עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iakovl,

Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD סה"כ 749 ש"ח והוא SATA של חברה מכובדת. מה דעתכם עליו? למישהו יש כתבה/ידיעה/מידע עליו?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  2. אני צריך לקנות 100 דיסקים 700 מ"ב עם קופסא, בשביל איזה פרוייקט שלי. עדיף קופסא דקה. איפה הכי זול באזור המרכז? תודה מראשד.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  3. Started by rino,

בדיוק כמו הכותרת ???

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by Mind_Reflection,

פאנדס מוכרים הארדיסק 20 GB JB האם הדבר אפשרי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ITA,

ה-FIRMWARE הרשמי באתר SAMSUNG הוא R701 אבל ניתן להוריד ברשת את R702. האם יש למישהו נסיון עם 702 ויודע אם הוא אמיתי? האם הוא תואם לכונן שנמכר בארץ?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. בקיצר ולעניין , זקוק להמלצה ל-DVD טוב , אמין ומהיר אשר ישרת את צרכיי . אין תקציב , אני מוכן להשקיע (בתחום ההגיוני) .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by הילוש,

הציעו לי Lite On ןAsus יש עוד הצעות? מישהו יכול להתייחס ספציפית לLGX52 ולסמסונג X48?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לדעת מה זה אופצית ה S.M.A.R.T מה ראשי התיבות אומרות, מה זה עושה, איך זה משפיע? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gil_8e,

האם לקנות רק צורב מהיר? או גם צורב וגם סי די רום בכוננים ניפרדים..? ??? מה החסרונות בכונן צורב בלבד??

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  10. שלום הייתי רוצה לדעת במה עוזר לי שיש את ה-8 מגה האלה והאם עדיף לקנות הרד דיסק עם 10000rpm במקום זה שהוא 7200 עם ה-8 מגה 2) והאם יש הרד דיסק 10000 rpm עם 8 מגה buffer בתודה מראש וסליחה על הבלאגן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני שוקל לקנות הרדיסק חדש בנפח של 120 GB וגם 8 MB CASH . שאלה : איזו חברה הכי מומלצת ? WD , MAXTOR או סיגייט ? או...ללכת בכלל על כונן SERIAL ATA ? מה אתם חושבים ? ועוד שאלה : הלוח אם שלי לא תומך ב-SERIAL ATA . האם כונן שכזה יוכל לפעול במחשב שלי ?

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  12. חברה , אני זקוק להמלצות על CDROM אמין ואיכותי שיוכל לשרת אותי נאמנה , כי ה-CDROM הנוכחי שלי של LG מקרטע וגוסס. לא משנה אם לא ניתן להשיג את ה-CDROM של חברה ספציפית בארץ בגלל שאני קונה בחו"ל ויש בחנות הזו מלא חברות של CDROM .

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by zag_zag,

כן כן, נושא קצת מטומטם, אבל מעניין אותי התחלתי להשתמש בדיסקים של סילבר-ליין לפני כמה זמן, ומשום מה יש לדיסקים שלהם ריח נוראי. בהתחלה חשבתי שנפלתי על חבילה בעייתית, אבל זה קרה גם בעוד שתי חבילות. זה טבעי שיהיה ריח כזה, או שפשוט החנות קיבלה סטוק גרוע? הדיסקים בסדר גמור, אבל מסריחים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by rino,

שלום אשמח לקבל המלצה לצורב מהיר {X52} בעל יכולות מוכחות לOVERBURN עד 99 דקות לפחות :saint:

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  15. http://www.romulus2.com/articles/guides/misc/bitsbytes.shtml קראתי הכל בדף, בהחלט מעניין.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  16. ובכן יש דבר כזה, ואני בדקתי את זה אישית וממליץ לכולם לנסות! הרעיון מתבסס על סגנון צריבה דומה ל vcd שם כידוע 800 מגה נכנסים בטבעיות כי לקודק יש כבר תיקון שגיאות מובנה. ובכן הכלי הבא פשוט הופך כל קובץ שתרצו (עדיף קבצים גדולים ועדיף סרטי avi) לפורמט dat וצורב אותם! סרטי avi ניתנים אפילו לקריאה ישירה ללא המרה חזרה!-ע"י פילטר מיוחד. שאר הקבצים יש להמיר חזרה לסיומת שלהם,ואזהרה לגביהם:רק בסרטים יש תיקון שגיאות מובנה כלשהו,כל שאם תצרבו קבצים אחרים הדיסק יהיה רגיש מאד לשריטות!!! אצלי בכל אופן לא היתה שום בעיה ואני מכין באופן קבוע אוספי avi רבים בדיסק אחד של 800 מגה! יש לקרוא את readme כמובן ואת כל הfaq!!! asf לדוגמה יש להמיר חזרה לפני ניגון וכו... עמוד הבית http://webs.ono.com/us…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by shay_77,

שלום לכם!!! יש לי דיסק קשיח סקאזי 3 האם יש אפשרות להתקין אותו עם בקר סקאזי 2? (לא יפגע הבקר/הדיסק)? תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by rino,

מישהו יכול להנחות כיצד מעדכנים דרייברים לצורב LG 8320 ??? אם אפשר בפירוט ככל הניתן!! ???

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by lipa,

יש למישהו נסיון איתם ? תודה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

אך למה אני תמיד נדפק עם הרד דיסקים.... קודם כל הIBM מתחיל לתקתק (אבל הוא עדיין חי). ועכשיו גם הכונן "האולטימטיבי" הזה.

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by moshebe,

רציתי לדעת איך צורבים בנרו על דיסק של 790 מגה אני לא מצליח לצרוב על הדיסק המחשב אומר לי שאין מספיק מקום בדיסק

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by Holy,

חבר שלי קנה כזה בחול והוא הגיע עם בקר IDE ATA100 כתוב שם שוינדוס לא יודע לעבוד עם הרדיסקים גדולים מ-137GB לכן חובה לחבר את ההרדיסק לבקר שהגיע איתו ולא ללוח אם מה זה השטויות האלה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by udicol,

כל בעלי מקינטוש מאושרים שקנו אותו עם צורב DVR-103 של חברת Pioneer לא אמורים להיות מאושרים יותר. ובכן אני לא אחד מהם. לצורב ה- DVD הזה יש בעיה. אחרי עידכון הסטנדרטים של המדיות לצריבה (למשל המעבר ל- X2-X4), כל מי שיכניס מדיה כזו לצורב הזה, יכול לפגוע לצימיתות בצורב. באתר של Pioneer נמצאת הודעה חשובה לכל בעלי הצורבים האילו אשר אמורה לעדכן את ה- Firmware, אך להזכירכם לא כל עורך סרטים מקצועי (גיסי בהקשר הנוכחי) מתעניין אחרי עידכונים שוטפים באינטרנט לחומרות שונות. מה גם שהם (חברת Pioneer) לא מספקים עידכון ל-Firmware לצורבים שנקנו מחברות אחרות לדוגמא Apple-Macintosh ו- Dell. יבואנית ומשווקת מקינטושים בארץ אשר דאגו ללקוחותיהם דאגו לשלוח Email בנושא לכל לקוחותיהם. אבל יש משווקים …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SuB,

אבא שלי נוסע לארה"ב, אז הוא יקנה לי DVD למחשב כי הכונן שלי נדפק, אז אני צריך דגם טוב שיחזיק מעמד הרבה זמן ולא יפסיק לקרוא דיסקים פתאום. האם יש כונן עם קריאה כמו של כונן CD רגיל.

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  25. קניתי לפני שבועיים את הWD 40GB 8MB CACHE והמוכר של החנות אמר לי שאין לו בעיה לקחת לי את ה40GB ולשים לי WD 80GB 8MB CACHE בעוד 150 שקל.... לא עדיף??? למרות שתאכלס גם את ה40 האלה אני לא אמלא. ועוד יש לי את הJUKEBOX שהוא 20GB....

• 7 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים