אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי הארד דיסק 300 ג'יגה בעל 2 כוננים\מחיצות (אני לא סגור על ההבדלים) - אחת לאיחסון ואחת למערכת ההפעלה.שמתי לב עכשיו דרך האפשרות מחשב-נהל-איחסון שהמחיצות איכשהוא התהפכו לי או שתמיד היו ככה -המחיצה שאמורה להיות למערכת ההפעלה רשום שהיא לאיחסון - ובהתאם, המחיצה שאמורה להיות לאיחסון רשום שהיא למערכת ההפעלה... SYSTEM פיתרונות ? תמונה למחשבה..
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
PCIe SSD האם יש משמעות ל PCIe ? אי רוצה לרכוש מחשב שמופיע שם שיש לו PCIe SSD ולא SSD רגיל. השאלה היא האם יש הבדל , ואם כן , מה יותר טוב? סלחו לי על הבורות, אני מרגיש שאני חייב לשאול לפני שאני רוכש http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y700-series/y700-15-inch/?sb=:000001C9:00015FF4:#SYSTEM זה המחשב תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, קניתי מחשב בערך לפני כשלושה חודשים (<---מפרט מלא בצד) מחברת המחשבים הידועה IQPC. לאחר שקניתי את המחשב, גלשתי בכל מני פורומים למינהם ונתקלתי באנשים שאינם ממליצים על הדיסקים הקשיחים של Seagate.. הם טוענים שהם נתקלו באנשים עם הרבה בעיות בדיסקים הקשיחים של הסיגייט עם נפח של 500GB.. לפי מה שהבנתי עם הזמן שמדובר בגרסאות של 32 האש.. אצל הדיסק שלי זה 16 האש. השאלה שלי האם אני בסכנה? אני כבר שלושה חודשים עובד עם הדיסק והתוצאות טובות מאוד.. לא נתקלתי בשום בעיה איתו. אך אני מודאג לגבי העתיד.. אף אחד לא רוצה שיום אחד ימחק לו כל החומר החשוב מהמחשב =/.. דיברתי עם IQPC והם אמרו לי שאין לי ממה לפחד ושהם לא נתקלו בשום פניות של אנשים לגבי הדיסקים של סיגייט. אני מעונ…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש DOK מהיר ואיכותי בנפח של 8 - 16GB/ מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט איזה SSD לקנות. אני רוצה את הSSD הכי טוב, איכותי, ומהיר לתמורת המחיר, מבין הSSDים האלה[ובבקשה גם תסבירו למה אתם ממליצים דווקא עליו]: Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail SSD Transcend SSD720 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail Corsair Force Series GT 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail Corsair Force Series 3 180GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail Intel 120GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CW120G3K5 Retail להלן המפרט שאני כנראה אקנה: מעבד - Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray כמות 1 קירור למעבד - S…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אם אני אקח דיסק קשיח ואעביר אותו ממחשב אחד למחשב אחר המידע יישמר בתוכו? כי יש לי דיסק קשיח במחשב החדש, והמחשב עצמו נהרס, אני רוצה להיכנס איכשהו לדיסק הקשיח ולמחוק ממנו כמה דברים שאני לא רוצה שהחברת מחשבים תראה שאני לוקח אותו לתיקון. אם אני אפרק אותו מהמחשב החדש ואחבר לישן דרך IDE, המידע יישמר? ואחרי שאני מחבר, צריך לג'מפר אותו איכשהו או להגדיר אותו? או שהמחשב פשוט קולט אותו? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את הדיסק און קי הזה במחיר מצחיק של 65 ש"ח. ניסיתי להעביר איזהשהוא משחק ממחשב אחד לשני, ולהפתעתי היתה הודעת שגיאה שאמרה שאין מספיק מקום בכונן. שאלתי את אחי מה הבעיה, והוא אמר שצריך לפרמט את הכונן. השאלה שלי היא מה הסכנות בפירמוט, ואיך עושים את זה?? תודה לעוזרים =].
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצורך העניין יש לי SD 8G CRUZER MICRO.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 3 טרה חיצוני של חברת סיגייט עם מלא דברים חשובים (אוסף המוזיקה שלי, אוסף הסרטים שלי ומוזיקה שכתבתי בעצמי ולא נגעתי בא כמה שנים..) ההארד דיסק מת- אם מכניסים אותו למחשב הוא לא נקלט (אפשר לראות אותו בסייפטי רימוב אבל הוא לא עולה) וברגע שמוציאים אותו קופצת הודעה שאומרת שצריך לפרמט אותו. שמתי אותו במעבדה לשחזור/חילוץ מידע מהארד דיסקים. הם אמרו שיש בהארד דיסק סקטורים פגומים ונתנו הצעת מחיר לחילוץ הקבצים 1850 ש"ח (לא כולל מע"מ).. רציתי לשאול אם לדעתכם המחיר הגיוני? האם אפשר לעשות את זה בעצמך? ראיתי בלינקייה הנעוצה שיש תוכנות לשחזור מידע מהארד דיסקים אבל במעבדה שאלו האם אפשר לפתוח את ההארד דיסק ואני לא יודע אם הם משתמשים בדרך שונה מהתוכנות המוצאות פה או לא... …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדיסק קשיח שלי משמיע רעש מאוד חזק, למה זה קורה ? ואיך אפשר לתקן את זה ? תודה. עריכה: זה לא אמור להיות ככה. כי לפני חודש הוא היה שקט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי צורב של ימאהה ישן ויש לי תבקר שלו ה SCSI אפשר לעשות משו מועיל עם הבקר הזה?! ולמה השימוש שלו?! במה הוא עוזר יכול לעוזר וכו' ולמה היה צריך אותו פעם אני צורב שקניתי תצורב הזה עלה לי 2000 שקל חח
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי בנייד 40 ג'יגה.. עכשיו נמאס לי שאין לי מקום ואני צריך למחוק על הזמן דברים בשביל דברים אחרים.. אני מעוניין לקנות הארד דיסק.. ואני מתלבט אין חיצוני או הארד דיסק רגיל לנייד 2.5 אינץ' .. מה אתם ממליצים.. ויש לי שאלה בקשר לחיצוני, הוא מתץחבר דרך USB? הוא מהיר כמו הארדיסק פנימי רגיל? אפשר המלצה על אחד המוצרים מאתר כלשהו? תודה מראש לעוזרים( לא ידעתי איפה לרשום אז מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון מקווה שלא תנעלו ישר כמו רובוטים )
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב אבל אני לא מבין כ"כ בדגמים, בסוגים ובאפשרויות נוספות של כונני הגיבוי. אני צריך כונן קשיח בעל נפח של 320-500 ג'יגבייט, לא יותר מזה. החנויות שאני גר אליהן קרוב הן- Bug וOffice Depot(אופיס דיפו). כעקרון הכונן אמור לייעד לי גיבוי לתמונת, שירים, סרטים, התקנות משחקים(קבצי ISO) וזהו... תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפניי מספר ימים קיבלתי מחבר את התוכנה הבאה- Hard Disk Sentinel. קראתי שהיא מומלצת לפיקוח הכוננים המחוברים למחשב במחשב האישי שלי יש 2 סוגים - 1. פנימי שגודלו 500GB (מהיום הראשון -לפניי 3 שנים בוצעה הקנייה של המחשב) 2. אחד נוסף של 1.5TB (נרכש לפניי כחודשיים) הפעלתי את התוכנה וקצת הזדעזתי : הכונן המקורי של המחשב מראה כי נשארו לו 60% בריאות( Health ) ובנוסף הוא מראה לי הערה - Google Translate : בבקשה תגידו לי אם יש עוד תוכנות/ עזרים וכו' שיכולים להרגיע אותי, או שהתוכנה הזאת ספציפית לא טובה וכדאי להתקין משהו אחר תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה די חובבנית אבל מקווה שתוכלו לעזור לי בה איזה הארד דיסק עדיף יותר כדי להתקין עליו וינדוס [ IDE או SATA ?] מי יותר מהיר?,מי יותר אמין?,ולמה המחיר של IDE יותר יקר מsata ? מקווה שתוכלו לעזור לי בשאלה הזאת תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מספר רב של הרדיסקים, אני מעוניין לבנות סטורג' גדול כולמר לחבר בין כולם ולהפוך את זה למען שרת סאן. אך אין מספיק חיבורים בלוח לדיסקים מחפש פיתרון לחיבור רב בין הרדיסיקם.תודה רבה והמשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני רוצה לקנות עוד כונן קשיח למחשב נראה שזה מה שאני רוצה חחח קייצר אני רוצה עוד כונן עם הפח של 250-300 ג"ב אז אמרו לי להגיד איזה חיבור יש לי אז יש לי את זה IDE, לפי מה שזה מראה לי פה הנה: http://img89.imageshack.us/my.php?image=idexr8.jpg אז מה אתם מציעים לי לקנות ? ואני מעדיף שזה יהיה מפה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399 ואין לי כוח לאלה שיגידו שזה אייבורי וזה מעפן לא אכפת לי זה הכי קרוב אליי וגם אני משער הכי זול... אז מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני עכשיו מוכר בעבודה חדר שלם של סרברים ואני לא כל כך מבין בזה. בבקשה כל מי שבאמת מבין שיעזור: 1) מה המטרה של סרבר? (אני מבין שאחסון והעברת נתונים האם מדויק?) 2) מה שונה בין סרבר למחשב רגיל? (אני שם לב שהמעבד מסוג Xeon ושיש לו הרבה זיכרון קשיח) 3) מה זה בדיוק מעבד Xeon ומה מיוחד בו? מה היתרון שלו להתאמה לסרבר? 4) מה במקביל של המעבד הזה במעבדים של מחשבים רגילים? pentium4/dual core/ C2D/ C2Q ? 5) אולי אני אוכל לקחת סרבר אחד : אני יכול לבחור בין שני סוגים מה עדיף ולמה? CPU Intel Xeon 64 bit 3.0 Ghz - Mother Board Intel SE7520BD23D - Memory DDR2 PC3200 4GB ECC - H.D SCSI 10k Maxtor 200GB x6 או CPU Intel Pentium 2D 2.8 Ghz - Mother Board Intel D…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איזה צורב טוב יותר? LG http://www.skypc.co.il/pl_product~GSA-GH22L~16~0.htm ASUS http://www.skypc.co.il/pl_product~30916~16~0.htm שאלה טיפשית , 20X זה יותר טוב מ 22X ? תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וכרגע אין לי כונן ואני לא יכול להתקין תWindows אז השאלה שלי היא כזאות, האם יש דרך להעביר מהמחשב הישן צורב בעל חיבור IDE למחשב החדש עם לוח DS3L שיש לו יציאה אחת לIDE?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דיסק כשיח חצוני איך לפרמט אותו לNTPS ? החשב הוא FAT32 תודה לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני כשבוע הארד דיסק של חברת seagate 500GB לפי המספר הסידורי של הגירסא שלו הוא מהגיסרא הבעייתית [ יצא לי לקרוא על כמה הארד דיסקים שהפסיקו לפעול ] רציתי האם אותו הארד דיסק רק שנת יצור אחרת עדיין יכיל את הגירסא הבעייתית? לאחרונה אני חווה תקלה של קפיאות כאלה במחשב [העכבר זז המחשב לא ] ואני חושב שיכול להיות שמדוברכ בארד דיסק [ כי הWIN מותקן על הארד דיסק הזה ] תודה לעוזרים - אגב מדובר בגירסא הבעייתית כי פשוט לא מצאתי את המס' הסידורי שלו , אבל בדקתי לפניכ מה ימים והיה לו אותו מס' סידורי
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בנייד 40 ג'יגה.. עכשיו נמאס לי שאין לי מקום ואני צריך למחוק על הזמן דברים בשביל דברים אחרים.. אני מעוניין לקנות הארד דיסק.. ואני מתלבט אין חיצוני או הארד דיסק רגיל לנייד 2.5 אינץ' .. מה אתם ממליצים.. ויש לי שאלה בקשר לחיצוני, הוא מתץחבר דרך USB? הוא מהיר כמו הארדיסק פנימי רגיל? אפשר המלצה על אחד המוצרים מאתר כלשהו? תודה מראש לעוזרים( לא ידעתי איפה לרשום אז מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון מקווה שלא תנעלו ישר כמו רובוטים :-\)
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB http://skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm אני חושב שזה אחלה רק חברה לא מוקרת
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-