אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות דיסק קשיח שישמש לגיבוי כמה סרטים שנערכו במחשב. מצד אחד, חשבתי שלא כדאי להכניס כונן נוסף פנימה לתוך המארז, כי אם המחשב יידפק, גם הכונן יכול ללכת. מצד שני, כונן חיצוני עולה יותר מכונן פנימי. האם בעקרון אפשר(או מקובל, או לחילופין, הגיוני) לקנות דיסק קשיח פנימי, להכניס אותו פנימה לתוך המארז, להעתיק אליו את החומר, אותו אני רוצה לגבות ולאחר מכן, להוציא את הכונן מהמארז ולאכסן אותו בתוך ארון באחד החדרים בבית? האם הכונן, כשהוא "ערום", יחיה אותו זמן, אילו קניתי כונן חיצוני(או פנימי שקניתי לו מזוודה מתאימה)? לגבי עניין ה- sata, ובלי קשר לשאלה ממקודם :-): לפי מה שהבנתי, הלוח שלי תומך ב- sata 2. נניח ואני קונה דיסק קשיח שהוא sata 1, האם זה משנה באמת לגבי המהירות, או שממ…
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין את חלונות על מחשב חדש עם דיסקשיח SATA של Maxtor. ישנו כלי שעושה FDISK מבית Maxtor עשיתי ועד כה הכל בסדר. אני מפעילה את התקנת Windows עם איתחול המחשב ומגיעה לשלב ההתקנה וכאן פתאום הוא אומר שהוא לא מזהה שום דיסקשיח ומודיע לי שאני צריכה לצאת. לא משנה אם אני עושה FDISK כ-NTFS או כ-fat32 כלום לא עוזר, בהתקנה הוא לא מזהה שום דיסקשיח. חיפשתי "במלך" (Google) ונאמר בתוצאות ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה ולהכניס דיסקט עם דריבר כדי שחלונות תזהה את הדיסקשיח. לא מצאתי שום דריבר עבור SATA (גם לא באתר של חברת Maxtor), ובטח לא כזה שעולה על דיסקט כדי שהתקנת חלונות תזהה אותו. אשמח מאד אם אוכל לקבל עצה\עזרה\דריבר כלשהו\י. תודה!
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות את הכונן ssd samsung 470 בעלות של כ 1800 ש"ח, רציתי לדעת האם משתלם להשקיע בכונן הזה במחיר כזה עכשיו או שכדי להמתין לדגם כל שהוא שאמור לצאת בקרוב??
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב ,ולפני שאנחנו מפרמטים לה אותו ,רצינו לגבות כמה דברים שיש לה במחשב אבל אי אפשר להפעיל תמחשב (הוא נדלק ונכבה ..) אז חשבתי לקחת לה תכונן הקשיח ,לחבר אותו למחשב שלי ואז לגבות הכל .. אבל איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להוציא תכונן הקשיח שלי ורק אז להכניס ולחבר את שלה ? או שאפשר להשאיר את שלי ולחבר בנוסף את שלה ? מותקנת אצלה מערכת ווינדוס כבר.. בנוסף , איך אני עושה זאת ? כי אני יודע שיש איזה ג'מפר שצריך לעשות וכו' .. והאם אני מחבר את 2 הכבלים ? כבר האפור -הרחב , וגם הדק (אצלי הוא אדום) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי צורב של LG מדגם GSA-4163b ודיסקים של silverline dvd+r dl. כשאני בא לצרוב עליהם (לא משנה אם בעזרת nero או ImgBurn) הצורב עושה בעיות, נתחיל מזה שאם אני רוצה להיכנס למחשב שלי הוא נמצא בסטטוס לא מגיב עד שאני מוציא את הדיסק ואם אני בא לצרוב אז הוא יעשה לי fail ישר על ההתחלה אבל יעשה גם finalize לדיסק ככה שדיסק לא זול הלך לפח... יש למישהו פתרון לבעיה? אני כמעט בטוח שזה עניין של firmware אבל אני לא ככ מתמצא ולכן פניתי אליכם
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
העברתי קבצים לדיסק או קי המחשב נתקע באמצע מסיבה מסויימת לאחר כמה CTRL ALT DELETE הוא חזר לעבוד אבל הדיסק און קי לא. הוא זוהה כחומרה חדשה והותקן כשניסיתי להכנס אליו המחשב ביקש לפרמט אותו, ניסיתי ולא הצלחתי. הורדתי את HP Drive Key Boot Utility וגם הכלי הזה לא הצליח במשימה. אני די עובד עצות תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חשקה נפשכם בכרטיס MicroSD בנפח גדול והם ביצועים מינימליים מובטחים או בכונן SSD בנפח חצי טרה-בייט מתחת לרף הפטור הישראלי ממסים? אל תפספסו את ההזדמנויות הללו לכתבה
-
- 29 תגובות
- 54.3k צפיות
- 3 followers
-
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=262&cat=3232 כתוב שם שהמדיה היא מדגם yuden000 t02 מכיוון שבלתי אפשרי למצוא בארץ VERBATIM תוצרת YUDEN , אני חושב שהFUJI האלה הם המדיות הכי טובות שאפשר להשיג כרגע מה אתם אומרים? אם עוד אנשים כאן רוצה להזמין אז תרשמו אולי נקמבן איזה הנחה טובה
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הפרמטר הכי חשוב עבורי בדיסקים קשיחים זה אמינות ואורך חיים. כל שאר הפרמטרים כמו רעש,מחיר וביצועים הם משניים לחלוטין בעייני. ישנו אתר אמריקאי שאני לא זוכר את שמו שמבצע בדיקות מעבדה לדיסקים קשיחים שמדמות את המאמצים הצפויים לדיסק הקשיח אצל המשתמש הממוצע. הגיבו אתם זוכרים את שם האתר או יכולים לחוות את דעתכם על אמינות הדיסקים הבאים (שניהם בתצורת sata raid addition ) : seagate st3750640ns WD WD5000YS אני מוכן לשקול דיסקים קשיחים מתוצרת חברות אחרות אם הם עומדים במסגרת הדרישות הבאות: 5 שנים אחריות. SATA RAID ADDITION לפחות נפח של 500gb ורצוי 750 בתודה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה מינימום 320 ג'גה אם מומלץ לחרוג אני מוכן
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בעבר הוצג בפורם תוכנה עבור צורבי DVD של LG שיודעת באופן אוטומטי לגשת לאתר של LG ולהוריד את גירסת ה Frimawer האחרונה שקיימת. מישהו יכול בבקשה להביא אותה שוב...לא מצאתי. האם מומלץ יהיה לעדכן ? ברשותי צורב מדגם LG 4163b .
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום! בכל פעם שאני בא להעביר קובץ לdok או לכל מקום אחר אני מקבל שגיאה "אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור" אני לא מצליח להוריד גם קבצים מהUtorrent. כל קובץ מפסיק אחרי כמה אחוזים של הורדה, ומציג שגיאה של כתיבת נתונים. בנוסף, המחשב מגיב לאט מתמיד. עוד לא ניסיתי לפרמט, אנסה זאת רק אם לא תהיה ברירה. ההרדיסק בן 7 ונקנה ביחד עם המחשב. לא פירמטתי את המחשב קרוב ל3 שנים. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהההארדיסק הלך לעולמו? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לחבר שלי יש יומולדת ואני מעוניין לקנות לו צורב DVD. איזה צורבים היום מומלצים בשוק?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148337 בניו אג המחיר שלו מאוד אטרקטיבי. מישהו מצא אותו בארץ? (הסיבה לכזה דיסק במילה אחת: BDRIP)
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הולך לקנות מחשב חדש וקצת מתלבט. עד עכשיו הייתה הנחה בעת קניית מחשב חדש על ה840 samsung. אבל עכשיו כבר אין, אני מתלבט בין הדגמים האלה: http://www.tms.co.il/product/11987 http://www.tms.co.il/product/12117 http://www.tms.co.il/product/12274 מה מהם מהיר יותר? מה עדיף? תודה.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 4200 ובלוח אם שלי asus m2npv-vm יש כמה חוטים קטנים של SATA... הכונן קשיח שלי הוא 120 G ואני לא רואה שאפשר לחבר לו את החוטים האלה רק את הפס השחור הגדול ואת החשמל.. אז מה זה בעצם SATA?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו windows server 2003 בכונן scsi. נשכחה הסיסמא של ה win server אז אני מנסה לגשת למידע שבכוננים מwindows xp. את הwindows xp התקנתי על כונן ide. הבעיה שכונני ה-scsi לא מופיעים במחשב שלי. במנהל ההתקנים הכל נראה תקין(הבקר,הכוננים). ובניהול דיסקים הוא מראה אותם ככוננים דינאמים וכותב במצב שלהם נכשל. האם יש למישהו פתרון? ???
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות ארד דיסק נייד ואני לא יודע מה עדיף ליקנות ארד דיסק נייד שמגע נייד או ארד דיסק לבד וקופסא לבד אני רוצה ליקנות ארד דיסק או 320 או 400 או 500 גיגה טווח מחירים עד 700 750 מקסימום מקסימום 800 יש לי במחשב רק חיבור Usb ובלוח אם יש לי רק ide אם אפשר לדעת מה יותר עדיף ו לתת לי קישור לקניה עוד שאלה זה כול כך משנה אם יש לי כפתור או תוכנות גיבוי שאני מקבל עם ה ארד דיסק או הקופסא?? ועוד שאלה יש ל wd ארד דיסק נייד שניקרקא ניראה לי משהו עם book השאלה שלי אם אני יכול להוציא את הארד דיסק מהקופסא שלו ולחבר למחשב אם כן איזה חיבור יש לו תודה זה דחוףףףף
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רשום לי בביוס ששניהם MASTER איך אני הופך אחד מהם לSLAVE במנהל ההתקנים הוא מופיע יש לי ויסטה 64
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן נייד 250GB של IOMEGA אשר במחשבים מסויימים לא מזוהה כלל מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבת שלום.. קיבלתי מתנה דיסק קשיח חיצוני המתחבר ל USB במחשב מסוג DYNAMODE 2.5 על מארז הדיסק החיצוני כתוב SATA USB2 תחת ניהול הדיסקים בXP SP3 אצלי , אני רואה שהוא 149 גיגה ..למרות שאמרו לי שהוא 350 גיגה (על קופסאת הדיסק החיצוני לא מצויין הגודל) . האם ייתכן ומערכת ההפעלה לא מזהה את כל גדולו של הדיסק ? ואם כן , איך ניתן שהווינדוס יזהה את הגודל האמיתי ? תודה מראש.. נ.ב : יש חיבור למתח חשמל DC PWR על מארז הדיסק . לשם מה הצורך ? הרי הוא נטען דרך הUSB ? לא מצורף גם שנאי חשמל אל הקופסה..
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
צירפתי תמונה מhdd health עד כמה אני צריך להיות מודאג מהממצאים של התוכנה הזאת ? מישהו יודע מה רמת האמינות של התוכנה הזאת ?(או תוכנה דומה, בכל זאת היא מודיעה לי שהיום הדיסק ימות!!!) נ.ב מדובר בדיסק השמאלי של מקסטור. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לצות,קניתי כונן חיצוני , עם חיבור USB ,והשאלה שלי היא האם ניתן להגדיר את הכונן שיהיה כמאסטר , ושיעלה עם מערכת הפעלה ? בבקשה התיחסות.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אבל יש בעיה קטנה.. הלוח אם שיש לי כרגע הוא DFI Ultra Infinity ואם אני לא טועה הוא לא תומך ב SATA2 .. אז השאלה היא האם יש הבדל גדול בין SATA 2 לSATA..
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-