עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Polk,

האם כדאי לקנות מייצב מתח למחשב, והאם הוא עוזר לשמירה על הארדיסקים ועל מידע, או שלא ממש?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Romek Tagid Lo,

מה עדיף עבור הדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP ? מה עדיף עבור דיסק שישמש לאחסון נתונים (סרטים, מסמכים וכו') ? יתרונות ? חסרונות ? האם יש סיכון בהמרת הדיסק הראשי וכל מה שמותקן עליו (XP ותוכנות) מ FAT32 ל NTFS בלי לאבד את המידע ? האם עדיף לפרמט, להמיר ולהתקין ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by saarxee,

שלום לכם, יש ברשותי צורב DVD של LG. וכשאני מכניס דיסקים ובזמן הקריאה שלהם יש רעש בלתי נסבל. וכשצורבים דיסקים הרעש אפילו חמור יותר. מה אפשר לעשות? או שהאפשרות היחידה היא להחליף את הכונן?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lharpaz,

יש לי בעיה קצת מוזרה: המחשב מזהה את ה-Disk On Key שלי רק אם הוא מחובר לתקע USB אחורי, ולא מזהה אותו כשהוא מחובר לתקע USB קידמי. עקרונית נראה לי הכי הגיוני שהתקעים מקדימה פשוט לא מחוברים כמו שצריך, אבל האור של ה-DOK פועל גם כשהוא מחובר מקדימה אז אולי לא זו הבעיה?? (כי האור אומר שהוא כן מחובר לאנשהו, אחרת הוא לא היה דולק, לא?)

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  5. ש לי כונן 250 ג'יגה (SP2504C) ואני רוצה להוסיף 250 ג'יגה או 320 מסדרת AAKS בנוסף על מה שיש לי. האופציות הן: א. לקנות כונן של 500 במקום מה שיש. ב. לחסוך 200 ש"ח ולקנות כונן של 320 ולהוסיף למה שיש. (זה גם יחסוך לי את הכאב ראש של להתקין מערכת הפעלה מחדש) עכשיו השאלה שלי היא: האם האפשרות השנייה תהיה פחות טובה מבחינת ביצועים???

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. אני רוצה הארד דיסק חיצוני 3TB (בזאפ ראיתי יש רק של WD אבל באיביי יש עוד כמה) זה בשביל לשים בו הרבה סרטים (הרוב HD..)ולראות בטלוויזיה (בינתיים אין לי מחשב עם חיבור HD אז אני יראה באיכות רגילה..אם יש לכם המלצה גם למדיה סנטר עד 700 ש"ח תכתבו פה) אם אני יראה איתו הרבה בטלווייזיה זה יגמר אותו מהר? כדאי לקנות באיביי? http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=external+Hard+Drive+3+TB&_sacat=0&LH_TopRatedSellers=1&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=11&LH_PrefLoc=2&_odkw=Western+Digital+Hard+Drive+3+TB&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 תודה

• 16 תגובות
    • 8.6k צפיות
  7. Started by jungle-man,

ניתקלתי במספר מחשבים שהגיעו אלי בדיסקים של חברת HGST. בחיפוש מהיר ברשת עולה כי החברה היא חברה בת של WD. האם למישהו ניסיון עם החברה הנ"ל ? האם נחשבית אמינה ברמה של WD? ואם כן מה הסיבה לא להוציא תחת הלוגו של WD?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by karpad,

שיהיה עד 580 ש"ח מלוג'יק תודה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  9. יש לי שני דיסקים מאותו דגם: wd elements desktop 1.5TB usb2.0. שניהם עבדו מצוין על המחשב הישן שלי, ואחד מהם יחסית חדש כך שלא אמורה להיות בהם בעיה כלשהי. העניין הוא, שלפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, וההתנהגות של הדיסקים עליו בהחלט לא תקינה: עושה רושם שיש למחשב איזשוהי בעיה "לעורר" אותם מהIDLE. זה קורה פעם בכמה ימים, שאני ניגש לאחד ההארדיסקים, מרגיש שהוא מתחיל להסתובב, אבל המערכת מתחילה לקרטע, עד שאין ברירה אלא להוציא את ההארדיסקים מהשקע. אפילו כיבוי והדלקה מחדש של המחשב לא עוזרים- חייבים להתחל ידנית את הדיסקים. ניסיתי להעביר את הדיסקים לכניסות usb אחרות וזה לא עזר(ניסיתי גם על 2.0 וגם 3.0). כרגע היסרתי את הדרייבר של intel usb 3.0, למקרה שזה גורם לבעיה(נחייה ונראה). מעבר לז…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by jupiter,

מחפש Disk on Key עד 250 שקל... U3... בכלל אם אפשר הסברים בכללי על כל האפשרויות החדשות... U3 הבנתי... האם יש עוד כמה דברים בסגנון שאני צריך לשים לב אליהם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי ידידה שלי מחפשת HD לגיבוי,הנפח שהיא רוצה הוא 250Gb,מצאתי עבורה את הHD הבא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 האם הוא יתאים לעבודה עם PIII? האם כדאי לקחת את הHD החיצוני הבא? http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=070406&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=58&aff=Zap〈=he

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by moog,

ה Vertex 3 max iops שלי עושה לי Freezing כמעט כל יום באופן אקראי, לאחר מכן הכונן לא מזוהה ויש צורך בכיבוי המחשב והדלקתו לזיהוי תקין של הכונן מסתבר שזאת תקלה ידועה בפורומים של OCZ בכוננים עם פירמוור 2.06+בקרי Intel (הכונן בא עם הגירסה,אין מצב לשנמוך או לשדרוג עדיין) קישור לפורום של OCZ http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?89089-Vertex-3-Freeze-once-a-day-for-a-min-then-BSOD-afterward/page2 נכוותי שוב מ OCZ:( לבעלי V3 גם לכם זה קורה?

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. אהלן חברים, יש לי במחשב 3 הארדיסקים 2 של SEAGATE ואחד של SAMSUNG הבעיה היא עם אחד מהSEAGATEים הוא עובד הכל טוב ויפה..הוא גם עבר בדיקה ע"י הכלים של היצרן (בדיקה שאני בצעתי) ונמצא תקין הבעיה איתו הוא שהוא פשוט נעלם מהCOMPUTER אחרי פרקי זמן לא קבועים..ורק RESTART מחזיר אותו.. הוא גם לא מופיע בDEVICES ככה שאני משער שהBIOS פשוט מאבד אותו סתם כך פתאם .. הפרטים המדוייקים של הארדיסק הם Model: ST31000340AS, Firmware: SD1A אם מישהו מכיר את התופעה או יכול לזרוק רעיונות מה לבדוק זה עשוי להיות מועיל... תודה מראש לכל העוזרים, וחג שבועות שמח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by RJ1,

אהלן, אני רוצה להוסיף כונן בנייד שלי מבלי לפגוע באחריות שיש לי לעוד כמה שנים. איך DELL יודעים האם התעסקתי עם המחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kkffiirr,

יש ברשותי דיסק קשיח 500 ג'יגה של מחשב נייד בזמן האחרון המחשב סחב ממש לאט, וביום שישי האחרון תוך כדי העתקת המידע כגיבוי לכונן חיצוני הוא חדל להגיב בחיבור למחשב אחר ניתן לראות את המחיצות, ויש מחיצה שניתן אפילו לראות את שמות הקבצים, אך כל ניסיון גישה למחיצות האחרות גורם למחשב לחשוב הרבה ובעצם להתקע. ניסיתי להריץ עליו RSTUDIO, אבל כשהוא מנסה לגשת לדיסק הוא נתקע. אני מחפש גם הפנייה למעבדה לשחזור, אם למישהו יש ניסיון בזה, וכמה זה אמור לעלות מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  16. יש 3 דגמים איזה מהם עדיף לקחת למחשב חדש שאני קונה? Kingston 250GB A2000 עולה 199 שקל ADATA XPG SPECTRIX S40G 256GB עולה 215 שקל ADATA XPG SSD 256GB SX8200 PRO עולה 215 שקל מה יותר עדיף לקחת עד 256GB?

17. Started by OmriF,

יש פה אנשים שמעוניינים להצטרף לרכישת הארד דיסק חיצוני בגודל 2.5 אינץ'? יש לי כבר 5/6 אנשים שמעוניינים. בעיקרון הכיוון הוא לסמסונג 500GB 2.5 אינץ'. מנסה להשיג את המחיר הזול ביותר. יש לי קשרים אצל היבואן, העניין הוא שכמה שיותר אנשים שיהיו ככה המוצר יהיה זול יותר. אז מי מעוניין?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  18. אני שואל כיוון שלא ראיתי חנויות שמוכרות SATA יותר, ואני לא מאמין שכבר כל כך מהר מחקו את התמיכה בטכנולוגיה הזו, בעיקר כשעדיין מוכרין ATA

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  19. אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה רבה ויום טוב ארז

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by ZXY1,

הקלטת של החתונה שלי האורך שלה הוא קצת יותר מ - 5 שעות. עכשיו הצלם ערך והעביר לקלטת DVD יצא 4 דיסקים של DVD ממש "שושלת" סידרה בפרקים. לפי מה שאני יודע דיסק DVD יכול להכיל עד 8 שעות סרט. איך יצא לו 4 דיסקים? כמה שעות סרט וידיאו יכול להכיל דיסק DVD של 4.7 GB ? ושל 8.5 GB ? כמה עולה דיסק של 8.5 GB ? ואיך צורבים על שתי הצדדים? ואיך אפשר לעשות רצף לקלטת?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  21. Started by elioz.edri,

קודם כל כותרת ודבר שני מה זה בעצם SATA..אני מצטער אם השאלה מפגרת אבל מה אני יעשה אני לא מבין.. וסתם שאלה שאולי לא קשורה יש שמועות או הנפצות לגביי DDR4 לראמ בעתיד?שוב אני לא אומר שיש אני שואל אם יש!. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  22. שלום, ערכתי את הדיון כי הבנתי שמה שאני מחפש זה SSD ולא גיבוי המידע שלי. אני לא יודע איזה SSD לקחת, אני מתלבט בין: Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM לבין Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch אני לא ממש מבין בזה, אני הולך לכיוון החיסכון, הסמסונג זה הגבול של התקציב שלי ושמעתי שהוא מאוד מומלץ אבל אולי אני לא צריך יותר מהkingston. מה עדיף? הוא מיועד למערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לפי מה שאני קורא בפורומים בחו"ל, בחודשים האחרונים יצאו כוננים בעלי אותו מודל רק עם 3 פלטות במקום 4: http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?p=425740#425740 אשמח לשמוע ממי שקנה כונן כזה לאחרונה האם הוא של 3 פלטות או 4. הבנתי שה- WD10EADS הכולל גם זכרון 32MB במקום 16MB מכיל רק 3 פלטות, אבל לא ראיתי אותו למכירה בארץ, וגם לא את ה- WD10EVCS הנועד לשוק ה- AV

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  24. Started by mikilz,

שלום, הזמנתי את הצורב הנ"ל כחלק מהזמנת מחשב, היום הגיע המחשב עם כל רכיביו והאריזות של הרכיבים בנפרד. רק הצורב הגיע ללא אריזה או דיסק התקנה, בנוסף לא רשום samsung בפאנל הקדמי. על גב הצורב ישנה מדבקה התואמת למדבקה המופיעה בסקירה של המוצר באחד האתרים. האם לעוד מישהו זה הגיע ככה או שיכול להיות שזה מזויף? ראיתי באחד האתרים שיש דבר כזה BULK וזה אומר שהמוצר מגיע ללא אריזה, באתר בו הזמנתי לא היה רשום שום דבר כזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by puGs,

שלום לכולם. ברצוני למצוא הארדיסק חיצוני למשפחה שלי, הדרישות הן כמובן אמינות אריכות ימים ומקום אחסון. הכונן ישמש בתור גיבוי לקבצים של המשפחה (לצערנו אין כבר מקום על ההארדיסקים הפנימיים) כך שאיבוד המידע עלול להיות קריטי. רצוי שהנפח יהיה 500 GB ומעלה ובמחיר שפוי. תודה רבה רבה מראש!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.