עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תודה כי יש לי קולנע ביתי בבית ובשביל זה אני קונה צורב DVD אז רציתי לדעת אם אני ישמע ב 5.1 תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by stingeR-,

*ציטוט(אילתור)*קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר ,…

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  3. היי כנראה שנדפק לי הסידירום, הוא פשוט לא מעלה משחקים או דברים אחרים, אז החלטתי להתקדם ולקנות צורב עכשיו אני יודע שהצורב המומלץ זה הלייט און שמוזכר בכותרת, רק שלפני שאני קונה יש לי 2 שאלות 1) האם הדגם של הלייט און שמומלץ הוא ה- LTR - 52327S? כי זה מה שנמכר בקייאספי. 2) האם עדיף להוסיף עוד 20 שקל בשביל 52X24X52 של teac? דגם CD-W552E תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  4. אני עיגלתי את כבלי ה-IDE של הצורב והכונן קשיח שיש לי. לקח לי רק 10 דקות לעגל את כבל ה-IDE של הצורב, והכל הלך טוב. אבל משום מה היה לי קשה יותר לעגל את כבל ה-IDE של הכונן קשיח, ואני בטעות חשפתי סליל (אם כך קורים לו) של כבל ה-IDE, בעצם חשפתי שתיים. סליל= החוטים הדקים האלה (בצבע זהב) שנמצאים בתוך הצינורות הרבים של כבל ה-IDE. אני עטפתי את הצינור, שמתוכו נחשף הסליל, ב"סלוטייפ" שמיועד לחשמל (לא סלוטייפ, אבל לא יודע איך קוראים לו), הפעלתי את המחשב והכל פועל כרגיל. אך אני דואג שעלול להיגרם נזק לכונן עצמו בגלל מה שקרה, אז בבקשה תגידו לי יש לי סיבה לדאוג?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by jj516,

כבר יומיים שה HD שלי משחק משחקים מסוכנים, אני שומע באמצע העבודה את כיבוי ה HD שלי (יש לי שניים ואני מדבר בוודאות על HD 40 GB של WESTERN שהוא גם C אצלי) אני שומע אותו פשוט באמצע העבודה מתכבה, עכשיו, יש לי פנל קידמי למארז שמחובר יחד עם ה HD והוא גם מתכבה, אז אני חושב שהבעיה היא לא ב HD אלה באחד החיבורים במולקס או בספק, האם אני צודק? או שזה ה HD?

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by The UnKnown,

אני חושב אולי לקנות מתאם לSATA כי כרגע יש לי את WD800JB עם IDE ואני די מסוקרן לדעת איך מתאם פועל ? והאם זה משתלם? בגדול זה בשביל הכבל המאוד נחמד של הSATA. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by Ancient1,

יש לי RAID0 של שניים. יש ג'מפרים שלפי WD אמורים לאפשר לדיסק להקיץ מSTANDBY . שמתי במה שחשבתי פינים 3 ו 4 והוא לא מזוהה . אז או שטעיתי בזוג או שמה פה קורה פה ? צריך אותם בכלל ? אין לי בעיה עם STANDBY שאני יודע עליה. אני עוזב רת המחשב פועל לשעות והוא חוזר לעבוד בלי בעיות.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  8. אחד ההארד דיסקים שלי פתאום התקלקל התופעה היא ה DATA BASE שלו פשוט נראה מחוק ! כלומר בהפעלה של ווינדוס הוא דורש SCANDISK וכותב משהו על MDB או משהו כזה שהמחשב עולה בהארד דיסק שהווינדוס מותקן עליו הכל תקין ובהארד דיסק השני הוא מראה כי הוא אפילו לא פורמט ודורש ממני לפרמט אותו בכניסה אליו ב DISK MANEGMENT להארד אין FILE SYSTEM כגון NTFS או FAT לכן כנראה הוא דורש פירמוט אני לא מבין איך זה פתאום קרה אבל אני יודע שהמידע על ההארד דיסק עדיין שם איפשהו איך אפשר להציל אותו ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Pc_Ghost,

שלום. אני מנסה להתקין את חלונות על מחשב חדש עם דיסקשיח SATA של Maxtor. ישנו כלי שעושה FDISK מבית Maxtor עשיתי ועד כה הכל בסדר. אני מפעילה את התקנת Windows עם איתחול המחשב ומגיעה לשלב ההתקנה וכאן פתאום הוא אומר שהוא לא מזהה שום דיסקשיח ומודיע לי שאני צריכה לצאת. לא משנה אם אני עושה FDISK כ-NTFS או כ-fat32 כלום לא עוזר, בהתקנה הוא לא מזהה שום דיסקשיח. חיפשתי "במלך" (Google) ונאמר בתוצאות ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה ולהכניס דיסקט עם דריבר כדי שחלונות תזהה את הדיסקשיח. לא מצאתי שום דריבר עבור SATA (גם לא באתר של חברת Maxtor), ובטח לא כזה שעולה על דיסקט כדי שהתקנת חלונות תזהה אותו. אשמח מאד אם אוכל לקבל עצה\עזרה\דריבר כלשהו\י. תודה!

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  10. שלום לכולם, לאחרונה קניתי כונן ZIP 250 בחיבור SCSI. אני משתמש בו עם כרטיס SCSI מדגם Domex DMX3191 שקיבלתי חינם ממישהו. כשאני כותב לדיסק קבצים, בעיקר קבצים גדולים, המחשב פשוט נתקע (XP Pro), ואני חייב לנתק את הכונן מהחשמל ולחכות כמה דקות כדי שהוא יחזור לחיים. כשאני מחבר את הכונן להתקן SCSI אחר שיש לי (סינטיסייזר), אין שום בעיות בכתיבה או קריאה. כמו כן, בזמן פעילות דיסק ב-ZIP מופיעים ריצודים על הצג של המחשב. כבל ה-SCSI הוא הכבל המקורי שהגיע עם הכונן, חדש מהאריזה. אני מניח שהכרטיס פשוט דפוק ולכן מופיעות כל הבעיות האלו, אבל לפני שאני מוציא 300 שקל על Adaptec 2904 רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ויכול להגיד לי אם אפשר לפתור אותה בדרך אחרת. בתודה מראש, שי

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by must_fake,

שלום לכולם. יש לי בלוח אם תמיכה בSATA ואני מתכנן לקנות הארד דיסק חדש עכשיו השאלה שלי : מה עדיף לחבר אותו בSATA או לחבר אותו בIDE ? מה יותר מהיר משתיהם ? והאם המהירות כלכך משמעותית ? הארדיסק שאני רוצה לקנות: WESTURN DIGITAL 200 JB?(7200 8M תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. צורב שעושה copy disk חיצוני שלא קשור למחשב ושיכול לעבוד בכמויות גדולות ושכפול מהיר 500 מדיות ליום ככה..ושכפול מהיר אם אין דבר כזה אז USB גם יתקבל בברכה אבל אני צריך משהו מקצועי 500 מדיות ליום ואם אין דבר כזה אז תביאו משהו שהכי קרוב למה שאני צריך

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by hagay21,

איך אני יכול אם המהירות של הראפטור שלי היא בסדר פעם שהייתי מתקין דברים או מעביר קבצים העסק היה זז היום הוא זז כמו ה w.d הרגיל שלי

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by ofer,

הי רוצה לרכוש LITE-ON 52X32X52 אך משום מה המוכרים מנסים להניע אותי "יש להם הרבה תקלות, יש הרבה החזרות, סתם צורב מורכב בארץ ?,מרעיש מאוד" אך משום מה באתרי מחשבים בעולם הוא מקבל ***** אז מה אתם אומרים ? אולי LG ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gabig12,

מחקתי בטעות סרט ואני לא יודע איך להחזיר אותו והוא לא בסל מחזור מישהו יכול להגיד לי איך אני משחזר את הסרט הזה? ואל תגידו לי ללכת לחברה שמשחזרת כי אני במילא אלך לשם בתודה GABIG12

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  16. אני קניתי כונן קשיח: WD 80GB 7200RPM לפני שבוע. עכשיו המוכר אמר לי שהכונן הוא עם 8MB BUFFER אבל לא כתוב את זה על גביי הכונן הקשיח, כתוב רק JB. JB=8MB BUFFER? יש לי בעיה נוספת שאני לא יודע באיזה פורום למקם אותה, אני אכתוב אותה ובבקשה תגידו לי לאיפה היא מתאימה: אני קניתי בעצם מחשב שלם לפני שבוע, עכשיו קיבלתי את הצורב (Lite On 52X32X52) ואת הכונן הקשיח שהזכרתי למעלה רק בסקיות אנטי סטטיות וזהו, הם לא באו בחבילה או משהו כזה. עכשיו עם הצורב קיבלתי דיסק של תוכנת הצריבה של נרו. עכשיו רציתי לדעת אם יש משהו רע בכך שבחנות הביאו לי אותם בלי חבילה? שאלתי אותם אם זה משומש והם אמרו לי חדש. ואף אחד מהם לא גירסת OEM דרך אגב, כי אני לא ביקשתי גירסה כזאת.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by R0ck,

שוחררה קושחה לבעלי ה 2100/2500A המאפשרת, כביכול, להפוך את הצורב לבעל תמיכה ב Dual Layer. שווה להעיף מבט...

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by gshhar,

יש לי סרט DVD ועפ"י חוק מותר לי לעשות לי עותק למקרה חירום. יש לי צורב DVD אבל איך אני מעתיק סרט DVD ? האם אני יכול לשים את המקור בסידירום או שאני קורא עם הצורב DVD את המקור ואח"כ צורב אותו? איך עושים את זה?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אהלן אני שואל אותכם אם יש הבדל בין ה NEC 2500 ל 2500A? ובאותו עניין אם יש הבדל בין ה PIONEER A07 ל 107 ? זה נראה מאוד מבלבל ואני לא מבין מה ההבדל פה בעצם... תודה רבה יניב

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  20. יש לי הרדדיסק של maxtor ובאתר שלהם כתוב שהוא עובד תקין עד 55 מעלות זה באמת הגבול או שאפשר למתוח אותו עוד קצת???

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  21. האם יש חנויות באינטרנט ששם אני יוכל למצוא ועוד שאלה האם כל צורב מתחבר למחשב נייד או שיש למשל הבדל בין מחשבים של HP ל COMPAC

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. יש לי רק צורב וכונן קשיח במחשב, שמצריכים חיבור כבל IDE. כרגע כל אחד מהם מחובר על כבל אחר של IDE. אז כדי למנוע חסימת אוויר, או זרימת אוויר טוב אני מעוניין להיפטר מכבל IDE אחד ולחבר את הצורב והכונן קשיח רק על כבל IDE אחד. רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן אז אני צריך לג'מפר את הצורב והכונן קשיח? אני יודע איך לג'מפר אותם אני רק צריך לדעת איזה הגדרה לתת לכל אחד? הכוונה איזה צריך להיות MASTER ואיזה צריך להיות SLAVE? את הכונן הקשיח אני עומד לחבר אותו בכבל IDE באמצע שלו (לכבל IDE יש שלוש יציאות: אחת בהתחלה ללוח האם, אחת באמצע ואחת בסוף). אז אם אני מחבר אותו באמצע אני צריך להגדיר אותו כ-SLAVE? ואני לא יכול לחבר אותו במקום אחד חוץ מהאמצע של הכבל כי אז אני אצטרך לעקם את הכבל ואני לא מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by J.allmighty,

שלום לכם, אני מחפש לקנות HD 80 גיגה 7200 8בופר SATA יש המלצות על חברה מסויימת ? (samsung או WD ) ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  24. שלום עכשיו לי יש 80 גיגה של WD עם 8 באפר קניתי אותו לפני שעה... ואז ראיתי את ה round up ב xbitlabs וראיתי את הביצועים שלו מול ה samsung ו לרוב הסמסונג היה הרבה יותר טוב.... (הסמסונג שאני רוצה הוא גם 8 באפר) העם כדי לי להחליף עם הסמנוסג ? (בשביל ההחלפה אני יצטרך להוסיף 35 שקל , העם זה שווה את זה?) ה WD עלה לי 420 ה סמסונג יצא לי 455. בבקשה תעזרו , כדי שאני יכול לתקשר ולהגיד לו להזמין לי את הסמסונג או לא.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  25. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/22hdd-120.html

• 0 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים