אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/kigston-hyperx-ssd-raid0_7.html עפ"י המאמר הנ"ל לא ניתן לעדכין קושחה /עדכון ב- SSD RAID 0 זה נכון גם לאינטל ?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מחפש את הארדיסק הכי מהיר כיום ל PC בממש SCSI מן הסתם, כסף היא לא בעיה, לא להתייחס לשיקול הזה בבחירה. כמו כן הייתץי רוצה לדעת כמה הארדיסקים אפשר לחבר ביחד בסקאזי, ואם אפשר לחברם ב RAID, ואם כן אז כמה במקביל ? תודה לכל העונים...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות Disk On Key + MP3 רציתי לדעת איך אפשר שלהיות בטוח או איך אני יודע ע"פ המפרט שניתן לשמוע גם MP3 וגם לאחסן קבצי מידע (כגון WORD, EXCEL וכו).
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתי צורב של NEC 3520A הכל טוב ויפה. אין לו דרייברים, נתתי לXP לזהות אותו, אבל אני עדיין לא יודע אם זאת הבעיה. לפני כמה זמן ניסיתי לצרוב מספר דיסקים של DVD והם כל הזמן נדפקו, או היו בהם בעיות, ועכשיו ניסיתי לצרוב Data Disc פשוט והווינדוס יכול לזהות אותו אבל כשאני מנסה להפעיל ממנו איזה קובץ הוא נתקע ומסרב לפעול. המדיות לצריבה שנאי משתמש בהן הן של TEAC ומהירות הצריבה היא 8X. אני באמת שלא יודע מה הבעיה, אבל זה מאוד מעצבן שקונים צורב חדש וגם הוא לא עובד, סה"כ מה זה כבר Data Disc. אם מישהו יכול אולי לעלות על הבעיה - בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני לא חדש באתר אבל כן חדש במערכת הפורום שלכם ואשמח לקבל עזרה בהקשר ל- Seagate Momentus XT שאני מאוד רוצה לקנות. הבעיה היא כזאת, בכל מקום שאני קורא עליו או שאומרים שהוא הכי טוב שיכול להיות בייחס לכונן מהיר+ עם מחיר שפוי או שאומרים שהוא ממש בעייתי, נתקע המון, יוצא ל"מצב שינה" וקשה לו מאוד להותאושש ממנו וכו וכו וכו. יש לי מחשב נייד שקניתי לפני כשנתיים בערך של gigabyte מדגם w468n הוא מעולה רק שהדיסק הקשיח שלי התחיל לזייף. אם מישהו יודע משהו על ה- Seagate Momentus XT אני אשמח לשמוע ממנו. (ד"א יש לי חבר טוב שקנה אותו והתאכזב מאוד.) נקודה למחשבה, יכול להיות שהוא יוצר בעיות רק על מחשבים של MAC? :s05: תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם המפרט שלי יכול להחזיק דיסק חיצוני בלי חיבור חיצוני לחשמל (של ההארד דיסק)?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכבדיי, צד את עייני הכונן מהסדרה החדשה של WD, המבוסס טכנולוגיית דיסקים קשיחים של HGST לשרתים. למעשה זהו כונן Ultrastar מסדרת השרתים של IBM/Hitachi בתחפושת, כוננים שנחשבים בתעשיה לבין האמינים ביותר. היש איזו שהיא סיבה מבין הכוננים הקשיחים המכניים, לרכוש כיום כונן אחר מאשר ה- WD Gold 4TB עבור מי שמחפש מקסימום אמינות למחשבו הביתי ? *מחיר הכונן עומד על 890 ש"ח והוא מגיע עם 5 שנות אחריות. רוצה לשמוע עוד דעה מאחרים לפני שאני מוריד את הפלנג'.
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש הרדיסק ואלה ארבעת החברות שנותנים לו באפשרויות: Maxtor WD Hitachi-IBM Seagate הוא לא מתכוון לקנות הרדיסק מיוחד (ATA100 , באפר רגיל לא מוגדל) הייתי רוצה לדעת חוץ מזה, עד כמה משפיע באמת ה8 מגה באפר (סתם לידע כללי)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אשמח לכל סוג אינפורמציה או הפנייה. המטרה שלי היא לדעת אם הביצועים של הדיסקים שלי עובדים במהירות טובה. החומרה שלי: quad 6600 בקר raid של אינטל על הלוח דיסקים: SAta II בraid0 תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב Lenovo Y40 האם יש אפשרות להתקין עליו בנוסף לכונן הקיים גם כונן SSD? איך ניתן לבדוק את הנושא? תודה
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם אפשר לקבל הסבר מקיף ומפורט על RAID מה זה, למה זה טוב,ואיך בדיוק עושים זאת (לי יש ויסטה64). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הדיסק קשיח הזה בגרסה הטובה של ה2 פלטות? יש פה מישהו שקנה את הדיסק הזה וקיבל גרסה של 2 פלטות? מדובר על הדיסק הזה .
-
- 26 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב משרדי שדורש XP, ורק XP. להבנתי, ב XP אין תמיכה ב TRIM עבור כונני SSD. השאלה שלי: האם אנחנו מדברים על פגיעה משמעותית בביצועים? הרצון שלי הוא לרכוש את כונן ה Crucial M4 בעל ממשק ה SATA3, אבל אם הביצועים ירדו לרמה של כונן קשיח רגיל, מה הטעם? תודה!
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמה כוננים לחלק אותו? וכמה GB בכל כונן? אני לא יודע מה יהיה הכי נוח
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני כשנה, עד שפתאום אתמול המחשב לא מציג אותו. ב-Device Manager הוא מכיר אותו (מציג חיבור USB תחת Disk Drives כל פעם שאני מחבר אותו) ואפילו משמיע צליל שאני מחבר ומנתק אותו, אבל בחלק של ה-Storage הוא מתעלם מקיומו - לא מופיע כלום תחת Disk Management וגם לא תחת Removable Storage. הכונן הקבוע שלו מופיע כפנוי. כמובן, יש שם דברים מאד חשובים, ואודה מאד לעזרתכם, כי חפרתי באינטרנט וגם בפורום הזה ולא מצאתי פיתרון. (ניסיתי לחבר משקעים אחרים, כיביתי והדלקתי כמה פעמים, ואפילו ניתקתי אותו לגמרי מהחשמל והחזרתי). תודה רבה, ערן
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
חזרתי הבית היום ושמעתי רעש מהמחשב טק טק טק טק מדובר בהארדידסק של 250gb ככל הנראה של סגייט אני בכלל לא מעלה בדעתי על לתקן אותו אבל האם יש אפשרות לשחזר את הקבצים? לראות את התוכן?משהו? זה ההארדיסק השלישי השנה שנהרס לי!! הראשון גם מת לגמרי השני עוד יכולתי להציל קבצים עם Captain Nemo ועכשיו על זה אני לא הולך לוותר!! בבקשה תצילו אותי היו לי שם מלא מלא דברים שאין אפשרות להשיג אותם שוב זה לא דברים שאפשר להוריד מהאינטרנט זה קבצים אישיים שיש להם ערך סנטימנטלי מאוד גדול עבורי.. :'( בבקשה בבקשה תגידו לי כל דבר שאולי יכול לעזור :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אמנם הם רק כמה חודשים בשוק, אבל Gigabyte יצאה עם כונני תקליטורים, צורבי CD וצורבי DVD.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידועים להסביר איך בשתי מילים? יכולים להפנות אותי למאמר בנושא? עדיף בעברית. בברכה, SPC [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק למחשב נייח מחברה מוכרת (עדיפוחת ל-WD או סמסונג...) עם קיבולת של 320GB... לא יותר... אני רוצה שהוא יהיה פנימי ומאוד מאוד איכותי ואמין עם אחריות לכמה שיותר זמן... שיהיה לו חיבור SATA שהוא יהיה 3.5" ושבחנות הוא יהיה זמין במלאי מיידית. אני רוצה שהוא יהיה באחת מן החנויות הבאות: TMS,FOXPC,SKYPC,IQPC (אני מעדיף שהוא יהיה בפוקס פיסי..) התקציב שלא יחרוג מ320. תודה.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי הרבה דיסקים צרובים עם מידע שהעברתי אלהם. אחד החברים שלי אמר לי שיותר אדיף להכסן הכל על הדיסק הקשיח כי הוא מחזיק מידע בצורה טובה יותר לטווך ארוך יותר.. אז מה נכון לעשות?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש מתאם IDE ל USB ולחבר הארד דיסק עם מערכת הפעלה עליו כך שיעלה כמאסטר ויעזור לי לטפל במחשבים. בהנחה שהBIOS תומך באיתחול מ USB באילו עוד דרישות אני צריך לעמוד? האם אפשרי לאתחל מערכת הפעלה מUSB?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14106 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=70 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2936 מי מבין השלושה יהיה השקט ביותר..? יש הבדל בביצועים ביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שאלה נוספת לי אליכם, האם ניתן לבנות מערך דיסקים ב-RAID 1 משני דיסקים חצוניים? אם כן איך זה אפשרי? האם הדיסקים חייבים להיות זהים רק בקיבולת או גם בדגם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך אני מחבר רייד ? כאילו מה אני מחבר בין שתי הכוננים מה אני עושה בביוס וכאלה , אשמח לקבל עזרה P: שתיהם של אותה חברה WD אחד 320 מה שיש לי עכשיו ועוד 250 אחד שיושב בצד ואני רוצה לחבר אותו גם.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-