אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
ידוע לי שברשת עם שרת "נובל" נהוג להתקין טייפ גיבוי המבצע גיבויים תקופתיים לשרת . פה מדובר ברשת windows ללא שרת מוגדר. (יתכן שישנה איזושהי תוכנה המותקנת על שרת, לא בדקתי וזה לא נראה לי חשוב). בכדי לבצע גיבוי יומי, שבועי חדשי ושנתי ל 6 המחשבים באופן פרטני מה כדאי (מבחינת נוחות עבודה, השקעת זמן וכמובן מחיר המדיה): צריבה לתקליטורים ? דיסק חיצוני ? טייפ גיבוי ? משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
תגידו מה אתם אומרים על הצורב הזה? חוץ מהעובדה שהוא X8 ויש כבר X16...? יש אותו בזיגזג ב470 שקל (צבע שחור).. למי שיודע, יתרונות? חסרונת?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
Nashua היו מצוינים וניגמרו לי , צרבתי על פורטיס ואכלתי אותה הסרט יצא דפוק לגמרי. אני רוצה לקנות cake של LG ב 130 שקל . מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10711&PageId=24 הם כותבים שאיכות הצריבה על SL ו DL טובה מאוד. כמו כן הם בעיות הקריאה נפתרו ל DVD: NEC drives were known to be bad readers, and their DVD error correction capabilities were limited. We were happy to see that NEC improved DVD error correction with their new ND-3500A, making it a very good reader for problematic media. DVD error correction was always a headache for NEC drives. This is not the case with the new ND-3500A, since it managed to read all test discs עדיין אני ממתין ל CDRLABS ו CDFREAKS לראות קצת KPROBES . לכל בעלי ה NEC יש בסוף כמה HACKS של FIRMWARES לביטסטינג וכדו'... סבב…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נחמד לאללה. HP פיתחו צורבים שיכולים בשיתוף של דיו ומדיות מתאימות להדפיס עם קרן הלייזק של הצורב על הדיסק. מה דעתכם? צורב מולטי\מולטי גם צורב וגם מדפסת לייזר... http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10799
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
במה עדיף להשתמש בהארד דיסק בו מותקן Windows XP Pro SP1 ? האם באמת Fat32 מהיר יותר מ-NTFS ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן הארד דיסק של Western Digital (WD1600). יש בו 2 חיבורי חשמל (אחד רגיל ואחד אחר) ושאלתי היא אם זה משנה באיזה מהם אני מחבר את ההארד דיסק ? עוד שאלה, הקטע של המאסטר וסלייב הם אותו הדבר כמו ב-IDE כן ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אוקי, הבנתי שאם אני מחבר שני הרדיסיקים ברייד 0 אז הם הופכים לאחד, עכשיוו יש לי כמה שאלות בנידון (יש לי שניים של ווסטרן 160 גיגה): אין לי בלוח אם רייד ואני מחפש כרטיס פי סי שיבצע את העבודה כהלכה המלצות? אם אני משתמש בכרטיס, האים הביוס יזהה אותו?, כלומר האים אני אוכל להפעיל במצב דוס את המחשב? מה קורה אם אני מנתק הרדיסק אחד? איך הוא ממיר בחזרה את הקבצים? נניח והמהירות קריאה של ההרדיסק שלי 20 מגה לשניה (שניהם), מה המהירות תיהיה ברייד 0? (אני יודע שזה לא מדע מדויק אבל בערך). כמה לדעתכם שווה להוציא על כרטיס רייד ביחס לביצועים הכללים שזה מוסיף? תודה רבה!!!!
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הוא מוכר אותם ב- 3 ש"ח למדיה באריזת קייק של 25 יחידות. מישהו מכיר את המדיות האלו?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
הם מוצעים למכירה בזול בKSP, למישו יש נסיון איתם?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה, הצלחתי להקליט בעזרת הכרטיס טלויזיה סרטים מהוידאו למחשב אבל שאני מנסה לצרוב אותם הצורב ממיר אותם לקבצי dat, אני מנסה לצרוב אותו בתוכנה נרו הקטגוריה של צריבת סרטים לדיוידי, הוא אומר לי שהפורמט אינו מתאים. אני לא יודע מה לעשות עד עכשיו יש לכם מושג? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי צורב DVD מדגם PIRONEER DVD-108 (מינוס), עמו קיבלתי את התכנה NeroVision Express SE ובנוסף רכשתי דיסקים של TEAC DVD-R 4.7. כשאני מייבא פריט וידאו לתכנה, מקסימום המקום שמוצג בדיסק הוא 700 מגה. הפס שמראה כמה מקום נותר בדיסק עולה ולא נגמר, ו-700 מגה הוא המקסימום גודל של קובץ שאפשר לצרוב. התייעצתי עם בעל החנות בה רכשתי את המכשיר ואת שאר הפריטים והוא אמר שעליי להגדיר את הדיסק, אך לא הצלחתי לעשות זאת. האם מישהו יודע מה הבעיה ומה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בתחילת החופש הגדול עם צורב DVD של (LG (4081B, עכשיו צרבתי בו כמה פעמים דיסקים בהזדמנויות שונות והכל היה סבבה. לאחרונה הייתי צריך לצרוב בוחטה של דיסקים ואחרי השלישי בערך הצורב את התחיל לדפוק דיסקים. הנרו כתב could not preform END Track או משהו, לפעמים could not start disk-at-once או משהו בסגנון וזה, נדפק הדיסק. בדקתי את הצורב על מחשב אחר ואותן הודעות. עד כאן דיסקים רגילים. דיסקים של DVD הוא הצליח לצרוב אחד ואחרי זה דפק דיסקים. החליפו לי את הצורב בזכות האחריות שעדיין תקפה. והצורב ה"חדש" בינתיים מתוך 5 צריבות רגילות דפק 2 דיסקים. ואת הניסיון היחיד שלי בDVD הוא דפק עם אותן ההודעות. עכשיו השאלה שלי היא האם זה ככה אמור להיות בשביל הצורב הזה? האם אני צריך לקחת בחש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הם? מישהו שמע עליהם? נכון לתקופה הזאת? קניתי לפני כמה זמן דיסקים שלהם עוגה של 10 ב14 שקל. כלומר 30 דיסקים יעלו לי 42 שקל. ואם יש אריזה של 30 אז בטח פחות. לעומת המותגים שעוגה של 25 דיסקים עולה בסביבות ה48-50 שקל. לבנתיים צרבתי 7 דיסקים בהצלחה. בקרוב אני קונה דיסקים חדשים, השאלה אם כדאי להשקיע בדיסקים כמו Memorex, Verbtaim וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
NEC ND-3500A או Pioneer DVR-108 מה לקנות ? לפי הביקורות שקראתי ה-NEC קצת יותר טוב ? מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.dstore.co.il/yp/shopDepartment.asp?sc=736&id=61894&fid=8175
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני קונה צורב קומבו תוצרת LG, במהירויות 52X32X52X16... מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה, ומוכן לתת לי חוות דעת עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_312&products_id=4570 תודה, נדב.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם פנטיום 4 של ASUS533-MX קניתי הרד דיסק 160 SATA והתברר לי שאין לי חיבור SATA על הלוח אם מה אני עושה ???????. איך אני טיודע אם הלוח תומך ואם לא האם הוא יתמוךך בהרד דיסק עם החיבור הישן יותר IDE עם הפינים? אני מבקש שתעזורו לי מהר זה דחוףףףףףףףףףףףףףף :-[ [glow=red,2,300][/glow]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כדי להתקין WINDOWS אני צריך תקליטור עם הדרייברים פעם נתנו לי דרייבר אחד אבל הוא עושה לי בעיות אני רוצה את ההכי עדכני ואת ההכי טוב איפה אני יכול למצוא או שמשהו יכול לתת לי את ההכי חדש
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו יודע ? אני בלחץ של גי'גות ואני רוצה להשקיע כבר ב16 מגה קאש
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עשיתי את זה לכונן של 8 ג'יגה (מחיצה בWD 8MB ) וזה לקח 7 שעות ועדיין לא סיים (ישנתי קמתי ועדיין לא סיים) מה זה וכמה זמן הדבר הזה אמור לקחת? מה הDEFRAG הכי טוב לעשות שאחריו המחשב יהיה הכי מהיר?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
האם חיבור שני דיסקים קשיחים למחשב אחד יכולה לגרום נזק, או לעשות בעיות מסוימות במחשב?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
האם יש דרך לאבטח יסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה דובר על הנושא אך מה לעשות דברים כל הזמן משתנים ונכון גם לבי צורבי ה DVD כל יום יוצא דגם חדיש וטוב יותר. נכון לעכשיו איזה צורב DVD מומלץ לקנות במחירים שבין 450-550 ש"ח ( כמובן אחד כזה שתומך ב Dual Layer ) ?
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי אני מעונין לקנות למחשב פנטיום 1700 דיסק בגודל 250 ג"ב IDE והשאלות שלי הם: 1. האם יש חברה ספיציפית שכדאי לקנות או כולם אותו הדבר (w.d. maxtor,seagate וכו') 2. האם פנטיום 1700 יכול לתמוך ב 250 ג"ב ללא בעיה או דרוש לזה דרייבר מיוחד או סידור מיוחד שיכיר את כולו 3. האם כדאי לחלק כונן זה (ואם כן לכמה) או עדיף להשאיר אותו כולו יחידה אחת (אשמח לשמוע טיעון מלבד לתשובה של כן ולא) תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-