אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר למחוק אותה וללא כל נזק כלשהו ? בפרמוט מהיר של לחצן ימני על הכונן ובחירה באופציית 'אתחול' ... אני מדבר על ה Western Digital My Passport Essential 320GB WDME3200 למי שמכיר
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול רכשתי כונן SSD KINGSTON V300 בנפח של 120GB לאחר שהרצתי בדיקה בHDDSCAN הראה לי את השגיאה הזאת? מה זה השגיאה הזו?האם זה באמת שגיאה או שזה סתם חושב שזה שגיאה?והאם ללכת לאייבורי ולבקש להחליף לחדש? http://www.siz.co.il/my.php?i=0gjdem3yz4ni.jpg
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מה זה בדיוק hdd cage והאם לכל מארז שקונים זה בא ביחד או שקונים בנפרד והאם חייב בכל מארז תדבר הזה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב שלי יש כונן של WD בנפח 1 TB, וכונן בנפח 320 של סמסונג. שניהם 7200RPM 3.5 מה יכולות להיות ההשלכות של RAID 0 בין שני כוננים כאלה ? (אם בכלל זה עובד) ואם כבר פתחתי אשכול אז עוד כמה שאלות לגבי כוננים - RAID 0 - ראיתי באנצ'ים שונים, והתוצאות של הRAID לא נראות כאלה מדהימות, אבל כל זה תוצאות של כלים שאני לא מכיר. מה שמעניין אותי זה- האם יש שיפור משמעותי בזמני הטעינה והעבודה של מערכת ההפעלה ? יש טעם לקנות למטרה הנ"ל SSD קטן ? משהו כזה לדוגמה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2273 להתקנת מערכת ההפעלה בלבד וכמה תוכנות שלא יתפסו יותר מידי מקום, ואם זה לא מספיק אז רק מערכת הפעלה. מהירויות כתיבה וקריאה לא חשובות, העיקר שעבודת מערכת ההפעלה תשתפר. אני מנסה לשפר מחשב מת…
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שאלה לגבי 840evo 120gb הפעלתי RAPID mode בתוכנה של סמסונג, הרצתי בדיקה עם AS SSD, האם הכונן עובד כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב דיוידי לפי מה אני רואה שהוא טוב בלי קשר למהירות כאילו איך אני יודע שהוא יעיל ולא יהרס לי אחרי שבוע ויהרוס את כול הדיסקים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אוקי כמה אנשים אמרו לי שלפקסטור יש אחלה צורבים אז חשבתי באמת אולי לקנות המחרים שלהם בשמשים של זה 480 מהדעתכם. צורב PLEXTOR DVD WRITER DUAL LAYER PX-750A BLACK+WHITE BEZEL 1Y Write & Read speed : Write : DVD+R : 16x DVD+R DL : 8x DVD-R : 16x DVD-R DL : 4x (6 & 8x -R by Firmware Upgrade) DVD+RW : 8x DVD-RW : 6x DVD-RAM : 5x CD-R : 48x CD-RW : 24x Read : DVD-ROM : 16x CD-ROM : 48x Technical Specifications : Interface : IDE/ATAPI Data buffer : 2 MB Access Time : <130ms (CD); <140ms (DVD) MTBF : 60 000h Disc Loading Tray (50.000 times) Bezel replaceable : Yes, black bezel included in retail version Digital Audio : Yes, S/P DIF output Dimensions : 146 x 42,5 x 170…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום חברים הצורב שלי, PIONEER X18 DVR-212BK קצת התקלקל, ולא מצליח לצרוב יותר CDים (DVDים הוא צורב דווקא מצויין). הטכנאי בחנות אמר שזו בעיה נפוצה בצורבים האלה ומאחר ויש לי אחריות המליץ לי לבחור צורב אחר מאותה קבוצת המחיר. הוא אישית ממליץ על LG עכשיו יש להם בטווח המחירים הזה את LG GSA-H44LK X18 LIGTHSCRIBE, את LG X18 GSA-H30BAL , את LG GSA-H42LK X18 LIGTHSCRIBE , ואת LG H55NK X20. מה ההבדלים בין הדגמים האלה והאם כדאי לי לקחת אחד מהם או עדיף להישאר עם הפיוניר?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה הארד דיסק חדש של WD. 68 גיגה.., במחיר של כ400 שקל והוא עובד ככונן משני.. ההארד דיסק שאני עובד איתו מאסטר הוא 40 גיגה..לא בטח איזה חברה.. השאלה שלי..אם כדאי להעביר את הג'אמפר של ההארד דיסק החדש למאסטר..ולהשתמש ב40 כסלייב.. אם זה אמור לשפר תמהירות..כי ה 68 אמור להיות יותר מהיר לא.. תודה רבה.. מקווה שאני בפורום הנכון..
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר HD למחשב, הבעייה היא שהוא צריך חיבור שחור כמו בתמונה, ומהספק כח שלי יוצאים רק לבנים. יש מתאם או משהו כזה שאפשר לחבר? אם כן, איפה קונים? אני ממש מתוסכלת כי קניתי מארז חיצוני לHD ועכשיו גיליתי שסתם קניתי כי הכונן מתחבר בSATA ולא בIDE :-\ תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום , אני חדש בפורומים ומקווה לעזור ולהעיזר. קניתי צורב dvd של lg לאחר שכונן ה cd rom הרגיל שלי נהרס. מאחר שיש לי צורב רגיל שעובד טוב חשבתי לחבר את שני הצורבים מבלי כונן ה cd rom הרגיל. כשחיברתי את הצורב החדש במקום הכונן הרגיל הוא לא זיהה אותו , ורק הצורב הרגיל זוהה. ניסתי להחליף בינם חיבורים וכל מיני קומבינציות לא עזר. רק שחיברתי את הסידירום הרגיל והצורב אז הם שניהם עבדו זוהה במערכת. שאלתי היא : אם אפשר לחבר רק את שני הצורבים מבלי הכונן הרגיל ואם כן איך. תודה
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים התקנתי וויסתה ובהתקנה חילקתי את הדיסק לשתיים החלק הראשון כולל את מערכת ההפעלה, כשמערכת ההפעלה עלתה החלק השני לא הופיע בשום מקוםהוא פשוט נעלם. מערכת ההפעלה היא וויסתה הום פרימיום 32 ביט אם זה לא הפורום אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לפורם הנכון תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם כדאי לשים את מערכת ההפעלה ב RAID 0?האם זה יורגש בביצועים? (מערכת הפעלה ,ויסטה 64 BIT ו XP). כרגע יש לי עוד מקום אחד פנוי בלוח לעוד HDD,כרגע יש לי כונן למערכת הפעלה WD 250GB SATA2 16MB AAKS . אני חושב להוסיף עוד אחד למטרת הRAID 0(במקרה ותמליצו). האם תוכל להפנות אותי למדריך או להסביר איך לעשות את זה. הלוח של GIGABYTE X38. תודה!
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הדיסק קשיח שלי התחיל להשמיע רעשים. אולי הוא בשבלי קריסה, ואני לא רוצה לקחת סיכון. השאלה שלי, אם אני אנתק אותו ואשים אותו בצד למשך זמן מה עד שאקבל את הדיסק הקשיח החדש, יש סיכוי שהוא יושבת? ובניסוח שונה, האם תקלה יכולה להחמיר גם כשהדיסק מנותק ולא פועל?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שאם ארכוש דיסק קשיח חיצוני USB 2 .אני אתקשה לראות בו סרטיי בלו ריי ולכן כדאי לקנות עם התקן יותר מהיר האם הוא צודק?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הארדיסק נייד של acomdata 160G עכשיו חיפשתי גם באתר וגם בmanual ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי האם מותר להשאיר את הארדיסק דולק כל הזמן? כמה זמן מקסימום מותר לו להיות דלוק? מי שמוכן לעזור לי לבדוק באתר שלהם אני ישמח : http://www.acomdata.com/hdp/fs.html מי שיש לו הארדיסק נייד כזה או אחר ויודע את התשובות לשאלות האלה אצלו זה יכול לעזור גם כן תודה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות מערך רייד משני קשיחים כשאחד ata (120gb) והשני sata (מחולק ל120gb ו 40 gb) בין שני החלקים של ה120 ???
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ICH9 ו - ICH9R? וחוץ מ - HOT SWAPPING ו - NCQ האם יש עוד משהו ש - AHCI נותן תמיכה בו? האם ניתן לשלב AHCI MODE ו - RAID ביחד ? או שאני חייב לבחור מצב אחד? תודה יבגני
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים - 640 + 500 ה640 חדש ואליו מתבצע הGHOST בכדי שהמערכת הפעלה תפעל ממנו וכל שאר קבצי המדיה יחזרו ל500 כרגע חיברתי את ה640 רק כדי שאני יוכל להעביר אליו את תיקיית הסרטים(כ300GB) כי אין לי מקום ב500 והוא אמר לי שבמידה ונבצע GHOST מה500 ל640 אז יכול להיות שהתיקיית סרטים שהעברתי ל640 תימחק בגלל זה. אז השאלה היא אם הGHOST פשוט מוסיף להרדיסק את המידע או שהוא מעביר על חשבון מה שכבר קיים? אגב, הGHOST זאת העתקה או שהמידע יהיה ב2 הדיסקים ואז זה מצריך פירמוט של ה500? שיניתי מיקום לתיקיית המוסיקה שנמצאת בתיקיית המשתמש שלי(ווינדוס ויסטה) ולאחר שזה סיים להעביר, הופיע לי האייקון של ההרד דיסק והפרטים שלו(מסמן אותו בכחול ומופיע לי הנתונים של ההרדיסק) וכשאני נכנס אליו אז מופיע…
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ברשותי HD 1TB של סיגיט שמחובר למחשב דרך מארז חיצוני של חברת OWC (לינק למוצר http://eshop.macsales.com/shop/firewire/1394/USB/EliteAL/400+USB2 השאלה שלי היא האם 46 מעלות טמפרטורה בעת צפיה בסרט זה נורמלי הוא שיהרס את הדיסק (הדיסק מחובר ב E-SATA ) תודה לעונים !
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 320 ג'יגה. לאחרונה התעניינתי קצת וקראתי על חיבור בraid0. הבנתי שאם אני מחבר בraid0 אז הנפח שלי או סכום שני הכוננים בהם אני משתמש, נכון? אם כן אז שווה לקנות בקר ו2 דיסקים של 160 ג'יגה ולשלם את ההפרש של ה 200 שקל+ ?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי HDD נוסף (120gb sata) וזהה לדגם שכבר היה לי.. רציתי שיהיו לי 240gb במחשב, האם כדאי פשוט לחבר אותם בצורה רגילה (ואז יהיה לי כונן C וכונן D) או לחבר אותם ביחד ב RAID 0 , כך שיהיה לי כונן אחד של 240gb וצורת עבודה מהירה יותר ? מה אתם אומרים ? האם יהיו לי יתרונות משמעותיים אם אחבר ב RAID 0 ? אולי כדאי פשוט ללכת ולקנות דיסק אחד של 250gb וזהו ? קראתי כאן ת'ראד אחד בנושא הזה ממש והבנתי שאני לוקח סיכון שאם אחד נופל, הכל הלך... השאלה היא אם אני מחליט עוד שנה ללכת ולקנות HDD אחד ורוצה להעביר את כל החומר משני הכוננים ... איך אני עושה את זה ? האם זה יהיה אפשרי ב GHOST ? אני קצת מבולבל ואשמח אם תוכלו לעזור.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מעוניין לקנות DOK מתוצרת חברת A-DATA מדגם PD9 בנפח 4GB http://www.adata.com.tw/adata_en/product_detail.php?ProductNo=AP09ZZZBU בתמונה אני רואה שאין מכסה/פקק לכיסוי הממשק. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם מכשיר כזה או מכירים אותו באם התמונה באתר היא "רק להמחשה" או שהוא באמת מסופק ללא מכסה. תודה, אלכס.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קניתי מחשב חדש ואני בשלבי ההרכבה שלו. אני בשאיפה לעשות מערך RAID למערכת ההפעלה ול-DATA יש לי שני דיסקים של WD 640GB אחד Black Caviar ואחד green האם תהיה לי בעיה בגלל שהם לא זהים לחלוטין? תודה
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום כולם, אני משתמש בתוכנה Dataram כדי ליצור דיסק RAM בשביל כל מני cache (של דפדפן בעיקר). הקצאתי לו רק 1GB לשימוש וזה עושה את העבודה. העניין הוא שכאשר המחשב מכבה את עצמו - הוא שומר את הקובץ על הקשיח, לוקח לו משהו כמו 10 דקות לכיבוי שזה מוגזם. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה אפשר לעשות עם זה? עניין קצת מתוסבך, מקווה שמישהו יכול לעזור.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-