עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by m4a1,

שלום, אני רוצה לפתוח את הHDD המיותר שיש לי (WD1200) שאני מתכוון ליפתוח אני מתכוון את הברגים(כדי לחשוף את פנים הכונן), עכשיו יש שם ברגים מוזרים כאלה, יש לי ערכת כלים קטנה כזו ושום דבר משם לא הצליח להכנס כמו שצריך, עכשיו יש שיטה או משהו?, יש שם מיוחד למברג שפותח את זה?, בבקשה תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. Started by Nihility,

http://www.mwave.com.au/newAU/mwaveAU/productdetail.asp?CartID=mAU@HZLUT5794LVQG34J25FD1BRRBHP8M8O1J195I6MBIMJR3E&SKU=22040305 כרגע ניתן לקנייה רק באוסטרלה, בקרוב גם אצל כל השאר 7200 rpm 32 MB 3.5"

• 46 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. שלום רב לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לדיסק קשיח חיצוני, לפחות 1 טרהבייט. תקציב - 1K (גמיש). השאיפה שלי היא לשים בדיסק הקשיח חומר חשוב שאני כן אהיה צריך לדעת שהוא שמור לשנים הקרובות בבטחה.. (ואז עוד 5 שנים נקנה HD חדש, בטח של איזה 5-10TB לפחות, ונעביר את הכל אליו..) בנוסף ראיתי שמדברים פה בפורום על מארזים/קופסאות לדיסקים הקשיחים.. מז"א? מה זה הדבר הזה? האם אחרי שאני קונה את ה-HD צריך לקנות גם מארז? (גם אם זה לא הכרחי, אין לי בעיה לקנות - מעדיף להשקיע עוד בשביל אמינות ושקט נפשי..) תודה רבה. עריכה - אחרי קריאה בפורום, להלן כמה עדכונים: 1. ה-HD נועד לצורך אחסון החומר, לא גיבוי (הוא ישמר רק ב-HD החיצוני, במקום הפנימי במחשב כמו שהיה עד עכשיו) 2. הבנתי שבגדול יש 2 אופציות - HD חי…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  4. האמת שאני לא בטוח שיש דבר כזה, אבל בן דוד שלי מחפש כונן קשיח חיצוני (עם חיבור USB מינימום) שיכול לנגן מוזיקה ישר (בעזרת חיבור של רמקולים כמובן) ללא צורך במכשיר נוסף. הוא אמר לי שהוא ראה משהו כזה אבל לצערי לא הצלחתי למצוא. אז מה שאני צריך זה כונן קשיח של TB1 שיכול לנגן מוזיקה בעזרת רמקולים. אם יש דבר כזה אשמח לשמוע המלצות לגבי מוצרים. תודה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  5. קראתי בנעוץ וראיתי שרשום שלפני התקנת הווינדוס צריך ללחוץ על F6 כדאי שהמחשב יזהה אותו כSATA. אני כבר התקנתי מבלי ללחוץ על F6 והוא מזוה לי כIDE. יש אפשרות להכניס דיסק של ווינדוס וללחוץ על F6(במסך הכחול) ואחרי ההתקנה לצאת מבלי להתקין מחדש את הווינדוס?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  6. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת בנפרד. האם מישהו יודע? לדוגמא באמאזון מוכרים: www.amazon.co.uk/Case-Logic-Compact-Portable-Drive/dp/B000HDJT4S/ref=pd_bxgy_ce_img_b/026-9023099-1103668 האם יש משהו דומה לקנות בארץ? תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by smoke_man,

מתלבט בין 64 ג'יגה לבין 128 ג'יגה שנמצאים במכירה הקבוצתית בפורום צרכנות האם יש שוני בהם חוץ מהנפח? (מהירות קריאה וכתיבה) אודה לכם על העזרה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  8. Started by anismano,

קניתי כונן קשיח 120 ג'יגה של מקסטור דימונד מקס 9 + (או משהו כזה), וניסיתי להתקין אותו וזה פשוט לא מצליח לי, יש לי לוח GA-8INXP, חיברתי את ההרדיסק לSATA1 בלוח וחיברתי לחשמל מהספק כמובן, הפעלתי את האופציות של SATA ב BIOS, מצב עבודה של SATA הינו BASE, ההרדיסק מזוהה ע"י המערכת, אך כשאני מנסה להתקין XP PRO בשימוש ע"י הדיסקטים תחילה הוא לא מזהה את הקשיח. איך אני אמור להתקין את הוינדוס??? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום אני מחפש המלצה של מישו על צורב רגיל לבן.. עד מחיר 200 שקל שיהיה אמין וטוב

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by hen1235,

אני רוצה לקנות זיכרון ל-Nokia 3109 שלי ואני לא מבין באיזה מהם הוא תומך. ראיתי את הסוגים הבאים: microSD microSD TransFlash Mobile microSD microSDHC איזה מהם מתאים למכשיר שלי? כמה יעלה לי 2G זיכרון ואיזה חברה מומלצת היום?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by tordek,

שלום, כונן התקליטורים שלי התקלקל והחלטתי לרכוש צורב ההתלבטות העיקרית שלי היא בין LG 52 x 24 x 52 (kit) 260 ¤ LG 52 x 24 x 52 (box) 280 ¤ ASUS 52 x 24 x 52 (box) 290 ¤ Teac 52 x 24 x 52 (bulk) 290 ¤ Lite-on 52 x 24 x 52 (kit) 300 על מה הייתם ממליצים? האם ישנו דגם אחר יותר זול או בסביבות או מחיר שכדאי לי לרכוש ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shvebish21,

היי, לפני שאני אפרט,אני אציין את המפרט : מעבד i7 950 לוח x58a -ud3r זכרון - 12 ג'יגה DDR 3 כרטיס מסך GTX 970 SAMSUNG SSD 250 850 EVO. SEAGATE 2T 7200 לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה על ה SSD אני רואה שהוא לא עובד במהירות של SSD. עשיתי בדיקת מהירות עם התוכנה של SAMSUNG וגם עוד תוכנת צד שלישי. קיבלתי מהירות נמוכה משמעותית ממה שהיצרן מפרט.חשבתי שזה תקלה ושלחתי את ה SSD לתיקון במעבדה אך נאמר לי שהוא תקין. באמת הלכתי למעבדה ושם במו עיניי קיבלתי תוצאה של 540 על 510 כמה וכמה פעמים. מה עליי לעשות? תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אז שפכתי קולה על הלפטופ הישן, מזל שהחדש הגיע לפני כמה ימים אז חנכתי אותו. בכל מקרה, שלפתי את הדיסק מהישן כי הוא לא נדלק ורק מאותת כמו מכוון מטוסים בנתב"ג. נראה בסדר גמור, נקי, ללא רבב :-) זה 2.5 SATA כמובן שלפי ההגיון של לנובו יותר ישמש אותי יציאת VGA בלפטופ החדש מאשר כל כניסה כלשהי, לכן יש רק USB מקווה שזה משהו שניתן לפתרון עם כמה כבלים מKSP\בסגנון כיוון שיש שם פרויקט לאונ תודה!

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  14. שלום. אני מנסה לצרוב אימג' והנרו רוצה ממני פתאום DVD-R, מה פתאום הוא רוצה את זה? עד עכשיו צרבתי אימג'ים בלי בעיה על DVD+R יש אפשרות לעשות משהו בנוגע לזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by i.k,

כמה סרטים בפורמט svcd אני יכול לצרוב על דיסק dvd של 4.7? ואיך עושים תפריט לדיסק שיש בו כמה סרטים?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by yaniv55,

שלום , כיום יש לי כונן קשיח אחד בנפח 250גיגה ( WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500YS ) , המחולק : C:\ 49גיגה , ו הStorage שכולל בתוכו את תיקיית ה TEMP, ה INCOMING ושאר האיכסון של אימיול /טורנט ב 185 גיגה הנותרים . אני מקווה שמחר תסתדר לי הבעיה ב כונן טרה החדש שקניתי Samsung Hd103UJ ואז יתווסף לי עוד קצת נפח :-) ולשאלות : 1. אני מתכוון שכל ה טרה יהיה כונן אחד , ולבצע את החלוקה הפנימית ע"י תיקיות . ( כלומר לא לחלק ל 2 או יותר כוננים לוגיים ) . האם יש בעיה או הסתייגות לגבי זה ? למדתי בעבר על בשרי : שכדאי להפריד את הכונן הלוגי של מערכת ההפעלה מזה של שאר ה STORGE , כאן אני מתכוון להקצות כונן שיהיה בעיקר ל STORAGE . 2.אני מתכוון להעביר את כל האיכסון לכונן החד…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  17. Started by SLI/CF,

לאחר שנכנסתי באופן קצת יותר מעמיק לתחום ה-SSD, גיליתי שיצרנית הכוננים האופטיים Plextor גם מייצרת כונני SSD רציתי לשאול אם כך באופן כללי על נקודה שנעלמה מעיניי והיא, מדוע החברה לא כל כך מוכרת בארץ ומוצריה לא מוצעים למבקשי המלצות כונני SSD למיניהם?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by matan_18,

שלום לכם ידידי, רכשתי את הצורב הבא:LG DVD-RW GSA4163B x16 DUAL LAYER והסבירו לי בחנות שהוא בעצם יכול לצרוב דיסק עם שיכבה כפולה. ז"א אם יש לי מדיה שכתוב עליה 4.7 GB אני יכול לצרוב עליה כפול או שזה המקסימום.? כבר צרבתי איתו דיסק אחד והוא נתן לי לצרוב רק עד 4.7 גיגה . צרב לי את הדיסק ללא בעיות תוך 8 וחצי דקות! שזה יפה. אם יש לי סרט די וי די והדיסק דיי שרוט וברצוני לעשות לו עותק לפניי איך אני עושה את זה? (זה חוקי)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by digitalseeker,

אהלן , לאחרונה הצעתי לחבר לרכוש NAS עם RAID 5. בכל אופן לאחר קריאה בנושא - חשבתי למה לא לעשות RAID 5 במחשב שלי - כנראה בכונן של המערכת הפעלה ה250 GB. בעתיד אולי גם של ה1TB פשוט צריך לגבות את ה1TB הזה איפהשהו ואין לי !!! השאלה היא - עד כמה זה ישפר את הביצועים במידה ואני אשתמש בRAID של הלוח אם שלי ?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by oren,

שלום, הוצאתי מה-XBOX את ההארדיסק 8 ג'יגה שהגיע איתו ושמתי בו הארדיסק 120 ג'יגה... כעת יש לי הארדיסק 8 ג'יגה פנוי ורציתי לחברו למחשב. כשחיברתי אותו (כ-SLAVE, וכמובן הגדרתי אותו על SLAVE), לקח למחשב (ל-Windows) הרבה זמן לעלות (כ-5 דקות+) וכשלבסוף הוא עלה, הוא לא זיהה את ההארדיסק, ניסיתי להיכנס ל-Partition Magic 8 אך היא כתבה לי שגיאה (זו עם האיקס האדום) ונסגרה בלחיצה על OK. ניסיתי להיכנס ל-Disk Managment ב-Administrative Tools אך הוא לא נכנס, הוא חשב הרבה זמן ולא עשה כלום... הבנתי שאולי מערכת הקבצים שלו שונה או משהו... אני רוצה להפוך אותו ל-FAT או NTFS כדי להשתמש בו במחשב. כיצד אני עושה זאת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ktgw,

שלום לחברי הפורום. מערכת ההפעלה שלי יושבת על SSD מסוג 64GB Torqx 2 לאחרונה אני שם לב שזמני הטעינה מהדיסק נעשו קצת יותר ארוכים. עשיתי לדיסק בדיקה עם תוכנת בדיקה לדיסקים ומה שיצא מצורף בתמונה. לצורך ההשוואה ביצעתי את אותה בדיקה על דיסק שאינו SSD מסוג WD CAVIAR BLACK ויצא מהירות כתיבה קריאה ממוצעת של 140 MB/Sec האם יש לי בעיה עם ה - SSD? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by oded6188,

זה דיסק און קי של 4 ג'יגה יש לי עליו המון מידע שאני רוצה להעתיק למחשב ברגע שאני מנסה לגעת (להעתיק, לפתוח) קבצים מסויימים (שהם החשובים לי ביותר) אז המחשב נתקע והדיסק און קי מפסיק להגיב עד שאני מחבר אותו מחדש אפש לסדר את זה איכשהו?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. הדור הבא של שבבי האחסון מבית הענקית הקוריאנית נראה מרשים מאוד, עם נפח מירבי מרשים ומהירויות שמגיעות עד 850 מגה-בייט בשנייה כשנה אחרי שהייתה היצרנית הראשונה להציע קפיצת מדרגה משמעותית ביכולות נפח האחסון המובנה של הסמארטפונים עם שבבי תקן ה-UFS 2.0 ששולבו ב-Galaxy S6, נראה שבסמסונג מרגישים בשלים לבצע קפיצה נוספת קדימה – עםהכרזה על זכרונות פנימיים ייעודיים לסמארטפונים בנפח ובמהירויות שיא. השבבים החדשים מבית סמסונג מתבססים על ארכיטקטורת V-NAND תלת מימדית פנימית ועל תקן ה-UFS 2.0 עם צמד ערוצי תקשורת, לתמיכה בקצבים תיאורטיים מירביים של 1.2 ג'יגה-בייט בשנייה – מהיר יותר מפי 2 מכונני SSD המבוססים על תקן ה-SATA 3.0, וכל זה בשבב זעיר שנמצא בסמארטפון, כאמור. קטן …

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by le011,

היי לכולם.רכשתי כונן 160 SATA של HITACHI והמערכת מזהה אותו כ157 גיגה. מעניין איך מזוהים דיסקים של 160 של חברות אחרות?האם יש הבדל או ששלי מראה אופטימי מידיי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by SmurFin,

http://cgi.ebay.com/Brand-New-500GB-Maxtor-SATA-II-3-0-Internal-Hard-Drive_W0QQitemZ230138800615QQihZ013QQcategoryZ64459QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 5 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.