עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני עומד להזמין היום את המוצר הבא http://www.ebay.co.uk/itm/Aluminium-USB-3-0-10-Port-Hub-via-Chipset-VL812-12V-4A-Power-Adapter-Black-/300975749582?pt=UK_Computing_USB_Cables&hash=item46138d79ce#rpdCntId לכונן חיצוני 2.5", כי יש לי רק USB3 אחד שאני עובד איתו ואני מעדיף יותר מזה. בארץ מוכרים רק זבל של 100 שקל עם 3 חיבורי USB3 ואין לי עניין בזה. ווידאתי עם המוכר וגם רשום בדף שיש לזה חיבור חשמל עם שני פינים אירופאי, השאלה היא האם orico נחשבים לחברה סבירה, והאם חיבור מכשיר כזה למחשב עלול להכניס וירוס? שוב אני יודע שאין למכשיר כזה בכלל מדיה לאחסון נתונים והרבה כבר הזמינו את המוצר אבל אין סכנה למערכת נכון? - - - תגובה אוחדה: - - - ובאמת תודה רבה לכולם פה בפורום שעוזרים ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ש לי הארד דיסק 500 ג'יגה, כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה שנשארו בו רק 2 ג'יגה פנויים למרות שיש בו הרבה מקום פנוי ואני גם לא רואה את כל מה שיש בו למרות שאיפשרתי תיקיות מוסתרות וכשהוא מחובר ל-DVD אני רואה הכל, אני מסתכל ב-Disk Management וגם שם אני רואה אותו הדבר, אגב הוא מפורמט ב-FAT32 ואני עם WIN7 X64 אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  3. הכוננים הארגוניים החדשים של הענקית הקוריאנית מנצלים את טכנולוגיית ה-V-NAND על מנת לספק לנו נפח גבוה במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/רואים-תוצאות-סמסונג-משיקה-כונני-ssd-בנפח-4/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מעדיף שיהיה מהיר כמה שיותר אבל שלא בגלל זה יעלה לי פי כמה וגם אני עוד יותר מעדיף שיהיה אפשר לעבוד עליו ולהתקין עליו .ושכל זה לא יהיה יקר ביותר מ100 ש"ח מהרגיל חשוב לי אחריות מעל שנתיים ודסיק קשיח אמין .כי אני שם שם חומר חשוב חשוב לי גם שהוא יהיה כמה שיותר קטן {אם יש משהו ממש קטן והוא עולה מממש יותר יקר אף בחריגה,אשמח לשמוע עליו} בכל שאר דברים אני כבר לא מבין

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  5. כבר שנים עובד עם שני דיסקים קשיחים במחשב במקביל, חלוקת עומס, גיבויים וכו'... אני בשלבי בנייה של מפרט למחשב חדש ואני נמצא בהתלבטות, האם לקנות שני דיסקים קשיחים בנפח של 320GB או דיסק קשיח אחד בגודל של 160GB (למע' ההפעלה) ודיסק קשיח נוסף של 500GB (לכל השאר)? מבחינת מחירים (והנפח) זה יוצא פחות או יותר אותו הדבר כך שההתלבטות שלי היא בעיקר מבחינת ביצועים ואמינות... בנוסף אני עדיין מתלבט בין דיסק קשיח של WD לבין Seagate, בעיקר בגלל כל ההודעות עם הבעיות של ה-Seagate שצצות לאחרונה בפורום כמו פטריות... הערות, הארות, תלונות, הצעות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  6. חשבתי לקנות כונן לגיבוי בנפח טרה. אני רוצה שבהמשך לאחר שיתמלא אעביר אותו למחשב הראשי ואז אקנה גיבוי של 2 טרה. לצורך זה האם משנה האם אקנה כונן 2.5 או 3.5? האם השיקול שלי רלוונטי בכלל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם יש תוכנה שתומכת בזה - להכין דיסק און קי שיעלה בהפעלת המחשב ללא וינדוס ויבצע בדיקה לתקינות ה HDD , אני חושד שיש לי קריסות מרובות בעקבות תקלת חומרה ומנסה לאתר האם מדובר ב HDD או בספק. התוכנה Hutil שאמורה לבצע בדיוק את זה - לא ממש עבדה לי ולא הצלחתי להכין דיסק און קי שהוא BOOTABLE איתה... ה ISO אינו כזה שהוא BOOTABLE

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לא מצליח לאתר את ייצרן (בדקתי בנרו כלומר ב SPEEDCD) ומופיע "לא ידוע"! איך אפשר לבדוק את זה? צורף צילום של מדיה בדקתי גם פה http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=benq&dvdmediadvdridsearch=&type=1&size=4.7&dvdburnspeed=8&order=Name&hits=25&search=Search+or+List+Media אבל איך יודעים מה זה שלי? אשמח גם לדירוג יצרנים על מנת שאוכל בעתיד לדעת מה טוב! תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  9. אני רוצה לבנות raid רציתי לדעת מה צריך לקנות, כמה עולה בערך ואיזה סוג דיסקים צריך - האם הם חייבים להיות תואמים מבחינת גודל, חברה, מהירות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי שלושה הארד דיסקים מסוג סיגייט 500 ג'יגה כאשר אחד מהם 16MB והשניים הנותרים 32MB ואני מעוניין לעשות מערך של RAID 0. 1 האם זה אפשרי לעשות מערך כזה עם שלושת ההארד דיסקים שלי או שאני צריך בדיוק את אותם הדגמים ולכן אאלץ להשתמש בשניים מהם ? 2 על כמה שיפור בביצועים אנחנו מדברים והאם זה בכלל מורגש ובמה ? 3 אם אני בסופו של דבר כן עושה RAID 0 ואח"כ בונה כמה מחיצות ז"א מאחד את הכוננים ואח"כ שוב מפצל אותם האם זה פוגע בביצועים או שזה לא משנה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  11. אניט מנסה לגבות הופעה בלי לכווץ אותה אני משתמש בתוכנה clonedvd2 . וכשהפעלתי את האופציה SPLIT TO DISKS זה חצה לי את ההופעה ונתן לי לצרוב חלק אחד ולא הצלחתי לצרוב את החלק השני . האם יש לכם המלצות לאיזה שהיא תוכנה נוחה או עצות לתוכנה הנ"ל . אודה מאוד לעוזרים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  12. כיום יש לי SSD של 500 גיגה וכונן קשיח חיצוני של 500 גיגה. הנפח פשוט לא מספיק לי.. לכן אני שוקל אם לקנות עכשיו קשיח חיצוני חדש במקום הקיים שלי או לא? ה-SSD שלי הוא 850 EVO. יש לציין שבמהלך השנה הבאה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשים בו קשיח פנימי של 2 טרה לפחות... ולגבי ה-SSD שלי לא יודע אם אעביר אותו לחדש.. אבל כרגע מה הכי כדאי לעשות? או שעכשיו לקנות קשיח שישמש אותי ואז יעבור למחשב הבא? הקטע שאני מעדיף הכל חדש במחשב הבא.. גם הקשיח החיצוני שלי כרגע קצת צולע ולפעמים לא עובד.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by geniaXP,

היי אני רוצה להוסיף כונן ATA ישן בנפח 80GB (אני יכול לחבר אותו יש ללוח האם שלי יציאה על תדאגו ) יש לי כמה שאלות: 1)האם יש הבדל מורגש בביצועים בין SATA2 לATA? 2)איזה מידע מומלץ לאכסן עליו? 3)זה כונן מלפני 4 שנים בערך, יש סיכוי שהוא פתאום ידפק? 4)איך בכלל עובדים עם 2 כוננים? איך מבדילים ביניהם בזמן התקנה של מערכת הפעלה וחלוקה למחיצות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  14. זה הקשיח:http://img651.imageshack.us/i/1604111847.jpg/ זה החיבור: http://img225.imageshack.us/i/1604111849.jpg/ http://img97.imageshack.us/i/1604111850.jpg/ מהו החיבור ואיך אני יוכל להעביר את המידע למחשב שלי שיש בו SATA וIDE?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. שלום יש לי מחשב נייד שבטעות מחקתי בו את הWINDOWS (bootmgr is missing) בזיכרון המחשב היה שתי מחיצות C-D במחיצה C היה WINDOWS ואותה אני רואה כשאני מחבר את הזיכרון למחשב אחר אבל את המחיצה השניה אני לא רואה במחשב אלא רק בניהול דיסקים וכשאני לוחץ עליה בכדי לשנות נתיב ואות אז אני מקבל הודעה שמנהל הדיסקים לא עדכני ולכן או שאני ירענן אותו (שזה לא עוזר)או שאני יפעיל את המחשב מחדש(גם לא עזר) הוצאתי וחיברתי שוב את הזיכרון ועדיין אני באותו המצב . WIN 7 מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by mMmSaK,

מישהו יודע אם SSD לנייד זה אותו דבר כמו למחשב נייח?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום , אני רוצה לקנות את זה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6011 הלוח שלי - לחצתי קליק ימני במחשב שלי ואז "ניהול" ואז שמה תחת MOTHERBOARD : IDE ATA/ATAPI CONTROLLERS -INTEL®82801g(ich7 family) Ultra ATA Storage Controllers - 27DF -INTEL®82801GB/GR/GH(ICH7 FAMILY) Seruak ATA Storage controller - 27C0 בארד דיסק שאני רוצה לקנות מאיבורי זה תומך הלוח אם שלי ב SATA 3 , או SATA 2 ? ואיך הארד דיסק הוא בסדר ? תודה רבה ושבת שלום .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לשדרג (להוסיף) ל SSD SATA3 120/128G אני לא יודע אם יש פה את המפרט שלי אז אני יכתוב אותו דבר ראשון. לוח אם : GA-P55M-UD4 זיכרון : 4 ג'יגה פשוט DDR3. כרטיס מסך : 460GTX ES 1 ג'יגה. ספק כוח : קוגר 700W. איחסון : 3 הרדיסקים בנפחים 200 500 1000. הבנתי שכדי לחבר (להנות מ) SSD SATA3 צריך מתאם. מה היהתם ממליצים לי מה מהיר יותר ומה כדאי לי לעשות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  19. אני רוצה להחליף בקרוב את המחשב למשהו חדש. אבל אני לא רוצה לאבד את מה שיש לי בכוננים היום , יש לי : WDC WD400EB WDC WD800JB אני יוכל לחבר אותם לכל לוח אם והקבצים ישארו ?

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by Mingi,

קראתי את המאמר(המצוין) שניתן בלינק שבסטיקי על FAT32 v.s NTFS. ומכיוון שהמסקנה המתבקשת ממנו היא להחליף את מערכת הקבצים מFAT32 לNTFS אני מעוניין לעשות זאת. אבל... אני ממש לא מעוניין להתחיל לגבות קבצים ולעבוד על זה הרבה זמן, ולכן אני רוצה לשאול כמה דברים: 1. אם יש לי הארד דיסק אחד, שמחולק למספר מחיצות, האם זה בסדר מבחינת מערכת ההפעלה וכו' שמחיצה אחת תיהיה NTFS או FAT32 והאחרות בגרסה שונה? ואם יש תלות על איזה מערכת נמצאת מערכת ההפעלה(WIN XP)? למיטב הבנתי התשובה היא לא, אבל בכל זאת... 2. מה הסיכון בלהחליף את מערכת הקבצים של אחת המחיצות בלי פירמוט וגיבוי? כתוב בכתבות שניתן לעשות זאת בלי בעיה... (אם אפשר בתשובה לקבל קצת הסבר מה זה עושה - כלומר איך זה מחליף את הפורמט של מערכת הקב…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  21. רכשתי לאחרונה טלוויזיית סמסונג 40H6400ויש לי דיסק קשיח שברצוני לחבר לטלוויזיה דרך חיבור ה-USB גם כדי להקליט עליו וגם כדי לצפות בתכנים שיש עליו. האם זה אפשרי להפוך אותו לנייד? ומה נדרש לשם כך? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236404

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, בזמנו קניתי WD8MB 80GB מחנות טק פשוטה וקרובה לבית שלי. החנות נסגרה, והאחריות עדיין בתוקף (3 שנים). ה-HD הראשון שקניתי עשה בעיות ומת לאחר חודש, הוא הוחלף ללא בעיות במקום. באותו הזמן שמתי לב שהחדש יותר מרעיש...ועם הזמן הרעשים רק גברו עד כדי רעשי תקתוק בעת מאמץ..ממש שומעים את הראש זז. הייתי בטוח שזה רעש טבעי, כמו כן שאני עובד עם ה-HD כך מעל שנה וחצי כבר. ורק לא מזמן השתקתי את הרעש של המחשב, עשיתי לעצמי סוג של פרויקט כזה - כדי שאני יוכל לישון בשקט. עכשיו הרעש של ה-HD מאוד חזק, ומעבר לכל פתרונות ההשתקה ל-HD (שהם נושא אחר) אני רוצה להפעיל אחריות ולהחליף את ה-HD כי במחשב של אחי אין את הרעשים האלה....בדקתי טוב טוב. אך החנות נסגרה, מה עושים? למי פונים? לכל יבואן של WD? להגיד…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד asus g750j. יש לו 16ראם כרגע. פתחתי אותו לניקוי וגיליתי יש לו עוד שני מקומות לכרטיסי ram של 8g. מצורפת תמונה עם מה שיש כרגע במחשב. א. מה שיש לי כגרע זהddr3? ב. איזה עוד שני כרטיסים כדאי לקנות? כדי לשדרג קצת את המחשב. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  24. יש לי שני קשיחים של 1TB בחיבור של SATA. על שניהם יש מערכת הפעלה WIN7. אני רוצה להעביר חומר מדיסק אחד לשני (אני בכוונה לא משתמשת בעזרים חיצוניים כי חיבור באופן ישיר ללוח הוא הפעולה הכי אמינה להעברת כמות של מידע) מה יקרה אם אחבר את שניהם ללוח? ההגיון אומר שלא יקרה שום דבר נורא או לא רצוי. ההגיון אומר שהמחשב יתחיל מהמערכת ההפעלה הראשונה שהוא מוגדר בביוס לעלות ממנה (0 או 1) ואת שאר המחיצות הוא פשוט ימספר כהמשך D \ E \ F \ G \ H וכו..... - (האם אני צודקת?) על שני הקשיחים יש WIN 7 , ושניהם מחולקים ל 3 מחיצות ( C\D\E) . האם תהיה התנגשות מאחר ויש שני כונני C? אנא עזרו לי להבין. לוח - ZGIGABYTE Z86P - DS3 קשיח - WD 1TB BLUE 64MB

• 2 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים