אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס הרחבה של USB3.0 ורציתי לקבל המלצות בהתאם ללוח שלי http://www.msi.com/product/mb/P4M900M2-L.html#?div=Basic וגם... מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://www.ebay.com/itm/4-Port-USB-3-0-HUB-PCI-E-Expresscard-Card-Adapter-/170638376779?pt=AU_Components&hash=item27bad6ff4b#ht_2914wt_906 עריכה: או זה http://www.ebay.com/itm/2-eSATA-2-SATA-3-0-PCI-E-Express-Card-Adapter-6Gbps-/180673976241?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item2a110217b1#ht_2976wt_906 או http://www.ebay.com/itm/PCI-E-USB3-0-Combo-4-port-Hub-All-One-Card-Reader-/260838256865?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbb2bf0e1#ht_2329wt_983 בתודה רונן
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בבקשה ממכם תרשמו לי פה מה ההבדלים ביניהם ובמה טוב כל אחד מהם תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצורב הוא asus 1608p3s [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני צורב סרט DVD הצריבה מסתיימת בסדר אבל מופיע לי DISC ERROR בפלייר הביתי...החלפתי צורב,מדיות,תוכנות צריבה כלום לא עוזר! הצריבה נעשית בנרו היא מאוד פשוטה, אני בוחר ב-DVD-UDF ואפילו ניסיתי DVD=VIDEO כלום לא עוזר! מישהו עם אותה בעייה? מישהו יכול לפתור לי את הבעייה? תודה
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ולשים בו שני דיסקים קשיחים SATA קיבלתי הצעה שדיסק אחד מחובר ב-SATA ושני מחובר ב-IDE ואמרו לי כי מה שאני רוצה לא הגיוני כלומר מחוברים שנייהם ב- SATA עכשיו השאלה היא האם אי אפשר לחבר שני הארד דיסקים בחיבור SATA ? או ב- RAID ב- SATA ? אני רוצה שיעבדו מהר בברכה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות הארדיסק חדש. אני מתלבט מאוד מה כדאי לי ככה זה בערך אני אקנה מKSP. מה עדיף? 2*500 של סיגייט= 280*2=560 או 1tb=535? האם ה1TB נותן ביצועים פחות טובים או משהו? האם עדיף בכלל 2 של 500 של WD? ב580? אשמח לתגובות. תודה
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות לוח אם שתומך ב ATA133 אני מתלבט בין: Maxtor 80GB 7200 ATA133 לבין: WD 80GB 7200 8MB cache (אין הבדל במחיר) האם אין למקסטור יתרון מהירות בשל תמיכתו בATA133? היה לי נסיון רע מאד עם WD בעבר, מישהו יודע מה האיכות של הכונן הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני יכול להתקין HDD SATA, לא סטה 2 על לוח אם תומך סטה 2? כמו כן הכונן מכיל Windows XP. לפני ההתקנה על המחשב החדש אני יסיר את כל הדרייוורים הישנים ויעשה ניקוי בSAFE MODE עם Driver Sweeper האם זה תקין? ויעבוד כראוי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הכוונה היא מהבחינות הבאות: האם זה צורך יותר חשמל בצורה משמעותית? האם כשמכבים את המחשב כשהכונן עדיין מחובר אליו עלולה להיות בעיה? או כל סיבה אחרת שקיימת ולא הזכרתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לוודא שבכונן הקשיח ובכונן התקליטורים מופעלת תכונה זו? DMA - DIRECT MEMORY ACCESS תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום. לי יש משרד ביתי עם שלושה מחשבים, אני מעוניין לגבות קצבים מהנייד שלי. מה הדרך הכי יעילה?עד עכשיו עבדתי עם מדיה (קרי DVD) אבל זה לא ממש פרקטי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח 320GB פנימי לאחד המחשבים הנייחים ועשיתי עליו SHARE אבל במקרה של ווירוס או קריסה כלשהי הנתונים יאבדו. מה הדרך הכי טובה לגיבוי במקרה הזה ? דיסק חיצוני ? שימוש שונה בדיסק החדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
האם דיסק שכתוב לידו 24/7 הוא דיסק עם עמידות גבוהה יותר ואורך חיים ארוך יותר? ל-WD יש שני דיסקים שההבדל ביניהם הוא בערך 40 ש"ח ואני לא יודע אם זה כדאי. אני מניח שהיתרון הגדול הוא בביצוע RAID. אני צודק?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות כונן. SSD מאיביי, לפי מה שאני רואה המחירים שם הרבה יותר נמוכים. האם יש אפשרות להשיג כונן טוב בסביבות ה 100 דולר? נפח אחסון מספיק לי 40 גיגה. אני שם עליו רק מערכת הפעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סדרה חדשה של WD יצאה לשוק - EARS. אלו דיסקים קשיחים מסדרת ה-Green Caviar בנפחים של: 640 ו-800GB וגם 1, 1.5 ו-2TB. הדיסקים מגיעים עם זיכרון מטמון ענק של 64MB, ממשק SATA 3Gb/s וכמובן כיאה לסדרת ה-Green, הספק Idle נמוך במיוחד לעומת המתחרים. המיוחד בסדרה החדשה, פרט לזיכרון המטמון הוא ה-Advanced Format ש-WD מובילה בהטמעתו: http://www.anandtech...doc.aspx?i=3691 עריכה ותיקון לאחר הערה. נקודה למחשבה - הדיסק לא מתאים למערכת ההפעלה XP ופוגע בביצועים במידה ניכרת (מכיוון ש-XP עובדת עם sector בגודל 512בייט). כמו כן, דיסקים מסוג זה לא מומלצים (בלשון המעטה) להרצת מערכת הפעלה בכלל. המחיר, נכון להיום ב-KSP הוא 970ש"ח ל-2TB, ובארה"ב הוא $190. מי מעוניין לשמוע עוד ואולי להצטרף לרכישה של ד…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה שיותר זול מ500GB עד 1טרה מה שיצא יותר משתלם עדיפות לחיצוני אם אחריות כמה שיותר טובה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה-Western Digital WDME1600TE דיסק חיצוני Western Digital Passport 160GB 3 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=680&CatCode=405 יש איזה טענות או לא יודע מה עליו? אני עכשיו יוצא לשם אני יראה אם מישהו הגיב דרך הפלאפון אם אפשר אז זריז תודה !
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום! ברשותי דיסק און קי 64gb אני רוצה שישמש אותי ככונן גיבוי האם אפשר להשאיר אותו מחובר קבוע למחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ס רציתי לדעת עולי יש לכם משוג מי היבואן של החברה הנ"ל בארץ? לא מצעתי את המידע באתר שלהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי EVO 120GB, ואני מתלבט אם למכור.. כעקרון אני חושב למכור אותו ואולי לקנות SSD זול יותר באותו נפח ובכך לצאת עם רווח כלשהו. מה דעתכם? ראיתי שיש אחלה SSDים ב-KSP.. וגם ככה בלוח שלי יש SATA 2. אני מתלבט בגלל שאמרו שיש לו בעיית חומרה, לא שזה כזה מפריע לי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני לא כל כך מבין בחומרה לכן אני פונה אליכם בעזרה אני מחפש דיסק קשיח של 250GB או 300GB שיהיה משהו טוב, מהיר והתקציב הוא 600 או 700 שח, לא יותר מ 700 יש מצב למצוא חיה כזאת? תודה רבה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני כבר שבוע מנסה להפעיל את ההרדיסק בכל דרך אפשרית ופשוט לא מצליח המחשב לא מזהה אותו וגם הביוס לא, רק הרייד מזהה אותו ניסיתי להתקין דרייברים דרך ההתקנה של הווינדוס עם 10 דיסקטים וגם זה לא עזר אז נראה לי אני אחזיר תהרדיסק או שאחליף להרדיסק אחר שלא עושה בעיות(יש 200 ג'יגה של ide?) הלוח שלי זה gigabyte k8n ultra 9 שמישהו יעזור לי כי כבר איבדתי כל תקווה :<
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי נוסע לארהב, ואני מעוניין לקנות SSD. בהתחלה הייתי נעול על ה Vertex 3 120G, אבל ראיתי בכמה מקומות שהוא עושה בעיות, ושהשירות לקוחות שלהם ממש גרוע (מה שאני כנראה מאד אצטרך מכיוון שהמוצר יהיה מחול). בקיצור על איזה SSD אתם ממליצים (חשוב לי שיהיה 120G ובמהירות של Vertex3 +-) תודה !!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי ssd עליו יישבו מע' ההפעלה , תוכנות ומשחקים. מתכן להתקין עליו וינ. 8. במקביל אני עומד לרכוש כונן מכני חדש, גדול יחסית, בין היתר בגלל מצוקת אחסון. את הכונן המכני הישן, עליו מותקן וינ. 7, אני מתכנן לנצל לגיבויים שונים וגם כמע' הפעלה גיבוי למקרה שילך לי משהו במע' ההפעלה ( קרה לא מזמן)שאוכל במקרה כזה לעבוד מיידית עם המחשב. הכונן הישן לא יהיה מורכב במחשב. אין לי כרגע צורך בנפח נוסף, מעבר למה שיהיה בכונן החדש שארכוש . השאלה שלי היא, נניח וקרה לי משהו במע' ההפעלה שב-ssd אני מוציא את ה ssd ומרכיב את הכונן הישן, עליו נמצא וינ.7, האם זה מעלה לי אוטומאטית את מע' ההפעלה שעליו והכל עובד, או שזה ידרוש פעולות נוספות ? ובאותה הזדמנות. למישהו יש משהו טוב/רע להגיד על הכונן הזה? http:…
-
- 42 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי דיסק קשיח WD250KS. הרעש של הדיסק מעצבן אותי כיוון שהוא הדבר היחיד שאני שומע מהמחשב (היתר שקט לחלוטין). מבקש ממכם המלצות (או לינקים) למוצרים שאמורים להשקיט אותו (כמובן אני לא מדבר על מגירות עם מאווררים, מה שרק מוסיף רעש). אני ראיתי בחול מספר מוצרים כאלה, אך בארץ טרם מצאתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-