אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי דיסק 3.5" של 750GB שאני משתמשת בו כדיסק חיצוני עם מארז עם חיבור USB. ניסיתי להשתמש בפעם הראשונה בתוכנת הגיבוי comodo ובחרתי לגבות image של partition c לדיסק החיצוני. נראה שה image של דיסק C דרס את כל מה שהיה שמור על הדיסק החיצוני, וכאשר אני מחברת את הדיסק החיצוני ב My computer הוא מופיע כ 90GB (זה הגודל של דיסק C שלי) במקום 750GB, והתוכן שלו נראה זהה לזה של דיסק C. ניסיתי לשחזר קבצים עם Recuva, אבל נראה שהתוכנה מחפשת קבצים רק ב 90GB ולא בכל ה 750GB, ולא מוצאת את הקבצים האבודים. האם יש סיכוי לשחזר משהו מהקבצים ? איך להגדיר מחדש את גודל הדיסק ל 750GB ? תודה רבה עדי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון / ידע על: שרת אחסון NAS410st של חברת Maxtronic או על שרת אחסון HP DL185 G5 ויכול לחוות דעתו עליהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חבר שלי קנה דיסקים לצריבה של סמרט-כום דיסקים שרשום עליהם 800 הכנסתי אותם כונן (צורב די וי די) והוא מראה לי שהדיסק רק 702 יש מצב שזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר החברה לא רואים שום הבדל במפרטים, אז מה בכל זאת הסיבה להפרשים הגדולים בעלויות בין דגם לדגם? למשל שני הכוננים הראשונים ברשימה. אחד הוא WDXMS2500TE והשני WDME2500TE http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=710906&DB141804=142201
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום ברשותי עשרות קלטות וידאו מטיולים שעשיתי בחול. כל קלטת 3 או 4 שעות. וברצוני להעביר כל קלטת לדיסק dvd . המחשב שלי פנטיום 4 במהירות 1.6GB זכרון 256MB ודיסק קשיח 40GB. מערכת הפעלה XP. יש לי מספר שאלות בנושא בהיותי טירון בתחום. א. פרט לצורב dvd ודיסק קשיח נוסף מה נחוץ עוד מבחינת חומרה. ב. האם יש כרטיס שממיר מאנלוגית לדיגיטלית ומאפשר צריבה בו זמנית לדיסק dvd ? או שחייבים לשמור קודם בדיסק הקשיח. ג. למיטב ידיעתי כל דקה של סרט תופסת בהמרה 1.3GB ולכן לסרט של שעה צריך דיסק קשיח של 80GB. האם נכון? ד. איך אחר כך מכניסים נפח כזה גדול לדיסק DVD של 4.7GB מבלי לאבד יותר מדי באיכות (שלפחות יהיה באיכות SVHS)? ה. איזה תוכנות צריך? תודה מראש על תשובה cago
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, שמעתי שיש צורב שצורב תמונות על גבי הדיסק כמו דיסק מקורי ורציתי לשאול איך קוראים לו וכמה הוא עולה< וגם יש דיסקים מיוחדים אס כנל להם. תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
WOOOO HOOOOO שיא עולמי למיטב ידיעתי כרגע. http://www.tomshardware.com/reviews/x25-e-ssd-performance,2365.html
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. הדגם המומלץ פה Transcend StoreJet 253H של טרה, מגיע בברירת מחדל עם FAT32. זאת לא מערכת קבצים שעבר זמנה כבר? (במיוחד לאור העבודה שהיא לא מקבלת קבצים מעל 4 ג'יגה. 2. יש מניעה להמיר את מערכת הקבצים ל NTFS? 3. האם כשאני מנתק את הכונן מהמחשב, יש צורך בלעשות ניתוק מסודר עם eject או שאפשר פשוט להוציא את הכבל? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חג שמח , 1. מה זו המדבקה שמופיעה בסרטון? המדבקה הזאת קיימת גם אצלי משתי צדדיו של רכיב הזיכרון. 2.למה הוא הסיר והחזיר? 3.קניית זיכרון יד שנייה זה מתקבל ? אני מניח שבהתקני אחסון זה פחות כדאי , אבל מה לגבי RAM? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג את הנייד שלי בSSD ובזכרון המחשב שלי הוא מסוג ASUS N551JX משהו שמתאים למחשב שלי לפי האתר של crucial: Crucial 16GB Kit (2 x 8GB) DDR3-1866 SODIMM CT7810238 $165.99 Crucial MX500 1TB SATA 2.5-inch 7mm (with 9.5mm adapter) Internal SSD CT11503517 $219.99 זה די ייקר לדעתי. האם תוכלו להמליץ על משהו דומה או תמליצו לחכות למבצעים כלשהם? (הנ"ל לא דחוף לי) אפשרות אחרת היא כמובן לחכות שנה/ בלק פריידיי ולרכוש מחשב חדש. כמו שאמרתי, הנ"ל לא דחוף
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. אני חיפשתי ב-זאפ דיסק און קי 8 GB זול לקנות. הבעיה היא שהרבה מתלוננים שהם איטים. אני צריך אחד מהיר יחסית ( אני רוצה להריץ מתוכו תוכנות וכדו') ואני לא רוצה לבזבז יותר מ60 שקל עליו ( אני לא יודע מה המחירים בשוק אז יכול להיות שקצת פינטזתי על המחיר) מישהו יכול להמליץ כל משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לעוזרים יש ברשותי דיסק חיצוני של seagate בנפח של 8 טרה. הדיסק עבד כשורה אך לפתע אני מקבל שגיאות בזיהוי, כלומר הוא מזוהה כדיסק אחד של 2 טרה ללא מתן אות או אפשרות הגדרה ועוד 6 טרה לא מוקצה ללא שום יכולת לשנות הגדרות. אין לי שום רעיון איך לתקן את זה או במקרה הרע, לפרמט לחלוטין. אשמח לרעיונות
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושש מבעיה שיש לי בכונן.. אשמח לקבל הצעות לתוכנה לבדיקה כללית של כשירות הכונן.. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם HD SATA II חיברתי למחשב את הHD הישן IDE, הווינדווס מזהה לי אותו כSCSI, אציין כי הוא לא עובד טוב וגורם למחשב להתקע לפעמים וגם עושה יותר מידי רעש?? יש למישהו רעיון???
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD, בסביבות ה-300-400 שקל זה סבבה. אם יש דברים נוספים שיש לצורב כמו קריאה של פורמט חדש (כמו ה-בלו ריי לדוגמא) או לא יודע מה אז זה טוב מאוד, אבל חשוב שיהיה צורב DVD אמין וטוב. מצטער אם זה לא המקום הנכון..
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן, בשוגג הרסתי את הFILESYSTEM של הכונן הקשיח שלי מסגו WD2500EV External. אין לי צורך בשיחזור המידע, הבעיה שמאז אני לא מצליח להפעיל אותו בווינדוס בשום דרך... בלינוקס אין לי בעיה שאני מפרמט אותו לFAT32 אבל אני רוצה שיעבוד לי בכל מקום שאני מתחבר אליו כמו שהיה לפני שדפקתי אותו.. מה צריך לעשות? המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להתחדש בכונן SSD 240/250GB 120GB זה קצת צפוף לי מידי. הלוח אם שלי GA-MA785GMT-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3478#sp אחרי חיפש פה בפורום הבנתי שזה אחד המומלצים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9999 אשמח אם תעזרו לי לבחור כונן מתאים, תודה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי SSD וחיברתי אותו במקביל לHDD הישן. עשיתי התקנה נקייה על הSSD תוך כדי שהHDD עם מחובר (כנראה פה הטעות שלי) והמחשב עלה אחרי התקנה בלי בעיה כאילו אין HDD. בHDD היו לי 2 מחיצות, באחת היה הWIN ובשנייה רוב המידע, גיביתי מה שרציתי עוד לפני ואז עשיתי למחיצה של הWIN פרמוט ורציתי להוסיף את הנפח למחיצה השנייה. עשיתי את דרך הDISK MANAGEMET אבל זה לא עובד, הוא נותן לי הודעה שקשורה לGPT אבל בפועל הדיסק על RMB וממה שראיתי הפתרון זה להמיר לRMB אבל אצלי הוא כבר ככה במילא אז גיביתי גם את כל המידע שהיה במחיצה השנייה ופרמטתי גם אותה. ציפיתי שפשוט יהיה לי UNALLOCATED DATA של כל הנפח של הדיסק. בפועל הוא עדיין שומר כאילו על המחיצות ופשוט מראה את זה בנפרד למרות שאין מחי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות DOK מהיר מאוד להרצת תוכנות PORTABLE בלבד אז מספיק לי 1GB איחסון. תקציב עד 200 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך צורבים דיסק לצריבה אשר מאפשר שימוש לקריאה וכו.. אבל לא תתאפשר העתקה של הקבצים או צריבה נוספת של אותו דיסק מעתקתו?ואני לא מתכוון אפשרות של סיסמה אלה צריבה חד פעמים ללא אפשרות העתקה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי הארד דיסק של wd 1tb usb 3.0 הוא עבד ממש טוב עד עכשיו פתאום יום אחד הוא התחיל להתנהג מוזר כשאני מעביר ממנו מידע למחשב זה מהיר מאוד כשאני מעביר מהמחשב מידע אליו זה מעביר על 2 מגה לשניה ולרוב נתקע. האם המקרה עבוד? מה אפשר לעשות? נסיתי לעשות פירמוט דרך ה windows אבל הפירמוט נחשל וכשעשיתי פירמוט מהיר זה הצליח אבל לא השתנה דבר.. יש איזה תוכנה מומלצת שיכולה לבדוק ולתקן את הארד דיסק? האם במקרה כזה צריך לקנות פשוט חדש? אני ישמח אם תביאו לי איזה תוכנה שתנסה לפחות לתקן מה יש לי להפסיד.. עריכה: אם אי אפשר תגידו לי אני יזרוק ת זה לפח, עשיתי עכשיו אתחול (לא מהיר) כל הלילה והוא עוד לא סיים יש מצב זה נהרס?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מאיפה אפשר לקנות כרטיס שמכיל X8 פורטים עם חיבור PCI-E לפחות X4 כי ראיתי שיש גם X8 עם Battery Backup Module ? ומכיל את כל הפי'צרים של חיבור SCSI עם תוספת מהירות. וגם שיהיה לו לפחות 128MB CACHE ואם יש אז גם 256MB ושיתמוך כמובן בויסטה 64ביט. וכל בקר מכיל זיכרונות ECC שלא יהיו שגיאות. אני מנסה למצוא בארץ אבל יש המון סוגים חנויות ומחירים שונים, לא הצלחתי להתמקד על אחד שהוא יענה על הדרישות בצורה מלאה. אין לי בעייה להשקיע סכום כסף העיקר להעיף את הבקר "המזוייף" שנמצא על הלוח אם.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אם אני רוצה לבחור בין השניים, האם יש הבדל גדול ביניהם? או שזה רק מהירות הצריבה? האם יש עוד מאפיינים שהתחדשו או פשוט יותר טובים (או אולי להיפך, פחות טובים) ב3500 לעומת ה 2510? בנוסף, מה יהיה מחיר סביר לכל אחד מהם? תודה רבה!
-
היי לכולם 2 צורבים של WD .מה ההבדלים ביניהם ואת מה לקחת?<שניהם אותו מחיר,308 ש"ח SATA 2> 1-Westren Digital WD1600JS 160GB 2-Westren Digital 1600AAJS 160GB בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כונן ssd 240 gb וכונן wd black. קראתי על סמסונג 840, אינטל, ו sandisk extreme... אני מחפש כונן עם מהירות קריאה כתיבה גבוהה, אמין ועמיד, עם נסיון שלכם, כל רעיון יתקבל בברכה.. לגבי הכונן בלאק, אני ארגיש הבדל בין הכונן הזה לדיסקים קשיחים אחרים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-