עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iakovl,

מה לקחת? בתחום ה250 Maxtor DiamondMax 10 aka 6V250F0 או WD WD2500KS

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by guy_pr,

הורדתי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום לדיסק כדי שאני יראה אותו בDVD איך אני עושה את זה ? נב.זה שני חלקים שכול אחד הוא 700 מגה כמה דיסקים זה יכך?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. ובדקתי כמה עולה עוד WD כמו שיש לי, כשקניתי אותו הוא עלה 350, עכשיו הוא עולה 220 בחנות שהיא 10 דקות הליכה מהבית שלי. הכונן המתקתק הוא סמסונג HD161HJ. האם ללכת לקנות ולהעביר את כל העסק אליו, לשנות אותיות, ולהתנהג כאילו שום דבר לא קרה, או פשוט להתעלם ולהתסכן בכשל מוחלט? התקוק הגיע משום מקום, כל 5 שניות 2 תקתוקים (בשלב מסויים בטעינות של SC2 אפילו יצרתי איזה מקצב תיפוף על הכסא שהקטע המרכזי בו היה שני התקתוקים מהקשיח). נתתי לו פליק קטן (עד כמה שאני מסוגל לתת פליק, ועד כמה קטן שאני מסוגל לתת) ולחצתי עליו, והוא הפסיק. חשוב לציין שאין לי כרגע תקציב לבזבוזים מיותרים, ואני לא זקוק לעוד דיסק קשיח לכל סיבה אחרת. הורדתי את התוכנת בדיקה של סמסונג ואני הולך להריץ אותה מחר, שורה תחתונה, מ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by or_doc,

שמעתי שיש כבלי IDE יותר מהירים ויותר איטיים שההבדל שהמהירים זה הכבלים שהכבלים הם הדקים והאיטיים זה הכבלים העבים (הכבלים של חיבור הIDE) עם אני משתמש בכבל עבר (הישנים) זה תיאורטית יותר איטי והדקים זה המהיר? סליחה על הבורות.. אבל הATA 100 שזה התקן התקן הכי עדקני? והתקן עם הכבל הוא עם הפסים העבים (יש לי מלא ממחשבי P2 שמתו..) הוא ATA66 שזה איטי יותר והדקים אלה שבאים עם מחשבים מודרנים הם ATA133/100 והם המהירים? והאם יש דבר כזה ATA133 או 130 סליחה על החפירה חיפשתי בגוגל ול מצאתי..

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by Animor,

אהלן, חבר שלי סיפר לי כי הזמין dok של 2TB, שעלה לו כ-16 דולר. לא האמנתי כל כך, אבל עכשיו הוא הגיע וראיתי אותו פיזית. חיברתי למחשב והוא באמת מזוהה כ-2TB. הייתי מופתע שבכלל הצליחו לדחוס 2 טרה ל-dok בגודל ממוצע ומטה. אני מפספס פה משהו? יש איזה קאטצ'? איך המחיר נמוך כל כך לכזה נפח זיכרון? זה הקישור למוצר שהוא הזמין: http://www.wish.com/c/55a13b44056786404b353b5e

6. קראתי את הסטיקי בראש הפורום - מאד מועיל ומושקע. נותרו לי כמה שאלות, כי על הרבה דברים נאמר שהם רק גימיק: 1) עד כמה משנה מהירות הסל"ד של הכונן? 7200 סל"ד מול 10000 סל"ד מול 15000 סלד מול IntelliPower- משמעותי? 2) האם החוצץ (באפר) באמת לא משנה אם הוא 32 או 64 MB? 3) האם SATA3 באמת לא מוסיף מול SATA2? 4) כשאני מנסה להשוות ביצועים, אני מקבל מושגים שונים שאינני בטוח אם הם קשורים: Buffer-to-host-speed, Buffer-to-Desk-Speed. איך להעריך מהירות העברת מידע? 5) האם חיבור כונן חיצוני ב eSATA או USB3 הופכת או מקרבת אותו למהירויות כונן פנימי? האם ניתו להשתמש בכונן חיצוני כפנימי, ולהפעיל ממנו תוכנות? 6) עד כמה כדאי ליחס חשיבות לאחריות? 5 שנים אחריות - כדאי כדרישת מינימום? 7) אילו מגבלות …

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  7. Started by Id0,

עשיתי חיפוש ומצאתי כל מיני תשובות ואני לא יודע מה נכון ומה לא.. כל זה בגלל שאני מחפש צורב DVD במחיר טוב עד 400 ש"ח עוד שאלה היא שבאתר הזה: http://www.sw.nec.co.jp/products/optical/en/ND-3540A/index.html לא מוזכרת המהירות של צריבת DVD-ROM אז הוא לא תומך בזה? יש בכלל צורך בפורמט הזה וללכת על הLG עוד 70 שקלים? ושוב השימוש בו הוא שימוש ביתי כמו צריבת סרטים, משחקים וכו'

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  8. היי, להלן התוצאות: מדובר ב-HDD של Toshiba, בגודל 2.5" עם 7200RPM רץ על ווינדוס 10, מחובר ב-SATA. האם זה תקין? אם לא - מה אפשר לעשות כדי לשפר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם אני עומד בפני קניית מחשב חדש והבנאדם שאני קונה ממנו את המחשב הציע לי להשתמש במערך Raid וציין שמאחר והמחשב אצלי דולק יומם ולילה אז הוא מציע להשתמש בהארדיסקים מיוחדים של WD שעובדים בתצורה של 24/7, כוננים שיועדו לעבוד כביכול נון-סטופ ומשתמשים בהם לרוב לשרתים. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו פה מידע על זה? האם זה יעיל וכדאי? וכמה זה אמור לעלות? כי המחיר שהוא העריך אותם היה קצת גבוה (בערך בתרגום מדולארים 800 ש"ח לכל כונן של חצי טרה). בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ido-nava,

שלום יש ילי במחשב 2 כוננים: 1. WD 200GB JS 2. WD 250GB YS אני צריך לקנות כונן קשיח חדש בעוד כמה שעות, ויש לי התלבטות, האם לקנות כונן 250GB YS נוסף ולעשות RAID 0 ואז להישאר עם 3 כוננים או שלקנות כונן 500GB של WD או Seagete ולהוריד את ה200GB...? ועוד שאלה, הכונן ה-YS שלי מפוצץ בדברים, האם אני יצתרך למחוק הכל ולפרמט אותו לפני שאני יערוך RAID ? תודה

11. Started by oren99,

מחובר ב USB. אם אני מכבה אותו ומדליק שוב (אחרי האיתחול) המחשב מזהה אותו. WIN 7 לא הייתה לי את הבעיה הזו לפני שהחלפתי לוח אם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by asinnn,

שמעו קניתי צורב DVD עכשיו אני רוצה לדעת עם אני צורב מידע עם הדיסיקים מחזקים להרבה שניםםםם למה אני לא רוצה שהיקרא מצב שהדיסקים התקלקלו לי אחרי תקופהה מה אתם אומרים ??? כי גם אני יודע שהדיסיקים של פעם הייו מתקלקלים לבד אחרי תקופה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  13. Started by Respect,

היי אני רוצה לקנות כונן קשיח של 1 TB יש לי תקציב של 600-700 שקל עכשיו שמעתי שיש הרבה אפשרויות בכוננים קדיחים כלומר יש כאלו 32 בפר שהם מהירים ויש כאלו שהם 16 והם יותר טובים קיצור אני לא כזה מבין בדיוק מה מתרחש שם אז הייתי רוצה שתמליצו לי מה הכי איכותי ומהיר

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by shevah,

שלום לכולם, כבר פעם שנייה שאני מנסה לצרוב משהו וכתוב בסוף תהליך הצריבה(נרו 8) שהצריבה נכשלה, הינה הלוג שנרו מוציא: 1K22-1867-0795-66M4-5312-2932-**** Windows Vista 6.0 AMD64 Wow64Process WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <PIONEER DVD-RW DVR-215D>Version: 1.13 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 Drive buffer : 2000kB Bus Type : default CD-ROM: <PIONEER DVD-RW DVR-215D>Version: 1.13 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 === Scsi-Device-Map === ArrayPeripheral : MARVELL Virtual Device 1.00 mv61xx Port 4 ID 20 DMA: Off CdRomPeripheral : WRQDU M701E74…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hagay21,

קיבלתי היום את ה ראפטור 78 גיגה של wd והלוח לא מזהה לי אותו ניסיתי דרך כל גימפור אפשרי הוא קרא אותו וזיהה אבל שניסיתי לפרמט ולהתקין וינדוס פתאום הוא הפסיק לזהות חשבתי שזה הכבלים אבל הם נישארו מחוברים ניסיתי על כבלים אחרים אך לשווא... יש למישהוא פיתרון אולי?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  16. שלום לכולם אני לא מצליח לפרמט תמחשב ואין לי שמץ למה. אולי צריך לשנות משהוא דרך הביוס או משהוא דומה. במחשב יש 2 כוננים קשיחים רגילים 1 SSD. תיראו מה זה אומר לי פעם ראשונה שאני רואה את זה!! ואחרי שאני לוחץ לו OK זה רושם לי מה שרשום בתמונה השנייה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by MrWhiteAndBlack,

טוב ניסיתי לחפש באתר אבל לא ממש מצאתי משהו שיכול לעזור לי. אז ככה, קניתי דיסק חדש מארה"ב (Seagate 120 Giga) ומכוון שלא ממש יצא לי לתקשר עם הבחור שהביא אותו לארץ יצא שהוא קנה לי דיסק שעובד על SATA ולי יש UATA. אין לי דרך לחבר אותו ללוח אם אז כמו שאני מבין אני צריך מתאם מיוחד. אז איזה אתם ממליצים? איפה לקנות? והאם כדאי לקנות כרטיס שעולה יותר אך תומך ב SATA 150? כי רוב האנשים אומרים שאין הבדל גדול בין 100\133\150 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  18. Started by J.allmighty,

שלום לכם, אני מחפש לקנות HD 80 גיגה 7200 8בופר SATA יש המלצות על חברה מסויימת ? (samsung או WD ) ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by The_Byter,

שיהיה הכי מהיר\יעיל\אמין\זמין\זול LOL

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by zoman,

האם מישהו יודע אך צורבים על דיסק DVD עם שתי שכבות ? בנרו או אלכוהל או כל תוכנה אחרת? :spermat:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, יש לי צורב LG מדגם 4163B כבר כמה חודשים. לאחרונה כשאני מנסה לצרוב איתו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן וזורק אותי מהתוכנה. (צרבתי איתו בעבר) ניסיתי להשתמש בDVD של LG ושל ורטימר, בשניהם אותה תוצאה. CD רגיל זה מצליח לצרוב אבל DVD לא, הוא לא מזהה את הדיסק ומסיים את התהליך. כשעשיתי מה שאינטגרל אמר פה למישהו עם בעיה דומה המחשב לא זיהה את התקן הIDE2 שאליו מחובר הצורב והייתי מוכרח לשחזר את המחשב שלי למועד מאוחר יותר שבו ההתקן כן זוהה. מה עלי לעשות? הוספתי לוג שהופיע Ido Ban Noon ben xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SP…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by iakovl,

אוקי בוא נתאר את המצב שלי עכשיו SP1213C 120G - כונן ראשי = OS / DATA WD2500KS 250G - כונן משני = ANIME היה גם WD5000YS שמת (ימח שמו) בעיקרון המצב היום עובד בשבילי פיקס, אבל החוסר בנפח והמוות של הWD5000YS זה לא היה קל אני חושב היום לקנות 3 כוננים חדשים בשביל להחליף את כל הקשיחים שיש לי עכשיו האחד יהיה כרגיל כונן OS ושני האחרים ישבו הRAID 1 (יקר אבל אסור לאבד מידע, זה עוד יותר יקר, בבריאות בעיקר) אני חשבתי על קשיח WD מסדרת AAKS בשביל הOS וזוג WD5000AAKS לRAID דעות בנושא? המלצות? הערות?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. האם ישנם דיסקים לצריבת DVD של מעל 4.7 ג'יגה? אניצריך לצרוב קובץ מאוד גדול... והדיסקים הרגילים של 4.7 קטנים מידי...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ORBIT,

ערכתי חיפוש בנושא וקראתי מספר הודעות. בשורה התחתונה, לא כל כך הבנתי אם זה כדאי או לא, התשובות לא היו מחד ברורות ומאידך לא חד משמעיות. דוגמא: OCZ Solid Series SATA II 2.5" SSD 30GB - 155MB/S מה מייצג הנתון 155MB/S? (אגב, בסידרה הזאת זה מגיע עד 230MB/S) אני משער שזה מתייחס למהירות כתיבה או קריאה, אם כן, מה ההבדל בין המהירות הנ"ל לבין המהירות בפועל של דיסק קשיח מצוי כגון סאטא 500GB של סיגייט. שאלות נוספות בהמשך.... תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כונן האיחסון שלי כבר בן כמה שנים טובות וכבר מתחיל להראות סימני קריסה, הווינדוס מזהה אותו פעם כן ופעם לא ומקפיץ לי הודעות שגיאה מתוזמנות... כנראה שהגיע הזמן להתחדש. איזה כונן כדאי לי לרכוש שיתאים למפרט המחשב שלי (מופיע בפרופיל), ויותר חשוב לי לדעת איפה המחיר הכי משתלם מכיוון שזאפ כבר מזמן לא אובייקטיבי. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.