עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי הארד דיסק חדש של HITACHI (160GB) הרכבתי אותו אבל אני לא מצליח לגרום לכך שהוא יעבוד... ההרד דיסק עצמו פועל אבל אני לא יכול לשים עליו מחיצה כדי לעבוד איתו. הווינדוס מזהה אותו כמו שאפשר לראות בתמונה אבל בMANAGE ובPartitionMagic אני לא רואה אותו. מה אני אמור לעשות כדי להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ישנה ערכה שאמורה להגיע עם CRUCIAL M4 SSD שמאפשרת לשכפל דיסק קשיח ל-SSD ללא צורך בהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה . רכשתי את CRUCIAL M4 אולם בקופסא שהגיעה אליי במשלוח לא הייתה שום ערכה שהיא . מה זאת הערכה הזאת בכלל ומה אני אמור לעשות כדי לקבל אותה ? אתר האינטרנט שממנו רכשתי את ה-M4 64 GIGA לא יודעים על מה אני בכלל מדבר . להלן הקישור שמציין בפירוש את הערכה הזאת ( מתוך סקירה של הכונן הזה כאן באתר ): http://hwzone.co.il/reviews/storage/newssdroundup2011/2

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש לי כרגע 3 קשיחים 120 של סמסונג 250 של WD 500 של WD שיושב בצד אני רוצה להשתמש רק ב 2 (מכין מערכת MINI ATX) חשבתי למכור את ה120 אבל עכשיו אני חושב להשתמש בו בתור כונן חיצוני על איזה מארזים חיצוניים אתם ממליצים? אני שוקל להשתמש בו בתור ESATA ולא USB כי זה מיותר לדעתי למרות שלא לגמרי פסלתי את הנושא

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by tyopi,

שלום לחברי הפורום, אמנם הבעיה שלי דומה מאוד לאחת שפורסמה פה לפני שבוע (ולפני) אך בכל זאת רציתי לשאול. קניתי מחשב חדש (מפרט מופיע בפרופיל שלי) וכרגע יש בו רק את כונן ה-ssd עד שנוסיף גם דיסק קשיח רגיל. בבדיקת הביצועים בעזרת AS-SSD התקבלה תוצאה עלובה יחסית לבדיקות רבות שראיתי פה: http://imgur.com/a/MbkcK המהירויות אף איטיות משמעותית מאותו דיון לפני שבוע בו התלונן המחבר על מהירויות איטיות. וידאתי כי ההגדרות הן על AHCI, הכונן מחובר בSATA3 (לגבי Marvel\Intel ניסיתי לברר אך ללא הצלחה, אולי למישהו הפתרון), Intel RST מותקן ועובד. האם זה תקין ונובע מכך שזהו הכונן היחיד במחשב ומערכת ההפעלה עליו? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ag43,

באתר TOM'S HARDWARE ביצעו סקירה על 4 מארזי חיצוניים בממשק USB3. התוצאות כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-superspeed-external-enclosure,2597.html ניתן לראות שיפור עצום ע"פ USB2 (פי 6!) ויש לזכור שזוהי רק ההתחלה, רוחב הפס הפוטנציאלי בטכנולוגיה זו רחוק מהתוצאות האלו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בדיוק אותו סיפור שקרה שני ת'רדים מתחתי. הדיסק התחיל לעשות תיקים בטירוף וכל הבוקר לא עלה. כרגע התעורר לחיים ואני עוסק בגיבויים אחרונים. בבוקר ראיתי את ההודעה המזעזעת disk error. השאלה היא כזאת. הדיסק נקנה לפני כ-8 חודשים בפלונטר זצ"ל. למי פונים בישראל על מנת לממש את האחריות???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by edoson,

שווה ת'כסף? אני יודע שזה כפול 4 אבל עדיין פחות מ-5 ש"ח לדיסק רב פעמי, שלא משנה של איזה חברה הוא תמיד דיסק איכותי ביותר! ד"א הדיסק הוא של MEMROX משהו כזה. נשמע הגיוני? כי זו חנות באינטרנט והאתר נראה מפוקפק משהו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כיום ניתן בקלות לבנות מערך raid5 או raid1 הודות לבקרי הרייד המשולבים בלוחות האם . אבל מה יקרה אם לוח האם יתקלקל ולא ניתן יהיה להשיג לוח זהה מפני שיצורו הופסק? האם ניתן יהיה לחבר את הדיסקים למחשב אחר, כך שתתאפשר גישה לדיסקים "ולשאוב את החומר " מאותם דיסקים ? ובכלל האם בקר הרייד שיש על לוח האם p35-ds3r שווה משהו לצורך הקמת מערך רייד 5 ?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  9. כונן קשיח פנימי Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI סמסונג http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=774445 או כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797377

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by cb,

אני רוצה לקנות בפסח אמצעי איחסון של 500 ג'יגה,יש בבאג אחד של LACIE תומך בUSB 2.0. המחיר הוא 430 ש"ח אין לי מושג בנושא ולכן אבקש את עצתכם,איך המכשיר,איך המותג LACIE?אמין? והם המחיר שווה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש קשיח נייד כתוספת לדיסק של המחשב הנישא. האם שווה לקנות דיסק קשיח בחו"ל או שעדיף לרדת בנפח ולקנות אותו בארץ? יש לי אופציה לקנות בחו"ל - seagate FreeAgent go 1tb במחיר של 150 דולר (600 שח) כלומר 250 פחות מהארץ האם האחריות על הדיסק היא בינ"ל? (האם ניתן לקבל שירות במידה ומשהו מתקלקל) במידה והדיסק נקנה בארץ, אני אלך כנראה על ה-seagate FreeAgent go 500gb שעולה 400 שח.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by t-mac1,

שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, לשם עבודה וכ"ו בנפח של 160 עד 250 ג"ב. עכשיו יש לי שאלה - אני יכול לחבר את הארד דיסק קבוע דרך ה-USB מבחוץ, כאילו שהוא כמו הארד דיסק פנימי? (כלומר הוא לא יהרס או משהו אם הוא יהיה ההארד דיסק הראשי שלי במקום הארד דיסק פנימי?) עכשיו, מצאתי WD מיי בוק של 250 ג'יגה ב-510 שקל בקייאספי... זה שווה? יש משהו אחר שהוא יותר טוב ממנו? תודה רבה ושבת שלום לכולם...!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by HFDO5,

יש לי צורב של ימהה 24X10X40 CRW3200E זה הדגם שלו צורב טוב שלא עשה לי אף פעם בעיות עכשיו.. רציתי לצרוב על מדיות של 800 מגה והוא לא זיהה לי אותן אז ניסיתי לעשות לו עדכון של הביוס שלו נראה לי כמו שכתוב באתר שלהם http://www.yamaha-service.de/ שם נכנסים ל DOWNLOAD לדף של ה PRODUCT SERVICES CD RECORDERS IDE BURNER CRW3200E DOWNLOAD והורדתי את הראשון... עשיתי את ההוראות שביקשו לעשות לפי העדכון (יש לי XP) בקשי להיכנס להתקן של ה SECONDERY IDE למתקדם ולשנות שם ל PIO ONLY עשיתי את זה והרצתי את העדכון עשיתי ריסטארט כמו שביקשו ו... זהו הלך הצורב הוא לא רואה דיסקים שמכניסים לו לצרוב הוא יכול אבל לקרוא לא... מישהו יודע איך לעשות ביטול לעדכון הזה? או דרך אחרת לפתרון של הבעיה הזאת? תעזרו …

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by amisha,

פתאום בלילה המחשב נתקע ואח"כ אני רוצה לגשת למחיצה בדיסק מסויים והמחשב אומר שהדיסק אינו מפורמט (ואי אפשר כמובן לראות את החומר בתוכו ) מה עושים ? ולמה זה קורה ??!?!!?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by DorM,

לא מבין בזה כלום. מעוניין לקנות בשביל לחבר לXBOX360. צריך שיתחבר דרך USB. לא מבין מה ההבדלים בין 2.5 ל3.5 חוץ מהגודל. נפח של לפחות 320G. מה ההמלצות שלכם? איך זה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8758&perur=2&t=14&c=556

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שוב העניין הזה של השימוש המופרז בדיסק. בדרך כלל אני מסיק שהדיסק פגום אך כרגע המחשב הוא דיי חדש (אפילו לא חצי שנה) מחשב לא רע לפטופ של דל I5 עם 4G RAM ביטלתי בו את כל ה STATRUP שיש לו ועדיין. צריך לתת לו הרבה מאוד זמן להירגע ואחרי שהוא יורד ל0 כל דבר פשוט מקפיץ אותו בחזרה למעלה. מה עושים ולמה זה בכלל קורה

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום , לאחרונה רכשתי צורב DVD עכשיו הקטע הוא שאני רוצה לגבות את המחשב שלי ( את כולו ) ורכשתי גם 10 מדיות ( = 43 גיגה מקום ) * יש לציין שכאשר התקנתי את נרו היה לי צורב רגיל ולא DVD אז לעיניין - אני נכנס לצרוב DATA רגיל בנרו 6 וכשאני צורב הוא מבקש ממני לשמור קובץ IMAGE ( ששוקל כמו משקל הקבצים שאני רוצה לצרוב בדיסק ) לאחר 5 דק' צריבה הוא מסיים שאני רוצה לראות מה יש בדיסק ( עזבו שהכונן לא מזהה בכלל שיש שם דיסק גם לפני הצריבה ) הוא מראה לי שגיאה כזאת : http://img30.echo.cx/img30/1396/ghfhfgh9pg.jpg תודה רבה רבה לעוזרים~!!

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by ravid,

תרשמו בבקשה תגובות על כמות הזכרון הפנויה שיש לכם במחשב מעשית(ההפך מהסקר)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. איזה הארדיסק חיצוני של 500GB, מחברה מסוימת, אני יכול לקנות הכי טוב, עד 2,000¤ ? איזה חברה, ודגם? חיבור USB כמובן 16MB בפאר * שיהיה שקט * וחשוב מאוד שיהיה מקורר היטב. אממ זהו כעקרון אם יש עוד שאלות , אתה מוזמנים לשאול תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by borg,

כאשר מחברים כונן לבד על כבל, אז מג'מפרים אותו כ-Single. כאשר מחברים שני כוננים על אותו כבל, אז מג'מפרים את הכונן הראשון כ-Master ואת הכונן השני כ-Slave. תתקנו אותי אם אני טועה, אבל כאשר מג'מפרים כונן כ-Cable Select, אז הוא מוגדר באופן אוטומאטי כ-Single/Master/Slave, בהתאם למיקומו על הכבל, לא? אם כך, אז כאשר אני מג'מפר כונן כ-Cable Select, אז אני לא צריך לשנות את הג'ימפור שלו כאשר משנים אותו מ-Master ל-Slave ולהיפך, נכון? במידה ואני צודק, אז מדוע לא להגדיר את כל הכוננים כ-Cable Select, בלי להסתבך עם ג'ימפורים שונים? בשביל מה יש ג'מפרים? האם יש יתרון כלשהו (אפילו מזערי) בהגדרה של כונן כ-Single/Master/Slave?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אהלן, יש לי 3 מחשבים בבית מהם 2 לפ-טופים שאותם אני רוצה לגבות. יש לי גם כונן DVD לגיבי קריטי אבל אני רוצה לקנות דיסק של כ- 100 ג'יגה על-מנת לגבות את כל ספריית התמונות והסרטים, וכן את כל המסמכים, PST ושאר המחשב. הטווח מחירים שאני מחפש הוא 300-450 ש"ח. נפח של 80-250 ג'יגה - לא קריטי כל-כך... אני מתלבט לגבי איזה כונן לקנות, ולמרות חיפוש קצר בפורום לא מצאתי תשובות לכל השאלות שלי אז אשמח אם תעזרו. 1. אני מכיר 2 אופציות של הארדיסק שמתחבר עם USB, אחד קטן ואחד גדול עם חיבור לחשמל. שמעתי שיש אופציה שלישית של חיבור ל- HUB של הרשת ישירות עם הכונן קשיח. תוכלו לפרט לי לגבי אופציה כזו? זה קיים בכלל? מחיר? כדאיות? 2. במידה ואני מחליט על הארדיסק USB כזה, הבנתי שהיתרון וחסרונות של הנייד ב…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by esaly,

אהלן אנשים! שמעתי שלאחרונה קיימת טכנולוגיה חדשה של כונני USB FLASH שמאפשרת להתקין תוכנות על הכונן עצמו ובצורה הזו להגיע לכל מחשב ולעבוד עם התוכנות כשהמחשב הנתון משמש רק כINPUT.... האם שמעתם על זה? איה כונן כזה מומלץ? תודה על התגובות מראש..

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by wildstar76,

שלום, ראיתי בסטיקי שעבור 2T מומלץ היטאצ'י. מאחר ולא כלכך מצאתי אותו בחנויות האם ה1T שלו עדיף על זה של סמסונג? מה דעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ohadedwi,

המחיר לא משנה. צורב DVD בלבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  25. שלום , ברשותי דיסק פנימי SAMSUNG 103SJ בנפח 1T . הדיסק נרכש לפני כשנה וחצי . אחריות ל 3 שנים . בעבר שימש רק לאיכסון , היום יושבת עליו מערכת ההפעלה 100G והשאר במחיצה נפרדת לאיכסון . הרצתי את הבדיקה של SPEED FAN וקיבלתי את התוצאה המצורפת בצילום מסך עם התראה על ביצועים 86% וכשירות 90% . חצי שנה לאחר הרכישה הבדיקות לא היו 100% אבל עדיין טובות יותר מאשר היום . ד"א יש לי דיסק נוסף WDC WD2500YS , משנת 2008 שעליו ישבה עד לא מזמן מערכת ההפעלה . בבדיקה שלו קיבלתי : The overall fitness for this drive is 97%. The overall performance for this drive is 100%. בנוסף : ביצעתי הצלבה בין כבלי הSATA וחיבור ללוח אם וניתוח הביצועים נשאר אותו דבר . האם יש לי סיבה לדאגה לגבי הSAMSUNG ? …

• 7 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.