עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Boomer,

כשעושים פירמוט להארדיסק, יש הבדל מאשר פשוט למחוק את כל התוכן שלו? אם כן אז במה ההבדל ומה הפירמוט עושה ובמה הוא עוזר בעצם...? יהיו הבדל בביצועים בין מחיקת התקייה של ה-Windows והתקנה נקייה שלו לבין פירמוט והתקנה נקייה שלו?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, קודם כל - נתחיל ממתי הצורב אצלי. הוא אצלי מסוף החופש הגדול, ולא צרבתי איתו המון דיסקים (פחות מ20). ליפני חודש בערך היתה הצריבה האחרונה שלי, ובסוף הצריבה (או לקראת הסוף, לא זוכר), נרו הודיע לי משהו עם באפר.. (זאת היתה שגיאה, לא ההודעה שלפעמים כתוב בסוף הצריבה שנמנע זה וזה כך וכך פעמים), אבל הדיסק אני חושב עבד בסדר (זאת היתה צריבה מדיסק לדיסק אגב, אני לא אפרט כאן יותר..) בכל מקרה, היום רציתי לצרוב לחבר שלי תיקיה מהמחשב שלי (אפילו חוקי! ), שמנו את הדיסק שהוא הביא (חברה לא מוכרת, דיסק 16x כתיבה), התחלנו לצרוב.. וב15%, Write Error בנרו. שמנו דיסק שבמקרה היה לי (חשבתי שנגמרו, קניתי עשר והיו לי עוד כמה שקיבלתי עם הצורב) הגיע ל39% (גם דיסק 16X), ועוד פעם, Write Error. …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מחפש קורא כרטיסי זיכרון (CF ו SM ) לחיבור ONBOARD על לוח אם של גיגבייט GA-7VRX מיועד לשילוב בתוך הסלוט של אחד הכוננים הפנויים. מצאתי את ה Media XP/Pro Card Reader USB 2.0 של ABIT - האם מישהו מכיר? קישור: http://www.abit-usa.com/products/multimedia/mediaxp/ כל המלצה למשהו דומה תתקבל בברכה גם אם לא נמכר בישראל.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by boom,

האם נחשב DVD טוב?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  5. הצורב הוא פלקסטור 40*12*40 המדיוק הן סילברליין*40

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. ניסיתי לשנות את גודל המחיצות בדיסק ע"י PM במצב דוס. לאחר שהתוכנה "שחררה" מקום ממחיצה אחת ועברה לשלב בו היא מעבירה אותו למחיצה המבוקשת קיבלתי הודעת שגיאה: ERROR #2003 FILE SIZE DOES NOT MATCH FAT ALLOCATION FOR FILE. לחצתי אישור ולאחר 10 שניות קיבלתי עוד שגיאה: ERROR #983 TOO MANY ERRORS FOUND. PROCESS HALTED. יש לכם מושג למה זה קורה ומה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  7. Started by bv_beaver,

טוב יש לי צורב שלא צורב! :'( הוא מתחיל לצרוב וב99 אחוזים הוא נתקע... ניסיתי לצרוב עם Easy CD Creator 5 Platinum עזרה בבקשה... אני נואש... :'( העוזר יבורך... :saint:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי צורב של BENQ - 32X10X40. רציתי לעדכן לו את הדריבר, אבל כשנכנסתי לאתר ראיתי שהדרייברים מחולקים לדגמים ע"י מספור (ושם דגם ספציפי). על הצורב לא מופיע לי שום דבר חוץ מהמהירות שלו (אין שום כיתוב אחר). בהגדרות של הצורב במחשב שלי לא מופיע הדגם. האם יש דרך לגלות מאיזה דגם הצורב? (מבלי להוציא אותו החוצה...). בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם אני פשוט מיואש להוציא ולהכנס את ההארד דיסק השני שלי כול פעם או גם שמביאים לי הרד דיסק של מישהו זה פשוט סיפור לחבר אותו כי יש לי שתי כונני cdrom יש איזושהי מגירה קבועה שאני מחבר אותה לשם ואז אני יכול בקלות לחבר הרד דיסק אחר בלי שום צפיפות או בלי שום בעיות מישהו מכיר כזה דבר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by poyzon,

WDC WD400EB-00CPFO תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  11. קניתי השבוע הארד דיסק W.D 80G 8 buffer. חילקתי אותו ל: 10 ג'יגה - מחיצה של ווינודס, דרייברים מסמכים וכו.. 70ג'יגה - כל ההורדות וכו'.. אני אם ווינודס XP ומערכת קבצים Fat32. וזאת הבעיה: כאשר אני עושה CTRL + A בכונן C: (באותו זמן לצורך הבדיקה הצג קבצים מוסתרים היה פעיל) הוא מראה לי שתפוס 2 ג'יגה. ושאני עושה קליק ימני על הכונן במחשב שלי הוא מראה שתפוס למעלה מ 4.7 ג'יגה. עשיתי סריקת דיסק, איחוי סירקת וירוסים ומה לא ! והבעיה לא נפתרה. מה יכול להיות הגורם לבעיה ? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by NaNdoS,

חבר שלי קנה לא מזמן HD חדש WD 80g... הבעיה היא שהוא לא יודע אם הHD שלו הוא הגירסא עם ה-8mb buffer. האם יש אפשרות לברר זאת דרך תוכנה או דרך הווינדוס מבלי לפתוח את המחשב פיזית ולראות מה כתוה על הארד דיסק. אשמח אם אקבל תשובה בהקדם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

אני עומד לקנות כונן קשיח של 60 או 80 ג'יגה בייט עדיין לא החלטתי. על איזה אתם ממליצים Maxtor או Seagate ? אני נוטה לכיוון של Seagate, עדיין לא ראיתי כונן של סיגייט שקרס.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לפי מה שאני יודע RAID מיועד לגיבוי נתונים, שמים דיסקים קשיחים על אותו ערוץ והוא מגבה אוטומטית את המידע {או שאני טועה}, רציתי לדעת עם אני יכול להשתמש ב-RAID מובנה בלוח בתור חיבור נוסף להתקני IDE, אפשרי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  15. כשאני מעביר כמויות גדולות של מידע המחשב שלי נתקע כמעט לחלוטין ובקושי מגיב. מדובר בהעברות באותו דיסק (בין מחיצות) וגם בהעברות בין דיסקים שונים. כן, הדרייברים שלי מעודכנים, הדיסק מוגדר כ-ATA5. לא, אין לי תוכנות מיוחדות שרצות ברקע ולא, אין פרגמנטציה משמעותית. רעיונות מישהו?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by zzroni,

מישהו יודע אולי מה ההבדל בין הדגם הזה : PBRW481648 לבין הדגם הזה : PCRW481648 ? לי יש את הדגם הראשון ושום תוכנת צריבה לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה ? הוא קורא דיסקים אבל לא צורב.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by miim17,

היה ברשותי צורב חיצוני שמתחבר לUSB. הצורב עצמו נדפק, ולכן פתחתי את המגרה עצמה, העפתי משם את הצורב וחיברתי במקומו כונן קשיח (יחסית ישן - 1 GB) אני חשבתי לתומי "שאין מצב" שזה יעבוד, אבל למרבה הפלא XP מזהה יופי את הכונן, אפילו את רושם WDC (הכונן של וורסטון דיגיטל) אבל מה - הוא פשוט לא מופיע ב "מחשב שלי". בכל מקום רשום שהכונן עובד יופי, אין סום סימני שאלה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  18. Started by SoftMaker,

ישנה בעיה מוזרה מאוד בגירסא הזאת של אל ג'י *12 כאשר קניתי אותו היה לי פנטיום 2 333 עכשיו לא יכלתי לצרוב על 12 תמיד זה היה נדפק עכשיו בדקתי אצל הרבה אנשים ובאמת הם יכלו לצרוב רק על 8 כי 12 היה דופק! עכשיו עברתי לפנטיום 4 ואני יכול לצרוב על 12! מבלי שידפוק עכשיו מה שמוזר כאשר קניתי את הצורב לא היה קיים עוד פנטיום 4 אז איך זה יכול להיות? ואם יש אפשרות לסדר את זה אשמח לשמוע למה בן דוד שלי לא יכול לצרוב על 12 ויש לו סלרון 667!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. 1) אני מוכר את הCRW2100E שלי לחבר שלי ב150 שקל. מי מאיתנו יוצא פראייר (אם בכלל)? 2) ברצוני לקנות צורב חדש, 48x12x48. יש כ"כ הרבה חברות.. בבקשה, אל תמליצו לי על כלום. רק תתנו לי קישורים להשוואות בין הצורבים הטובים ביותר בשוק כיום. סבבה? כי כל מה שאני מחפש זה הוכחות על השטח. אני רואה אנשים מרוצים מצורבים של Yamaha, LG, Teac, LiteOn, והרשימה עוד ארוכה.. אבל אני רוצה לקחת את הצורב הטוב ביותר בתקציב שלי. אתם יודעים, סביבות הצורבים של ה400שקל. בתודה מראשש!! DB ! עריכה- בקשר לסעיף מספר2.. חיפשתי ומצאתי כמה, אך זה לא מספיק לי. אני רוצה עוד בבקשה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by x-dream1,

קניתי מחשב חדש AMD XP200 לוח GIGABYTE ....... איך מציגים את הטמפ' של WD 80GB 8MB ? במחשב הישן יש לי HD IBM40GB והטמפ' מוצגת ב-SPEEDFAN בלי בעיה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אם אני שם את הכונן הקשיח בתנוחה מאונכת ( | ) ולא מאוזנת ( - ) זה מזיק ? מפחית ביצועים ? מקצר חיים ? או שזה בסדר גמור אין הוכחה שזה מזיק לטווח ארוך ? תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  22. רציתי לדעת האם יש תוכנה שבודקת בכמה RPM ההארד דיסק רץ? כי יש לי הארד דיסק ואני רוצה לדעת בכמה RPM הוא רץ אבל אני לא יודע אז אם יש בבקשה תגידו לי את השם שלה

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב LG 48 24 48 GCE-8481B ויש לי כמה בעיות קודם כל בהגדרות שלו הוא בכלל לא אומר LG שנית גם בהגדרות המהירות המקסימלית שלו היא 32 ובנוסף לא מצאתי לא דריברים בשום מקום מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Bug2000,

יש לי דיסק שנדפק ב 1% אחרי שהתחלתי את הצריבה האם יש איזו דרך להמשיך ולצרוב בו או שאין ? אולי תוכנה שמאפשרת ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  25. יש לי בעיה במחשב, קניתי צורב חדש LG 48X24X48 והוא צורב איטי חבל"ז {14 דקות לדיסק}, חשבתי שאולי הבעיה היא בהגדרות של הכוננים וכל מערך ה-IDE, אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי, מה להגדיר לבקר שעליו יושב הדיסק הקשיח? תמונה: ומה להגדיר בבקר שעליו יושבים הסידרום והצורב? תמונה: תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים