עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, יש לי כרגע במחשב 2 כוננים קשיחים הראשון מחולק לשני פרטישנים (C, H) השני מחולק לשני פרטישנים (F, G) D, E הם כוננים אופטיים המאסטר (שנעשה ממנו BOOT) הוא הHD הראשון © מערכת ההפעלה על הHD השני (F) אני רוצה להחליף את הHD הראשון באחד חדש (יותר גדול) איך אני מעתיק את כל המידע כולל BOOT SECTOR לדיסק החדש? איך אני דואג שכל האותיות של הכוננים ישארו אותו הדבר (יכולה להווצר אות נוספת I אם צריך, אבל C ו-H חייבים להשאר עם אותה DATA עליהם (שכל התוכנות שמותקנות ימשיכו לעבוד ללא שישתנה המיקום שלהם (לינק)) [יש לי מארז לכונן חיצוני - USB שיכול לעזור בהעתקה] תודה

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by Evil Inside,

אם אני צורב על מהירות 52 בדיסק שרשום שהוא עד מהירות 48 זה פחות טוב?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום , יש לי מחשב בן 8 חודשים ואני רוצה להוסיף לו זכרון וכונן קשיח . יש לי לוח ASUS P4SGX-MX וכונן קשיח 60 GB וזכרון 256MB 333MHz בסטיק אחד . רציתי לדעת איזה סוג כונן אני יכול להוסיף בעדיפות ל160GB או יותר וזכרון 512MB בסטיק אחד . השאלה היא כמה מקומות פנויים לחיבורים יש לי בלוח אם לכל חלק .... תודה על העזרה electrikspider

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  4. אני רוצה לדעת אם אפשר לצרוב על תקליטור שמיועד לצריבת סרטים DVD מידע..DATA ולא סרט.. לדוגמא אני רוצה לצרוב על התקליטור שירים [MP3] ורוצה שזה ישמר לי ..ושאם אני הולך עם הדיסק לחבר ורוצה להלקיט לו מהדיסק אני יוכל.. דיסק בנפח 4.7 או דומה לו.. זה אפשרי?.. מישהו ניסה?.. הצליח לו..?. וכך גם בקשר לסרטים בפורמט AVI MPG יש לי סרטים ישראלים אני רוצה לצרוב אותם על דיסק אחד שישמרו לי האם זה אפשרי?.. לאחסן אותם על דיסק אחד ואם אני ירצצה בעתיד להעתיק למחשב אני יוכל..?.... כמה עולה דיסק של 4.7 GB או דומה לו כי שחכתי תגודל.. בתנאי שזה אפשר: איזה צורב כדיי לקנות כרגע ומה המהירות שלו.. כי אני רוצה לפנות מקום מהארדיסק.. כמה עולה ..?..דגם וחברה.. תודה!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mDs,

תראו , אני קונה מחשב עוד יומים ככה. ויש לי כרגע 120 G של MAXTOR ואני מתכנןלקנות עוד הרד דיסק.. אמרו לי שאם אני יקנה אותו הרדיסק רק SATA יכול להיות שיהיו בעיות. נכון/לא נכון? אני ממש צריך עזרה, תודה!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. ראיתי איפשהו את זה ... אבל לא ראיתי באף מקום דיסקים קשיחים שעובדים עם זה ... יש לכם אחד כזה ? מכירים ? נכון לעכשיו זה ההכי טוב ??? לא משנה שזה יקר

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by danieln9,

שלום בתוכנית שלי לבניית HTPC יש כונן DVD וגם צורב ורציתי לדעת איך הצורבים וכונני DVD של LITE ON בהשוואה לחברות אחרות?? אני צריך משהו שקט במיוחד

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  8. אם למישהו יש תמונה של כבל SATA תפרסמו פה בבקשה ... ותענו לי גם על השאלה שבכותרת של האשכול ..... תודה מראש . !!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  9. עומד לצאת מפלצת כזאת בחודשיים הקרובים ??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

לי יש צורב LG 40x12x40 שלוש אנשים שאני מכיר קנו LG 52x32x52 (זה בלי החור לאוזניות רק כפתור להוציא מגש) הוא צורב לא ממש מהר הוא קורא על הפנים, לוקח לו הרבה זמן לטעון דיסק (יחסית אלי.. שאני קורא דיסקים הרבה יותר מהר ממני) ויש פעמים שהוא מרעיש בטירוף כל זה לא קורא בצורב שלי.. רק בשלהם מה יכול להיות הבעיה למה זה קורה והאם יש תחליף טוב יותר באותו מחיר של ה LG X52 ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by NI4NI,

היי האם מישהו יודע מי היבואן של WESTERN DIGITAL בארץ ? יש לי דיסק דפוק וככל הנראה החנות ממנה קניתי אותו נסגרה או הלכה לעולמה בצורה אחרת. אז אני רוצה לנסות להחליף אותו ישירות מול היבואן. תודה

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. קודם כל שלום, זה הודעה ראשונה שלי ברוך הבא התעסקתי קצת בטעות בביוס באזור של ה CMOS (משהו כזה) כי זה לא זיהה לי את הארד דיסק... וכנראה שבטעות שיניתי שם משהו ששקשור לCD ולCDRW... בבקשה מישהו יכול להדריך אותי איך לסדר את זה... :'(

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by lipa,

אני לא מצליח להבין מה ההבדל תודה

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  14. hay guys חיפוש בגוגל העלה מספר ביקורות אולם אין לי מושג אם הביקורות הן אובייקטיביות האם יש למישהוא ניסיון עם הצורבים החדשים שתומכים בפורמט של double layer : שכבר נימכרים בארץ nec nd-2510a או עם המתחרה שלו sony dru-700a אודה לכם מאוד על כול התייחסות לגביי האמינות , אורך חיים ותאימות למדיות שניתן להשיג בארץ בזול fortis גם אם יש לכם ניסיון עם הדגמים הקודמים של שתי החברות nd-2500 , dru-500 אנא הביעו אותו בפורום האם אתם חושבים שצורב אחד עדיף על משנהו? כמה זמן צריך לדעתכם להמתין לפני הקנייה עד שדגם חדש של צורב או חומרה אחרת מוכיחים את אמינותם? במידה וניתקלתם בהשוואה בין צורבי שכבה כפולה באתר שידוע לכם כאמין ולא משוחד , אנא תרשמו את הלינק כאן

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. ??? ה- S-ATA יותר מהיר לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by pms1,

יש לי HD של 80GB ודרך דיסק ההתקנה של win xp יש רק את האפשרות של Ntfs ,איך לעשות את המערכת קבצים של FAT32 , ולחלק את הדיסק קשיח ל-2? תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. Started by The_Maestro,

בשעה טובה חסכתי מספיק כסף כדי לקנות צורב DVD איכותי (800 ש"ח זה מספיק אני חושב) בכל אופן אני קצת מתלבט... הידע שלי בכל מה שקשור לצורבי DVD הוא דיי קטן... חקרתי קצת את הנושא והבנתי שיש תקן חדש שנקרא צריבה דו שיכבתית שמכפילה את הכמות נתונים מ4.7 ל8 וקצת בדיסקים מיוחדים.. השאלה שלי היא : האם שווה לקנות צורב DVD כזה או עדיף את הרגילים? ואיזה דגמים נחשבים לטובים (מבחינת ביצועים ויחס של תמורה מול מחיר) תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. פתחתי את המארז והוספתי שני מאווררים. הכל עבד טוב, טמפ' לוח האם ירדה ב-2 מעלות אבל שמתי לב למשהו מוזר: בתוכנה everest home edition אפשר לראות את הטמפ' של לוח האם והמעבד, אבל אחרי שהוספתי את שני המאווררים נוספה לי טמפ' נוספת והיא של כונן הקשיח. אז רציתי לדעת למה דווקא עכשיו נוספה הקטגוריה הזאת? בגלל שהתקנתי את המאווררים? ואם טמפ' של 33 לכונן הקשיח טובה?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by -CosmicFire-,

אני מחפש לקנות דיוידי וצורב למחשב (לא DVD-RW) הומלץ לי על LITEON אבל בזמן האחרון אני רואה יותר מדי בעיות איתם אז איזה אחרים מומלצים (עדיף שיהיה גם בצבע שחור)

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by bd,

יש לי 20 גיגה במחשב MP3 אני רוצה לצרוב אותם על 3 דיסקים של 8 גיגה בערך של הצורב DVD ושזה יעלה לי במחשב אחריי זה כמו דיסק רגיל האם זה אפשרי? ככה במקום לצרוב מלא דיסקים של 700 מגה לצרוב 3 של 8 גיגה..? אפשרי? ועוד שאלה....... יש לי סרטים VCD במחשב שכיום אני צורב אותם על דיסק של 700 מגה... האם אני יכול להכניס בדיסק אחד של 8 גיגה 8 סרטים בערך ויוכל לצפות בהם ב DVD שלי...? כ VCD? הDVD שלי קורא גם פורמט MPEG-3 שזה קבצים של המחשבים בסיות MPG-MPEG

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Arziv,

שלום חבר'ס יש לי מס' שאלות אליכם: 1. האם לפלקסטור יש צורב DVD דו שכבתי? 2. אם כן, שווה לקנות אותו, אם לא, איזה כן שווה לקנות (צורב DVD דו-שכבתי)? 3. האם כל כונן DVD קורא דיסק שכתובות עליו 2 שכבות? תודה רבה לעוזרים :-*

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אז ככה, כמו לרבים יש לי את ה Lite-on x52x24x52 הידוע לטובה היום, באתי להתקין תוכנה הנמצאת באחד הדיסקים שלי ומה, הצורב פשוט לא רוצה לפתוח את הדיסק. אומנם אין שום הודעת שגיאה, הצורב פשוט מזהה הדיסק כדיסק ריק :-\ לעומת זאת כשאני שם את הדיסק בDVD טושיבה שלי הכל בסדר, והדיסק נפתח. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה, איציק.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. איזה צורב DVD הכי מומלץ לקנות תודה

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  24. יש לי בבית מחשב p3 550GHz. שכחתי את השם של לוח האם והמחשב לא פעיל כך שאני לא יכול לבדוק מה סוג לוח האם. אני רוצה למכור את המחשב, רק אני רוצה לוודא שחלקי המחשב עובדים בצורה טובה, אבל הבעיה היא שחסר למחשב כונן קשיח ולא שווה לי עכשיו ללכת ולקנות כונן קשיח ישן רק בשביל לבדוק אם המחשב במצב טוב. אז רציתי לדעת, אם אני אשים זמנית במחשב (רק לבדוק אם הוא עובד טוב) את הכונן הקשיח שיש לי במחשב החדש שקניתי (הכונן שציינתי את שמו בכותרת) אז יקרה נזק לכונן? הוא יעבוד בכלל? המחשב יזהה אותו בשלמותו (יזהה 80GB הכוונה)? ד"א: המחשב נקנה בשנת 1999.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים