתודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by sherlock1212,

יש לי כונן של 160 ג'יגה ושאני עושה מאפינים על כונן c זה מראה לי שהשטח התפוס הוא גדול מדי ושאני מסמן את כל הקבצים בכונן c זה מראה ליש לי יותר מקום פנוי... יש למשהו מושג מה אני יכול לעשות? :s05:

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  20. יש לי כונן חיצוני של סמסונג G3 STATION בנפח 932gb (אם לדייק) יש לי שטח דיסק פנוי של 13% בערך 129gb האם זה בסדר ? הדיסק משמש בעיקר לצפיה דרך הסטרימר תודה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  21. ה-Backup Portable Portable 5TB של Seagate מזכיר לנו שכוננים קשיחים ממשיכים להילחם על מקומם בשוק האחסון המודרני לכתבה

22. Started by כפיר,

מצורף NVMe SSD חדש https://www.guru3d.com/news-story/phison-e18-to-be-fastest-pcie-gen-4x4-nvme-ssd-controller-going-for-7400-mbs.html שיהיה מהיר במיוחד אבל לא מובן מכל הדור החדש , האם מתחרים בסמסונג 980 PRO ? מבחינה כתיבה רציפה Intelligent TurboWrite שמגיע בסמסונג 108GB ואף יצרן אחר לא מציין מונח זה אצלו ?

23. אהלן, בשוגג הרסתי את הFILESYSTEM של הכונן הקשיח שלי מסגו WD2500EV External. אין לי צורך בשיחזור המידע, הבעיה שמאז אני לא מצליח להפעיל אותו בווינדוס בשום דרך... בלינוקס אין לי בעיה שאני מפרמט אותו לFAT32 אבל אני רוצה שיעבוד לי בכל מקום שאני מתחבר אליו כמו שהיה לפני שדפקתי אותו.. מה צריך לעשות? המון תודה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by zombie,

יש לי כרגע WDAAKS 500GB האם מעבר להארד דיסק אחר\SSD ייתן לי הבדל משמעותי בביצועים?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by tsvika,

מחקתי הרגע קובץ ורוקנתי את סל המחזור יש איזושהיא דרך לשחזר את הקובץ?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים