אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברצוני לרכוש SSD, בדקתי בעיקרון את ה VERTEX 2 OCZ,אבל ראיתי שיש להרבה אנשים בעיות איתו,לכן החלטתי ללכת על ה G.SKILL, האם מישהו עבד עם SSD של G.SKILL? והאם הוא מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דיסק של Western Digital גודל: 1TB דגם: WD10EADS דיסק בן 3 חודשים בלבד !! מתקבלת הודעת השגיאה הבאה בתוכנת Utorrent במסך של הטורנטים מופיע:(Data error (Cyclic redundancy check ותחת לשונית ה-LOGGER מופיעה ההודעה: IO ERROR: 23 Line: 370 Align: -99 Pos: -99 Count: 131072 Actual: 0 להבנתי ואני לא טכנאי או מומחה למחשבים הדיסק אינו תקין באם מישהו נתקל בתופעה כזו ויכול לספר מנסיונו מה היה לאותו דיסק קשיח ואם היה מה לעשות כנגד התופעה או רק ללכת לחנות ולמסור אותו כתקול בתודה מראש על כל עזרה מחברי הפורום.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש וחצי דיסק 250GB, SATA2 16MB 7200RPM. אחרי כשבוע של בעיות משונות, סרקתי וגיליתי בו סקטורים פגומים. ע"י שימוש בSEATOOLS ביצעתי תיקון (החלפה של סקטורים פגומים מן הספרים). אחרי מספר ימים נוספים, שוב קרסה מערכת ההפעלה ושוב בסריקה נמצאו סקטורים פגומים. ביום חמישי האחרון, מימשתי אחריות והחליפו לי את הדיסק בחדש מדגם זהה. בחנות ביצעו סריקה בקודם ומצאו שהוא אכן פגום, וליתר בטחון, בדקו לי גם את החדש ובו כמובן לא נמצא ולו סקטור אחד פגום. הגעתי הבייתה, התקנתי מערכת הפעלה, כדי לגלות הערב, שוב בסריקה, כבר לאחר 4% שיש בו כבר סקטור פגום. הלוח שלי הוא 965P S3 של GIGABYTE. מה לעשות? מדוע ממשיכים להיווצר לי סקטורים פגומים? מיותר לציין שבערך כל פעם שזה קורה, אני נאלץ להתקין מ…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה אתר אמין לגיבוי בענן שנותן שטח גדול יחסית(10GBׂ+ׂ) ובחינם. מעדיף לא לשפוך על זה כסף. אם אתם מכירים, אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מחפש צורב DVD חיצוני. אין דרישות מיוחדות - רק שלא יעלה יותר מדי, ולא יעשה בעיות. בדקתי 10 דפים אחורה בפורום ואין דיון עם תשובה. על מה ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
1. יהיה בעיה אם אחד מהם יהיה SATA1 והשני SATA2? 2. אני קובע את הRAID בביוס? 3. שני ההארדיסקים חייבים להיות מאותה חברה?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קניתי crucial MX100 256 הכל טוב ויפה, ניתקתי את כל שאר הכוננים התקנתי עליו וינדוס וסבהה חיברתי הכל הכל עובד. הבעיה היא שרשום לי שנשאר לי 60 גיגה מתוך 256 וכשאני נניח נכנס ובודק את כל התקיות אני רואה שאני משתמש רק ב66 גיגה כלומר אני נכנס לC מסמן את כל התקיות ורואה שבשימוש רק 66 גיגה אבל כשאני לוחץ על C ובודק רשום שבשימוש 170 גיגה, למה ככה? ניסיתי להריץ Ccleanr והוריד חצי גיגה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם הוא השקעה טובה במהירויות של 48\16. פן נוסף הוא הרעש שלו האם מישהו שמע או יודע
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
איזה צורב כדאי לי ואם אני קונה מסקיי פי סי איזה כדאי מהאתר שלהם? שיהיה כפול 18 עם SATA ולא צריך את הקשקוש שעושה ציורים על הדיסק... שיהיה אמין ועובד..
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי וינדוס 7 ובתהליך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח ל2 - 150 גיגה ו160 גיגה ובאופן אוטומטי זה הוסיף מחיצה עם 100 מגה ( משהו כמו קבצים נחוצים של המערכת) אך בתום ההתקנה כלומר בוינודוס עצמו אני רואה רק אחת מהמחיצות כלומר רק את ה150 גיגה ולא מצליח לשחזר את כל ההרד דיסק שלי, למישהו יש פיתרון ?? האם אני צריך לבצע את ההתקנה מחדש? או האם יש תוכנה שתשחזר לי את המחיצה השניה, בגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעייתי.. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי DOK של סאנדיסק. ואתמול הוא פשוט הפסיק לעבוד. אני רואה במחשב רק את המחיצה של הU3 שגם הוא לא רץ והמחיצה של האחסון פשוט חסרה. בdisk managment הוא מופיע כשטח לא מוקצה וכשאני מנסה לפרמט אותו הdisk managment פשוט קורס. (אני רץ על ויסטה 64 ביט). ניסיתי על מחשבים אחרים עם XP ועליהם הוא עולה ואפשר לפרמט אותו כמו שצריך אבל על הויסטה הוא לא מוכן. בנוסף כשאני מחבר אותו לפני הדלקת המחשב אז הוא כן מגיב, אבל ברגע שאני מנתק ומחבר מחדש הבעיה חוזרת. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
לחבר שלי נדפק הדיסק קשיח והוא צריך לקנות חדש. האם יהיה כדאי לקנות Western Digital WD2500AAKS 250GB בשביל התוכנות והקבצים וWestren Digital 1600AAJS 160GB בשביל מערכת ההפעלה? או שזה לא ישפר משמעותית את הביצועים ועדיף שיקח Westren Digital WD5000AAKS 500GB ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה Club Sandisk? חבר שלי קנה Sandisk Blade ויש עליו את התוכנה הזו. מישהו יודע מה זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בקשר להוצאת מידע. צרבתי קבצי וורד בטעות בדיסק של דיגיטל אודיו ועכשיו המידע מוראה לי כקובץ אודיו ולא כקבצי וורד. האם יש איזשהיא דרך לפרק את המידע מהקובץ אודיו לקבצי וורד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום! ברשותי תכני וידאו של כמעט טרה (גדל עם הזמן), ועוד מוזיקה ותמונות של כמה עשרות ג'יגות צריך המלצה לדיסק חיצוני של 3 טרה לגיבוי הוידאו ושאר התכנים. ד"א עדיף לעשות מערך RAID לגיבוי ? כמו כן אפשר המלצה לכונן SSD (לא יותר מידיי גדול) למערכת הפעלה ? הלוח אם הוא GIGABYTE EP-43-DS3L עם חיבורי SATA 3GBPS, יש טעם לכונן SSD? ("צוואר בקבוק") כרגע אני עם דיסק פנימי 2 טרה. ** המהירות קריאה\כתיבה פחות חשובה לי, לא נקודה קריטית. תודה ושבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מתבלט בין שתי אפשרויות של מה לקנות ואודה לעצה : אני מחפש דרך זולה ומשתלמת לצרכים הבאים : יש לי כרגע HTPC עם כונן של טרה וכונן של 0.5 טרה , אני לא משתמש בשום דבר מיכולות ה HTPC פרט למדיה ולכן אני מעוניין למכור אותו ולעבור לסטרימר (בזמנו חשבתי שאשתמש בו לפיפ"א וכו אבל זה לא ממש יוצא) , בנוסף ל HTPC יש לי עוד לפטופ ומחשב שולחני ולעתים כל השלושה בשימוש כאשר ה HTPC מנגן ושני אנשים עובדים על המחשבים ולכן אני מעוניין לשים את כל המדייה וקבצי עבודה במקום אחד שיהיו נגישים לכולם בו זמנית . לפי מה שאני מבין אין אפשרות כיום לעשות סטרים יציב ואיכותי של 1080P ולכן מה שלא אקנה (בהנחה שאני לא מרים רשת LAN ביתית) צריך לשבת ליד הטלוויזיה בדקתי וראיתי שיש לי שתי אפשרויות : 1. NAS…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
ישלי דיסק 40 גיגה חדש איך אני מחלק אותו ל2 יש לי תוכנת פי קיו מאגיק אבל איך אני עובד איתה? ז"T צריך הסבר צעד צעד ממש מרגע שאני מעלה את התוכנה תודההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
כאשר אני רואה סרטים דרך הasus DVD X16 או מעתיק קבצים להרד דיסק מההרד דיסק - למשל התקנת משחק, כל שאר המחשב נתקע כמעט לגמרי :-\ למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי מחולק לD וC האם יש דרך לאחד אותו בלי לאבד נתונים???
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן של 1TB שיחובר לסטרימר Popcorn c200. יש יותר מידי אופציות: Western Digital - Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS Western Digital - Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD10EALS Seagate - 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS Samsung - 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ Samsung - 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית וסיגייט מזכירות לנו שכוננים מכאניים הם עדיין אלופי הנפח, עם קשיח נייד של 4TB שתוכלו להכניס לכיס לכתבה: http://hwzone.co.il/4-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי ההצלחה של הקנייה הקבוצתית,קיבלתי את כונן הC400 128GB של MICRON, התקנתי אותו, המערכת זיהתהה אותו ואיתחלתי את הכונן. אח"כ מצאתי ורכשתי תוכנה של PARAGON בשם OS TRANSFER TO SSD, והשתמשתי בה להעביר את מערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות לSSD מהכונן המכני. האם למישהו יש ניסיון עם התוכנה? הממשק שלה די פשוט.. אחרי כמה שעות של עבודה, היא ביקשה להפעיל מחדש את המחשב ומאז WINDOWS לא מוכן לעלות בטענה ששינוי בתוכנה או בחומרה גרם לבעיה. יש למישהו רעיון אחרי לפתור את זה חוץ מלהתקין מחדש את ווינדוס?... אשמח לכל עזרה, תודה , ליאור
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
מה זה באפר בהארד דיסק? מה זה מוסיף? תודה מראש! :walksmil:
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-