אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מי מהם לוקח ב120GB? הם עולים שלושתם 220 בksp עכשיו ב black friday. השימוש יהיה לווינדוס ותוכנות - כונן C קריאה חשוב לי שיהיה כמה שיותר מהר, כתיבה לא חשוב לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
השתמשתי בתוכנה כדי להעתיק את המערכת מכונן ה-SSD הישן (קורסייר 240GB) לחדש של סאנסונג (EVO850, 500GB) והתוכנה הזהירה שקבצים פתוחים לא יועתקו. סגרתי את כל האפליקציות הפתוחות ואת כל המסמכים, ולאחר ההעתקה נראה שהכל עובד בסדר. המערכת מאתחלת כמו שצריך ונראה שהתוכנות שבדקתי עובדות ללא בעיה. האם אפשר לסמוך על זה, או שעדיף להעתיק שוב עם תוכנה שעולה מדיסק נפרד (כמו Clonezilla)?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קראתי את הביקורות והמבחני ביצועים והבנתי שההמלצה הכי טובה היא סמסונג ומקסטור לי יש כרגע WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID ועוד אחד גם של WD200G איזה דגם מומלץ ?וקחו את האפשרות שהוא הולך לעבוד בRAID
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שאלה קטנה, עכשיו החלפתי את הארד דיסק המזדקן שלי WD 80GB ide ב Seagate 250Gb 16mb בכל מקרה, מחר אני מתקין אותו ורציתי לדעת איך אני עושה 2 מחיצות נגיד אחת של 150 ואחת של 100. או שאני מתקין את זה פשוט ומחלק עם תוכנה בווינדוס? בקיצור אם אפשר מדריך כלשהו כדי לעשות פרטישן, אני אודה מאוד
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב, בנפח של לפחות 1 טרה. אני לא סגור על-כך שכדאי לי לקנות חיצוני, מה לדעתכם עדיף? אני מחפש כונן בראש-ובראשונה אמין ומלבד-זאת שגם אוכל לשתף אותו ברשת הביתית. הסיבה שאני רוצה כונן-חיצוני היא כי אין לי כוח להתעסק עם כל החיבורים הפנימיים ועם הג'ימפורים וכיו"ב. חוץ-מזה כבר יש לי שני כוננים פנימיים במחשב וכבר די לחוץ שם בפנים. כך גם אוכל לשאת הכונן ממקום למקום (כמובן לעיתים נדירות ביותר). האם אלו סיבות מספיקות טובות לרכוש חיצוני וולא פנימי? ואם אנחנו מדברים על חיצוני, איזה חיצוני ממולץ? איזה ממשק מהיר יותר? אני שקלתי לקנות עם ממשק רשת ולחבר אותו אל הראוטר, כדאי? נוח? האם הכוננים אלה נועדו בעיקר לגיבוי? או שאני יכול גם לשמור עלי…
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה ויסטה. אני לא נוהג להזיז את המחשב הנייד וגם לא מתכוון להזיז את הדיסק קשיח שאקנה. ככה שאפילו פנימי יהיה גם טוב אבל האם ניתן לחבר אותו לנייד שהוא בחוץ ובחיבור USB ? כי אם פנימי אני שוקל לקנות את הסמסונג HD103SJ. ואם חיצוני אז את seagate freeagent desk או seagate freeagent go. אגב אני מתכנן לקנות 2 כוננים קשיחים זהים, שביניהם יבוצע סינכרון פעם בתקופה למנוע איבוד מידע בעתיד. אשמח לשמוע מה הייתם עושים - הערות, המלצות יתקבלו בברכה. תודה וחג שמח !
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני מעוניין לעשות מאחד מהקשיחים שלי הרדיסק חיצוני, אחרי התלבטויות קשות של קירור הזמנתי את המארז הזה מ-EBAY הוא כולל אוורור וUSB 3. http://www.ebay.com/itm/290763080969?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 השאלה הנשאלת איזה הרדיסק יעבוד הכי מהר בחוץ דרך USB 3.0 ואיזה אתם הייתם בוחרים להיות הרדיסק חיצוני שישמש מדי פעם להעברות(נייד). ההרדיסק הראשון שיש לי הוא ישן 160 GB בן כמעט 8 והוא SATA 1, השני הוא קוויאר בלו 1TB חדש בן חודשיים SATA 3 , והשלישי הוא קוויאר גרין 2TB 5400RPM SATA 3 . האם לשים את הגדול 2TB שהוא גם ככה איטי, בתור מחסן חיצוני או לקחת את ה160 GB ולעשות אותו נייד, או בכלל את ה1TB ? מה ההבדל בין מהירות של SATA 3 ל…
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש 2 מעומדים: Transcend SSD320 2.5'' 128GB Crucial m4 2.5'' 128GB מפרט מחשב: CPU: Intel Core i5 750 motherboard: Gigabyte GA-P55M-UD2 memory: 2x2GB G Skill F3-10600CL9 GPU: Gainward GeForce 9500 GT silence HDD1: SAMSUNG HD502HJ HDD2: SAMSUNG HD103SJ Power Supply: Seasonic 400W לפי המחיר יש עדיפות ל-Transcend, ב-45 ש"ח זול יותר. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני למחשב שלי ולצורכי עבודה כמו העברת דרייברים וכול'. אני קצרה בכסף ולכן חיפשתי משהו זול, אבל לפעמים יש סיבה למה דברים זולים. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ההארד דיסק הזה - http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=13197&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap ואם כן, האם הוא טוב? אני צריכה להיזהר ממנו? וחשוב, מה המהירות העברה שלו? (שלא יהיה כמו דיסק און קי) תודה רבה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האם אתם הייתם מוסיפים למפרט של המחשב שלכם את כוננן ה-blue ray או שזה יהיה בזבוז זמן וכסף?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר למחשב כונן FLASH (נגיד של 5GB) ולהתקין עליו XP? האם זה יאפשר למחשב "לעלות" מידית? (מאחר וFLASH לא מאבד את המידע בחוסר חשמל)
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות את הרכישה הזאת. הבעיה שלי היא שאני לא כל כך מבין בצורבים. אז השאלה שלי היא לפי אילו פרמטרים בוחרים צורב טוב. התקציב שלי הוא 300 שקל, ואני אםילו לא יודע על מה הכסף שלי הולך. אז אם מישהוא יוכל להמליץ לי על צורב משתלם מבחינה כלכלית, ויסביר לי גם למה הוא כזה טוב ועל מה אני מוציא את הכסף שלי אני אודה לו מאד!.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מספר דיסקים קשיחים ישנים, לא SATA (אני מניח IDE רגיל, עם חיבור אפור רחב לנתונים, וחיבור לבן לחשמל), האם יש מתאם כלשהו, שיאפשר לי לחבר אותם למחשב חדש, דרך חיבור USB/Firewire ? לא אכפת לי שהחיבור יהיה איטי, אני צריך מתאם כזה, כדי לחבר את הדיסק הקשיח הישן, למחשב החדש מידי פעם, בצורה חיצונית (USB למשל), ע"מ למשוך מהדיסק הקשיח חומר / לגבות עליו משהו וכו'. האם קיים / אפשרי ? תודה !
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
זה הדיוידי: איך אני יכול לחבר דיוידי כזה לחיבור IDE כדיוידי רגיל במקום סידירום? אני יודע שהתמונות באיכות ששווה לאיזורים מסוימים בגוף שאני לא אזכיר אותם כרגע, אבל הסידירום שלי שבק חיים אז אין ברירה! (זה מה שקורה כששכן שלא מבין בגרוש במחשבים מחליט לקנות מצלמה דיגיטלית...)
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש ב-DOK בגודל הזה (או אפילו 8GB) ככונן SSD עבור HTPC, כדי להריץ ממנו את מערכת ההפעלה (הסרטים נמצאים על דיסק 1.5TB חיצוני). האם מעשי? האם יש DOK ספציפי שמומלץ למטרה הזו ומצטיין במהירות ובאמינות? תודה! עריכה: מה דעתם על הכונן הזה? שווה להוסיף 100 ש"ח בשביל ה-eSATA? פרטים נוספים כאן. נראה מגניב.
-
- 37 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
היי, הדיסק הנ"ל מומלץ בכל המפרטים וגם ברשימת המומלצים כאן בפורום. רכשתי אותו יחד עם מערכת חדשה והתקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE. שמתי לב שמדד הביצועים של התוכנה מראה רק 5.9 וכשבדקתי את הפירוט הפרטים מסתבר שה-5.9 נובע מהדיסק הקשיח HD103SJ (כל השאר מעל 7) שלטענת חלונות מהירות ההעברה שלו נמוכה. האם יכול להיות שהדיסק לא תקין? או שזה משהו במדד של חלונות? כל המחיצות מפורמטות NTFS ב-CLUSTER SIZE שונים בהתאם לתוכן. האם יש כלי אחר שאיתו אוכל לוודא שהדיסק אכן עובד כמצופה? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף ייאוש התקנתי את התוכנה PC TOOLS Performance Toolkit וביצעתי איחוי להארד דיסקים ביצעתי את האיחוי הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום אני רואה שהארד דיסק השני שלי (עם 2 מחיצות) נעלם ועליו כל החומר החשוב במחשב שלי נכנסתי לניהול מחשב בווינדוס 7 וביצעתי סריקה של אמצעי איחסון זה מצא לי את הארד דיסק שנעלם לי אבל שניסתי להכנס אליו הוא לא נתן לי ורשם לי שגיאה אין גישה לכונן E מבנה הדיסק פגום ואינו ניתן לקריאה כנל למחיצה השנייה (F) בניהול המחשב מערכת הקבצים מופיעה לי משום מה כמערכת RAW ניסתי להוריד תוכנה להמרת מערכת קבצים מ-RAW ל-NTFS אבל התוכנה הראתה לי שמערכת הקבצים היא כבר NTFS הרצתי את הפקודה chkdsk e: /f /v וזה רשם לי שה-TYPE זה NTFS מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי תוכנה שקוראת נתוני SMART מדיסק קשיח חוץ מ- Pre-fail ו-No Errors Logged אני ממש לא מבין את קוראים את הנאמר כמה זמן נשאר לדיסק הקשיח ? איך מבינים מה רשום מעבר ל-Pre-fail שאלה רטורית - אני מבין שצריך להחליף דיסק בקרוב יש למעלה עוד מידע מה זה אומר ומה מבינים מתוך זה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך ההארדיסק הזה samsung HD103UJ הבנתי שהוא בנוי על טכנלוגיה חדשה אם אפשר לקרוא לזה ככה. הינה קישור לדף מהאתר של סאמסונג: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=61&subtype=63&model_cd=249&ppmi=1155# איך הוא בהשוואה למתחרים seagate ו-WD? תודה.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני מחפש SSD למחשב נייח, קניתי כבר מחו"ל את הסמסונג 830 שאני רוצה לדחוף למחשב נייד Asus 73JH אבל לא היה לי זמן, כי אני חייב דחוף SSD למחשב הראשי אבל אני לא יודע איזה מבין ה 3. OCZ Technology 256GB VectorSamsung Electronics 840 Pro 256 GBCorsair Neutron GTX
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לדגם הזה ואגב באיזה תוכנת צריבה הכי טוב\הכי נוח או שהיא הכי טובה לצריבה?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להתקין מערכת הפעלה פעילה על DOK שאלתי היא: מה המהירות קריאה כתיבה המינימלית שזה מצריך וכן מה המהירות המומלצת ואיזה DOK מומלץ(האם שווה להשקיע בDOK כגון SanDisk Cruzer Extreme) תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הכונן הקשיח עליו מערכת ההפעלה יושבת כעת ל-SSD ורציתי לדעת האם ניתן להעתיק את הכול מכונן C באופן מושלם ככה שאני אוכל לעשות שימוש בכל התוכנות שיר מבלי שאצטרך להתקין הכול שוב מחדש. מדובר על כונן קשיח שמפוצל לשלושה חלקים ורק את C אני מעוניין להעתיק לSSD (מה גם שלשאר לא יהיה מקום..). האם זה אפשרי ואיך? בתודה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה הלוח שלי,אני רוצה לקנות דיסק sata ואני לא בטוח עם יש לו בנוסף ל-ide (מחשב לפני כמעט 3 שנים) גם sata,הקפתי בכחול את החיבור שאני חושב שהוא sata,האם החיבור הנ"ל הוא באמת sata ?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-