אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים אני מחפש מארז חיצוני לדיסק 3.5 עם חיבורי USB ו FIREWIRE של MACALLY http://www.macally.com/en/Product/ArticleShow.asp?ArticleID=216 זה הדגם מאיפה אני מוצא כזה בארץ למען השם? תודה
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הורדתי תמונות מהטיול שלי לדיסק וכשצרבתי את הSESSION החדש רשמתי ב- NERO שיתחיל אחד חדש ולא ימשיך את מה SESSION האחרון. עכשיו במקום 5 ספריות יש לי רק 4, ה SESSION ה- 4 נעלם. יש למישהו מושג איך לשחזר אותו? תודה. נ.ב ב- NERO רואים שיש 5 SESSIONS .
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים , אחד מהם נעלם לי אחרי פירמוט. מה אפשר לעשות ? תודה...
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום. רכשתי טלוויזיה חדשה ואיתה בא החשק להארד דיסק גדול שאיתו אצפה בסרטים וסדרות. אני מחפש משהו של 1 טרה. במחשב שלי אין תמיכה של usb3 לכן אני צריך שהכונן יתאים גם לusb2. אני מנגן את הסרטים על טלוויזיה Samsung 46EH4500 חדשה, האם היא תומכת בusb3? אני רוצה כונן שאוכל לראות ממנו סרטי Bly ray באיכות הטובה ביותר ובלי הפרעות... הדגמים שחיפשתי הם בזאפ כי אני לחוץ במחיר אז איזה לדעתכם עדיף עד 400 ש״ח מזאפ. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=148099&orderby=price תודה מראש, תמיר.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי כרגע מספר כוננים ושלפי דעתי הם לא הכי מסודרים כמו שצריך. אשמח לשמוע לדעתכם, שני כוננים 500 גיגה של wd , שניהם מאותו הדגם, בנוסף קיים כונן 120 גיגה של מאקסטור דיי ישן בחיבור IDE ועוד כונן wd my book בנפח 500 גיגה, כרגע כולם מחוברים בנפרד , על אחד מהwd מותקנת מערכת ההפעלה וכל השאר סתם לאחסון , חשבתי אולי לעשות רייד בין שני ה500. אשמח לשמוע לדעתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב קצת מיושן (אני משתמש בו לסרטים ואינטרנט בעיקר ) לוח אם ASUS P8P67-M מעבד I7 2600K 4GB זכרון SSD של 240GB שאני רוצה להחליף (נגיע לזה בקרוב) ועוד 2 הארד דיסקים "רגילים" של 2 טרה כל אחד. ולעניין - הSSD שלי קצת התחיל לקרטע לאחרונה (וגם ב HD sentinel אני רואה שהוא יורד באחוזים בזמן האחרון) ואני חושב להחליף אותו. אני מחפש SSD של 240 או 500 (תלוי במחיר) במחיר של עד 600 ש"ח ואשמח להמלצות. בנוסף אני חושב על עוד הארד דיסק רגיל של 2 או 4 טרה. השאלות : האם אני יכול להוסיף על הלוח אם הזה עוד הארד דיסק רגיל? או שיש בעיה כלשהי עם זה ? כמה יעלה לי הארד דיסק טוב (לא חייב וואו , הוא בעיקר ישמש כ"שרת"…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כונן יותר טוב מבין הבאים: כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB כונן קשיח "Seagate ST3160811AS 160GB SATA2 3.5 מה יותר טוב? מה יותר שקט? ומה יותר מהיר?
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר לUSB. אני צריך הרבה מקום (בערך 500 MB) אבל אני לא יודע של איזו חברה הכי כדאי לקנות. בנוסף לזה, ואני לא יודע אם קיים אחד עם אפשרות כזאת: אפשרות לנעילת כתיבה. זאת אומרת, ברגע שאשים שם קבצים, תהיה לי אפשרות לנעול כתיבת קבצים כדי שלא יכנסו וירוסים. אשמח להצעות, ותודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי צורב חדש של אסוס מהדגם הזה http://www.pch.co.il/docs/pd46820497.htm רציתי להתייעץ איתכם לגבי מהירות הצריבה באיזה מהירות אני צריך לצרוב בשביל שיצאו דיסקים טובים במיוחד השאלה מופנית לגבי צריבת דיסקים של מוזיקה שצריך לצרוב אותם טוב כדי שלא יהיו קפיצות ששומעים את השירים... אז על מה אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אין לי מזל איתם, כנראה שמדובר על מחלות של מוצרים חדשניים. בהתחלה קיבלתי דיסק 60 שהיה רק 55 עכשיו הלך לי המחליף שלו 80G OCZ Vertex 2 אתמול בלילה הלך והכי גרוע זה שהם הולכים בלי התראה רגע אחד עובד ורגע שני פשוט לא קיים בדקתי על יציאה אחרת, וחיבורי חשמל + SATA אחרים מת לחלוטין שמתי דיסק אחר בחיבור שלו, עובד כמו גדול.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. קניתי HD מסוג: WD1600JS , חיבור SATA2. השאלה שלי האם אפשר לחבר את ה HD בלי לכבות את המחשב? האם זה יגרום או לא נזק? תודה
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי עכשיו את הכונן Sychte kamazo 2 וחיברתי אליו כונן 2.5" (FAT32) שהיה בשימוש במחשב הנייד הישן שלי (לא פירמטתי אותו או משהו כזה לפני) עכשיו חיברתי למחשב , עושה רשום שהכל טוב (הנורה דולקת המחשב מקפיץ הודעה שחוברה חומרה) אבל אני לא רואה את הדיסק... מה עושים? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין s-ata 1 ל s-ata 2 ושתעזרו לי לבחור הרדיסק של 200 ג'יגה, איזה חברה עדיפה לדעתכם עד 580 שקל..
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חבר שקנה את הצורב הזה (אגב, הוא מאוד ממליץ עליו, האם הוא גם הצורב המועדף עליכם ?), אמר שהצורב הזה יכול לצרוב כרגיל, בנפח של 4.7 ג'יגה, אבל במקום לקנות את הצורב היותר יקר NEC 2510A DVD±R Double Layer כדי לצרוב כפול, 9 ג'יגה על DVD אחד, אפשר פשוט לקנות את ה 2500A לעדכן אותו ולהפוך אותו ל 2510A 1. האם הנ"ל נכון ? 2. האם מסוכן ? 3. האם מפיג אחריות ? 4. האם מומלץ ? :-) לפני האשכול הארוך בראש הפורום הבנתי שבכלל אין עדיין מדיות של DUAL ??
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5 אינצ' בעל נפח 500 GB. 1. אני מתלבט איזה ממשק - USB 2 או USB 3 בגלל שהמחשב שלי לא תומך בUSB 3 אבל אולי כשאני אחליף מחשב בעתיד זה עדיין ישמש אותי למרות שבשנה וחצי הקרובות אני לא אחליף מחשב. דבר שני מה ההבדל במהירות בין USB 2 לUSB 3? האם כל כך משמעותי? 2. אני מתלבט איזה חברה.. סמסונג , WD, או חברה אחרת.. 3. אשמח אם תציעו לי דגם של דיסק קשיח חיצוני מומלץ עד 300 ש"ח (כמובן 500 GB ו2.5 אינצ') תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
קיבלתי את הכונן הקשיח מחבר, (לאחר שקרס בגלל באג BSY) ותיקנתי אותו. הכונן הגיע ממחשב בנוי של HP, כך שה firmware שלו אינו זהה לרגיל של seagate. ניסיתי לעשות עדכון גירסא, וכרגע אני על גירסא HP26. האם יש גירסא מתקדמת יותר? האם אני עדיין בסיכון שיחזור הבאג? תודה!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אם מחפשים באיביי: 256gb usb מגיעים לתוצאות האלו: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=m570.l3201&_nkw=256gb+usb&_sacat=0 שנראות לא הגיוניות בעליל. איך כזה נפח עולה בסביבות 150 שקלים, כולל משלוח? יש שם גם כאלו שעולים 200 שקלים כולל משלוח, אבל עדיין, זה מחיר נמוך מאוד לנפח כזה גבוה. יש לציין שאם מחפשים חברה מוכרת באיביי, למשל קינגסטון, אז לנפח של 32 ג'יגה, ראיתי מחיר של 71 שקלים, שזה כבר הרבה יותר נורמלי: http://goo.gl/vflxrn איך לכל הרוחות 256GB בכזה מחיר? אני שולח לבחור שמוכר את זה: http://goo.gl/DQIsv1 שאלה וניראה מה יענה. יש לציין שהוא לא היחיד שמוכר כאלו נפחים במחירים נמוכים. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש את SANDISK CRUISER ואני לא מצליח לנקות אותו, אפילו פירמוט לא מוחק את הU3 המטופש! מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רעיון נחמד מונע מגע של ה DVD עם משטחים שהוא יושב עליהם http://www.scratchlessdisc.com/what_is.html
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי DVD של טושיבה אבא שלי אמר לחנות לשכפל מי כסטא לדיסק DVD אז סמתי את הדיסק במחשב והכול פועל אבל הבעיה שרואים מי הקסתא איזה 50-60 % הסרט הזה פועל עד50-60% ואז זה מפסיק את הסרט .. ניסיתי איזה 20 פעם.. אז החזרתי לו את הדיסק אמרתי לו את הבעיה אחרי כמה ימים או אמר שהדיסק פועל עד הסוף .. הוא אמר בטח בDVD של המחשב שלך אין כוח הDVD שלי לא תקין או התוכנה ??????? או הדיסק?יש עוד תוכנת DVD חוץ מיPOWERDVD
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ידוע לי שניתן לצרוב תמונות על החלק העליון של מדיית ה-DVD שתומכת בזה. מבחינתי זה גימיק מיותר בהחלט . מה שמעניין אותי זה האפשרות לצרוב טקסט ברור וקריא כתחליף לשיטה המקובלת של כתיבה באמצעות טוש לא מחיק permanent שבעייתו העיקרית שהוא דוהה עם הזמן ונעשה מטושטש . שאלה נוספת במידה וזה אפשרי : כמה זמן לוקח כדי לצרוב טקסט פשוט של מספר משפטים . בהנחה שעושים שימוש במדיה איכותית שבנויה ל- LIGHTSCRIBE ומשתמשים בצורב DVD חדיש ומהיר ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני לא מצליח לפרמט את ה-SANDISK CRUZER 4GB שלי. כאשר אני מחבר אותו למחשב, הוא בRAW, והמחשב מחייב לפרמט אותו. ברגע שאני מנסה זאת, וינדואוס רושם שהוא לא יכול לפרמט את הכונן. ב-CMD הFORMAT זורק לי שגיאת Invalid media or Track 0 bad - disk unusable, ולפעמים גם error in ioctl call. דברים שניסיתי, ללא הצלחה: - להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים. - לשנות את WRITING POLICIES. - לנסות לפרמט לכל מערכת קבצים אפשרית. אם למישהו יש רעיונות, אני אהיה אסיר תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
בגלל שנמאס לי מהכבל USB של המצלמה שלי והוא נאבד כל הזמן, קניתי קורא כרטיסים פשוט (ל-SD) המתחבר בUSB למחשב. הכנסתי את הקורא, המחשב מזהה כונן ניתן-להסרה ומכניס אותו לMy Computer אבל לא נותן לי להכנס פנימה ומבקש "Please insert a disc. ניסיתי גם בחיבור USB אחר של המחשב וללא תוצאות. מישהו יודע על בעיה בין XP לקוראי כרטיסים כאלה? ומישהו יודע לפתור? תודה מראש יואב
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-