עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ElPelado,

שלום יש לי כונן של 1 טרה שנראה לי הולך למות בקרוב. אני רוצה לקנות אחד במקום, עם 1 או 2 טרה. השימוש העיקרי - איחסון של סרטים סדרות ומוזיקה, עליהם אני ניגש או מהמחשב עצמו או מהטלויזיה החכמה (דרך הרשת). חשבתי ללכת לכיוון הseagate baracuda. קראתי כמה כתבות לגבי טכנולוגייץ ה-srm. אבל לא הצלחתי להבין אם srm מספיק טוב לצרכים שלי או לא. יודעים להמליץ לי אם הדגם הזה טוב לי, או אולי יש דגמים אחרים?

2. Started by RazorJunior,

תרד זה מופנה לכל בעלי צורבי ה DVD-RAM שעד היום מחפשים מדיות DVD-RAM לצרוב עליהם ולא מוצאים... אז ככה, בשום מקום לא מצאתי שמוכרים מדיות בודדות(אם מישהו מכיר\שמע\ראה יותר ממוזמן להפנות את תשומת ליבי). ב COMP-IL נמכרות ב 150 ש"ח חמישיות דיסקים של FUJI:(כלומר 30 ש"ח ליחידה) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=EDFUJRM475&Cat2Cat1ID=1425&Cat2ID=1727 ב E-BAY נמכרות עשיריות דיסקים של OPTODISK(שנמכרים ב COMP-IL ב 60 ש"ח ליחידה) ב 25$+משלוח כלומר פחות או יותר 150 ש"ח סה"כ - ומכאן 15 ש"ח ליחידה. אבל דיברתי עם המוכר והוא מקבל המחאות בנקאיות בלבד, לא פאיפאל. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41793&item=5214238650&rd=1&ssPageName=WDVW א…

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by OmriF,

יש פה אנשים שמעוניינים להצטרף לרכישת הארד דיסק חיצוני בגודל 2.5 אינץ'? יש לי כבר 5/6 אנשים שמעוניינים. בעיקרון הכיוון הוא לסמסונג 500GB 2.5 אינץ'. מנסה להשיג את המחיר הזול ביותר. יש לי קשרים אצל היבואן, העניין הוא שכמה שיותר אנשים שיהיו ככה המוצר יהיה זול יותר. אז מי מעוניין?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by bbbbbb,

1] כל השדרוגים והטכנולוגיות החדשות הינם במעבדים זכרונות כ.מסך וכו' לעומת זאת בדיסק קשיח אין כמעט [חוץ מקאש וכדו'] והוא צוואר הבקבוק שסוחב אליו ומוריד את מהירות הביצועים אליו למטה השאלה שלי, למה כל שקל פנוי שיש מקובל להשקיע אותו ברכיבי החומרה הראשונים, ולא בדיסק קשיח של 10,000 RPM אם לדוגמא יש לי מעבד של 2.4 למה להשקיע ב 2.6 שזה הרבה פחות אחוזים מאשר ההבדל בין 7200 ל 10000 RPM וכן למה במפרטים למחשבים יקרים אני לא מוצא איזכור לHDD שכזה, האם אינו משפר ביצועים? לכאורה זה אמור להשפיע ב28% !!! האם אני צודק??? 2] למעשה אפשר לשאול גם האם יש אופציה לקנות מעבד זול יותר ולהפציץ עם רכיב אחר זול יותר לדוגמא זכרון שיפצה או אף יגביר את עוצמת המערכת

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. מה קורה חבר'ה? הייתם רוצים שאנסה לארגן קנייה קבוצתית לDOKים מהירים? אם כן, איזה DOK הייתם רוצים? עדכון למי שלא הבין מדובר על DOKים מהירים, גם אם יהיה מחיר טוב, הם יהיו יותר יקרים מהDOKים הפשוטים... יאללה חבר'ה להתעורר אני רוצה לדעת אם יש טעם לנסות לארגן משהו. או אם יש דגמים נוספים תאמרו. עדכון נוסף יאללה חבר'ה העדכונים שרצינו Sandisk Cruzer Titanium 8GB ב118 במקום ב125. Sandisk 8GB Cruzer Contour U3 USB Flash Drive ב119 במקום 142 בפנדה ובמקום 125 במבצע של אופיס דיפו. Sandisk 16GB Cruzer Contour U3 USB Flash Drive ב235 במקום 274. Sandisk Cruzer Titanium 16GB U3 USB 2.0 Flash ב199 במקום 249 וSandisk 32GB Cruzer Contour U3 USB Flash Drive 465 במקום 515 …

• 157 תגובות
    • 20.8k צפיות
  6. כפי שציינתי בהודעה האחרונה. בינתיים בדקתי מול פנדה, ומאחר שהרווחים על כוננים קשיחים נמוכים מאוד, הוא יבדוק כיצד הוא יכול לבוא לקראתנו. בינתיים הוא עדכן בשבילנו את המחיר לF1 של סמסונג, כמו כן המחירים הללו לא נמוכים מהמחירים מקבילים למחירים של IVORY, אך ובנוסף לפי בדיקה שלו מול מנהלת המוצר של היבואן, IVORY לא עובדים איתם. פנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_3151_973 Samsung 750GB 32MB 7200RPM SATA II HD753LJ Spinpoint F1 410ש"ח Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 499 ש"ח כוננים נוספים Seagate Barracuda 7200.12 1Tb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 32MB ST31000528AS הסדרה החדשה. 560 ש"ח (הוסף לאתר בשבילנו) Seagate Barracuda 1.5Tb 3.5…

• 153 תגובות
    • 42.3k צפיות
  7. Started by ahrol1,

שלום היכן ניתן למצוא צורב BENQ 1640 ?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  8. מעוניין לקנות את ההארדיסק החדש של WD בנפח 3TB המערכת שלי היא WINDOWS 7 64BIT (יש צורך בנתונים על מעבד/לוח אם - מופיע במפרט המחשב) האם ההארדיסק יתאים ? אם כן - יש צורך לבצע שינויים חומרתיים (המתאם הנלווה שלו)/תוכנתיים לשם כך (GPT משהו) ? תודה רבה. מצאתי את הקובץ הבא - מ-WD: http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/fattach_get.php?p_sid=p3zWYFgk&p_li=&p_accessibility=0&p_redirect=&p_tbl=9&p_id=2754&p_created=1242166903&p_olh=0 http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2754&p_created=1230076178&p_sid=p3zWYFgk&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by zazaza,

אני מחפש לקנות הרדיסק ב 500 - 700 שקל, יש לכם המלצות? ומה זה ה-8 CACHE הזה למה זה טוב? אגב יש לי כבר 2 הרדיסקים כך שאני יצטרך למקור 1, יש לכם המלצות גם איפה אני יכול לפרסם את זה?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  10. אני ועוד חבר רוצים לקנות יחד כונן חיצוני שישמש רק לגיבוי של תמונות ומוסיקה ושאר ירקות. אחנו מתלבטים בין 320 ל 500 גיגה. וכמובן מחפשים את הזול ביותר. חשוב מאד מהירות ואמינות. יש המלצות? משהו להיזהר/להקפיד עליו? תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by asvg,

שלום , אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני ומדפדוף בדפיי האינטרנט שמתי לב שלא מציינים את מהירות הסיבוב כמות מטמון רק את הממשק ,למה , זה לא חשוב בדיסקים חיצוניים רק בפנימיים ??? ולגביי חברת WD לא מציינים ירוק כחול שחור וכו כמו שמציינים בדיסקים הפנימיים מדוע ?? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dorish,

שלום קנייתי הרבה CDROM בחיים שלי וכולם דפוקים יש להם רעש של מטוס וקשה להם לקרוא את הדסקים אני חייב לציין שSONY ממש בין הגרועים אז איזה לדעתכם חברה מיצירת את הסידירום הכי יציב שיודע לקרוא צרובים טוב בלי רעש של מטוס ושצריך להוציא את הדיסק 10 פעמים את שזה עובד אם בכלל חשוב לי לציין שאני היום משתמש בצורב בתור הסידרום כי הוא הכי טוב יש לו עין ממש טובה והוא של LG אבל אני רוצה להחליף גם אותו אז אתם יוכולים לתת לי שם של חברה שהוא גם צורב הכי טוב ודבר שלישי ואחרון תנו לי גם הצעות על סידירומים רו צורבים שהפנל שלהם שחן\ור שזה יתאים לי למארז ממש תודה..

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by moshiko69,

שלום אני רוצה לקנות Disk On Key + MP3 רציתי לדעת איך אפשר שלהיות בטוח או איך אני יודע ע"פ המפרט שניתן לשמוע גם MP3 וגם לאחסן קבצי מידע (כגון WORD, EXCEL וכו).

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 1GB במחיר של 100 ש"ח (פחות או יותר), ורציתי לבדוק איתכם כמה דברים: 1. אחריות - מה זמן האחריות הסטנדרטי ל DOK היום? שנה, 3 שנים, כל החיים? האם מומלץ להשקיע עוד כסף בשביל אחריות גדולה יותר? האם DOKs נוטים בכלל להתקלקל או שהם יכולים לעבוד שנים? 2. ממשק - האם כל ה DOKs היום מגיעים עם חיבור USB 2, או שיש כאלו עם חיבור של 1.1 USB (התקן הישן, והאיטי יותר), ומ DOKs כאלו צריך להיזהר? האם ההבדל במחיר בין סוגי הממשקים גדול (כזה שמצדיק תוספת השקעה גדולה)? 3. מהירות - איך מודדים את ביצועי ה DOK? בסטיקי של תוצאות ה benchmark התוצאות נמדדות ב operations/min. מה נחשב לערך טוב? אני יודע ש USB2 מעביר מידע בקצב מקסימלי של 480Mbps, כלומר כ 60MB…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by tidan31,

שלום! מה הסיבה לפערים במחירים?http://ksp.co.il/?uin=29318https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=39806&catid=92

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by duzap,

אהלן, אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 32GB דרך eBay אבל אני אחד שמאוד נוקט באמצעי זהירות לפני שאני משלם לכן אני פותח את הפוסט הזה. קודם כל שאלה ראשונה - אני רוצה להבין מה ההבדל בין הדגמים הבאים של סאנדיסק: Sandisk Cruzer Blade Edge Slice Ultra ואם קיימים דגמים נוספים אני אשמח אם תוכלו לציין גם אותם. שאלה 2 - אם אני קונה באיביי האחריות היא רק דרך המוכר שקניתי ממנו? האם יש אחריות שאני יכול לממש דרך חברת סאנדיסק בארץ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by benisty2,

אני רוצה לקנות DVD ביתי טוב במחיר סימלי 800-1200 ש'ח תעזרו לי בבקשה תודה גל .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yohna,

טוב אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חדש כי כבר נגמר לי המקום ואני רוצה 500GB. ראיתי את ה Westren Digital WD5000AADS שאני די נעול עליו, אבל ראיתי גם את ה 500AAKS מי יותר טוב? מהם ההבדלים? ומי מהם יותר משתלם? שקט? מהיר? ומה אם ה Samsung EcoGreen F2 ED502HI האם הוא יותר טוב מה WD? ומה עם ה Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS הוא יותר טוב מה WD? ועוד שאלה קטנה מהו השם של החיבור חשמל לכונני SATA? [כמו שלכונני IDE יש חיבור חשמל MOLEX ] תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. Started by Itzik 007,

כרגע יש לי WD 40G 5400 IDE מחובר כפריימרי... עוד WD 30G 5400 מחובר וריק (כי תוקן ואני עדיין לא משתמש בו)... עוד WD 10G 2800 שרק נמצא במחשב ואינו מחובר חשבתי לקנות עכשיו WD 80G 7200 IDE חדש... [הכל IDE] מה אתם אומרים? הוא יעבוד לי לאט יותר? כי זה על אותו כבל? או עדיין מהיר? ויש כבלים לחיבור HD אם יותר מ-2 חיבורים, נגיד 4+??? תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מעוניין באמצעי אכסון חיצוני. כברירת מחדל התחלתי להסתכל על כוננים קשיחים חיצוניים, כאשר המליצו לי לקנות פנימי רגיל + מארז. אני מעוניין בכונן בנפח של כ250GB. הכונן לא יהיה מוחבר NON STOP, הוא בעיקר בשביל גיבויים פעם בכמה ימים. מה בדיוק אני אמור לחפש? האם משנה אם הHD יהיה IDE או SATA (או שאולי בכלל SATA2)? האם כחיבור חיצוני חשוב FireWire, או שUSB2 מספיק? ובכללי, אשמח להמלצות על שילובי פנימי+מארז. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני הולך לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות שני HD אחד למערכת הפעלה והשני לשאר הדברים. חשבתי לקנות 320G ו1T של SAMSUNG, האם 320 רק למערכת הפעלה זה יותר מידי וכבר לחלק את הכונן הזה גם כן למחיצות ולהשתמש בו? כמו כן איך כדאי לי לחלק את הכונן השני? הכונן השני הוא SATA 1 , זה ישנה משהו או שעדיף לקחת SEAGATE שהוא SATA 2? תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  22. Started by dominic16,

הלכתי היום לנועה כדי שיזמינו לי אותו (אין להם במלאי) והם אומרים לי שהם לא יכול להיתחייב על הדגם הזה ושהיבואן יכול להביא אולי דגם אחר זה פשוט ניראה לי מוזר שבאתר שלהם הם מוכרים את זה אבל הם לא מוכנים להתחייב שזה יהיה הדגם בספציפי הזה ולא משהוא אחר אז לא קניתי עשיתי טעות והיתי צריך לקנות או שעשיתי בסדר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SoulMaster,

שלום D: לאור המבצעים של ה- Black Friday חשבתי לקנות HDD חיצוני בנוסף למה שיש לי כרגע לצורך גיבוי מידע בתקציב של 600 ש"ח בערך. חשבתי על אלה: 1. WD Elements 3TB 3.5 2. LaCie Minimus 2TB 3.5 ו- 2 שאלות: 1. קראתי חוות דעת על הכוננים החיצוניים של WD. בחלק היה רשום לא להתקרב לזה ובחלק אמרו שזה דיי בסדר. השאלה היא מה דעתכם על זה ? ואיך ה- Elements ? כונן אמין ? 2. איך הכוננים של LaCie ? נ.ב: אני מעדיף לקנות מסניף KSP או באג בקרית ביאליק ולא מחנויות אחרות. נ.ב 2: אני מעדיף כונן של 2TB או 3TB ולא מתחת לזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DarkCowMoo,

היי, אני מעוניין לקנות הארדדיסק נייד יד2 וביקשתי מהמוכר תמונה של הSMART של הדרייב. נראה שזה די בסדר, יש משהו שאני מפספס? הצלחתי להגיע איתו לעמק השווה ב280 ש"ח לדיסק הקשיח. הוא כמובן USB3. מה דעתםכ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by MasterOfMuppets,

האם זה משנה אם אני מזמין את הHDD מהאינטרנט? האם טלטלות הדואר יכולות לפגוע במכשיר? לא נשמע לי סביר, אבל החלטתי לשאול בכל מקרה... למיטב הבנתי לHDD-ים חדישים (לא קניתי HDD כבר... 5 שנים?) יש מנגנון נעילה מוחלטת כך שכאשר הם מכובים קשה לפגוע בהם. אבל יכול להיות שאני טועה, חומרה זה לא הצד החזק שלי . משה.

דיונים חדשים בפורומים