עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 69,

אני צריך במחשב יכולת לצרוב CD, יכולת לשמוע, לנגן ולסייר בדיסקים (CD), ויכולת לראות DVD. * לא צריך צורב DVD מכאן נובע שאני חייב צורב CD (לייטאון למשל, עולה כ 200 ש"ח). ומכיוון שלא כדאי להשתמש בצורב ה CD גם לעבודה יום יומית מול דיסקים רגילים, אני מניח שצריך כונן נוסף. אם הכונן הנוסף שאקנה יהיה CDROM, אוכל לצפות בו בסרט DVD (עם התוכנה WINDVD למשל), או שאני חייב כונן DVD ? רוב תודות !

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. קראתי באיזה אתר שחברה ישראלית מסויימת (אני לא יפרסם מטעמי חוקי הפורום) התחילה לשווק בארץ את הצורב DVD במהירות 16X של PHILIPS דגם DVD-RW1640K ועוד כתוב שמחירו לצרכן הוא כ-2000 ש"ח בכל מקרה נכנסתי לאתר של החברה כדי לוודא את זה אבל לא מצאתי באתר את הצורב DVD הזה רציתי לדעת האם מישהו שמע על זה שהצורב הזה הגיע לארץ? את האתר של החברה ואת האתר שקראתי בו את הידיעה אני לא יפרסם מטעמי חוקים אלא אם המנהלים כאן יתנו אישור...

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by nadav1379,

אני רוצה להביא מחבר צורב dvd חיצוני אבל אני רוצה לדעת איך לעבוד איתו לפני אני רואה במדריכים כל מיני תיקיות אני צריך לקחת את הסרט להשים בתוכנה צריבה ואז יש שם תיקיות אני לא יודע מה הם אני צריך להשים באחת התיקיות את התרגום? ואז שאני רואה בdvd אני בוחר בתרגום וזה שם אותו בסרט?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  4. Started by MacGyver,

כאלה כמו שיש באוטו ש"שואבים" את הדיסק....(למחשב...) איתן

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  5. עשיתי אתמול איחוי לכל המחיצות שלי ולפני כן היה בC 9.5 ג'יגה בערך פנוי ועכשיו אני משתגכל אני רואה 10 ג'יגה נקודה 8 פנוי, האיחוי גרם לזה? אגב, נכנסתי דקה לפני כן והיה שם איזה 11 ג'יגה פנוי? איך המקום משתנה ככה?! תודה למגיבים מראש!

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by rino,

שלום לכולם יש לי אוסף סרטים מכובד שהתחלתי באיסופו כבר לפני כשנתיים כשצורב הDVD שלי {פיוניר 04 } עלה 2000 ש"ח מהפורום אני למד שלאיכות המדיה והצריבה יש השפעה רבה על איכות הסרט. השאלה: אם אני מעתיק סרט חזרה לPC ממדיה ישנה ולא איכותית וצורב אותו בחזרה למדיה איכותית וצורב איכותי האם האיכות תשתפר או שתשאר כשהייתה? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

שאלה דיי נובית: אם רשום בDVD מסויים רשום שהוא DUAL LAYER זה אומר שהוא יכול לצרוב עד 8 ומשהו GB?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by שםמשתמש,

שלום לכל שוכני הפורום באשר הם. ה- HD במחשב הישן שלי, נדפק כתוצאה מקפיצת מתח. אחרי ה"טראומה", המחשב סירב להידלק, כל עוד ה- HD, היה מחובר לרשת המתח שלו. רציתי לדעת האם יש דרך לפתור את המצב, ואם לא, האם יש דרך להציל את הנתונים (שאמורים להיות שלמים), ואם כן, איך כמה למה איפה, ובעיקר מה המחיר? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ExTazy,

אני רוצה לקנות נגן DVD למחשב ואנ ייודע שכולם עולים בסביבות 200 עד 250 אז אני רוצה לדעת של איזו חברה הכי טוב ?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by I.Robot,

שלום. אני רוצה לקנות זכרון נוסף למצלמה שלי והיא תומכת בSD וMMC. יש סיכוי שהזכרון ישמש גם לנגן MP3 במידה ואני אקנה אחד(יש לי אחד אבל עם נפח קטן ובלי אפשרות הרחבה :'( ) מה ההבדלים בין SD לMMC? עכשיו ראיתי בKSP שהם מוכרים זכרון SD 128MB ב110 שקל אך כתוב עליו ?Secure Digital 128MB (non secure)?, מה הכוונה בNON SECURE? יש גם כרטיס SD של ADATA בעוד 40 שקל אבל מכיוון שאני קונה 2 כרטיסים זה יוצא הרבה כסף.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. Started by man,

שלום, אני צריך עזרה די דחופה למען האמת בבעיה: היתה לי לפני כשבוע בעייה בהארד דיסק. בגדול גביתי קבצים חשובים של עבודות על דיסק, CD. מכיוון שחלונות וגם dos לא פעלו השתמשתי בלינוקס קנופיקס לייב סידי ובתוכנת הצריבה שם של kde צרבתי את הדיסק (ד"א זו הייתה ההתנסות הראשונה שלי בלינוקס ולא מוצלחת במיוחד). עכשיו, יש לי הארד דיסק אחר וחדש שהחלפתי תמורת הפגום ובאתי להעתיק את הקבצים חזרה ונתקלתי בבעייה. בווינדוס ה-CD שצרבתי רץ לאט ובקושי קורא את הקבצים ואי אפשר לא להעתיק או לא לצרוב אותם (מנסה לקרוא הרבה זמן ואז הודעה שאי אפשר להעתיק קובץ שמוגדר כמקור. למרות זאת אפשר לראות את כול הקבצים שעל הסידי) לפני זה שכחתי לציין שעם הכנסת הדיסק פועל אוטורן?! ומנסה לסרוק את הקבצים שעל הדיסק ולא מ…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by Check_Point,

קניתי דיסק און קי של חברת PQI, (הוא USB2.0), וכשאני מחבר אותו למחשב זה רושם לי את ההודעה - High speed usb device pluged into non high speed hub. והדיסק-און-קי פועל בצורה איטית ועושה בעיות. יש לי usb2.0 . (לוח אם Asus P4P-800). מה לעשות ? האם ה-usb לא מוגדר כמו שצריך ? איך מסדרים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  13. למה כשקונים הארד דיסק חדש ומפרמטים אותו בפעם הראשונה הוא תמיד מורי כמה GB מהארד דיסק לדוגמא אם יש לי הארד דיסק 120GB אז הוא לוקח איזה 10GB ואין לי מושג למה ואיפה הוא שם אותו וככל שהקיבולת של הארד דיסק יותר גדולה ככה הוא לוקח יותר מישהו יודע אולי למה זה קורה ואם אפשר להשאיר את כל הארד דיסק שלם בלי שיורידו כמה GB? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by Blackend,

אז ככה על מנת לבנות מסד נתונים של תאימות דרושה השתתפות של כל כותבי הפורומים שיגידו איזה צורב די וי די יש להם ואם איזה מדיות הם נתקלו בבעיה! ככה כולם ידעו ממה להתרחק או מה כן לקנות. אז נתחיל. lg 4040b בעיה עם הפורטיס של קיי אסי פי (-) צורב רק ב 2.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  15. הורדתי לא מזמן קבצים כאלה והשאלה שלי היא: מה לעזאזל אני עושה איתם? ???

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  16. האם ישנם דיסקים לצריבת DVD של מעל 4.7 ג'יגה? אניצריך לצרוב קובץ מאוד גדול... והדיסקים הרגילים של 4.7 קטנים מידי...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אז על סף קניית 50 דיסקים ריקים של DVD-R אני מתלבט קשות מה לקנות... או 50 במחיר של 8 שח ליחידה של VERBATIM! או מפנדה יש את הלינק הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5575 עכשיו יש גם את אלו אבל אני לא מבין למה הם יותר יקרים... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5438 תכלס אני לא צריך קופסאות פלסטיק וכו'... אני רק צריך את הדיסקים עצמם. השימוש העקרי הוא גיבויי סרטים ומעט נתונים מהמחשב. נכון לעכשיו קניתי את הדיסקים של ורבטים לראות שהצורב עובד לי וזה באמת DVD-R והכל עובד מצויין. קניתי 10 עכשיו אני רוצה 50 דיסקים בשביל המחיר הנמוך... משהו יכול לעזור לי לבחור בין כל אלו... תודה רבה!!! יניב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by shon,

איך צורבים ב nero express קובץ שגדול יותר מקיבולת של דיסק צריבה אחד. התוכנה מחלקת אוטומתית או שאני צריך לחלק? אם אני צריך לחלק אז איך מחלקים קובץ בין שהורד דרך תוכנת הביטורנט? תודה רבה רבה!

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by Blackend,

שלום! יש לי בעיה לצרוב במהירות מקסימלית את המדיות של פורטיס מקיי אס פי ....לפני חודשיים לא היתה לי בעיה ובשתי חבילות האחרונות שקניתי הוא לא נותן לי לצרוב ביותר מ 2. ניסתי הכל אני בוודאות שזו המדיה! האם עוד מישהו חווה את אותה בעיה? בבקשה אם מישהו יש לו מושג איך פותרים את זה אני אשמח מאד! תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by shon,

האם נגן ה ipod מסוגל לתפקד ככונן קשיח לכל דבר ולשאת קבצים שהוא לא בהכרח מנגן? תודה רבה חבררה סליחה התבלבלתי בפורום, יש מצב שאתם מעבירים אותי לפורום אחסון? תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  21. אז ככה, יש לי דיסק שנותן לי BOOT. ויש לי דיסק עם כל מיני מידע חיוני. האם אני יכול לצרוב דיסק חדש, שייתן לי את ה BOOT של הדיסק הראשון ויכיל גם את הכל המידע שיש בדיסק השני? אם כן איך? אני צריך תוכנה מיוחדת? או שאפשר עם נרו? אני יודע שאפשר ליצור בנרו דיסק BOOTABLE כבר עשיתי את זה בעבר, אבל פה הבוט הוא התקנה של תוכנה, אז אני לא יודע אם זה יעבוד.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by shlomi2003,

יש לי HD של 160 גיגה ! של סריאל ATA הבעיה היא לאחר שחילקתי את הכונן ל 2 כוננים C וD ב-C יש לי 78.1 גיגה וב-D יש לי 70 גיגה ביחד זה 148 גיגה צריך להיות לי 153 גיגה לאין נעלמו ה 4 גיגה האלה ?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  23. מה יותר שווה לקחת הארד דיסק אחד של Raptor 74GB 10000 rpm Serial ATA HDD או שתי הארד דיסקים של 36.7GB 10000RPM SATA ולשים אותם ב RAID0 ??

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. חיברתי אותו עכשיו אמרתם לי שאני צריך להכניס את הדיסק של ה WINDOWS וללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט של ה סריאל עשיתי את זה עכשיו היה לי 3 דרייבים שהייתי יכול לבחור שם אחד שהתחיל ב אינטל משהו השני silicon משהו עכשיו אני בחרתי את ה silicon ואני לא יודע עם בחרתי את הנכון חוץ מיזה חילקתי את ה כונן לי 2 כוננים ! רציתי לדעת עםהתקנתי את ה דרייברת הנכון עם זה ה silicon ולא ה אינטל מה הדרייבר הנכון ואיך אני יכול לבדוק את הביצועים של ה HD שלי ? אני רוצה לדעת עם הכול טוב ! תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by RazorJunior,

הייתי היום באופיס דיפוט וקניתי אריזת קייק של 10 Verbatim DataLifePlus 4X במחיר 99 ש"ח. המדיה קוד שלהם הוא MCC 01RG20? מספיק איכותי בשביל שאני יוכל לסמוך על זה בגיבויים מאוד חשובים?(השאלה מופנת בעיקר לאינטגרל אבל כולם מוזמנים לענות )

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים