אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעונין לקנות צורב של PLEXTOR. על איזה דגם אתם ממליצים לי מבין אלו ואולי משהו אחר בכלל: PLEXTOR CD-RW 40X12X40 PLEXTOR CD-RW 48X24X48 INT מה זה INT?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ניסתי להתקין כונן 20G בכונן 40G במחשב פנטיום 166MHZ ולא הצליח לי האם יש הגבלה על הגודל במחשב הנ"ל תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה למי מכם אשר יעזור לי למצוא את הדדייבר ל: (DISK ON KEY (SAMSUNG 128MB USB 2.0 Flash Drive אני כבר כמעט נואשתי תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפני שעות מספר היה לי כונן קשיח של MAXTOR 5400 RPM בגודל של 20GB שפשוט עבד מצויין (כמו גם בשלוש השנים האחרונות). ופתאום, לא מגיב!!! הביוס מזהה אבל... אי אפשר לפרמט או כל בדיקה שהרצתי לו דרך WIN XP או דרך התכנה PARTITION MAGIC. אם מישהו יודע מה ניתן לעשות במצב כזה אשמח לקבל חוו"ד, תודה
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
(הקדמה) יום בהיר חם, לח ומגעיל אחד אני מחליט להפעיל קאונטר סטרייק על מחשבי המזדקן אני מפעיל את המשחק, מחכה כמה שניות.. ועוד כמה שניות (ועוד כמה) ואז להפתעתי אני רואה מסך כחול בלי הרבה מידע שימושי... המחשב לא מגיב אז אני עושה ריסט (טוב, אז הנה מה שקרה...) המחשב עולה, עושה סריקה אוטומטית של הדיסק, רושם הרבה שטויות והווינדוס עולה אחרי שהווינדוס עלה אני די הופתעתי לגלות שכל מה שיש לי על הpartition בדיסק זו תקיה בגודל כל הקבצים שהיו לי במחיצה שנקראת FOUND.000 והיא מלאה בקבצים של FILE####.CHK וזהו. האם יש דרך לשחזר את המידע? *ה#### בקבצים אלה מספרים מ-0 ועד 5945 **הווינדוס קורא לקבצים בשם "recovered file fragments" the o.s is: windows 2000 sp4
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
LITE-ON CDRW -does it works with Mac too?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. and I want to buy a firewire HD of 80-120GB as well... Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעתה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חור ענקי במאגר המידע שהוא המידע לגבי : IDE,ATA,ATAPI,SCSI..... סה"כ קראתי על כולם במלא מקומות, ואני פשוט לא מבין! מה זה אומרת תקן לממשק? מה זאת אומרת? אני אף פעם לא מקבל הסבר טיפה יותר נורמלי ומגוון ומפורט אני פשוט לא מבין כלום בזה (יענו אני יודע שזה קשור לכוננים קשיחים או לכונני דיסקים שגם פה אני קצת מבולבל) ואני אשמח אם תעזרו לי לגוון את המידע ולא תיתנו לי מקורות מידע כי כבר קראתי מספיק ואני מסובב לגמרי.. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
למישהו עוד יש דיסק WD בנפח מעל 80 ג'יגה שמרעיש בצורה בלתי גרילה ופעמיים ביום משמיע תק תק תק תק תק תק ? מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי liteon 52x32x52 ואני מצליח לצרוב מקסימום במהירות 40 כי הnero כותב לי שהמקור הוא איטי מדי מה זה אומר? גם בבפאר של הקריאה הוא מגיע ל43 מקסימום נ.ב הכל עומד על dma , הצורב עומד על master ,שום תוכנה לא עובדת במקביל הדיסקים הם של סלוויר ליין x48
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בהודעה אחרת כאן (וסליחה על פתיחת ת'רד חדש, אבל הנושאים כאן פחות קשורים), אני לא מצליח להפעיל DMA על הכונן שלי. חקרתי קצת באתר של maxtor וגיליתי שיכולה להיות בעיית תאימות בין הכוננים מהסדרה שלי (D740X), ובין בקרי IDE של לוחות מבוססי צ'יפסט i440bx, שתמנע הפעלת DMA. הם מפילים את האשמה על יצרני הלוחות 1. למרות מה שכתוב באתר - יכול להיות שבעיה פיזית בכונן מונעת ממני הפעלת DMA? בהנחה שמה שהם כתבו זו אכן הבעיה, אני מתכנן לקנות כרטיס IDE (ל-PCI) 2. בחוברת של הלוח היה כתוב שהוא תומך עד ATA33. אם אני אקנה בקר ATA133 הוא יעבוד אצלי (הכונן תומך במהירות הזו)? 3. יכולה להיות בעיה עם מהירות הבאס ? אצלי המהירות היא 83 4. מישהו יכול להמליץ לי על בקר נורמלי שמוכרים בארץ?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
??? האם ציון 1177 של הדיסק הקשיח שלי (W.D. 120GB JD 8MB BUFFER S-ATA) ב PCMARK2002 הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים של מאקסטור. אחד 60GB 7200 והשני 120GB 8M ואת הלוח: Abit IT7-Max2. איך כדאי לחבר אותם ? על בקר הרייד או רגיל ? ואת איזה כונן איפה ?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום כולם !!! יש לי הארד דיסק 80 ג'יגה של IBM 7200 RPM עכשיו בלילה אני משאיר הרבה את המחשב פתוח והרעש של הארד דיסק משגע אותי!!!! רציתי לדעת אם יש דרך לגרום לו לרוץ לאט יותר ללא התעסקות פנימית זאת אומרת על ידי תוכנה או כיוון בבאיוס או משהו בסגנון בתודה מראש לירן
-
- 34 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג? ניסית דרייברים שונים ללוח אם דברים פיזיים לא ניסיתי ולא ניסיתי Firmware כי לא מצאתי בשבילו משהו רשמי... את המפרט יש לכם פה בצד יש לי Windows XP pro SP1 הכי מעודכן בWINDOWS UPDATE דרייברים לכ. מסך CATALYST 3.6 דרייברים ללוח אם nForce 2.45 בלי שהיה לי שום דבר אחר לפני זה. יש לכם רעיון מה זה יכול להיות? זה קרה אחרי שהתקינו לי כבלים אבל אחרי שאני מכבה את הרשת ואת הFIREWALL זה עדיין קורה...עוד דבר חשוב זה שניסיתי 3 סוגים שונים של דיסקים ואצל כולם אותו דבר...אותה התופעה...יש רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של maxtor מסדרת ה-D740X (הדגם המדויק - 6L040J2). מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל DMA בכונן ב-win2000, למרות שמזוהה DMA, קצב הקריאה/כתיבה הוא 3-4 מ"ב לשנייה (בדקתי ב-sandra) בלינוקס אני בכלל לא מצליח להפעיל את המערכת בלי להגיד לה לעבוד בלי DMA לוח אם - ASUS P2B (מבוסס i440bx), תומך במצב DMA עד UDMA2. הכונן עצמו תומך עד UDMA5 ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של PIO,DMA ב-BIOS, אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך שתי המלצות לשני צורבים כי יש סיכוי גדול שלא יהייה מה שתגידו לי כאן (הכוונה לשתי חברות שונות) סה"כ צורב לצריבת מוזיקה לדיסקמן ומידי פעם לדברים אחרים, בכל זאת מינימום דפיקת דיסקים מינימום זמן צריבה במחיר של עד 500ש"ח. כשתסתכלו על מחירים באינטרנט קחו בחשבון שאני קונה בחנויות איפה שאני נמצא ושזה עולה הרבה יותר. למשל כשביררתי על כרטיס מסך ראיתי שהוא עולה 2000 ולא 1500 כמו שיכלתי למצוא באינטרנט. עוד שאלה, מזה בדיוק 48*24*48 (סתם דוגמה) ומזה אומר על הזמן שיקח לי לצרוב דיסק? נ.ב-אני הולך לקנות ת'צורב היום והולך לעשות בדיוק מה שתגידו (אז בבקשה...) תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות כמה שאלות.. אני צריך לצרוב 100 דיסקים הכל אותו דבר בשבוע הקרוב.. (אל תגידו לך למפעלי כאלה וזה למה אין כסף וזה כמות קטנה יחסית..) דבר ראשון.. באיזה מהירות מומלץ לצרוב? כמה דיסקים קצוף אפשר לצרוב בלי שיקרה אסון ( )? ועוד משו קטן.. יש לי נרו (תוכנת צריבה) עכשיו מה שאני אמור לצרוב זה שירים.. והפורמט שלהם זה cda אני בא כאילו לפתוח אותם והוא עושה לי..: Sorry, nero cannot determine the SCSI\ATAPI decive, that corresponds on this driver letter אממ מה הבעיה? אני צריך את זה דחוף אז ישמח אם תענו לי במהרה תודה
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום ! יש לי Partition Magic ואתם בטח מכירים את האפשרות לשנות גודל של מחיצות..... כרגע יש לי 2 מחיצות NTFS שאני רוצה לקחת מאחת ולהוסיף לשניה...למעשה לשנות את גודל המחיצות. פעם עם FAT32 הייתי עושה את זה בלי בעיה , לפני הרבה זמן ניסיתי על NTFS ואח"כ הייתי חייב לפרמט....הוא עשה בלאגן אדיר! ואז שמעתי ש-NTFS לא אוהב כשמזיזים\משנים אותו....זה נכון ? למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-