אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק 40GB פגום והוא לא עולה בכלל. יש לי המון מידע בו ואני רוצה להציל אותו. מישהו מכיר מעבדה טובה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת עריכה אחת עם 8 הארד דיסקים בפנים, ועוד 3 במגירות חיצוניות. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק, אבל לא בתור מגירה, אלא שיחובר לכל המערכת. כאמור אין לי עוד מקומות פנויים. רק הבקר הזה זה הפתרון? http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=10947 תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות דיסק און קי וראיתי אחד של סוני במכרז. הקטע הוא שראיתי שיש לו ביקורת גרועה בזאפ. הקטע שזה רק מישהו אחד ואולי הוא נפל על דיסק דפוק. כמובן שהמידע שאני שומר עליו חשוב אבל אני סטודנט וזה עוד יותר חשוב שהוא לא יתקלקל לי לפני שאני מגיש איזה תרגיל אז אם יש לכם דיסק און קי של סוני אז בבקשה תגיבו עליו כאן. תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון לGALAXY S I9000, מצאתי באיביי במחיר ממש ממש אטרקטיבי: http://cgi.ebay.com/SanDisk-32GB-microSDHC-Card-32-GB-SD-microSD-HC-/250728064101?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item3a608ea465#ht_500wt_1115 האם זה אמין? איך אפשר לדעת? אם לא אשמח ללינק זול וטוב...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הינה סיפור שלא ממש קשור לאיכות התקליטורים האלה או לקיבולת שלהם, אלא לתופעה מוזרה שעליתי עליה די במקרה, והיא קשורה לעיצוב הגרפי שמוטבע על גבי התקליטורים האלה. עשיתי היום כוונון לפטיפון (כן, הדבר הזה שמנגן תקליטי ויניל..) והנחתי עליו נייר קשיח עגול מקווקו המשמש כטסטר למהירות. כשהצלחת מסתובבת במהירות הנכונה, אמורה להתקבל אשליה אופטית שבה הקוים נראים כאליו הם עומדים במקומם כאשר מקרינים עליהם באור ניאון. בשל העובדה שעיגול הנייר לא היה ממש שטוח, נוצר מצב בו האשלייה האופטית לא היתה מדוייקת והקווים 'נעו' על גבי העיגול קדימה ואחורה בהתאם לעקמומיות, מה שהקשה על קביעת המהירות המדוייקת של הפטיפון. איך כל זה מתקשר לתקליטור? ובכן, עלה בדעתי לבצע צילום של עיגול הנייר המקווקו על מדבקת ני…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני יכול לקבל אותו במחיר עלות מה דעתכם על ההרד דיסק הזה ? כמו כן מוכן לשמוע אלטרנטיבות באותו טווח מחיר לחברות intel adata patriot אם יש להם אלטרנטיבה טובה יותר הדרישה היא ביצועים מירבים בגודל 128 גיגה בייט גודל
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד שאני הולך לעשות בו משחק עם ההרשאות ליוזרים בין מחשבים שונים. בדקתי את המצב עם דיסק און קי וראיתי שאם אני מתקין מערכת קבצים NTFS על הכונן הוא נותן לי פתרון לבעיות שלי (לאפשר גישה מיוזר ספציפי לתיקיה ספציפית דרך מחשב אחד ולכל השאר לא) ולכן לפני שאני קונה אני רק רוצה חוות דעת מקצועית נוספת. יש סיבה שאותו הדבר לא יעבוד לי עם כונן קשיח נייד שאני ארכוש? יש סיכוי שהוא לא יתמוך NTFS או כל סיבה אחרת שלא יעבוד לי הרעיון? תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית רוכבת על ההצלחה הנאה - של תחנת עגינה אשר כיכבה בסדרת טלוויזיה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב סקאזי ואני רוצה לצרוב על דיסקים של 900 ניסיתי כמה שיטות שאמרו לי ולא הצלחתי בשום שיטה משהו יכול להתנדב ולהסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת המלצה על כונן חיצוני לגיבוי 1TB לפחות, עדיף 2 (תלוי מה יהיו המחירים....) SSD טווח מחירים של 300-500 שקל (יותר קרוב ל 300 מל -500..) חשוב לי כמובן מהירות, אבל הכי חשוב לי זה אמינות - שיחזיק מעמד, לא יתבלבל, לא יתחמם מדי, לא יינעל ושאר צרות שקורות עם התקני אחסון.... חברה אמינה ומוכרת יש למישהו המלצה על מוצר ספציפי? כי נאבדתי לגמרי עם כל הדגמים הקיימים.... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחפש DVR למצלמה שמכוונת לאיזור כלשהו בבניין שלי. המצלמה וה-DVR לא יהיו מחוברים לאינטרנט. מיועד לאתר תנועה באיזור הזה אם הניחו בו פסולת. מה הפרמטרים שאני צריך לדעת כדי למצוא DVR נכון? דרישה מקדמית היא שה-DVR יצלם רק לפי תנועה ויצבור היסטוריה של לפחות 14 יום. אולי כל ה-DVR הם כאלו מהבסיס...? בכל אופן, יש עניין לחפש DVR משומש? או שההוצאה על חדש לא מהותית?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי קובץ ISO שאני רוצה לצרוב הבעיה שהקובץ בגודל של 4517MB ועל הDVD יש מקום רק ל 4482MB, האם יש אפשרות לדחוס את האקסטרה מגות האלו לדיסק סטנדרטי, או שצריך לקנות דיסק אחר (זה לא נעים להשתמש בDL בשביל 15 מגה נוספים)?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הייתי בקספ על מנת לרכוש דיסק חיצוני 500GB. למוכר היו 2 הצעות my book essential2 של W.D במחיר 575 ו- .FreeAgent Desktop של Segate במחיר 550. המוכר דווקא המליץ על הזול מבנהם, דבר שבלבל אותי ולכן לא קניתי. מה אתם ממליצים? איזה דיסק לקנות?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קניתי השבועה כמה דיסקים DVD+DL של חברת TEAC התחלתי לצרוב עליהם ואחרי הבדיקה רציתי לראות מה האיכות של בבדיקה של נרו בכל אופן אף אחד מהם לא עבר וכולם קיבלו אפס החלטתי לבדוק את זה והרצתי גם על דיסק של VERBATIM והוא יצא בחסד קיבל 19 יש לכם מושג למה הם מקבלים כאלה תוצאות נמוכות הם אמורים להיות דסקים סבירים לא? דרך אגב הצורב הוא 7173S וצרבתי במהירות 2.4 (לאטטטטטט ממש נוסטלגי)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מתאים לי למחשב גיימינג אבל לא מעל ל2000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בעיה בחיבור כונן דרך USB 1TB של MAXTOR קניתי היום תכונן של מקסטור 1TB חיברתי אותו דרך הראוטר הוא עובד והכל יפה וסבבה אני לא מצליח לחבר אותו דרך ה USB כדי לחבר תכונן אצל חבר..ולהעתיק אליי דברים...לא דרך הרשת יש מאחורה 2 חיבורים של יואסבי זה כנראה של שתי הכוננים או משו התקנתי תדיסק שקיבלתי יש לי XP והתוכנה עובדת יצרתי משתשמים אבל אני יכול להיכנס אליו דרך הרשת אולי יש משו שצריך לעעשות בהגדרות או משו?! ואני לא יודע
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
דיסק קשיח נפל באמצע עבודה, מת (לא עולה גם באמצעות מתאם usb). מחפש חברה טובה ו(יחסית) זולה באזור ירושלים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי XBOX מקולקל, יש לו כונן קשיח וכונן DVD. עם הכונן הקשיח יש בעיה קטנה שאני לא יודע ולא יכול לדעת אם הוא מסומן כמאסטר או כ סלייב. עכשיו בקשר לכונן DVD יש לו כניסת IDE אך יש לו כניסת חמשל מוזרה. ראו תמונות למה כוונתי: http://img256.imageshack.us/img256/418/pict00835ws.jpg http://img369.imageshack.us/img369/5223/pict00871wt.jpg
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
האם כרטיס הזיכרון הזה יתאים לPSP ?!?!...או שיש כרטיסים מיוחדים שרק איתם אפשר להשתמש בPSP? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1169&aff=zap
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1 טרה, השימוש הוא לצורך גיבוי נתונים במשרד בסוף יום העבודה ויציאה עם הכונן הבייתה. זהו הגיבוי השני של החומר, לא הראשון. אני צריך כונן קטן, 2.5". המחיר פחות חשוב, מה שחשוב זה האמינות של הכונן ואחריות ארוכה ככל האפשר. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
WOW http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2396
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי אתם יודעים איך אפשר לגרום לכך שכונן קשיח מסוים יכבה לאחר מספר דק'? אני יודע איך אפשר לעשות את זה בכלליות כנראה לכל הכוננים (בpower plan) השאלה איך לעשות זאת לכונן מסוים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שיש ברכבים כוננים כאלו שדוחפים להם את הדיסק ובבקשת הוצאת הדיסק לוחצים על כפתור וזה מחליק אותו החוצה, איזה דבר כזה במחשבים?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כונן חיצוני , עדיפות לאחד קטן (2.5 אינץ אם אני לא טועה) , נפח הרצוי הוא בין - 1 ל- 2 TB תקציב: עד 300 ש"ח עדיפות לאחד שאפשר להזמין גם כיסוי מעדיף לקנות בארץ עם אופציה לאמזון. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-