אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
-
מה שייך למה? 1. כשהווינדוס עולה 2. כשאני טוען קובץ בקיובייס והוא טוען פלגינים וסאונדים (כשכולם נמצאים על כונן ה SSD כמובן) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD שנצרב בצורב לא של מחשב אלא חיצוני ישירות ממצלמה דיגיטלית והמדיה היא +DVD. במחשב אני לא מצליח לקרוא את הדיסק והמחשב מראה לי את ה-DVD כאילו הוא ריק למרות שב-DVD רגיל המחובר לטלויזיה אני רואה אותו. הצעות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי 3 כוננים במחשב Segate ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB WD WD3200KS 320GB 16MB SATA2 Maxtor 6Y120M0 120GB 8MB SATA והחלק המוזר הוא ה-Burst Rate של הSegate החדש שנמוך יותר משאר הדיסקים לא משנה כמה בדיקות עשיתי הוא תקוע על 55MB\S [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את הדילמה הבאה: יש לי 2 שרתיים שמחובריים בכבל רשת 1 גיגה בינהם. שרת א: נמצא ברייד 5 עם וינדוס סרבר 2008 בעל נפח כולל של 8 טרה בייט,(דסקיים SATA 7.2K , SATA 2, 3GPS שרת ב:נמצא ברייד 5 עם וינדוס סרבר 2008 בעל נפח כולל של 8 טרה בייט (דסקיים ׁׂSATA 7.2K , SATA 2, 3GPS כאשר אני מעביר קובץ 1 גדול בניהם 5-6 גיגה אני מקבל קצב העברה מקסימלי של 100 \mbs מקבל ניצול מקסימלי של 1 גיגה קצב העברה. הבעיה מתחילה היא כאשר אני מעביר מאות\ אלפי קבציים ביום בין שרת א-ל ב בנפח כולל ממוצע של 100 גיגה ביום. מאחר וכמות הקבצים גדולה מאוד והמבנה המיוחד שלהם(תקיות בתוך תקיות שמכווצות) קצב העברה של הקבציים אינו מספק ויוצא מצב ששרת ב תמיד נמצא בפיגור של כמה ימים מהמידע שבשרת א. קצב ההעברה ל…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב השולחני יש לי שני צורבי DVD של NEC, לפעמים הם קוראים בלי בעיה דיסקים של סדרות סרטים (מקוריים יש לציין) ולפעמים מחליטים שאין דיסק בכונן. בהתחלה ניסיתי כמה מדיות לצריבה (גיביתי שטויות מבדרות בנוסח META CAFE עוד במחשב הקודם) חשבתי שהבעיה הייתה בדיסקים עצמם. אבל למרבה הפלא כשניסיתי לראות את הקבצים דרך המחשב הנייד לא הייתה שום בעיה. אח"כ ניסיתי סדרות מאוסף ה-DVD שלי, אחת מהן נוגנה בלי בעיות בכל הדיסקים, והשנייה הייתה לא קיימת מבחינת הכוננים (במחשב הישן לא הייתה עם הסדרה הזו - הקרקס המעופף של מונטי פייתון - או עם כל סדרה אחרת בעיה כלשהי.. שוב, גם הפעם במחשב הנייד כל הסדרות פעלו בלי בעייה. בשני המחשבים יש XP PRO במחשב השולחני עם משחקים למשל אין שום בעיות. יש הצעות או פיתרו…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן! ה-PC שלי החליט סופית לשבוק חיים (כנראה בגלל הארדיסק מערכת תקול) ובגלל שאני משתמש בעיקר בלפטופ חזק, אני לא מרגיש צורך להחזיק 2 מחשבים. העניין הוא הכוננים הקשיחים שמכילים כמות גדולה של מידע שאני רוצה לשמור. האם יש מכשיר/קופסה שאני יכול להכניס את כלל הכוננים (3 במספר) פנימה, לחבר ספק כח ולחבר אותם ללפטופ באמצעות USB ? מחיפוש שעשיתי לא הצלחתי למצוא מה שחיפשתי - אולי כי לא ממש ידעתי מה לחפש או אם זה קיים.. נ.ב אני יודע שיש פתרון של כבל שמתחבר ישירות לכונן קשיח אחד. אני מחפש משהו שיחזיק לי את כל הכוננים, עדיף בצורה שגם ישמור עליהם וגם שאוכל לגשת אליהם באמצעות כבל בודד. אשמח לעצתכם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניגשתי בהתחלה עם הבעיה הזו לפורומים של Tom's Hardware - אך טרם כנו לי שם על השאלה, כך שכעת אני בא אליכם, אולי מכאן תצמח הישועה? אני מביא את הבעיה במקור בשפה האנגלית. תקציר בעברית: דיסק קשיח חיצוני של Maxtor, בנפח של טרה-בייט (בבעלותי כ-4 שנים). פתאום אני לא יכול להיכנס אליו, ולאחר התעסקות עם כמה תוכנות, אחת מהן הצליחה אפילו לשנות את הנפח שלו לצערי הרב מ1000 ג'יגה ל-43 ג'יגה! אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי. ההודעה המקורית, יותר מפורטת ועם תמונה להמחשה בסופה: I own an external HDD for about 4 years now. It's a Maxtor Basics Desktop Storage 1TB. A few days ago I tried to access it from My Computer but windows popped an error "The disk in drive H is …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנסה לנסח בקצרה את הבעיה: בוצע גיבוי של מידע שעל הכונן הקשיח, מדובר על מאות אלפי קבצים קטנים מאוד. סה"ך כמה GB של מידע. לקח כמעט סופשבוע שלם לבצע את הגיבוי. כמה ימים אחרי WIN XP נכנס ללופ בהעלעה ונתקע על MUP.SYS בSAFEMODE. CHKDSK של RECOVERY CONSOLE עם שני הסוויצים (P,R) עזר להחזיר את הכונן לחיים (שאלה לכמה זמן) כמה ימים אחרי זה מחשב אחר נכנס לאותה תקלה . אותה התקלה נראתה גם לפני שנה לאחר גיבוי, אז לא הצלחתי לעלות על הקשר בין המקרים. המחשבים הם חלק מציוד שרושם עליהם כל הזמן ומידע זה צריך להיות מגובה. האם יש לי דרך לבצע גיבוי מבלי להרוס הת הכונן? (ניסינו לגבות על ידי HIRENS וגם על ידי ACRONIS וגם על ידי העתקה ישירה) האם כמות גדולה של קבצים קטנים יכולה עד כדי כך להעמיס על ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום מסך כחול ללא שום סיבה אחרי שעשיתי הדלקה מחדש למחשב ראיתי שיש לי Error באחד מהדיסקים אבל להפתעתי הווינדוס עלה ונפתח לי החלון של Intel Matrix (מצורף), חשבתי שזה לא רציני וכיביתי את המחשב לראות שכל הכבלים מחוברים טוב - כמובן שהכל היה במקומו מונח והפעלתי את המחשב שוב פעם ובהדלקה שוב הוא כתב לי Error על אחד מהדיסקים אבל הפעם הווינדוס לא עלה (הוא לא מצא מדיה שניתן לעשות BOOT) עשיתי איתחול והפעם המחשב עלה עם ההודעת שגיאה של Intel Matrix , טוב אז לקחתי את זה ברצינות ועכשיו אני מגבה הכל האם יש בעייה פיזית באחד מהדיסקים או לא מחייב? או שהבקר השתגע זמנית? מה ניתן לעשות? כרגע המחשב עובד כרגיל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - Win 7 Ultimate 64Bit לוח אם- GA-P55A-UD5 כרטיס מסך -GTX470 של Palit. כונן C - יושב על 2 כוננים קשיחים של סמסונג ב-Raid0. סה"כ - 1TB כונן E - יושב על 2 כוננים קשיחים של Seagate ב-Raid0. סה"כ - 2TB כונן F - דיסק קשיח אחד של Seagate 1TB. הקריסה מתרחשת בעת העתקת קבצים מכונן לכונן. המחשב פשוט קורס. אני מקבל Stop 0x000000124 איפה התקלה? האם בלוח? בבקר של הדיסקים? האם בדיסקים הקשיחים? אולי בכלל זו בעיית דרייבר?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת ADATA מציגה כונני M.2 מתקדמים עם שבבי MLC והרבה שאיפות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הרחבת אחסון עבור קונסולות ה-PlayStation 5 ממשיכה לעורר עניין משמעותי אצל היצרניות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,המש אתמול, כנראה שקרס לי הדיסק המגנטי שמכיל את רוב המידע, אבל לא את מערכת ההפעלה והתוכנות (שיושבות על דיסק אחר). אני מחפש תחליף ראוי וכלכלי להחליף את הדיסק. לא מדובר במחשב חדש ו/או צורך בביצועים עילאיים ולכן אני יכול להסתפק בדיסק שיהיה זול ביחס לנפח/אמינות וכיו"ב. צרכים: לפחות 2TB סוג עבודה: אחסון קבצים, בעיקר מסמכים אופיס וגרפיקה, המון-המון (באופן רצוף) פעילות I/O לצורך גיבויים (הכונן מועסק בגיבוי רציף לדיסק חיצוני וגם לשירותי גיבוי ענן במקביל). זול יחסית SSD/HDD - עד עכשיו עבדתי עם דיסקים מגנטים כדיסקים משניים, לדעתי העובדה הזאת דפקה את הכונן הנוכחי (ראו מטה); אבל אני לא מומחה, אז יכול להיות שעדיף לקחת מכא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, בסטיקי כתוב שהכונן SAMSUNG HD154UI פחות טוב ופחות שקט מדגמי 1TB ו2TB, עד כמה זה נוראי? אני הולך להשתמש בכונן הנ"ל לHTPC בסלון שכבר נמצא בו WD EADS 1TB, אז ככה שהשימוש לא יהיה מאסיבי מדיי, סך הכל סרטי 1080P. הוא פשוט יקר ב80שקל מה1TB, ו80 שקל ל500GB נראה לי משתלם. אשמח לתשובה עניינית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח לנייד, 1.8 אינטש, עדיף של טושיבה. חוץ מפאנדאס (יש שם היטאצ'י) וירדן (שיש באתר היטאצי אבל לא מחזיקים), מישהו מוצא בעוד מקום?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם יש הבדלי ביצועים/הבדלים אחרים בין הדיסקים? מישהו הצליח למצוא את הכונן של סמסונג באתר שלהם (או שכל המידע עליו הוא מביקורות כאלו ואחרות)? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות קשיח חדש בנפח גדול לאחסון והקלטת קבצי וידאו 1080p uncompressed (dxtory/camtasia studio) חשבתי על ה- ST3000DM001. האם הוא מתאים למשימה או שיש כוננים קשיחים אחרים בנפח דומה המשתלמים יותר? עוד דבר שעלה עם זה, יש לי בלוח אם חיבור SATA 3 אחד שכרגע יושב עליו ST1000DM003 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה שווה להשקיע בקונטרולר SATA 3 נוסף בשביל הכונן החדש או שאפשר להסתפק ב- SATA 2? אשמח להמלצות אם צריך אחד. תמיד גם אפשר להעביר את הכונן של מערכת ההפעלה ל- SATA2, אבל כמה ההבדל יהיה משמעותי? מפרט מלא בצד, לוח האם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4149#sp תודה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אלהן, בחיפוש אחר קשיח חיצוני USB3.0 נעצרתי על שני הדגמים: Transcend 25M3 370ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14548 Transcend 25H3P 375ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13206 שניהם 1TB, ושלוש שנים אחריות. מה ההבדל ביניהם חוץ מזה שה25H3P עבר תקן נפילות או משהו כזה, ויש מסביבו יותר גומי? ממה שהבנתי גם ה25M3 נחשב מוקשח וממוגן לא? נ.ב אחרי חיפוש באינטרנט לא מצאתי של איזו חברה הדיסק קשיח שנמצא בתוך המעטפת, אולי משהו ממכם יודע?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים אנא עזרתכם, במקרה של WD יש שנתיים אחריות של IVORY ומחירו 354 ש"ח עם משלוח (האם האחריות של IVORY שווה משהו בכלל ?) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1935 במקרה של SMSUNG 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי ומחירו 388 ש"ח עם משלוח http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22900013 (אל תתייחסו לנפח ולמחיר זה אותו הדגם רק 500G) יש איזושהי משמעות איזה כונן יותר מומלץ או שרק לחשוב על האחריות ? ושאלה נוספת - מזה אומר גיבוי בלחיצת כפתור מישהו יודע ? תודה [br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 14:49:47 מישהו ??
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לשאול אם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני 2.5 דרך האב usb או שמא הוא דורש הספקת חשמל חיצונית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רכשתי עד לא מזמן Seagate Backup Plus 4TB מאמזון בדיל טוב. הכונן הקודם שהיה לי WD Elements 500GB ובגלל שהנפח היה די מעיק החלטתי להביא נפח גדול משמעותית וגם קשיח חדש, הקודם לפעמים גם לא עבד... העניין הוא שעושה רושם שהוא איטי, ההעתקה אליו איטית, וגם בהתקנות הוא נורא איטי... אני חושב שאפילו הקודם היה מהיר יותר... אני אמנם אולי לא עושה בו שימוש נכון (מכניס אליו גם כמה משחקים לפעמים) אבל בכל זאת... אמנם אין לי USB3 במחשב, אך עד כמה גישה לדבר כזה ישפר את הביצועים? יש בקר או מפצל שיאפשר USB3? או שהגיע הזמן למחשב חדש?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בשביל ידידה. כעיקרון היא צריכה כונן שהיא תוכל לגבות עליו דברים, וגם להשתמש בו לאכסון. היא לא יודעת כמה כסף היא יכולה להשקיע, אבל עדיף לא משהו יקר, וכמובן, שיהיה אמין.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~SPD5230CC~7~0.htm אני רואה כוננים קשיחים חיצוניים בנפח 1TB במחיר הזה... למה הכונן הזה כל כך יקר ? מה מיוחד בו?וזה באותו המחיר כמעט בכל החנויות.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבר זמן מה להגדיל את כמות הזיכרון במחשב. תמיד הסתכלתי לכיוון קשיחים פנימיים. אבל משום מה , הזוי ככל שזה יישמע חיצוניים יותר זולים מפנימיים - למישהו יש מושג למה?!?!? קיצור, ראיתי עכשיו דיל לקשיח הנ"ל : http://www.seagate.com/em/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/expansion-hard-drive/ ב600 שקל עד הבית. שווה? הוא לא יהיה מחובר למחשב, אלא לראוטר וישותף בין 3 מחשבים ברשת הביתית. מבחינת מהירות- הוא סבבה? USB3 צריך להספיק לא? למרות שאני מעדיף כמובן קשיח עם יציאת רשת.. אבל זה לא במחיר הנ"ל. בכל מקרה נא שתפו דעותיכם...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-