עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ראיתי את הדיסק קשיח הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3550. ורציתי לדעת איך הוא גם מבחינת טיב וגם מבחינת מחיר. אני מעוניין לקנות אותו לשימוש ב-IODD. מי שלא יודע או מכיר יכול לקרוא על זה כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/IODD ולראות איך זה נראה כאן: http://www.i-odd.com/. תודה מראש על העזרה ושבוע טוב, dr70

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הייי יש לי ניסיון רב עם מחשבים וחומרה. לאחרונה פוקדים אותי צרות עם ההארד דיסק שלי... היה לי 40 GB במשך שנתיים, החלפתי אותו ב 40GB referbished שהחזיק לי מעמד חודש.......... ואז קניתי 80GBWD בטרייד אין, ואחרי חודש וחצי בלבד........אפילו נגיעה קטנה במחשב, והראש מתפרק...מזל שעוד הוא עובד עכשיו.... ועכשיו קניתי 120GB יש לי מערכת הפעלה 98 את ההארד דיסק ה 80 GB פירמטתי ב FDISK ע"י אחוזים (כי יש הרי בעיה עם הגודל...) וזה עבד מצויין. אבל עכשיו ה 120.......איזה אחוזים שאני לא נותן, הוא מזהה לי רק 51 GB....... אני ממש יוצא מדעתי, מה עושים ???????? אני רוצה פרטישן C של 20 GB ופרטישן ל D של 100GB. PLEASE HELP ME !!! אגב, חפשתי פה בעיות דומות, לא הצלחתי למצוא. מיואש ועייף עד מאוד, ארז

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by SixKiller,

ערב טוב... אני מעוניין לקנות מגירה להארדיסק.. השאלה שלי אם זה יהיה דומה מכל הבחינות לחיבור רגיל של IDE בבוט בהתחלה של ההארדיסק.. אם יהיה דומה... הארדיסק יחיד במגירה בחיבור USB יהיה בסדר?.. לא יהיו בעיות בפירמוטים.. בבוטים?. וכאלו? ואם אפשר המלצות למגירות טובות... או שעדיף בכלל ללכת על הדבר החדש הזה... חיבור בכבל בשם - "IDE TO USB" תמונה - http://pics.computerbase.de/artikel/372/18.jpg תודה רבה מראש צ'יקו....

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. שלום לכולם, הלך לי ההארדיסק. עשרים גיגה של מאקסטור. אני רוצה ללכת מחר ולקנות חדש. מאה עשרים גיגה של מאקסטור או של ווסטרן דיגיטל. פנימי ו- ATA. לא סאטא. ראיתי בזאפ שהיטאצ'י וסאמסונג יקרים יותר. האם הם גם טובים יותר? מהמעט שידוע לי ווסטרן ומאקסטור נחשבות מעולות בתחום, לא? ומה באמת ההבדל בין ווסטרן WD1200JB מהירות 7200 עם זיכרון נדיף 8 מגה לאותו ההארדיסק רק WD1200BB? הראשון, מחיר המקסימום שלו 750 ש"ח והשני מחיר המקסימום 600. האם זה משהו מורגש שאני באמת צריך לקחת בחשבון לפני שאני קונה או שמספיק לי לדעת שאני רוצה שם מסויים ונפח מסויים? ושאלה בעניין כונן הדי.וי.די. למיטב ידיעתי, מדיות צרובות מינוס אמורות לעבוד גם על כוננים ישנים קצת [סביבות השלוש שנים] ומשום מה כונן הדי.וי.די …

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by DL,

טוב, המפרט שלי בצד ובקיצור יש לי Asus P4P800 Deluxe Maxtor 120GB S-ATA עכשיו, אני חושב על לקנות עוד כונן ולעשות RAID, ויש לי כמה שאלות קודם כל, אני חייב לקנות כונן בדיוק כמו הקודם? או שאני יכול חברה\גודל שונה? (עדיין S-ATA כמובן) דבר שני, מה ההבדלים בין RAID 1 RAID 0 וכו'... כלומר יתרונות וחסרונות. איזה תוספת מהירות באחוזים אני אמור לקבל? ודבר אחרון, יש לי ידע דיי בסיסי במחשבים אבל עדיין אני מסוגל להבין את ה BIOS והכל, אתם חושבים שעם קצת הדרכה באינטרנט\טלפון אני אצליח להפעיל את ה RAID לבד? תודה.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by Torian,

היום קניתי כונן חדש, intel 330 לאחר התקנת המערכת הפעלה תוך כדי עליית החלונות הייתה לי הפסקת חשמל של שנייה, המחשב עלה בסדר לאחר מכן, איך אוכל לדעת אם נעשה נזק לכונן?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Zinger777,

היי, אין לי מושג איך לתאר את זה.. אבל מה זה הפלסטיק השחור שיש לפני המחבר מיני USB שיש פה: http://www.kombinator.co.il/uploaded_files/users_profile/370.fuji_12pin_cable.jpg לשם מה הוא נועד?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תוכנה שהוכל להוכיח לחנות שהדיסק מקולקל ווינדוס הודיעה לי שהדיסק דפוק מעביר בקושי 10 MB PS

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by BRPOQNT,

יש לי דיסק קשיח WD5000י של 500 GB.לאחרונה המחשב לא מזהה אותו. איך פותרים בעיה כזו? יש מי שמתקן דברים כאלה? האם יתכן שיש בעיה של דרייבר? אם כן,מאיפה מורידים דרייבר שלו ? חיפשתי וכל מצאתי אלה תוכנות שמתיימרות לתקן את כל הדרייברים בעבור תשלום.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. האם כונן לוונדוס 10 הכי טוב לכל מטרה M.2 ? פעם קראתי שיש עם זה בעיה האם כונן M.2 כמו 960 של סמסונג נותן שידרוג בכל דבר טוב יותר מ- SSD ?

11. Started by Wile E Coyote,

שמתי עין על 3 תוכנות באתר: Magic Boot Disk USBASPI MS-DOS Driver MHDD יש לי שתי שאלות בעניין: 1. האם הבנתי נכון, ששתי התוכנות האחרונות כלולות בתוכנה הראשונה? כלומר, מספיק לצרוב את הראשונה? 2. מה יקרה אם אכין דיסק Boot משני מקורות שונים? כלומר, נניח ואשתמש ב- Magic Boot Disk ובנוסף אוסיף תוכנת דיאגנוזה של דיסק קשיח של חברה ספציפית, אשר גם לה יש יכולת Boot. האם תהיה לי אפשרות בחירה או תפריט באיזה Boot לבחור? איך זה עובד?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by sha1823,

חילקתי אותו לשני חלקים חלק אחד המחשב כן מזהה יעני 80 גיגה וחלק השני הוא לא מזהה יעני חסרים עוד 80 גיגה! מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. באילו אפליקציות ספציפית עדיף כונן SSD? אשמח לפירוט בנקודות, תודה. והאם קונים אותו על מנת להתקין עליו את מערכת ההפעלה או בשביל משחקים ותוכנות כאלו ואחרות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. חשבתי על זה: https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?item=N82E16822178741 זה עולה חצי מהמחיר בארץ. אגב, למה המחיר של גרסת ה8TB כזה זול? בארץ, כונן בגודל 4TB מתחיל ממחיר של 600.

15. ההבדל בין זכרון נייד 3.1 לבין USB TYPE-C יהיה משמעותי? ואם כן לאיזה צד למשל בין זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2651&filters[2191][]=3887&filters[2641][]=5706 לזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19325

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. משהו אולי יודע איפה אני יוכל למצוא מדריך טוב שאך עושים 1 RAID או 2 RAID לשני דיסקים קשחים או שלושה דיסקים קשיחים

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by dog,

לפני מספר ימים הפ.יסי לא הראה כלום על המסך כשהופעל (פיזית הכל עבד והמסך נבדק כתקין ) הציעו לי להוציא את סוללת הלוח ולהחזירה כאשר עשיתי זאת זה החל לעלות אך לא הצליח להעלות את החלונות, כנראה שהביוסהתאפס , מכיוון שזה עבד ברייד 1 ( שני כוננים של 160) לא רציתי להסתכן יותר ומסרתי לטכנאי, הוא הצליח להביא את המחשב לפעולה תקינה אך לא ידע לבדוק את נושא הרייד 1 אשר חשוב לי ביותר,טען כי לא ראה אף פעם רייד כזה (הייתי מצפה ליותר מטכנאי ) מבדיקות שעשיתי עולה החשד שכעת זה לא עובד ברייד 1 מהסיבה כי נוספו לי פתאום שתי מחיצות בדיסק השני(, e ' f' (בנוסף ל c ' d שהיו קודם )וכמו כן החלוקה בתוך כל מחיצה (שטח תפוס ופנוי ) אינה זהה לחלוטין בשני הדיסקים כפי שהיה כנראה קודם, לבדיקה וודאית וגם כאפשר…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by onissan,

שלום לכם =] אני כרגע בארה"ב ומפה אמשיך למקסיקו אני מחפש אמצעי אכסון לכל התמונות והסרטוני וידאו שאני עושה במהלך הטיול. לא משנה לי אם זה דיסקאוןקי או כונן ממש. אני רוצה את זה כגיבוי ומשהו שיהיה במזוודה רוב הזמן, אז לא כזה משנה לי. אני לא חושב שאני צריך יותר מ-20 ג'יגה מחיר, אני לא מכיר מחירים, תביאו לי משהו ממוצע. לא יקר ולא זול תודה רבה לכם =]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ETB,

ההרדיסק והצורב והDVD מוגדרים על הפנים בביוס, ואני לא יודע איפה אני יכול לשנות את זה. הDVD מוגדר ATA 100 למרות שהוא תומך רק בATA66, הוא סקנדרי מסטר. הצורב פועל ב PIO 4 (שאגב אין לי מושג מה זה?), והוא סקנדרי סלייב. ההרד דיסק (מסוג WD 80 GB) פועל רק בATA100 למרות שהוא תומך ב133, והוא מוגדר מסטר. והיה לי עוד הרד דיסק וניתקתי (כי הוא בשלבי גסיסה) עבד בATA133 למרות שהוא תומך רק ב100. איך אני יכול לשנות את זה? את המפרט תוכלו לראות בלינר שבחתימה שלי.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. Started by Radeon38,

http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_lp לאחרונה ראיתי שחברת סיגייט לא קפאה על השמרים וכבר החלו להגיע לארץ כוננים איטיים במהירות 5900 בנפחים של אחד וחצי עד 2 טרה. היחוד שלהם שיש להם צריכת מתח נמוכה כמו הסדרות הירוקות של סמסונג ו WD.אשמח לקבל דעות על הכוננים האלה. זולים הם לא כל כך אבל בהתחשב שה F3 לא ממש מבצע "עלייה" הם בהחלט אופציה.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by drowzo,

היי , בדיוק קיבלתי את המחשב שלי, ובזמן ההתקנה של הווינדוס, הוא לא מצליח לזהות את ההרד דיסק (sata) שלי. יש לי הרד דיסק של WD, ולוח אם גיגהבייט k8t800 , ולפי מה שהבנתי צריך בזמן ההתקנה של הווינדוס להתקין דיסקט דריבר של ה-SATA, הבעיה שלא קיבלתי את הדיסקט הזה, אלה רק דיסק! למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר, ואיך??? בתודה

22. Started by orendia,

שלום לכולם, לאחר ניסיון כושל להורדת תמונות מהכרטיס מצלמה אני פונה אליכם הבעיה היא כזו כאשר אני מחבר את הכרטיס SD שיש ברשותי אני מקבל שלושה כוננים ניידים במחשב שלי למרות שרק F הוא הפעיל וגם כן כאשר אני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שהכרטיס לא מפורמט והוא לא מסכים לפתוח לי אותו הקבצים הם מסוג RAW ואני את זה מכיוון שניסיתי לעשות chkdsk לכונן F והוא כתב לי שהוא לא יכול לעשות תיקון לקבצים הנ"ל אשמח לעזרה?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  23. וגם לא DISC AT ONCE 96. DVDים אני מצליח לצרוב איתו בלי בעיה, וגם דיסקים רגילים כשהם TRACK AT ONCE. אי אפשר לצרוב איתו דיסקים רגילים(CDR) כשאני בוחר DISC AT ONCE בNERO, הוא מתחיל לכתוב LEAD IN ופשוט נתקע על זה, וכך ממשיך לנסות עד שעושים ריסטרט למחשב. הבחנתי בבעיה לראשונה כאשר ניסיתי לצרוב דיסק AUDIO עם Exact Audio Copy שעשתה בדיוק את אותה בעיה כמו שנירו עושה. חשוב לציין: לפני חודש כאשר צרבתי דיסק רגיל לא הייתה שום בעיה. חשוב לציין: לא עשיתי שום שינוי לא בחומרה ולא בתוכנה במשך הזמן הזה. עריכה: חשוב לציין שאת הדיסקים שהוא לא מצליח לצרוב או לא דופק, למרות שהוא כביכול עושה כמה אחוזים מהLEADIN אני יכול לקחת את הדיסקים שהוא לא הצליח לצרוב אותם, מכניס אותם לצורב אחר ומצליח לצרוב.…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. Started by langa,

היי חברים. אני מעוניין להפוך את המערכת קבצים שלי מFAT32 ל-NTSF. אני משתמש בתוכנת פרטישיין מג'יק 7. האם תיתכן בעיה לעשות זאת בלי שיעלם לי מידע. לפני פעולת ההעברה התוכנה כתבה לי הודעה בקשר לשמות הקבצים. האם יתכן שתהיה לי בעיה עם העברית? ממה להיזהר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by edi17,

שלום לכולם! ברשותי הארד דיסק 60 ג'יגה שמחולק לשתי מחיצות: 1. 35 ג'יגה - עליו קיים כל המידע 2. 25 ג'יגה - עליו מותקן וינדוס + תוכנות היום הוספתי הארד דיסק נוסף של 40 ג'יגה. אשמח מאוד אם תעייצו לי מה כדאי לעשות? חלק אומרים לי לפרמט את הדיסק של ה- 60 ג'יגה ולהפוך אותו להארדיסק של הורדות בלבד ומשחקים ואת ה- 40 ג'יגה לחלק לשתי מחיצות שבאחת מהן תהייה מערכת הפעלה ובשניה כל התוכנות! אשמח מאוד לשמוע רעיונות, הצעות וכדומה! בתודה רבה, אדי

• 5 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.