עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Linkin Park,

הצורב עבד כמו סוס עד שעשיתי לפני יומיים פירמוט למחשב ועכשיו אחרי שהגדרתי הכל הכל סבבה חוץ מהעובדה שכאשר אני צורב דיסקים על X4 הוא מראה כאילו זה באמת X4 אבל למעשה לוקח לו כמעט שעה לצרוב דיסק של 4.7 ג'יגה. נסיתי עם מספר תוכנות צריבה לכן אני מאמין שהבעיה קשורה לצורב עצמו. נ.ב - לא בטוח אבל אולי זה קשור לעובדה שעכשיו אחרי הפרמוט יש איזה חומרה לא מזוהה שאין לי מושג מה היא הווינדוס קורא לה SM BUS controller. ואני לא מצליח לגלות מה זה. אם למישהו יש מושג אשמח לקבל עזרה!

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by chenc,

כונן קשיח שברשותי עושה רעשים בPOST - רעשים של גסיסה כאלה, אני משוכנע שהרבה מכאן יודעים על אילו רעשים מדובר לצערנו. והוא אינו מזוהה, כמובן, בPOST. האם בכלל אפשר לתקן אותו? שחזור מידע פחות חשוב לי - איך אפשר לתקן אותו? תודה מראש, חן.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by jeyjey,

ההבדל ביניהם גדול? ומה יש בSATA שאין בATA?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אחי הביא לפני כמה ימים חבילה של דיסקים של 900MB. השם שלהם הוא MAXdisc והם של 100 דקות/900 MB. יש לי צורב לייטאון 52*32*52* מלפני חצי שנה.... אני משתמש בנרו שהגיע עם הצורב. מה אני צריך לעשות? צריך תוכנה מיוחדת? משהו מיוחד לאפשר בתוכנה? תודה, מור

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות Disk On Key עכשיו אין לי ממש מושג איך זה הולך ויש לי כמה שאלות: 1.) יש גדלים של 64, 128 ,512? ככה? או שיש משהו באמצע? 2.) מהוא טווח המחירים של כל אחד מהגדלים? והאם יש חנות טובה שמציעה את זה במחיר זול יחסית לשוק? 3.) האם יש איזה שהיא חברה שמייצרת Disk On Key שאותה אני אקנה? כלומר לא של סתם חברה אלא חברה מוכרת, שידוע ש Disk on key שלה טוב ולא יהרס אחרי חודש? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  6. הדיסק הוא דיסק גי פי טי יש לי הודעת שאין אפשרות להעתיק את הקובץ "פונקציית MS-DOSS לא חוקית" מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני לא סגור על הדגם שלו אבל עברתי על כל הדגמים המכרים בארץ ולא מצאתי אף אחד מהם ב-video help למישהו יש מושג איזה מדיות DVD הוא קורא? DVD-R או DVD+R? אני צריך לצרוב למחר סרט למישהו ואין לי מושג על איזה מדיה לצרוב בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by hck,

אני כרגע מברר לגבי רכישת כונן קשיח של (Seagate (SATA 120GB, ומשום מה KSP בראשון לציון אומרים לי שיש להם אחריות רק 3 שנים!! הוא אפילו חזר על זה פעמיים "בשביל שזה יהיה ברור"! וכששאלתי אותו מדוע זה כך, הרי יש אחריות יצרן של 5 שנים, תשובתו היתה: "תלך ליצרן"!!! מישהו יודע למה זה ככה בKSP?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות צורב DVD עד 600 שקל ואני רוצה המלצה לא דגם וחברה מה לקנות? נ.ב אם יש צורב DVD חיצוני טוב במחיר הזה אז עדיף חיצוני

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. קניתי סוף סוף בשעה טובה כונן dvd, כיצד אני יכול לראות בו סרטים בלי שינעל על איזור ?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by hck,

היי! לפני שכולם קופצים עלי - כבר חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון לבעיה שלי. אז ככה: קניתי כונן קשיח של MAXTOR 120GB SATA. את הכונן הישן (MAXTOR 80GB ATA133) ניתקתי, חיברתי את החדש לSATA, פירמטתי, והתקנתי את הווינדוס. הבעיה היא, שעכשיו אני רוצה לחבר שוב את הכונן הישן, וכשאני עושה זאת הוא מזהה אותו ככונן הראשי, מחפש את הווינדוס, ומכיוון שהוא לא מוצא ווינדוס המחשב נתקע. מישהו יודע מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by WarMachine,

טוב חברים הבעיה שלי היא פשוטה מאוד, הכונן פשוט לא נפתח!, אין לי מושג למה, המגש לא יוצא החוצה לא שלוחצים על הכפתור ולא שמנסים דרך ה EJECT בווינדוס, הנורה נדלקת ויש מין רעש כזה כאילו משהו תקוע והמגש לא יוצא, אני חייב לצרוב כמה דברים ועכשיו אין לי דרך. חיפשתי בכמה פורומים בעיה דומה ולא ממש מצאתי, אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור, בתודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איך אפשר לאחד מחיצה שהיא extended (שיצרתי בטעות כשהייתי בן 10) עם מחיצה נורמלית שהיא הבסיס של אותה הextended ? עריכה: לא משנה, פתרתי את זה לבדי. ומשום מה, אי אפשר למחוק פה את ההודעה שלי...

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by omnius,

הרי זה קריאה מגנטית, אז למה הצ'יפסטים?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by ofer,

אחרי 3 שנות עבודה לא מאומצות במיוחד כונן CD של LG 523252 שוב לא קורא ברצף מה דעתכם על LITEON או ASUS ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by rk666,

כמה זמן לוקח לפרמט הרדיסק כזה, לNTFS, בהתקנה של WINDOWS, פירמוט מלא. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by NI4NI,

סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע: למה הצורבים הביתיים (CD ו DVD) לא צורבים על דיסקים רגילים עם משטח כסוף כמו אלו שקונים בחנויות מוזיקה ? הדיסקים הקנויים יותר איכותיים ומחזיקים יותר זמן והרי בסופו של דבר מישהו צרב אותם, נכון ?, אז למה אי אפשר לצרוב על כאלה ? עכשיו תגידו לי שכדי לצרוב דיסק כזה צריכים צורבים תעשייתיים מיוחדים שעולים המון כסף. ואני עדיין שואל: אז למה אף יצרן לא מייצר צורב ביתי שעובד באותה טכנולוגיה רק בקטן ? יש למישהו מושג ? ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by liiight,

האם שווה לקנות במחיר 600 ש"ח כרגע? או שעדיף לחכות עוד קצת? כי יש לו DVD-R *16 וDVD+4 DL *4 שזה לא רע כל כך מה אתם אומרים? ואני לא רוצה לחכות יותר מחודש

• 148 תגובות
    • 14.3k צפיות
  19. Started by fffSSS,

יש לי דיסק של שירים במחשב איך אני מעתיק את השירים האלו למחשב שאני מעתיק רגיל אז זה מעתיק רק קצורי דרך איך אני מעתיק את כול השיר?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by tal hw king,

אני תמיד אורה RAIDE 0 ו RAIDE1 מה ההבדלים? מה יותר טוב? אני יודע מה זה רייד אז לא לשים הודעות ספאם בבקשה! וכו......

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ברצוני לרכוש הארד דיסק ללוח אם : A7V8X-X של ASUS. מה דעתכם על ההארד דיסק הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=966 ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by Eran M.G,

אני לא מצליח להיכנסלJETFLASH והמחשב כותב לי ש: E:\ is not accessible the request could not be performed because of an i/o device error מה אני יכול לעשות כדי ששוב אוכל להשתמש בו בתודה מראש ערן

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. דיסק של WD עם 8MB זיכרון ו-10000 סל"ד או דיסק של MAXTOR עם 16MB זיכרון ו-7200 סל"ד ???

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx הוא עולה בפנדה 500 שקל. כדאי לקנות אותו או שאתם מכירים משהו יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by Bagheera,

שלום, סוף סוף קיבלתי עוד כונן Seagate 120GB SATA זהה לכונן שיש לי ועכשיו אני מתכונן לבנות סט RAID 0 רציתי לדעת אם יש לאנשים פה עצות בנוגע לבניית סטים כאלו כגון גודל Clusters בשביל הפירמוט, האם כדי לי לשים עוד כונן קשיח רגיל לגיבוי? כמו כן אם יש איזה שהם טיפים לביוס של ה Silicone Image 3112A וכו, תודה לכל העונה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים