עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 114508534,

אתמול הצורב איסיר הישן שלי שבק חים ועכשיו אני מעוניין לקנות צורב חדש. אז בדקתי מחירים וראיתי הרבה צורבים זולים שכתוב לידם RETAIL , אז מה זה ?

• 12 תגובות
    • 11.6k צפיות
  2. Started by esharone,

איזה מערכת קבצים יותר טובה 32 fat או ntfs? ועוד שאלה: עכשיו יש לי ntfs איך אני יכול לפרמט את המחשב?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by neil4,

יש לי צורב של asus -24x10x40 כשרק קיבלתי אותו [שנתיים] הוא היה מהיר מאד , ואיך שהייתי מכניס דיסק הוא כבר סיים לקרוא אותו , עכשיו לוקח לו מלא זמן, וצריבות מתחילות להיכשל[קצת] בmanual שלו רשום שאסור לנקותו עם דיסק ניקוי וניקיתי בכל זאת ,לא עזר ,נדמה לי שזה בכלל לא אותה עינית , האם יש פיתרון?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by tordek,

יום הולדתי הגיע, והחלטתי להחליף את ה Wd 20gb הישן שלי להארדדיסק חדש יותר. הנפח של 20 ג'יגה לא הספיק לי ואני מחפש המלצות חשבתי לקנות הארד דיסק של כ 80 GB אבל לא מצאתי של איזה חברה יש בקי אס פי את ההארדיסק של WD 80 GB ועוד 8 cache וחשבתי ללכת עליו. למישהו יש המלצות אחרות, בבקשה הגיבו עדיף עם קישור למוצר.

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by michaelsko,

שלום. אני מתכוונן לקנות דיסק קשיח חדש, התקציב הוא 500 ש"ח. אני די נעול על WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שבא עם שלוש שנות אחריות ועולה 495 ש"ח בפנדה(אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותו בפחות אז תידעו אותי). אני אשמח לשמוע על התנסויות אישיות עם הדיסק, רעות כטובות, כמו כן אשמח לקבל הצעות לדיסקים אחרים באותו תקציב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by griper,

קניתי צורב שהיה אמור להיות של sony אבל הוא של lg איזו חברה טובה יותר (אני עדיין יכול להחזיר אותו) ? כמה עולה צורב של LG ושל SONY במהירות 52X24X52 ? ואיפה לקנות כזה בזול? וכמה עולה צורב של שתי החברות במהירות 52X32X52 (32 או שלושים ומשהו...אני לא בטוח) ואם אתם מכירים חברה טובה יותר אז תגידו (חברה שיותר טובה מ LG ומ SONY (מאוד חשוב לי לדעת כמה הם עולים ואיפה לקנות אותם בזול) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by waizman,

הצורב שלי (זכרונו לשמצה) מת וכבר לא מוכן לקרוא כלום... ציפיתי לזה, הוא הוחלף כבר פעמיים מאותה סיבה... בקיצור, אני צריך תחליף זול ויעיל. חשבתי כמובן על ליטאון אבל ראיתי שהם יותר יקרים מסוני וידוע שהם מייצרים להם ת'צורבים. 1. האם הצורבים באמת אותו הדבר? 2. האם יש צורב של סוני במהירות 52*32*52? 3. האם הבאנדל זהה? 4. לשניהם שנה אחריות? 5. אפשר לצרוב Firmware של סוני על ליטאון ולהיפך? 6. הם שקטים בכלל? 7. יש משהו שיותר מומלץ בתחום המחירים של עד 300 שקל? תודה :-*

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by badatz,

בכוונתי לבנות בקרוב שרת עם RAID . לאחרונה גיליתי כי יש כבר בקרי RAID 5 שתומכים בSATA ומוזילים את העלות בצורה משמעותית. דיברתי עם מספר אנשי תמיכה והם טוענים שאין כמעט הבדל בביצועים .. מישהו כבר ניסה להקים RAID 5 עם בקר RAID SATA ? האם זה בעייתי או עובד חלק ?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  9. שלום כולם אני מייעץ לחבר בקניית מחשב חדש יש לי מספר התלבטויות לגבי ההרדיסק ראשית, אני סגור על כמה דברים: מקסטור או WD 120 או 80 גיגה 8 מגה באפר ההתלבטות היא בין ATA100 או SATA ההבדלים במחיר הם בערך 150 ש"ח האם יש הבדל בביצועים ?? השאלה היא אם יש סיבה להוסיף כסף, והאם יש צורך להסתכל קדימה לעוד כמה שנים שאולי יפסיקו לייצר לוחות שיתמכו בתקן הישן של ATA100 , כי כשקונים מחשב חדש תמיד חשוב לדאוג שהחלקים יהיו רלוונטים לכמה שיותר שנים תודה מראש על התשובות טל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום. אני קונה הרד-דיסק חדש, 80 ג'יגה, לכן ה20 ג'יגה שיש לי עכשיו (5400 RPM SEGATE) מתפנה. יש לי לפטופ עם 20 ג'יגה, ואני רוצה למצא דרך להשתמש בדיסק הרגיל (זה שמתפנה) בתור דיסק נייד בשביל הלפטופ שלי. כיצד ניתן לעשות?

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by Variety,

טוב, קניתי מחשב. הלוח אם תומך SATA, אבל המחיר של ההארדיסק עולה בהרבה. האם זה באמת שווה את המחיר? האם המהירות היא עד כדי כך מהפכנית ששווה לי להשקיע עוד 150 שקלים בחיבור SATA ולא IDE רגיל? אותו דבר לגבי ה 8 MB באפר. ביחד עם ה SATA זה יוצא לי איזה 300 שקל תוספת להארדיסק. עד כמה המהירות טובה יותר מהארדיסק רגיל? אני יודע שזה חדש יותא וטוב יותר אבל זה מייקר לי את המחשב בהרבה. אשמח לקבל תגובות. תודה... גיא.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה וכמה דיסקים קשיחים ישנים 5 גיגה ורציתי להשתמש בהם בהעתקה של סרטים וכולי מחברים ... עכשיו פעם קודמת שבדקתי אצלי דיסק הוא היה טוב ואצל החבר הוא לא זיהה אותו והדיסק התחמם ונראה לי נהרס . שאלתי היא לאן מומלץ לחבר את הדיסק הקשיח הנייד . במקום אחד הכוננים ? בעזרת slave של ההרדדסיק הנוכחי ? או משהו אחר .

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by adamginz,

התוצאה שלי בסנדרה אחרי פירמוט (לפני שבועיים) 38000~ מה שאני לא מבין זה שאני מפעיל את התוכנה speedfan זה כותב לי hard disk fitness 70%~ מה צודק? מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. שלום לכולם ושנה טובה יש לי לוח אם שתומך גם בדיסקים ATA וגם SATA . כיום מותקן בו דיסק ATA 120 גיגה. שאלותי א: האם אני יכול להוסיף דיסק SATA נוסף למחשב כך ששניהם יעבדו ביחד??? ב: האם יש חשיבות מאיזה דיסק יתבצע ה BOOT. ג: האם מישהו כבר חיבר תצורה כזו ATA + SATA ונתקל בבעיות ? תודה מראש לכל העונים !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by maphisto,

טוב לאחר שהחלטנו בבית להתקדם קצת , אני מחפש צורב DVD טוב לא מעניין אותי איך הוא מנגן DVD ואיך הוא ככונן רגיל הכי חשוב שיהיה תואם לכונני DVD ביתיים ! זה הכי חשוב לגבי מחיר - נראה לי שעד 1500 שח בערך זה הרף העליון כרגע. יש הצעות ? כמובן רק חנויות בארץ.

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. יש לי עוד הארגיסק אחד שאני רוצה לחבר למחשב.. איך אני הופך את הRADI לIDE רגיל?? אנא פרטו בתשובתכם.

17. Started by Or ei,

הדיסקים האלה נראים די נחמדים וגם רשום עליהם לא מעט כמה שהם טובים אבל למישהו יש ניסיון איתם אם הם באמת טובים ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1562

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  18. Started by 8-Ball,

אני מתכוון לקנות צורב דיוידי...אבל רוב הפעמים אני אשתמש בו רק לצפיה בסרטים ולא לצריבה.. האם יש משהו בזה שלא בריא למכשיר? משהו שיגרום לו להתקלקל יותר מהר? עדיף לקנות DVD ROM וDVD RW בנפרד? ואם אני קונה צורב...של איזה חברה כדאי? איזה חברה ואיזה מהירות..? תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  19. Started by Sygnus,

ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? האם אפשר דרך Disk Management של ווינדוס ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by Sygnus,

ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? האם אפשר דרך Disk Management של ווינדוס ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by SUBX2,

הדגם של מכשיר DVD שלי הוא TOSHIBA SD 1300 תודה לעוזרים........................

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by Josh,

lite-on x48 שווה לקנות אותו ב300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by LRa,

לפני שבועיים מסרתי את ה IBM 80 7200 120GXP לתיקון לאחר שהוא החליט להתאבד. למזלי קניתי אותו ביוני שנה שעברה כך שיש לי שלוש שנות אחריות. נאמר לי שהארד דוסק יהיה מוכן תוך שבוע, לקח שבועיים, אבל חפיף. באמצע השבוע דיברתי עם אחת הנציגות והיא אמרה לי שאין IBM ושאני אקבל WD או MAXTOR, אמרתי בסדר, למרות שבזמנו ה IBM עלה בסביבות העשרה אחוז יותר יקר. היום אני מגיע ומה יש? nikimi!!! חברה שאף פעם לא שמעתי עליה. אחרי ריב מיותר עם המזכירה קיבלתי מישהו יותר בכיר ואמרתי לו שעל WD או MAXTOR אני מוכן להתפשר אבל לא על nikimi(הם שווים משהו?), ואם אין מבחינתי שיחזירו לי את הכסף. הם טענו שזה מה שיש לחברה שמחליפה או משהו בסגנון, ובלסוף הוחלט שהם ישלחו את הארד דיסק חזרה עד שיהיה IBM ובאותו הזמן ה…

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by fux,

www.p1000.co.il/hot_sale_produ...sp?g_id=1300665 איך זה? תודה ותתחשבו שהתקציב לא גבוה {בשביל חבר} תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by p_q,

תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים