אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כשנה רכשנו שרת HP מסוג DL140. השרת הגיע עם שני דיסקים SATA 80GB, בערך הדיסקים הזולים ביותר שקיימים. אחד הדיסקים נפל לראשונה לפני כמה חודשים. אתמול נפל השני. אנחנו רוצים להחליף את הדיסקים למשהו אמין יותר. נשמח לקבל המלצות..
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אני עובד עכשיו עם המערכת: Pentium 4 2.4Ghz Northwood Albatron PX865PEC PRO V2.0 Gigabyte Geforce MX-400 Geil 512MB CL 2.5 333Mhz ודיסק קשיח: SAMSUNG SP2014N 200 GB אחרי סריקה ב MHDD נמצא סקטור אחד פגום [אדום]. הבעייה במערכת שאחרי כמה שהו זמן עבודה הכל פשוט קופא, מקלדת, עכבר, מסך וכמובן שהפתרון היחיד הוא רסטרט. ונורת ה HDD על המארז נשארת דלוקה. האם זה ההארד דיסק או משהו אחר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
(לא DVD) יש לי כמה דיסקים אצלי הוא לא קורה אותם, במחשב אחר כן לא מפריע לי להשקיע קצת ולקנות CDrom שגם ככה הם זולים, כדיי לקרא כל מניי דיסקים בעייתים שיש לי זה בעיקר מוזיקה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קירור לארד דיסקים שווה משהו ? באם כן איזה ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הסידירום הוא סידירום של מחשב נייד ובלוח אם יש חיבור IDE יש איזה דרך לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.kwonline.com.au/index.php?main_page=product_info&cPath=93&products_id=73 קניתי את ההארד דיסק הבא עם 320 GB ומאז שחיברתי אותו הוא עובד מעולה ולא עושה שום בעיות אבל אני שומע כל כמה דקות מין תיק, כאילו קפיצה של המחט. ההארד דיסק חדש לגמרי... אתם חושבים שאני צריך להחזיר אותו למרות שהוא פועל מעולה?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש הארדיסק נייד בעיקר לשימוש ביתי אבל אני משתמש בו כל הזמן ומעביר דרכו הרבה דברים. חשוב לי רק שיהיה טוב ושמה שאני אקבל יהיה משתלם מבחינת עלות מול ביצוע. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי דיסק 40GB פגום והוא לא עולה בכלל. יש לי המון מידע בו ואני רוצה להציל אותו. מישהו מכיר מעבדה טובה?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני צריך dok 4gb מפנדה אני צריך להזמין מחר בבוקר אז דחוף לי חשבתי על זה אבל אמרו לי שהתוכנה המובנית בו היא מעצבת מה דעתכם?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=13614
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מעונין לרכוש כרטיס זכרון לPSP , השאלה שלי היא כזאת במה כדאי להשקיע יותר בכרטיס מהיר של 2 ג'יגה או בכרטיס רגיל של 4 ג'יגה? הנה הקישורים לכרטיסים שאני מתלבט בינהם : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=179 http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=184 כמו כן האם המהירות כן תשפיע או שעדיף לקחת יותר זכרון וההבדלי מהירות הם דבר זניח שאני לא ארגיש במהותו.... תודה מראש וחג שמח, גל. נ.ב. החנות נמצאה בזאפ היא פשוט אחת הזולות ... והיא בת"א (היו גם ביקורות טובות - אבל כולנו יודעים שהן לא משקפות כ…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לפני 3 ימים רכשתי את הצורב הזה מדגם GSA-H42N כאשר חיברתי אותו הוא עובד והכל טוב ויפה איתו אבל כשבאתי אחרי איזה שעה לנגן סרט איתו לפתע ראיתי שהוא בכלל לא קורא דיסקים יותר פתחתי את מארז שלי והוצאתי אותו מהחיבור לכמה שניות ואז חיברתי אותו ואז ניגנתי את הסרט אחרי שעה יותר מאוחר רציתי לקרוא דיסק והוא לא הגיב לי יותר יש מצב שהצורב הזה הוא דפוק מהצירן ככה שאני סתם מבאוס עליו כל פעם שאני רוצה לקרוא דיסק אם כן מה הבעיה שלי איתו ואם שווה לי לקנות דגם שתומך SATA
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בגיליון האחרון של SMB PLUS [מין עיתון מחשבים שאבי מנוי עליו] הייתה ביקורת על HD חיצוני של TrekStor בעל חיבורים לטלוויזיה [חיבורים כמו שיש ל-DVD] תהיתי אם ידוע למישהו על עוד דגמים דומים לזה, אשר מתחברים ישירות לטלוויזיה ומסוגלים להציג סרטים, להשמיע מוזיקה ולהראות תמונות. חיבור אלחוטי לרשת יהיה תוספת מבורכת... יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
עדכנתי לו קושחה בערך לפני שנה. אבל הם שינו את כל האתר שלהם ואני לא מוצא את מה שאני צריך להוריד. אפשר לינק להורדת העדכון האחרון? * למי ששואל, הצורב שלי בזמן האחרון דופק לי את כל המדיות DVD שאני צורב... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול מחשב חדש, וברוב "חוכמתי" הוצאתי מהמחשב הישן את הדיסק הלא נכון, פירמטתי אותו (quick format), והתקנתי XP ורק אז הבנתי שמחקתי לעצמי את כל החיים בערך. מדובר על דיסק של 80 ג'יגה, כשבערך 20 ג'יגה מתוכם אני חייב לשחזר. השאלה - האם לנסות לעשות סריקה בעזרת rstudio או כלי אחר שלא כותב על הדיסק ולראות אם מה שאני צריך נמצא שם ולנסות לשחזר, או לפנות לחברה מקצועית שתשחזר לי את המידע? האם בכלל אפשר לשחזר משהו? כמה צריך לעלות שחזור כזה בחברה מקצועית? הדיסק תקין לחלוטין פיזית ומזוהה ע"י המחשב. תודה!!! (ושנה טובה!)
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק אם יש אופציה לעשות סיסמא להארדיסק החיצוני, כך שלא תהיה אופציה למחוק קבצים מבלי להקיש את הסיסמא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש Disk On Key חדש ואני מתבלט בין שני הדגמים האלה, Corsair Voyager 8GB ל-SanDisk Cruzer Contour 8GB. הבנתי ששניהם מהירים מאוד וההפרש הכספי בינהם הוא זניח, יש למישהו תובנות בנושא? למי יש ביצועים טובים יותר? מי אמין יותר? ובכלל מי יותר? הצעות, הערות, הארות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
היי, יצרתי על הכונן שלי מחיצה חדשה בת כ- 60GB, הגדרתי אותה כ-"פריימרי". אני אתקין עליה אובונטו, כיצד אוכל לבחור איזו מהמערכות תעלה? והאם אוכל להשתמש בקבצים שעל המחיצה הראשונה דרך האובונטו? תודה רבה מראש עריכה-ראיתי שפתחו נושא דומה, אז העברתי את שאלתי לשם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411445.0
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה שהקבצים יהיו קריאים,אני מפרמט וגם אז רק הקובץ הראשון והשני טובים ואלה שאני מעתיק אח'כ אינם קריאים.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מישהו כבר הביא את זה בעבר... אבל הנה זה בכל זאת לי בכל אופן הם הזכירו במשהו את התוכנית Brainiac למי שמכיר
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3750511,00.html
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום הרדיסק עם שתי מחיצות בעלות נתונים. אני כרגע רוצה לנסות ליצור מחיצה נוספת מסוג Primary. ניסיתי להשתמש ב-Acronis Disk Director Suite אך ההתקנה של ויסטה מזהה אותה כ-Logical. ניסיתי להשתמש ב-DISKPART אבל לא הצלחתי. ניסיתי להשתמש בכלי הגרפי של ויסטה לחלוקת מחיצות אך הוא לא נותן לי ליצור מחיצה מסוג Primary. אני אובד עצות וכבר לא יודע איך ליצור את המחיצה הזו. אני חייב אותה על מנת להתקין עליה ויסטה. תודה מראש, אור. עריכה: לבסוף העתקתי את החומר לכונן אחר, חילקתי מחיצות ב-Acronis כשזאתי מסוג Primay הוגדרה ראשונה ואז העתקתי חזרה את המידע.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב פנל קידמי למארז שיהיה חיבורים SATA 2 + SATA3 וגם חיבורים חיצונים כבלים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח גדולים. ובנוסף גם חיבורים כבלים חיצונים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח קטנים למחשבים ניידים. בקשר למחשבים ניידים בדיסק קשיח שלהם מנסה לעביר חומר גיבויים מדיסק קשיח גדולים או קטנים חיצונים וגם ההפך למחשב נייח דיסק קשיח גדולים לחיצוני גיבויים. אני חיפשתי בגוגל חנויות בישראל בכל איזור הארץ.ולא מצאתי חנות שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה. מישהו מכיר חנות מחשבים או אחר שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה? אני צריך דחוף.... בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך הכי טוב לחלק כונן של 320GB למחיצות? אני הבנתי שכדאי לשים את מערכת ההפעלה במחיצה אחת ומחיצה אחרת לכל מיני סרטים ומשחקים. אני מדבר על מערכת הפעלה של WINDOWS 7. כדאי לי להקדיש 70GB רק למערכת ההפעלה ואת ה 250GB האחרים למחיצה נפרדת?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-