עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Rule The Pc,

שלום אני רוצה לקנות מדיות DVD לצריבה שיש להם אפשרות LIGHTSCRIBE ומצאתי שני סוגים אחד -R והשני +R אז מה ההבדל? במחיר 3 שקל אבל יש יתרון לאחד על השני? http://www.tamlil2100.co.il/category.asp?cID=1283 תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  2. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, התקינו לך את SSD עם Firmware האחרון לאותה תקופה - יותר מחצי שנה יחד עם כל המחשב. השאלה שלי אחרת, אם אני מתקין ווינדוס מחדש (8) ודורס את מערכת הפעלה הנוכחית (7) - פרמוט כונן דרך ההתקנה של הווינדוס עצמו. האם הפעולה הזאת מוחקת גם את Firmware האחרון שהטכנאי שם לי ברגע שהתקין לי את המחשב ? או שאין קשר וזה נשמר בכונן עצמו? אין לי ניסיון איך עובד Firmware עם SSD תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  3. שלום , כשאני מתקין ווינדוס על כונן SSD אז יש משהו מיוחד שאני צריך לשים אליו לב? בינתיים לפי מה שהבנתי אני צריך: 1. לעדכן את ה firmware לפי ההוראות של יצרן ה SSD. 2. לעבור למצב AHCI בלוח אם. 3. להתקין את הווינדוס על הכונן SSD בצורה רגילה. 4. שינויים במערכת הפעלה לגבי pagefile , איחוי וכו' אני מפספס משהו ? בהתקנה של הווינדוס צריך לפרמט או שזה מזיק לכונן?

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  4. Started by Stingray,

יש לי לוח אם תומך SATA אבל לא SATA II אם אני רוכש כונן קשיח חדש,שהוא SATA II,זה יעבוד אצלי?? (כמובן שאם הוא יעבוד אז בSATA ולא SATA II מן הסתם...)

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by Posford,

ראיתי שהרבה ממליצים על ה- DOK הנ"ל. ויש לי מס' שאלות. איך באתר של Sandisk מוכרים אותו במחיר של 79.99$ (277 ש"ח) ובחנויות אחרות הוא עולה פחות (פנדה - 197 ש"ח)? אחריות בנוגע למוצר, כל חנות נותנת אחריות אחרת, שנתיים, 10 שנים, לכל החיים וכו'. האחריות לא מגיעה מהחברה מ- Sandisk? או שכל חנות נותנת תקופת אחריות שונה ? בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על החנות פנדה, האם כדאי לרכוש מהם את המוצר ? ובכלל איך היא ? ואיך החנות KSP ? ושאלה אחרונה, מזה בעצם U3 ? אשמח לתגובה מצידכם. תודה!

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by brum,

אהלן. הנושא הזה מטריד אותי לא מעט זמן ועפ"י חיפושי באינטרנט לא מצאתי תשובה חד-משמעית לו: למה בעצם זה כזה "סיפור" להתקין דרייבר ל HD SATA? ( כל עניין F6 וכו... ואני בטוחה שכבר נתקלתם בהתקנות שלא עברו "חלק") הרי אם מי שאמור לזהות אותו זה הביוס - אז איך ייתכן שמי שמייצר לוח אם שתומך בSATA לא דאג מלכתחילה שהביוס כבר יידע לטפל בתצורה הזו ? ומצד שני יש לא מעט שטוענים שמערכת ההפעלה אמורה לטפל בכך בעת ההתקנה - ויש כבר תאוריה ש SP2 כבר מתקין את הדרייבר לרוב לוחות האם - דבר שהוא לא ממש נכון. מה דעתכם בעניין ואיך אפשר לפתור אותו ? תודה.

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  7. אני צריך להתקין WIN 10 על מחשב מסויים יש למחשב SSD 120 של חברת TEAM GROUP , כונן קשיח מכני רגיל 1TB וקניתי לו SSD חדש של סמסונג EVO 860 יש לי כמה אפשרויות : 1) להתקין מערכת ההפעלה על ה 120 וה 500 SSD של סמסונג יהיה כונן 2 2) להשאיר רק 500 גי'גה SSD של סמסונג בגלל שהוא הכי מהיר ולחלק ל 2 מחיצות 3) להתקין על ה 500 גי'גה SSD מערכת הפעלה ו 1TB לעשות ממנו דיסק גיבויים הבעיה שה 1TB עושה סוג של צוואר בקבוק מתקין עליו WOT מרגישים שהוא מאט בעליה את המשחק ובכלל את המערכת , במחשב הזה לא צריך הרבה נפח כי לא מורידים שם סרטים וכו' וכל המשחקים נמצאים על שרת זה לא מותקן לוקלית לא עדיף להשתמש רק ב SSD של סמסונג ? הכי מהיר והנפח סבבה 500 גיגה מעל ו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. תאמת עברתי על כל הרשימה של הפורומים וכאן היה נראה הכי הגיוני לשאול את זה .. אז לשאלה: אם צרבתי מידע על דיסק dvd 4.7 (קבצי ווידאו) ואז נשאר מקום פנוי בדיסק ולאחר זמן נסתי לצרוב עליו קובץ ווידאו נוסף ולפני תחילת הצריבה של הקובץ השני לחצתי בהגדרות על 'המשך דיסק מולטיסיישן'.. ומה שקרה שאחרי הצריבה המידע הקודם שהיה על הדיסק נעלם ורק הקובץ החדש נשאר.. האם יש דרך להוציא את המידע שהיה שם?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by rafi-s-,

אז ככה יש לי שתי צורבים ואני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לצרוב לשתיהם בו זמנית הכוונה שבמקום שיצא דיסק אחד אחרי 7-8 דקות של צריבה אני רוצה שיצאו לי שתיים תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  10. קראתי את הביקורת החדשה "צורבי DVD - ההשוואה הגדולה" וראיתי שם שיש לצורבי דיוידי ממשקים משהו יכול לפרט להגיד לי איזה ממשק יש לצורב שלי? ואם זה משפיע על המהירות של הצריבה שלו או של הקראיה שלו? ואם אני יכול לשנות אותה לממשק יותר מתקדם? ואיזה סוגי ממשקים קיימים ומה התכונות של כל אחד מהם? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by tenana,

כשאני צורב על דיסקים של וורבטים המספר שגיאות האלה מתחיל מ300 ויורד, וכשאני צורב על דיסקים נגיד של LG זה מגיע ל50 גג, יש סיבה הגיונית לזה? האם זה משנה בכלל? יש לי צורב NEC 3550..

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Check_Point,

שלום. יש לי פלאפון של סוני-אריקסון עם כרטיס M2, ואחרי שאני מחבר אותו למחשב ומסיים להעביר את הקבצים, הוא לא מצליח לעשות safley remove hardware - אני מקבל הודעה שגיאה כלשהי. זאת למרות שסיימתי עם כל ההעברות/ סגרתי את כל החלונות אשר קשורים אליהם. זה קריטי אם במקרה כזה אני פשוט מנתק את הכבל מהמחשב? או שיש פתרון אחר.. תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by tiger3,

אם יש לי תמיכה ב- Serial ATA I אז Serial ATA II יעבוד או שצריך תמיכה ל - Serial ATA II????

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by repero,

חבר שלי שאל אותי אם אני רוצה לקנות ממנו את ה SSD שלו כי הוא רוצה לקנות אחד יותר גדול, מדובר ב SSD של 50 גיגה של חברת OWC. הוא אמר לי של SSD יש 450 BAD BLOCKS אבל מעולם לא חווה בעיות או תקלות מכל סוג שהוא, אני יודע שטוב זה לא אבל האם זה אומר משהו על הכונן ועל אורך החיים הצפוי שלו ? זה הכונן : http://eshop.macsales.com/shop/SSD/OWC/Mercury_Extreme_Pro_RE

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by hatzhaik,

עשיתי עידכון קושחה לסמסונג שלי ורציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם הוא עושה Bitsetting ואיפה אני אמור לסמן/לראות את האופצייה הזו בתוכנת הצריבה (נגיד ב NERO)

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by KL-xXx,

שלום, רב הביאו לי צורב חדש מתנה מחו"ל, לאחר שחשבתי ששלי הפסיק לקרוא דיסקים DVD+R (למרות שהתברר כי כנראה הייתה בעיה כלשהי עם הדרייברים, לאחר שהחסרתי דרייברים שלו בויסטה וניתקתי אותו, ואחרי זה חיברתי אותו מחדש וויסטה התקינה דרייברים שלו מחדש הוא התחיל לקרוא את כל הדיסקים. . . מוזר, לא? :s05:). הצורב הוא PLEXTOR PX820SA. אז הבעיה היא: הייתה לי תוכנת NERO 8 וה CD-SPEED לא נתנה לי לעשות סריקה לניטור שגיאות, פשוט לא הייה אפשר ללחוץ על START (ובכל לשונית אחרות גם). אז התקנתי NERO 9, אך שם בכלל לא הייתה אפשרות עם לשונית של DISC QUALITY, אבל הייתה SCANDISC (הבנתי שהבדיקות הן לא אותו הדבר). אז הסרתי אותה והתקנתי שוב NERO 8. ועכשיו בכל הלשוניות האחרות אני יכול ללחוץ על START חוץ מ …

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

מתי אמורים להופייע לי כבר explore recovery points?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חברה יצרתי image של הארדיסק שלי האם אני יכול להשים אותו על כל מחשב ? למי שמבין תעזרו לי..! תפרטו לי יותר

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shaike_adler,

האם ניתן לחלק HD חיצוני לשתי מחיצות ולפרמט אחת כ NTFS השניה FAT 32 ? במידה והדבר אפשרי האם ניתן לשמור על התכנות המגיעות עם ה HD ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by coldplay,

אני מתכנן לקנות צורב דיוידי וה LG בינתיים נראה לי הנגן הכי טוב בשוק במחירים האלה. אני שואל אם למישהו יש הצעה אחרת יותר טובה או מישהו עם ניסיון עם נגן כזה שיוכל להביע דעה עליו. אני אשמח לשמוע הצעות על צורבים אחרים שלדעתכם יותר טובים.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. Started by R@mi,

שלום...ברצוני להדפיס דיסק בLIGHTSCRIBE עקבתי וביצעתי את כל ההוראות.. אך כשאני בא לעשות PRINT הוא מסיים את ההדפסה על הדיסק בשתי שניות אך כשאני מוציא את הדיסק, לא מודפס עליו שום דבר מה לעשות?? אני משתמש בתוכנת NERO ובצורב DVD תומך LIGHTSCRIBE. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Daglas,

אז ככה אני הולך לקהות בבוע בקרוב את הצורב הזה ויש לי שאלה אחת קטנה שמאוד מבלבלת אותי! ככה באתר של KSP רשום על הצורב: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 כלומא מהירות צריבת DVD מירבית היא 16X ומהירות צריבת DVD ב DL היא 2X עד כאן הכל מובן... עכשיו מצאתי ביקורת על הצורב ב DIGIT LIFE http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html שבה רשום ...but this time with double layer DVD+R discs. Now you can burn them at 4X . אז השאלה שלי היא: הוא צורב ב DL על 4X או על 2X?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. שלום קניתי היום את הצורב LiteON 52X32X52 מסתבר שזה SOHR-5238S לא 7 ולא 6 איך הוא ד"א? במחיר של 175 ש"ח עכשיו מה שהגיע זה הצורב בקופסא/כבל אודיו/דיסק של נרו/ברגים מה שחסר: Lite-On 80 Minute CD-R Disc Lite-On 74 Minute 24x Ultra Speed CD-RW Disc אז האם זה OEM/BULK/Reatil האם הדגם הזה משתווה לקודמיו או יותר טוב? נ.ב אני לא מבין רק משהו אחד רשום עליו SOHR-5238S רשום LITEON IT CORP על הצורב עצמו אבל מקדימה הצורב כמו בתמונה רק שחסר את הלוגו של לייטון החליטו לחסוך בכסף או מה?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  24. יש לי 84 דקות ו 6 שניות של מוזיקה שאני רוצה להכניס על CD-R אחד... הבנתי שזה אפשרי ע"י ביצוע של OVERBURN לדיסק... (יש לי צורב DVD של NEC דגם 4551) אחרי שהצריבה תסתיים בהצלחה (בתקווה.. ) האם לא תהיה לי בעיה לנגן את הדיסק בנגני CD רגילים..? הם קוראים בלי בעיה דיסקים שנעשה עליהם OVERBURN ? הכוונה בעיקר לרדיו דיסק של פיוניר שיש לי ברכב... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by oded6188,

מה קורה אם אני עובד ב RAID Stripe, ופתאום נדפק לי הלוח אם?... הלך כל המידע?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים