אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יום טוב אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייד שיש לי בכונן SSD לשיפור ביצוים של המערכת ההפעלה ולא יודע איזה כונן עדיף לבחור. האלה הכוננים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק דיוידי של וירבטים של 4.7 ג'יגה אבל לפי נרו יש לו מקום בדיסק רק ל4.5 ג'יגה, האם זו בעיה או שככה זה? ואם ככה זה אז עד איזה גבול אני יכול למתוח את הקיבלות בעזרת overburning בנרו? תודה
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום פתאום הדיסק קשיח התחיל להיות איטי.. הוינדוז עולה איטית והכל איטי.. כיביתי המחשב כדי "שינוח" וכשהפעלתי המחשב לא עלה... נכנסתי לביוס והדיסק קשיח לא מזוהה שם שמתי דיסק קשיח ועבד. *. כשהדיסק קשיח הישן היה מחובר ולא מזהה הוא היה עובד (מסתובב) שמתי יד עליו והרגשתי זאת , אז מה אמורה להיות הבעיה? התחממות יתר? (נדמה לי שכן) ואם כן ואם לא... אי אפשר להוציא החומר שיש בכונן????
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
או רק בתור גיבוי והעברת נתונים?! ואפשר המלצה על אחד כזה החל מ20 גיגה עד 80. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח למחשב. כרגע יש לי: Model ID WDC WD3200AAKS-00L9A0 250 גיגה של WD. אני מעוניין להוסיף עוד 500,אבל לא בטוח איזה כדי,והאם הוא יעבוד במחשב שלי. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3 תודדה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
זה מבדיקה שערכתי כרגע ששום תוכנית אחרת לא מופעלת ברקע היה לי לפני כן 320aaks חדש שהראה ביצועים טובים ויציבים יותר כמו כן משום מה חסרה משבצת(לעומת 320aaks ישן יותר) מה זה אומר? תודה מראש לעוזרים, אור [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מותג ה-FireCuda זוכה לשדרוג נוסף תודות לבקרים העדכניים של חברת Phison, והצרכנים יכולים לברך על עוד הרחבה של התחרות במסגרת מוצרי האחסון המהירים ביותר עבור חומרות מודרניותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
-
בדיון של משתמש שקראו לו berserk הוא שאל על סוגי צורבים בייחוד על Benq DW1620. הוא שאל מה הגרסא הכי מתקדמת ו Integral אמר ש DW1620Pro. אז מן הסתם צריך להיות גם NonPro. עכשיו אינטגרל - איפה ראית גרסת פרו? או שזו הייתה סתם טעות? או שכל דגם נקרא pro ז''א אין non-pro? אם יש פרו, מה ההבדלים בין פרו ללא פרו ואיפה אני משיג את הפרו.. יש לך איזה ביקורת\לינק?? המון תודה מראש...... מאור
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האים שווה לקחת את הכונן הזה בגלל ה32MB ? או שיש חלופות אחרות שהן באותה הרמה(ובאותו הסכום...)
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מחפש המלצה על הדיסק הקשיח שנחשב להכי טוב (מהיר ואמין) כיום. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תיתנו לי המלצה לגבי צורב אבל לא בעלי היכולת של הdual lair אני גם לא מחפש משהו יקר לא מעל 400 שקל .. תודה מראש !
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב על מעבר לSSD בנתיים זה רק תכנון ובירור בלבד : 1.האם הכונן SSD של סמסונג +התוכנה RAPID היא לא בחירה טוב יותר מ Crucial MX100 + התוכנה PRIMOCACHE? 2.במידה ואני לוקח 500 GB עדיף את הקושיאל ? 3.האם העדפה לCRUCIAL זה גם תקף לכל סוגי הכוננים של סמסונג גם הPRO? ובמקרה של הפרו אם אני יקח זה יהיה 256 GB ולא 500 , אך אם ההבדל הוא קטן יחסית ובעיקר על מהירות ,אני יחשוב מה לעושת 4.האם הSSD של CRUCIAL הוא נחשב אמין ?או שהביצועים יורדים עם הזמן ,(השאלה ביחס לשאר הכוננים ) 5.ושאלה ל Art Tatum , האם זה בוודאות נכון מה שאמרתה בדיון ? שהCRUCIAL עם התוכנה PRIMOCACHE יותר טוב מהSSD של סמסונג עם התוכנה של סמסונג? בדיון http://hwzone.co.il/community/threads/548998-%D7%96%D7%A7%…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש פתרון לאחסון קבצים גדולים עם אפשרות לגשת אליהם במהירות ושיהיו זמינים בכל זמן... שטח האחסון שאני צריך הוא לפחות 2TB עם אפשרות הרחבה עתידית... חשבתי על קניית מחשב רגיל ולחבר אליו משהו כמו 8 כוננים קשיחים בנפח של 320GB בחיבור SATA כשכל אחד מהם עולה 570 שקלים וכך אוכל להוסיף כוננים קשיחים ככל שארצה. השאלה היא האם אני יכול לעשות משהו כשזה ועד כמה כוננים אני יכול לחבר למחשב זה דרך לוח האם וכרטיסי הרחבה... מצאתי פתרון אחר והוא יחידת אחסון חיצונית בגודל של 1TB של חברת WD במחיר סביר (אולי) והנה קישור לפרטי היחידה: פרטים באתר החברה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=270&language=en פרטים ב-ZAP להשוואת מחירים: http://www.zap.co.il/model.…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בדגם ST3500320AS בעל קיבולת של 500 ג'יגה, לאחר שעבר עידכון קושחה ל SD1A (עשה בעיות גם לפני העידכון של הקושחה). השאלה שלי, האם יש מה לעשות חוץ מלהחזיר לחנות (KSP) שכן שברתי בטעות צ'ופצ'יק קטן בחיבור למתח החשמלי, שאין בו מגע חשמלי (הצ'ופצ'יק הקטן שמונע הכנסה הפוכה, במקום שאין מגעים). תעזרו לי בבקשה, עשיתי גם את הדיסק של בדיקה מהDOS אבל הוא לא מאפשר לי לתקן, אולי אני עושה משהו לא נכון, ומראה לי מספר שאיתו יש ללכת ליצרן ולהחזיר את הדיסק... אני אובד עצות, יש מישהו שהצליח לתקן את הSMART דרך תוכנה כלשהי ? האם פירמוט מלא יכול לעזור ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
תודה. -=[ עריכה ]=- לגבי צורב DVD, אני רואה שהמחיר הוא מעל פי 2 ממחיר של צורב רגיל ושמחירי המדיות הן פי 8 לפחות ממחירי דיסקים רגילים. אך הרעיון קוסם לי ואשמח לקבל עוד מידע - איזה צורב מומלץ כיום? אילו מדיות מומלצות לצריבה? מה זה הפלוסים והמינוסים שאני רואה ליד צורבים ומדיות?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסתבר שהבעיה היא לא בצורב אלא בצורב בשילוב עם הדיסקים האלה... צרבתי על דיסק של benQ וזה כן הצליח לצרוב...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע וחצי קניתי מחשב ויש לי בעיה,הנה החלקים הרלוונטים: COOLERMASTER 690 3 וSeagate Barracuda 1TB ST1000DM003 עכשיו אני לא יודע למה הדיסק מרעיש מאוד,זה לא קרה לי במחשב הקודם. הרצתי כל מיני בדיקות למיניהם ואף אחת לא הראתה על בעיה מסוימת. מה לדעתכם הבעיה פה?צריך לפנות לממש את האחריות, או שרעש(גרר...*יש לציין שגם שהדיסק לא על אחוזים גבוהים בכל זאת יש רעש)כזה זה נורמלי או שבכלל זו הרכבה לקויה. אשמח לעזרה זה ממש מציק.אולי זה חשוב מותקן אצלי WINDOWS 8.1 ויש בעיה מאוד ידועה שהWINDOWS משתמש ב100 מהארדדיסק סתם ככה אז פעלתי לפי מה שמצאתי ברשת והמצב כרגע יותר טוב. ועוד שאלה צדדית,האם כשאני מפעיל תוכנה מסוימת ההארד דיסק צריך להגיע ל100 אחוז לכמה שניות ואז לרדת?
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עדכוני קושחה לנק 3500A או יותר נכון האם איזה עדכון או טוויק שהופף אותו ליותר מתקדם?לא מדובר על ה 2.18 וגם עדכונים להארדיסקים של מקסטור ושל סיגייט 6Y080P0 זה המקסטור ST340016A זה הסיגייט אשמח אם תפנו אותי ללינקים!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני לא סגור על זה שיש לי צורב דיוידי DVDRW זה צורב דיוידי לא ? אם כן אז אני צריך דיסקים לצריבה DVD ולא CD הצצתי בזאפ וראיתי שיש מלא סוגים DVD-R ?R RW מה ההבדלים ? מה מומלץ בכללי ? אני מחפש יחסית כמות ככה שדיסקים יקרים מדי לא רצוים תודה רבה מראש וסליחה על הבורות ונקווה שזה באמת צורב דיוידי חחח
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אז התחדשתי לי בכונן משובח מסוג SAMSUNG SSD PRO 850 1TB. בבדיקה שהרצתי עם התוכנה שמגיעה עם הכונן, המהירות כתיבה וקריאה שלו הם סביב ה - 260Mb כאשר בפועל הוא מסוגל להגיע עד למהירות קריאה וכתיבה של 450-550Mb שיניתי ב - BIOS את ההגדרה כך שהכונן יעלה AHCI, אך עדיין אין שיפור משמעותי. לכונן יש את ה - FIRMWARE החדש ביותר, מישהו אולי יכול לעזור?! נתוני מערכת: Windows 7 - 64BIT Corsair - Dominator 6GB (2GBX3) Intel i7 Extreme 795 Asus Rampage III Extreme ספק כח TERMALTAKE 850W SAPPHIRE HD 5850 בתודה מראש לכלהעוזרים! =)
-
- 32 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שמתי לב שעל רוב דגמי המדיות לדיוידי היום מופיע בקטן סימן ה RW, למרות שהדגם עצמו לא תומך בזה. למישהו יש מושג למה הם רושמים את זה?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם צריך לפרמט דיסק קשיח חדש כהכנה לפני התקנה של מערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אבל במכשיר הדיוידי הביתי מתוצרת LG הסרט אינו עולה,מדוע? נ.ב השתמשתי בתוכנה ה-clone DVD לצריבת הסרט
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חודש בערך רכשתי HP SimpleSave Portable 320GB, עבד מעולה. בהתחלה בוודאות שהוא עבד לי דרך ה USB בפאנל הקידמי ( מפרט בצד ), אבל עכשיו משום מה הוא לא עובד. נדלקת מנורה, אבל הוא לא עובד. ברגע שמחברים לחיבור האחורי זה פותר את הבעיה. אם מההתחלה זה לא היה ככה, בסדר. אבל בוודאות שבהתחלה זה עבד דרך הפאנל הקידמי, לא מצליח להבין מה השתבש |: תודה!
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-