אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שבשלב יותר מאוחר אמור לצאת עדכון ל LG 4120 שלי שיתמוך
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אוקיי, קניתי צורב DVD לאחר שהקורא DVD שלי ניפץ לי דיסק לרסיסים (הקורא הלך לעולמו לא?) החלטתי על ה NEC 2150A לא יודע בדיוק למה... אני מניח שלצרכים שלי זה יהיה די והותר. אבל יש דבר אחד שאני לא מוכן להתפשר בו, וזה מדיות לצריבה... יש לי גיבויים מאד מאד חשובים שאני רוצה שישארו לאורך זמן. אז זהו, למזלי אחותי עכשיו ב NY והיא חוזרת עוד 3 ימים... הייתי רוצה לקבל תשובות לשאלות הבאות. מהם שלושת המדיות X8 הטובות ביותר שיש בשוק לכתיבה חד פעמית, והם יודעים אז גם מהו מחירם (בדולרים) המשוער ואיפה ניתן להשיג אותם ב NY מהם שלושת המדיות X8 הטובות ביותר בשוק לכתיבה רב פעמית ומהו מחירם המשוער בNY? האם מישהו מכיר אתרים טובים אמינים וזולים בהם אפשר להזמין מדיות DVD למשלוחים בתוך ארהב? (בשביל לה…
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קניתי היום צורב דיוידי של lg בקיצור אני לא יודע אם יש לו את התמיכה של + - ואני אפילו לא יודע מה זה אומר ! אז למי שיש מושג על מה אני מדבר ויכול לעזור לי אז תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע. שלוש צריבות במהירות X4 של סרטי DIVX עברו בשלום, אבל שניסיתי לצרוב קבצי MP3 (אני מציין מפני שאולי למספר הקבצים יש קשר) הצריבה נפלה לי פעמיים באמצע ולמראית עין היא נפלה באותו מקום. יש לי נסיון טוב עם LG אבל על הצורב הזה שמעתי גם דברים רעים. האם יכול להיות שלמדיות יש קשר? אילו מדיות מומלצות? יש בעיות מוכרות לצורב מנסיון הגולשים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב.. נתחיל מזה שלפני שנתיים (פלוס חודש) הגיע אלי צורב פלקסטור 40/12/40A חדש, 800 שקל בזמנו. לא השתמשתי בו הרבה, אני מודה, וקרה לי פעם שהייתי צריך לצרוב משהו דחוף והדיסק נדפק, אז צרבתי אותו במקום אחר, כי זה היה דחוף. שכחתי מזה, ואחרי הרבה זמן גיליתי שהבעיה חוזרת, אחר כך ניסיתי עדכוני Firmware וכו', ואולי מעצלנות לא ניסיתי כל כך לנצל את האחריות, הגעתי למסקנה שכנראה אין מה לעשות. למרות שהצלחתי לפני כמה ימים לצרוב 400 מגה ב4x, והverify אפילו הלך טוב, דיסק שלם הוא לא מצליח לצרוב. טוב, הסיבה היחידה שאני מספר את כל זה, היא כדי לדעת אם למישהו יש איזה רעיון נואש אחרון אולי? בכל מקרה, אני מעוניין כרגע בצורב חדש- וכמה שיותר זול, ממש אין לי כסף, אז אני אוותר על צורב DVD, למרות שזה י…
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלי SATA ארוכים (יותר מה 50 ס"מ הסטנדרטי) ? האם בכלל קיימים כאלה כבלים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לצרוב משחק למשל , הבנוי מכמה דיסקים של 700 מגה בערך בקובץ ISO/BIN וכדומה על דיסק DVD אחד ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי דיסק ריק של 900 מגה/100 דקות שרציתי למלא. אפשרתי Overburn עד ל-100 דקות דרך Nero, אבל כשניסיתי לצרוב התוכנה אמרה לי שאין מספיק מקום על הדיסק...למרות שיש. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני קצת בדילמה איזה צורב עדיף : (שלושתם במהירות של 52X32X52X) LG 52/32/52 Bulk CD-RW + Software ב 213 ש"ח http://www.pchardware.co.il/docs/pd-734322053.htm Sony 52/32/52 Bulk CD-RW ב 204 ש"ח http://www.pchardware.co.il/docs/pd-303871100.htm BENQ - 52X32X52 ב200 ש"ח http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=577940&LEVEL=SK&PR=QO4&SID=2B3D7KDHSDP88LP6VQ9XG3H042S197K2 איזה עדיף ? מה ההבדלים ביניהם ? (אם יש)
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
האם הוא מאט את כל המחשב ולמה?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לצות,קניתי כונן חיצוני , עם חיבור USB ,והשאלה שלי היא האם ניתן להגדיר את הכונן שיהיה כמאסטר , ושיעלה עם מערכת הפעלה ? בבקשה התיחסות.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 500 שקל ובגלל שעכשיו צורבי דיוידי כל כך זולים וכל כך שווים מביחנת יחס מחיר/ שטח אכסון החלטתי לקנות צורב דיוידי. קראתי בynet את הכתבה על צורבי הדיוידי והפורמטים והכל והבנתי בערך... עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה צורב הכי משתלם לקנות עכשיו? שיצרוב הכי טוב בלי בעיות ושיתמוך בפורמטים שאני צריך... (אני רוצה לצרוב סרטים לדיוידי שבסלון, וסתם משחקים על דיסקים של דיוידי, וכמובן סתם data) כל המלצה לצורב והסבר נוסף על הפורמטים וכל הסמתוכה הזאת יתקבלו בברכה! תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
חג שמח לכולם! אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להעביר אליו את הצורב של ימאהה (הוא 3 שנים אצלי) וגם לקנות צורב DVD - כניראה את החדש של NEC או LG. האם זה בסדר שאני אשתמש בצורב הישן שלי כקורא דיסקים? הוא לא יווצר צוואר בקבוק? ומשהו מטופש - צורב DVD קורא סרטי DVD? ואיזה צורב עדיף לקחת? LG או NEC? כניראה שבחנות ממנה אזמין את המחשב יהיה רק את ה LG אז אני לא יודע אם עדיף להזמין מ WALLA SHOPS תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי מה-XBOX את ההארדיסק 8 ג'יגה שהגיע איתו ושמתי בו הארדיסק 120 ג'יגה... כעת יש לי הארדיסק 8 ג'יגה פנוי ורציתי לחברו למחשב. כשחיברתי אותו (כ-SLAVE, וכמובן הגדרתי אותו על SLAVE), לקח למחשב (ל-Windows) הרבה זמן לעלות (כ-5 דקות+) וכשלבסוף הוא עלה, הוא לא זיהה את ההארדיסק, ניסיתי להיכנס ל-Partition Magic 8 אך היא כתבה לי שגיאה (זו עם האיקס האדום) ונסגרה בלחיצה על OK. ניסיתי להיכנס ל-Disk Managment ב-Administrative Tools אך הוא לא נכנס, הוא חשב הרבה זמן ולא עשה כלום... הבנתי שאולי מערכת הקבצים שלו שונה או משהו... אני רוצה להפוך אותו ל-FAT או NTFS כדי להשתמש בו במחשב. כיצד אני עושה זאת?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. קניתי היום צורב Nec 2510a שהבנתי שהיה דגם מוצלח מאוד עד לא מזמן. שילמתי עליו 400 שקל. בעיקרון רציתי לקנות את ה 3500 שעולה 100 שקל יותר אבל הייתי צריך את הצורב דחוף ו 3500 לא היה במלאי. מקריאה באינטרנט הבנתי שמבחינת פונקציות ותמיכה שני הצורבים הם זהים לגמרי מלבד שהדגם החדש תומך 16X לעומת שלי שתומך 8X . האם זה באמת ההבדל היחיד ? כי אם כן אז זה לא ממש מטריד אותי כי גם ככה אני לא מתכוון לצרוב מעל 4X.. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי סופית הכונן הקשיח שלי Wd 80GB 8 MB Buffer החלטתי לקנות חדש אני צריך המלצה איזה HARD DRIVE כדאי אני מחפש מבחינת גודל 120GB - 160GB אני דיי מתלבט בין ה MAXTOR לבין WD מה עדיף ?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
או קיי הבעיה היא ככה הצורב שלי התפקשש לא מזמן וככה גם כמה צריבות ואז הוא התחיל לצרוב לי על באפר של 30-40 % זאת אומרת במהירות של 16 הוא צורב על 94% המהירות המקסימלית של הצורב בקריאה ובכתיבה זה 52 ועשד עכשיו הוא צרב במהירות גבוה ובסדר עשיתי בדיקה של נרו על הצורב וגיליתי שיכולת הקריאה שלו היא במהירות 17X דבר זה מדאיג אותי שכן זה מעט לי את מהירות הצריבה עצמה בלי קשר לליזר הצריבה. לפי דעתי הבעיה היא בלייזר או במגעים של הקריאה. בצריבה איטית הוא צורב בסדר אבל במהירה לא מה עלי לעשות האם לקנות דיסק לניקוי או משהו כזה או שהבעיה יכולה להיות במחשב?
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מה שבכותרת, תודה רבה לעוזרים. (כל הדיסקים הם 700MB במהירות שבין48 ל52- לא חשוב בישבילי). חג שמח.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.radix.co.il/radixprotector.htm זה אמור להיות איזה כרטיס כזה של פי סי איי ששומר את המצב האחרון של המחשב למקרה של נפילה או משהו כזה.... הבנתי שאנשים שמתעסקים בעריכת וידאו עובדים עם זה והם מאוד ממליצים.... על כול פנים לא הבנתי אך זה עובד ...ואיפה נשמר החומר בדיוק... ומהיכן הוא משוחזר וכו? אז מי שמבין ויכול להסביר לי אני יודה לו ובכול מיקרה עם יש למישהו את המוצר הנ"ל ויכול לדווח אך הוא אני ישמח חג שמח לכולם
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז: 1) כנראה שזה אופטודיסק 2) גם אופטודיסק מייצרים למקסל http://www.digitimes.com/news/a20040929B3094.html
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב סרט ומקבל כל פעם הודעת DVD-Video files reallocation failed. הוא נותן לי אפשרות להמשיך, ואם אני ממשיך הסרט עובד על המחשב (Power DVD5) אבל לא עובד ב-DVD בבית (שבטוח קורא מדיות מהסוג הזה) למישהו יש מושג?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהנחה שמהירות לא מעניינת אותי ו DVD RAM גם לא עושה לי את זה (הצורב מיועד בעיקר לצריבה של סרטים ומעט מאוד DATA) מבחינת איכות מה עדיף? יוסי
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-