עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by adirnasri,

אני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח(להוסיף) ואני רוצה לקנות של החברה WD (WESTERN DIGITAL( אני קונה 80GB SATA ב269 שקל העם שווה לקנות? ועם לא תנו לי הצעות אחרות עד 270 תודה מראש אדיר

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by NDR,

יש לי מחשב פנטיום 4, 1.8 GHz, לוח אם:Gigabyte GA-8S648FXP-R ואני רוצה לקנות דיסק קשיח ( 80 או 120 ג'יגה), ורציתי לברר כמה דברים: - של איזה חברה לקנות? - איזה סוג לקנות? (SATA, ATA...) - במה עוד אני צריך להתחשב לפני שאני קונה? תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, שאלתי את השאלה בעבר,אך עדיין לא יצא לי לקנות א תהדיסק. יש לי חיבור סאטה 1 במחשב,הבנתי מאנשים פה שההרדיסק עם הסאטה 2 יעבוד אצלי.שאלתי היא האם הוא יעבוד בתור סאטה 2? או בתור סאטה 1 כי זה החיבור שיש לי? והאם מומלץ לשים סאטה 2 בסאטה 1 בלי לפגוע בביצועים? ושאלה אחרונה..היכן כדאי לרכוש את ההרדיסק באיבורי סניף ראשלצ, או קיי אס פי סניף רג? בשניהם הוא עולה פחות מ 320. תודה לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Started by portance,

יש לי דיסק קשיח פנימי אחד של 160 ג'יגה שכבר מתחיל להיגמר לי בו המקום ואני רוצה לקנות בימים הקרובים דיסק קשיח חדש, חיצוני או פנימי. עכשיו יש לי מארז ג'נרי לגמרי של אייבורי, המארז הקטנצ'יק, שזה די בלתי אפשרי להכניס בתוכו עוד דיסק קשיח וגם אם אני יכניס בו עוד דיסק קשיח אז נראה לי שהוא יתחמם בטירוף, ככה שזה לא אופציה. אז אני מתלבט אם לקנות דיסק קשיח חיצוני או פנימי. בכל מקרה אם אני קונה דיסק קשיח חיצוני חשוב לי לדעת אם אני יוכל לפתוח את הקופסה שלו ולהשתמש בדיסק שבתוכו כדי לחבר אותו למארז כי אולי אני ארצה שהוא ישמש לי בתור הדיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כי הדיסק שיש לי כרגע הוא די רועש. אם אני אקנה למשל את הדיסק הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=193…

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by the kooks,

שלום רב. קניתי היום דיסקים לצריבה של MAXELL והם פועלים מצויין, מה הבעיה?, אני בדרך כלל קונה של סלבר ליין שרוב החברים שלי אומרים שזאת חברה מאוד אכותית של דיסקים, אני אישית לא ראיתי כל הבדל כאשר עשיתי את הצריבה והיא הסתיימה בהצלחה, אבל בכול זאת רציתי לדעת האם באמת יש הבדל משמעותי באיכות של הדיסקים בין 2 החברות האילו? ואיזה סוג של דיסקים הם הכי אכותים (אני מדבר על דיסקים רגילים של 700MB מהירות צריבה לפחות 48X) ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  6. אמרו לי שכול דיסק חדש (HD) יכול להכיל 200TB ומה שמגביל אותו זה הבקר וגם דיסק און קי מכיל 32GB ומה שמגביל אותו זה הבקר מישהו שמע על זה משהו ???

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. Started by sto00,

לא הבנתי איזשהו חלק בפרוט שלהם. איפה כתוב איזה נפח הכונן? יש להם אולי סימנים כלשהם? משהו?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by Bug2000,

יש לי דיסק שנדפק ב 1% אחרי שהתחלתי את הצריבה האם יש איזו דרך להמשיך ולצרוב בו או שאין ? אולי תוכנה שמאפשרת ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by barhanin,

אני מעונין בקרב ליקנות מחב חדש ורציתי לדעת מהי הטכנולוגיה החדשה הזו .. NCQ תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by sasi20,

יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספק, דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורי כוח של SATA וגם של מולקס תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Eddie Markovich,

יש לי כזה חדש כבר תקופה למה זה משמש?? עדיין לא הצלחתי להבין

12. Started by kabak,

שלום לכם קניתי דיסק קשיח 80 גיגה של חברת MAXTOR עם 8 מגה ו7200 RPM ב480 שקל... מה אתם אומרים זה בסדר? קניתי לפני 4 חודשים

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  13. לפני ארבעה חודשים קניתי הארד דיסק חדש MAXTOR 60 GIGA 7200 ולפעמים כשאני נכנס למחשב שלי אני שומע תקתוק מהארד דיסק שלי אבל הארד דיסק עובד תקין...לא ראיתי שום בעיות בהארד דיסק אבל התקתוק הזה מפחיד אותי אז אולי מישהו מכיר תתופעה, זה בסדר או לא? זה תקתוק קצר שקורה לי פעם בשבוע בערך ויותר...

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  14. קניתי הארד דיסק חיצוני של verbatim תמונת המוצר בלינק הבא http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html 1 ניתן להשאיר את הכונן מחובר למחשב אפילו שהוא לא בשימוש? אמרו לי שזה לא מומלץ. 2 יש כונן חיצוני בעל usb 3? המוכר בחנות טוען שזה קיים ומקבלים סלוט בשביל להעביר את המידע במהירות רבה יותר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by Karos,

קניתי Western Digital Caviar Green 1 TB דגם WDBAAY0010HNC http://www.bestbuy.com/site/Western+Digital+-+Caviar+GP+1TB+Internal+Serial+ATA+Hard+Drive/8492026.p?id=1186003685416&skuId=8492026 לא שמתי לב שהמהירות שלו היא 5400 ולא 7200. גם לא הצלחתי להבין מהמפרט אם החיבור הוא SATA1 או SATA2 השימוש עבורו יהיה בעיקר איחסון וצפייה בתכני HD. זה כונן נוסף ולא הכונן הראשי. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהבהיר לי כמה דברים בקשר לנושא הזה. השאלות שלי הכונן הזה ינגן תכני HD באיטיות לעומת כונן במהירות של 7200? צריבה מהכונן הזה איטית יותר? האם יש טעם לחזור לחנות ולהחליף את המוצר או שאין הבדל ממשי? ובקשר להתקנה, אני רק צריך לחבר אותו לחיבור SATA ולספק, או שצריך לשנות הגדרות? ההארד דיסק ה…

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  16. תראו אני חושב על מה שמשתלם יותר דהיינו עזבו כסף עכשיו יש הבדל גדול בין ה 16 mb buffer לבין ה 8 mb buffer ???

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  17. קניתי לא מזמן הארד דיסק של Western Digital (WD1600). יש בו 2 חיבורי חשמל (אחד רגיל ואחד אחר) ושאלתי היא אם זה משנה באיזה מהם אני מחבר את ההארד דיסק ? עוד שאלה, הקטע של המאסטר וסלייב הם אותו הדבר כמו ב-IDE כן ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לפני שבוע התקנתי ויסטא והתייאשתי ממנו וחזרתי לxp שאותו השארתי על דיסק ישן של 160 gb והויסטא מותקן על דיסק של 250 gb איך אני מוחק את הויסטא וחוזר למצב שיש לי רק xp (הויסטא נמצאת על דיסק חדש שקניתי והxp על הישן )?? ואיך אני מוסיף מקום לדיסק של הxp (כחומר למחיצה c) מבלי לפרמט???? כי יש לי רק 30 ג'יגה ואני רוצה להגדיל ל60 עכשיו שיש 400 ג'יגה על המחשב תודה רבה רבהההה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. בס"ד, שלום לכולם, אני רוצה להתקין עוד HDD על המחשב כי אני ממש צריך עוד נפח, אבל יש לי בעיה קטנה. יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-H81M-HD3 (REV 1.0( http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4674#ov ויש לו 2 יציאות SATA 3 ו2 יציאות SATA 6. נכון לכרגע מחוברים אליו 2 כוננים. אחד מהם זה SAMSUNG EVO 840 120GB השני זה SEAGATE BARACUDA 1TB - st1000dm003 ועכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד, שהוא 2TB, כנראה שאני אקנה את הדגם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20265 הבעיה היא שאין לי עוד סלוט פנוי לחיבור SATA 6. רציתי לשאול אם יהיה אפשר לחבר עם SATA 3 ואם כן אז מה יהיו החסרונות של זה? …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by kelazar,

הדגם של הלוח אם במחשב הוא MSI MS-6318 האם ניתן להחליף דיסק קשיח במחשב פנטיום 3 מהדגם: WD300AB שהוא עם 2מגה באפר 30גיגה ו5400 סיבובים בדקה בדגם WD800JB שהוא עם 8מגה באפר 80גיגה ו7200 סיבובים בדקה? תודה רבה לעוזרים, חן

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  21. שלום! אני רוצה לגבות על הדיסק מסוג WD 5000AAV קבצים הגדולים יותר מ 4GB ומערכת הקבצים שלו היא FAT32 איך אני יכול להעביר אותה לNTFS? ואם צריך למחוק את הכל ממנו כדי לעשות את זה!? תודה!

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  22. אני צריך להעביר כ-400 מגה בין המחשב השולחני שלי למחשב הנייד איך אני עושה את זה אני רוצה לעשות העברה ישירה עם כבל איך אני עושה את זה איזה כבל צריך ...? תודה רבה... על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by sherlock1212,

למה לוקח יותר זמן להעביר בן c לd מאשר להעביר מc לc או מd לd? אני לא כ"כ מבין את זה בגלל שזה אותו כונן שפשוט מחולק ל2

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  24. שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון לשאול. יש לי כרגע דיסק אחד של 500 גיגה שמותקן בו גם מערכת ההפעלה וגם משחקים סרטים וכד'. אני הוספתי הארדיסק של 80 גיגה במטרה להפריד את המערכת ההפעלה משאר הדברים במחשב. השאלה פה היא האם ניתן ועד כמה זה באמת יעבוד להעביר את הוינדוס מהכונן של ה500 לכונן של ה80 (רק הוינדוס) וזאת כמובן בלי התקנה מחדש. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  25. היי לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה: כאשר אני מעביר חומר ממחיצה למחיצה באותו דיסק פיזי (דיסק חדש בן מס' חודשים מועט) אני מקבל הערכות זמן מטורפות תוך כדי התהליך: לדוגמא, התחלתי להעתיק כ-5 GB של חומר וההערכה היתה כ-5 דקות, אך בשלב מסוים המספר עלה לכיוון ה30 ויותר. בסופו של דבר ההעתקה עברה בפחות מ-10 דקות (להערכתי, לא השתמשתי בסטופר) אך הסיפור מאוד מטריד אותי - יכול ליהיות שאיפשהוא בדרך היה קושי רב לכתוב או לקרוא? אם כך יש אפשרות שהדיסק הולך לקרוס לי? ההסבר השני שאני יכול לחשוב עליו היא שבמחיצה שאני מעתיק ממנה יש ככל הנראה פרגמנטציה די רצינית. מדובר בדיסק של חברת SEAGATE, יחסית חדש כמו שציינתי, בנפח 500GB, באפר 32 מגה ו5 שנים אחריות, והוא לא מרגיש חם במיוחד למגע תוך כדי עבודה. א…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים