עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by D-Bang,

במחשב שלי מותקן צורב של לייט-און 52X24X52 ולפני יומיים קניתי DVD של טושיבה 16X48. בהתחלה חיברתי את הצורב כSLAVE והDVD כMASTER והמחשב זיהה את שני הכוננים בבאיוס אולם היחיד שקרא דיסקים היה הצורב לטושיבה אני מכניס דיסק וכאילו כלום מבחינת המחשב אין דיסק בכונן. ניסיתי כבר את כל הקונפיגורציות שרק אפשר אבל שום דבר לא עוזר, הקטע המוזר הוא שאם אני מחבר את שניהם יחד אז רק הצורב עובד ואם אני מחבר אותם כל אחד בנפרד אז גם הטושיבה עובד (קורא את כל הדיסקים בלי שום בעיה), החלפתי גם את הכבל IDE לאחד אחר וגם זה לא עזר. אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פתרון בשבילי ???

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  2. שבמקום הפינים שאליהם מחברים את כבלי ה IDE , יהיה בכונן חורים (כמו שיש בחגורת ה IDE) ובחגורות יהיו הפינים . לפעמים יש מקרים שבהם הוצאת הכבל מהכונן לא עברה כראיו ואז נשבר או מתעקם פין - מצב לא נעים - אם אין אחריות חבל על המכשיר והפסדנו כסף וגם אם יש אחריות למה שהדיסק סתם יהיה בתיקון בעוד שאם הפינים בחגורה היו מתעקמים היה ניתן לקנות חגורה חדשה ... זה לא יקר ... ותודו שזה לא יקר כמו הארד דיסק חדש או כונן אופטי חדש.

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by Sting,

לפני חודש היה לי מקרה דמוה עם ארד-דיסק כצת דפוק ואחרי שהוצאתי את הכבלים כמה וכמה פעצים וזה לא עבד , הוצאתי את הארד-דיסק ונתתי לו מכה מתונה... ...ואז הוא עבד !!! מוסר השכל: אם לא הולך במוח ילך בכוח ! dont try this at home

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by gimi10,

רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעתה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by md22,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם דיסק 60 גיגה SEAGATE דגם ST360021A פתאום המחשב הפסיק להגיב והמסך השחיר ביצעתי restart והמחשב נתקע בזמן חיפוש הדיסק (DETECTING IDE DRIVES) תודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by demonshlomo,

שלום! לפני כמה שנים השקעתי הרבה הרבה מאוד כסף במערכת קולנוע ביתי HIGH-END.מערכת סוף הדרך! אני משקיע הרבה כסף בהרחבת אוסף סרטי הDVD שלי והאוסף שלי הוא ממש גדול כרגע, אבל יש לי בעיה. אין לי כבר כסף להשקיע בDVD אבל יש לי מנוי לספרייה. אז חבר של אחותי הציע לי את הרעיון הבא: 1.הוא יביא לי צורב DVD (בארצות הברית בצורב הכי טוב שיש עולה 320$). 2.אני יקנה 50 מדיות DVDR. 3.כל סרט שאני משכיר אני יצרוב. אבל אז חשבתי על משהו שזה מה שאני רוצה לשאול בעצם: 1.מה אני צריך בשביל לעשות CDCOPY מכונן DVD במחשב לDVDR?איזה תוכנה? האם זה אפשרי בכלל? 2.אם זה אפשרי, זה יצרוב את זה עם התוספות המיוחדות?יראו את התפריטים באותה צורה? 3.מה עם איכות התמונה?איך היא תהייה? 4.והכי חשוב, הסאונד! האם עדיין יהי…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by DrDeath,

אני מתלבט בין שני צורבים: Liteon LTR-52327S 52*32*52 לבין Optorite CW5202 52*24*52 ההבדל העיקרי בין שני הצורבים הוא של-Optorite יש 8mb buffer ול-Liteon רק 2mb. השאלה היא האם יש הרבה יותר סיכויים שידפקו לי דיסקים עם מעט זיכרון או שהסיכוי זניח לעומת ה-8mb. כרגע אני נוטה יותר לכיוון Liteon כי שמעתי שאיכות הקריאה/כתיבה שלהם טובה יותר מאפשר Optorite וגם מגוון המדיות שצורב ה-Liteon מצליח קורא הוא רחב יותר מאשר Optorite. אשמח לקרוא את דעותיכם.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by waizman,

אני מריץ את PcMark2002 ובשאר המבחנים אני מקבל תוצאות גבוהות - רק בהארדיסק אני נופל... התוצאה שאני מקבל היא 770-775 ולפי מה שראיתי זה ממש ממש גרוע... ההארדיסק הוא Maxtor 40GB 7200 (6L040J2), מחובר בכבל 80 גידים כפריימרי מאסטר, אין סלייב בכבל הזה. הכונן עבר איחוי לאחרונה (חוץ מכונן אחד [הוא מחולק ל3] שיש בו סרטים גדולים וזה לא ממש הצליח לאחות הכל), ואין שום וירוסים או ספייוורים למיניהם... הכונן עובד בסדר גמור רק שהוא איטי (זה די מורגש).... מה אני עושה? תודה

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by Holy,

חבר שלי קנה צורב DVD והוא לא ממש יודע איך לצרוב איתו סרטים אני מחפש לו מדירכים לצריבה, איך אפשר להמיר לצרוב כל מיני פורמטים שונים כמו divx xvid ועוד ל-DVD ככה שאפשר יהיה לראות את זה בטלויזיה יש לו נרו 6 בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by D-Bang,

יש דיסקים מסויימים שעדיפים על פני אחרים? מה לדעתכם הדיסקים הטובים ביותר לצריבה? השתמשתי קצת בGPT עד שהבנתי למה הם כל כך זולים, אחר כך עברתי לSILVER LINE אלה דווקא היו מעולים עד שקניתי צורב של LITE-ON ונראה שהם לא הסתדרו כל כך יחד כי ברגע שצרבתי מעל X40 הדיסקים נדפקו ועכשיו אני משתמש בMAXELL וMEMOREX חשוב לי שהדיסקים יהיו אמינים, GPT אני יכול להגיד לכם שאחרי שנה גג אפשר לזרוק אותם לפח.. לא שווים כלום אשמח לשמוע את דעתכם בנושא...

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by G-FoRcE,

(הקדמה) יום בהיר חם, לח ומגעיל אחד אני מחליט להפעיל קאונטר סטרייק על מחשבי המזדקן אני מפעיל את המשחק, מחכה כמה שניות.. ועוד כמה שניות (ועוד כמה) ואז להפתעתי אני רואה מסך כחול בלי הרבה מידע שימושי... המחשב לא מגיב אז אני עושה ריסט (טוב, אז הנה מה שקרה...) המחשב עולה, עושה סריקה אוטומטית של הדיסק, רושם הרבה שטויות והווינדוס עולה אחרי שהווינדוס עלה אני די הופתעתי לגלות שכל מה שיש לי על הpartition בדיסק זו תקיה בגודל כל הקבצים שהיו לי במחיצה שנקראת FOUND.000 והיא מלאה בקבצים של FILE####.CHK וזהו. האם יש דרך לשחזר את המידע? *ה#### בקבצים אלה מספרים מ-0 ועד 5945 **הווינדוס קורא לקבצים בשם "recovered file fragments" the o.s is: windows 2000 sp4

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by NOVA,

היתרון היחיד שיש לכונן של סוני על פני המקביל של לייטאון (אגב, ללא ספק כוננים זהים) הוא בגרסאת הקושחה של סוני: שימוש נמוך יותר במעבד (בעגה המקצועית: CPU Usage). של לייטאון עומד על בערך 11% בשימוש שיא בעוד של סוני 6% בשימוש שיא. שווה לדעת.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by Kodi,

הסידרום שלי הלך :\ אני קונה חדש.. רק הפעם אני רוצה שיהיה דיוידי.. אני לא מחפש משו ממש מיוחד רק משו אמין ויש לו ביצועים סבירים+ המחיר סביר! ואם אין לכם גדמים מסוימים אז תתנו אולי רק חברות שאתם יודעים שטובים בתום והם אמינים! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  14. יש לי סידירום מחובר למחשב,עכשיו כשאני מחבר את הצורב עם הסידרום המחשב נתקע ולא עולה או שאת אחד מהם הוא לא מזהה או בכלל כאשר מחברים את אחד מהם לבד הוא פועל אך כאשר מחברים את שניהם אז הם לא פועלים יחד. מדוע??? וזה לא הג'ימפורים כבר נסיתי את כל האופציות! תודה לכל העוזרים,יום טוב! 8)

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by Stealth,

שלום לכולם התקנתי את speedfan כדי לנתר את הטמפ' של ההארדיסק שנחשדה כגבוהה והחשד שלי אומת, 52 מעלות בצל והלז הגיע אף ל59 בשמש ההארדיסק מותקן בתוך מגירה ללא מאוורר, חיפשתי דרכים עוקפות ואין מפני שאני חייב את המגירה וכנ"ל לגבי מגירות עם מאוורר, לא מצאתי פה בצפון ועוד דבר, התוכנה הראתה בערך 75% כשירות להארדיסק ואפילו פחות, נראה לי הוא גוסס לאט לאט רעיונות? הצעות? ובלבד שאני לא אצטרך להזמין מרחוק או ביוקר.. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by H.I.V,

מי מהצורבים יותר טוב לדעתכם?

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. WD800JB 8MB ב PCMARK 2002 FREE קיבלתי 450 בערך.. וכולם מקבלים הזכרון שלי קיבל איזה 5000 והמעבד גם בערך.. זה טוב? במיוחד ההארד דיסק.. זה מה שמריד אותי יש לציין שהוא בלי ג'מפר על FAt32+xp pro sp1

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by Diniska,

אם יש לי dvd-rom וcd-rw כיצד אני מתקין אותם במארז, מי למעלה ומי למטה, האם לחבר את שניהם כslave או אחד slave השני secondary master (יש לי דיסק קשיח אחד בלבד). האם כל השינויים האלה משנים בכלל משהו או שאין שום הבדל.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by x-dude,

אני מקבל אותו מחר ויש לי שאלה לגבי ההתקנה. הבעיה שני ניתקלתי בה היא : אני מקבל גם Harddisc חדש (Maxtor 80GB 8MB Buffer תגידו לי מזל טוב),אני אמור לפרמט ולהגדיר מחיצות ב Harddisc החדש,האם אני אמור לפרמט\להגדיר מחיצות כשההארד דיסק החדש מחובר לבקר? או שאני חייב קודם כל ליגמור עם הפירמוט\הגדרת מחיצות\השתלת מערכת הפעלה שההארדדיסק מחובר ללוח אם (רגיל) ואחר כך לחבר אותו לבקר? קראתי את ה manual מהאתר של Promise וישנה רק תשובה לגבי הארד דיסק שכבר קיימת בו מערכת הפעלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by tovx,

פתאום הdvd toshiba sd-r1002 לא קורא שום דיסק ומוציא הודאה בסגנון זה "אי אפשר לקרוא דיסק זה משום שאינו מאותחל" ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר כלום הוא לא קורא שום דיסק למישהו יש מושג מה זה? תודות רבות למשיבים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  21. Started by אוריפ,

יש לי קובץ ISO, מה אני עושה איתו בשביל להפעיל אותו? אני צריך לצרוב אותו או משהו כזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by ccc,

קניתי דיסק חדש 80 ג'יגה 8 מגה ושמתי אותו בMASTER עם הג'אמפר.. זה גרם לתקיעות והכל אז הוצאתי את הג'מפר שלו והכל טס אפשר לעבוד בלי ג'מפר? כי אני עכשיו ללא בעיות בכלל הכל טס

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by Jack_g,

מה בדיוק הצורב עושה שונה ומה בכלל ההבדל בין שניי השיטות הנ"ל? והאם זה יתכן שהצורב יצרוב ב DAO יותר מהיר ב 10-15 שניות מאשר TAO? תודה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by qwe,

אני מעונין לקנות צורב של PLEXTOR. על איזה דגם אתם ממליצים לי מבין אלו ואולי משהו אחר בכלל: PLEXTOR CD-RW 40X12X40 PLEXTOR CD-RW 48X24X48 INT מה זה INT?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים