עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by stav_r,

שלום לכולם הצורב בעבודה של אמא שלי הםא sony 48x12x48. כאשר באתי לעשות גיבוי למידע הרצתי סימולציה והכל נראה בסדר. לאחר מכן התחילה הצריבה האמיתת והיא נתקעה ב 97 הצורבה מודיע שישנה שגיאה בבאפר. ניסית עוד פעם אך לא הלך. תוכנת צריבה Nero 5 חשביתי שהצורב נדפק כי בן ארבע שנים -+ מה לעשות תודה מראש סתו

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  2. Started by puyol,

לפעמים כשאני מנסה להעביר קבצים לדיסק החיצוני שלי (MAXTOR ONE TOUCH 4 ) מחובר בUSB אני מקבל את השגיאה הבאה: The disk starcture is corrupted and unreadable אם אני מבצע ERROR CHECKING של WIN7 אז הבעיה נעלמת אך כאמור חוזרת לאחר כמה זמן. מה אני יכול לעשות ? האם פרמוט יפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by duzapz,

היי, יש לי הארדיסק של Samsung HD103SJ F3 SpinPoint לאחרונה המחשב שלי נורא איטי אז ניסיתי לאבחן מאיפה הבעיה ואז הבנתי שיש לי שגיאות בדיסק הקשיח. הרצתי CHKDSK, אך לצערי זה לא עזר. עדיין יש את השגיאה. החלטתי לחקור ולבדוק יותר לעומק, הגעתי לאתר של התמיכה של ההארדיסק שלי ומצאתי באתר של החברה להשתמש עם SeaTools (למרות שזה של סיגייט אבל זה מה שמצאתי בכל מקרה) התוכנה אכן מכירה בדיסק שלי וניתן לבצע איתה את הבדיקות שיש אחת מהבדיקות שעשיתי נקראת Short DST ולצערי הדיסק נכשל בה. באתר של החברה רשום שאם יש שגיאה, יש צורך לגבות הכל ולהחליף את ההארדיסק. עכשיו אני ממש לא בראש להוצאה כספית למרות שאם לא תהיה ברירה אני אעשה את זה. האם יש אפשרות לפתור את זה ולתקן את הדיסק או שכדאי לי …

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  4. ניסיתי לשנות את גודל המחיצות בדיסק ע"י PM במצב דוס. לאחר שהתוכנה "שחררה" מקום ממחיצה אחת ועברה לשלב בו היא מעבירה אותו למחיצה המבוקשת קיבלתי הודעת שגיאה: ERROR #2003 FILE SIZE DOES NOT MATCH FAT ALLOCATION FOR FILE. לחצתי אישור ולאחר 10 שניות קיבלתי עוד שגיאה: ERROR #983 TOO MANY ERRORS FOUND. PROCESS HALTED. יש לכם מושג למה זה קורה ומה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  5. Started by neogod,

יש לי HD של wd 2500ks הורדתי את התוכנה HD TUNE ושם אינ רוא ה ב ID (BE) unknown atribute statua faild מזה אומר "הנכשל" הזה?

6. Started by nissim_y,

לאחר התקנת windows -xp ותוכנת הצריבה nero, כשאני מנסה לצרוב ב copy-cd מתקבלת השגיאה שבקובץ המצורף. מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  7. המחשב כותב לי : WINDOWS - DELAYED WRITE FAILED WINDOWS WAS UNABLE TO SAVE ALL THE DATA FOR THE FILE E:\$MFT. THE DATA HAS BEEN LOST. THIS ERROR MAY BE CAUSED BY A FAILURE OF YOURS COMPUTER HARDWARE OR NETWORK CONNECTION. PLEASE TRY TO SAVE THIS FILE ELSEWHERE כמו כן זה כותב לי (במקביל לטקסט שלמעלה) THE REQUEST COULD NOT BE PERFORMED BECAUSE OF AN I/O DEVICE ERROR יש להדגיש, שהדבר קורה אחרי שהמחשב עובד כמה וכמה שעות ברצף ומוריד דברים מהאינטרנט... שני הארדים מחוברים בחיבור SATA ללוח האם... וכמובן, אשמח על המלצה של תוכנה טובה לניתוח הארד דיסק מעבר לתוכנות של החברות שיש בסטיקי, אני רוצה תוכנה שאוכל לראות בה את התוצאות של הסריקה ולא רק "עבר" או "לא עבר" שהרי הסריקה של…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yotamoo,

שלום, כשאני מנסה לצרוב דיסקים ולא חשוב איזה סוג אני מקבל הודעת ארור שאומרת can't connect TRF... אני משתמש בנרו 7 ויש לי צורב LG4163 די וי די.... אין לי מושג למה זה, לא נראה לי שזה הצורב כי הבעיה התחילה אחרי שפירמטתי את המחשב ובכלל הצורב לא הרס לי דיסק אחד עד היום ולא עשה בעיות בכלל...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. שלום חברים, הבעיה הזו לא הייתה קיימת תמיד ואין לי מושג למה זה התחיל עכשיו. ברשותי שני הארדיסקים תקינים. כשאני מחבר כל אחד מהם בנפרד המערכת עולה בלי בעייה. כשאני מנסה לחבר את שניהם אני מקבל (לפני עליית הווינדווס) את השגיאה הבאה: pxe-e53: no boot filename received מדובר במחשב ישן פנטיום 4 3.0GHZ בתושבת 478. לוח: ALBATRON PX865PEC PRO VER: 2.0 הכוננים מחוברים בחיבור IDE, שניהם על אותו כבל (יש לו שני יציאות). כמו שהסברתי,זה עבד בלי בעייה בעבר. תודה מראש. צירפתי קבצים כדי להראות איך זה נראה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by AlcaTeL,

בזמן משחק המחשב החליט לקרוס, ולאחר שהיתחלתי אותו מחדש לא יכולתי להכנס לכונן הקשיח חזרה מדובר בהרד דיסק של 1 טרה-בייט של סמסונג 103-ג'יי, כדי להכנס לכונן הוא מבקש ממני לפרמט אותו ברגע שאני נכנס ל control panel -> administrative tools -> computer management -> disk management -> כדי לעשות איזשהי פעולה על הכונן הוא מודיע לי : VIRTUAL DISK MANAGER : DATA ERROR )CYCLIC REDUNDANCY CHECK ( אני מנסה לבצע CHKDSK ב CMD והוא לא נותן לי להכנס או לבצע את הבדיקה תחת כל פרמטר ( F \ R ) שאני אתן לו the operation fail to complete because the disk management console view is not up to date refresh the view by using the refresh task. if the problem persists close the disk manag…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by kalda01,

לפני כחודש התקנתי במחשב שולחני דיסק SSD בנפח 120GB שמתי לב שבEVENT VIEWER של WIN7 יש המון שגיאות מהסוג שמודבק בהמשך. בעבודה השוטפת אין איזכור לבעייה כלשהיא. מה המשמעות של שגיאות כאלה ? [table][tr][td]System[/td][/tr][/table] [table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-Provider[/t][/t] [table][tr][td][ Name][/t][/t]Disk[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-EventID[/t][/t]51 [table][tr][td][ Qualifiers][/t][/t]32772[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Level[/t][/t]3[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Task[/t][/t]0[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Keywords[/t][/t]0x80000000000000[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-TimeCreated[/t][/t] [table][tr][td][ SystemTime][/t][/t…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by Jesper,

יש לי בדיסק הקשיח שגיאות שלא מאפשרות לי להריץ PARTITION MAGIC כשאני מפעיל פרטישן מג'יק מופיעה לי הודעה Init Failed: Error 117 Partition's drive letter cannot be identified והתוכנה לא נפתחת כשאי מפעיל את הכלי שמצורף לתוכנה, פשRTITION INFO, מופיעה לי הודעה Disk Geometry Errors were detected on the drive והפירוט שמופיעה אח"כ הוא Error #105: Partition didn't begin on head boundary. ucBeginHead expected to be 0 or 1, not 45. Error #106: Partition didn't begin on head boundary. ucBeginSector expected to be 1, not 59. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 254, not 116. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndSecto…

13. ניסיתי לצרוב היום דיסק עם חומר מכונן D ששייך לכונן 160 ג'יגה, באמצע הצריבה התקבלה שגיאת הCRC, נהרסה ההעתקה. משהו נדפק בHDD בגלל זה והכל נהייה איטי יותר (זה קרה לי כבר בעבר, משהו עם מצב העברת נתונים שהפך לPIO), טיפלתי את הטיפול הידוע והמצב חזר לקדמותו. אבל עדיין עכשיו יש לי פרק של האוס שאני מנסה להעתיק מכונן J לכונן Y (שניהם שייכים לכונן של 500 ג'יגה). בעיית CRC. מנסה להעביר פרק של בלה בלה בלה מכונן J לאותה תיקייה בכונן Y, כן מצליח. בנוסף לכל זה, בכונן של ה160 ג'יגה שעליו מותקן הווינדוז, יש כבר זמן מה בעית BSOD שלדעתי מקורה בתקלה בפנוכו של הכונן (כונן בעייתי שהטכנאי הרמאי מכר לי). האם הבעיות יכולות להיות קשורות? האם יכולה לקרות בעיית CRC בגלל קובץ לא טוב? מישהו הבין בכלל ע…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. החלטתי היום לעשות בדיקת סקטורים לדיסק שצרבתי, והתוצאות היו ממש לא נעימות. בNERO DVD SPEED הוא הראה מקבץ של לפחות 10 נקודות אדומות (BAD). הצורב הוא NEC 3520A והדיסקים הם של TEAC יש לכם מושג ממה זה נובע והאם אני צריך להיות מודאג בגלל זה? :'(

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  15. יש לי HD חיצוני 150 גיגה של WD. יש עליו סה"כ 36 גיגה בשימוש. אני רוצה להעתיק אליו וידאו בגודל של 11 גיגה אך הוא לא מאפשר לי בתואנה שאין מספיק שטח על הדיסק. ממה עשויה לנבוע הבעיה וכיצד ניתן להתגבר עליה? תודה...

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by Eustace,

אני מנסה לצרוב DVD-R של VERBATIM באמצעות NERO 7 PREMIUM אחרי ה- CACHING הוא נעצר ונותן הודעת שגיאה "BUFFER TOO LARGE" כשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להפוך מצב DMA ל-ON גיליתי שיש התנגשות משאבים בין Primary IDE Channel לבין SCSI/RAID Host Controller (קוד שגיאה 12) הסרת התקנים והפעלה מחדש לא עזרה מה ניתן לעשות? מבנה המחשב: PIII 1.0GHz לוח אם:ASUS CUV4X-V זכרון: 896MB להלן ה-LOG של NERO : Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.0.0 Recorder: <SONY DVD RW AW-G170A> Version: 1.71 - HA 1 TA 0 - 7.0.0.0 Adapter driv…

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by KillerGuy,

לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של בן דוד שלי בכל פעם שהוא מבצע תהליך צריבה, הצריבה מתבצעת עד האחוזים האחרונים ואז נתקלים בשגיאה: ניסינו להחליף מדיית צריבה אך עדיין אותה שגיאה. בדקנו באותו מחשב עם צורב אחר וזה צרב בלי בעיות. כמו מה זה נראה לכם? יש מצב שהצורב נדפק והעיינית הלכה לעולמה? תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  18. Started by devek,

שלום יש לי כונן חיצוני של MAXTOR בנפח 500GB הייתי עובד איתו נון סטופ ופתאום בזמן האחרון החלו ניתוקים הוא יכול להתחבר לכמה שניות ולהתנתק או לא להתחבר בכלל אני מקבל את השגיאה הזאת מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אין לי כבל נוסף כזה אז אני לא יכול לנסות להחליף כבל.

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by liad88,

אני מנסה לתקן את המחשב של ההורים שקרס(היה, מספר שניות לאחר עליית מערכת הפעלה, נכנס Blue screen of death). ניסיתי לפרמט אותו אך שמתי לב שהמידע על הכונן נראה מוזר(בתמונה). לאחר בחירת הכונן מתקבלת ההודעה "setup cannot access this disk". מדובר במחשב עם מפרט נמוך מאוד. אשמח לדעת אם קיימת דרך לסדר את המחשב ואולי גם את הכונן. בתודה רבה. ליעד.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  20. Started by Anonymous1,

כאשר אני מנסה לצרוב על תקליטור DVD, מתקבל שגיאה:illegal disk וכאשר אני משתמש בצורב אחר אין בעיה כזו. השאלה אם יש סיכוי שעל DVD+R הצורב כן יצרוב, או שצריך להחליף צורב. אם אני אחליף יש טעם בלקנות דווקא ASUS?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  21. מבצע יומי נהדר נוסף מבית פלטפורמת המסחר המקוונת הענקית יהיה זמין רק לחצי היממה הקרובה - ומשום שחלק מהמחירים הם הנמוכים ביותר מאז ומעולם, כנראה שלא תרצו להחמיץ אותולכתבה

22. Started by cow king,

שלום יש ברשותי צורב של Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata וראיתי שיש גירסת firmware יותר חדשה הורדתי קובץ שאמור להיות העידכון זה קובץ EXE אבל שאני לוחץ עליו נפתח חלון דוס לשניה ונסגר. והורדתי מאתר של ASUS מישהו יודע מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Shay Shd Dave,

היי אז ככה הלפטופ שלי (hp pavilion 15 p101nj) כרגע עם hdd של 750 מחולק לשתי מחיצות (תהרגו אותי למה...) והוא די מפוצץ ולא מספיק לי מבחינת אחסון שמעתי שיש אפשרות לוותר על הcd לטובת ssd מה הsdd הכי מומלץ שתומך בsata 3? תקציב בגג 700 בתקווה לפחות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני שוקל לרכוש כונן SSD בנפח של כ-120 ג'יגה. המטרה היחידה והמוצהרת הנה תוספת ביצועים למחשב ורצוי משמעותית. כידוע עלות כונן SSD כאמור רחוקה מלהיות זולה. אני תוהה.. בהנחה ששדרגתי כאמור והתקנתי את מע' ההפעלה (Win 7), התוכנות והמסמכים כולם על כונן ה-SSD. עד כמה תוספת הביצועים בעבודה רגילה ויומיומית תהיה מורגשת? עד כמה תהא משמעותית? המשחק בו אני משחק (בזמן הפנוי שאין לי..) הנו בעיקר Flight Simulator. האם במשחק ארגיש תוספת ביצועים משמעותית? תודה, אמיר.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Pentuim 4 786 RAM 9600 Pro HDD - 5400RPM 2MB Buffer TV Card לסיכום: עתיק. שימושי המחשב:כללים, גלישה, אחסון, צפיה בסרטים, TV והקלטה. האם שדרוג ה-HDD לאחד עדכני יתרום לשיפור בביצועים (מלבד הנפח כמובן)? והאם יש מקום להוסיף זכרון RAM? האם זה יתן שיפור?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים