עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. איפה אני מוצא דיסקים לצריבה של שתי שכבות??? וכמה הם עולים??? איתן

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by eyahalom,

שלום, באפשרותי לרכוש אחד מהשניים בטכנולוגיית SATA. המחיר דומה, לשניהם 3 שנות אחריות. איזה מהכוננים עדיף בעיניכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?PHPSESSID=c284bf167254862eadadf056a0ae6ecc&id=1177&cid=29&pg=9

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by turtleman,

יש בKSP דיוידי LG X16 BOX ב170 שקל. למרות שבעיקרון אני מעדיף לקנוץ אולי LITE-ON. אני לא חושב שזה כל-כך קריטי, אבל עדיף בכל זאת לקנות משהו איכותי.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  5. יש לי רשת בין שני המחשבים והיא עובדת יש אינטרנט בשניהם אבל אני לא יכול להעביר קבצים והמדפסת מדפיסה רק במחשב אחד מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by ruler,

יש לי כמה סרטים במחשב שתופסים 800 מגה או 750 . הבנתי ש overburn לא כדאי כי הוא הורס את הצורב . אז רציתי להשתמש בדיסקים של 800 מגה או 900 . רציתי לשאול אם זה בטוח. תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by integral,

אז רק לכל המודאגים, היום צרבתי פעם ראשונה CD ב LG4120B. השתמשתי ב CD זבל סוג י' כזה שעולה פחות משקל וכצפוי הכל פיקס במהירות X40.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by Holography,

שלום לכם, במחשב הקודם היה לי 2 כוננים אופטיים, צורב+DVD היום בזמן שצורבי DVD נכנסו למיינסטרים אני חושב שבמחשב החדש אני יקנה כונן אופטי אחד,צורב DVD. (מה שמחסה על שניהם ) מה אתם חושבים,שלקחת צורב DVD בלבד יספיק לי ? או שמה כדאי לקחת עוד כונן אופטי?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by Qtec,

הכונן הקשיח בלפטופ שלי מגיע לסביבות 60 מעלות + (מקסימום 63 ואז כבר כיביתי אותו) . לפי המלצת היצרן (טושיבה) הטווח אמור להיות 5-55 האם אני צריך לדאוג? (כבר הלכו לי 2 הרדיסקים אבל אני לא בטוח שזה מההתחממות אז אני לא מדבר סתם)

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by halachmania,

יש לי צורב X48 של פיליפס, הוא עבד מעולה אך לאחרונה התקנתי אותו על מחשב חדש והוא צורב בכל פעם דיסקים פגומים. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by tavor21,

אני מכניס סרט דיוידי שנקנה בחנות והוא לא קורה אותו וכארש אני מנסה לפתוח את הדיוידי ולראות את הקבצים הוא תוקע לי את המחשב בבקשה תעזרו לי זה די דחוף נ.ב. הדיסק חדש ללא שריטות וב PAL נדמה לי שזה גם DL כי זה SINGLE SIDE ובדקתי בדיוידי אחר הדיסק שוקל 6.5 גיגה maybe i need to download some firmware to this dvd writter so he could read dl disks

• 14 תגובות
    • 882 צפיות
  12. זה רק אני או שהגיעו דיסקים DUAL LAYER? http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1id=1425&Cat2ID=1724 תרדו למטה יש שם דיסקים של RITEK בגודל 9.4GB ורשום שם מדיה דו צדדית מחירים של: 19 ש"ח במבצע במקום 22 בקניית 25 יחידות 20 ש"ח במבצע במקום 22 בקניית 10 יחידות ויש נראה לי דיסק אחד במחיר של 22 ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי היום הארד דיסק ישן אין לי מושג של איזה חברה בעל 20גיגה איכסון (מחשב ישן) אני עובד על ווינדוס XP פרו ויש לי בעיה מוזרה מאד פיצלתי את ההארד דיסק לכונני C ו D כמו כולם הקצבתי 7גיגה לסי ו13 לדי עכשיו הבעיה היא שניגמר לי המקום בדי ויש לי גיגה פנוי בסי אז העברתי קבצים בגדול של כמעט גיגה מדי לסי והמקום בדי לא עלה עכשיו אני תקוע במצב שאין לי מקום בשני הכוננים ולכל המתחקמים לא עשיתי קופי עשיתי קאט פורמט לא בא בחשבון כי העברתי לסי דברים שאין מצב שאני הולך לוותר עליהם והצורב נדפק :[ עזרה בקשה.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by SEangel,

האם לעוד מישהו יש בעיות קריאה עם ה2500? למרות שמבחינת צריבה אין איתו בעיות (צרב כ60 מדיות פורטיס ורק 2 נדפקו (חלקם נצרבו X6)), הוא כל הזמן נתקע בקריאה עד עכשיו לא היתה לי בעיה כי היה לי כונן DVD נוסף (PIONEER 114) (זצ"ל) שהצליח לקרוא כל מה שהנק לא יכל (שריטות קלות ואפילו טביעות אצבעות) אך מאחר והוא החזיר את נשמתו לבוראו, הNEC הפך לכונן יחיד האם הבעיה היא בכונן הספציפי שלי או בעיה כללית בכונני נק? האם למישהו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by tiger3,

יש לי הארד יסק של 250GB והוא מזהה אותו בביוס עכשיו יש בוינדוס אקס פי אפשרות לפירמוט ו - Fdisk והוא מזהה רק 130GB מתוך ה - 250GB איך גורמים לו לזהות את כל ה - 250GB תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by dj mccoy,

שלום לכולם אני זקוק נואשות לדרייבר של צורב מדגם YAMAHA CRW-F1E מה שקורה אני מנסה לצרוב וכל הזמן הצריבה נכשלת אם למישהו יש פיתרון אז............ תודה

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by Yaniv_Uzan,

חבר'ה יש לי פה בעיה עם הצורב 103 של PIONNER שמתי תמונות של התקלה למשהו יש רעיונות? ניקיתי את הכונן עם ספריי לחץ כזה... עדכנתי לגרסא 2 את ה FW. לא יודע מה עוד יש לנסות... תודה רבה יניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by Shadowman,

חבר שלי קנה צורב דיוידי, הווינדוס מזהה אותו אבל ה Nero לא! עם איזו תוכנה מומלץ להישתמש בישביל הצורב הזה? ועוד שאלה, העם הצורב הזה הוא צורב גם דיסרים רגילים CD -RW????

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. אני רוצה לקנות צורב DVD אבל ההבנה שלי בנושא כמעט ולא קיימת שמעתי שה NEC הוא דיי טוב התפקיד העיקרי 99% של הצורב יהיה לצרוב סרטיי DVD יש לכם אוליי המלצות בשבילי ומדריכים בעברית להכרת כול המושגים והתאמה ושמעתי שצריך לפרוץ אותו שיהיה MULTI ZONE ואיך בכלל צורבים DVD זה כמו צריבה רגילה? (כן עד כדיי כך אין לי מושג) נ.ב: אח שלי בניו-יורק אז אני אקבל המלצות לקנייה בחול

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  20. DVD די חדש של ASUS (שנה וחצי בערך על הכביש) הפסיק לקרוא CD צרובים (לא DVD צרובים) היש מדריך לניקוי תיקון כונני CD / DVD ???

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. Started by integral,

אז לכל מי שמתעניין במדיות איכותיות ל DVD, אפשר להשיג -R ו +R בחבילות של 25 של VERBATIM DATA LIFE PLUS ב 200 שקל באופיס דיפו שזה 8 שקל ליחידה. עד לא מזמן זה היה 11 שקל במבצע בחבילות של 10. אפשר גם להשיג בפנדס ב 195 וב 190, אבל לא ברור מהצילום שלהם אם זה X4 או X2. אז מי שקונה שיבדוק. השוק משתפר מיום ליום. ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by turtleman,

מה עדיף?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. קניתי WD 80GB 8MB אבל רוצה לדעת האם באמת זה 8MB ולא הרגיל (2MB?). איך בודקים זאת?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. היי, יש לי צורב במחשב הישן שלי ואני רוצה להעביר אותו למחשב החדש [שעכשיו אני עליו] איך אני עושה את זה? כאילו ברגים ומקום אני יודע לסדר.. אבל החוטים.. בבקשה תסבירו לי.. זה לא מסובך.. ואני רוצה לנסות בעצמי ולא לחפש מישהו שיעשה לי... תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  25. טוב אז כולנו יודעים של-IBM היתה סידרה קטסטרופלית שלאחר מכן הם פסקו מייצור כוננים, ומכרו את היחידה הזאת ל-Hitachi. לכן מאז ומעולם כולם אוטומטית יורדים על הכוננים של היטאצ'י.. אבל האם יש לכך סיבה? מישהו ממכם ניסה אותם וכשל? שמעתם שמועות? משום מה יש לי הרגשה שמדובר ב-Urban Legend טיפוסי של עולם המחשוב. הרי כונני המיקרו דרייב שישנם בכל נגני ה-MP3 והמצלמות וכו' הם של היטאצ'י. מספר לא מבוטל של מחשבים ניידים משתמשים בכוננים של היטאצ'י. הכוננים שלהם הכי זולים בשוק כרגע עד כמה ששמתי לב. האם למישהו יש הוכחה, ביקורת, מספרי החזרות של חברות שונות, שבאמת יהיה אפשר לעמוד על טיבם של היצרנים השונים? אני דווקא דיברתי היום עם בעל חנות ענקית, שאומר שכולם באים ורוצים WD כי הם שמעו שהוא הכי טו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים