אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי. חיפשתי בכמה אתרים דיסק קשיח, אבל ברוב המקרים נתקלתי בSATA וATA, ואין לי מושג מה זה, ואם אני צריך את זה בכלל. אשמח אם מישהו יסביר לי על זה. תודה מראש. נב. אני מתכנן לקנות את WD 120 GB 8buffer 7200.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אהלן חברס...... קניתי 3500A ודבר ראשון שאני רוצה להגיד: כל מי שלא קונה את השחור או שיש לו פאנל שמכסה את הכונן שלא יקנה! הוא מכועררר אוקיי ועכשיו לעניין, רציתי לדעת אם יש דברים שכדאי לי לדעת בקשר לצריבת DVD (חיפשתי אבל לא מצאתי משהו ממצה). כמו מהירויות צריבה מומלצות..תוכנות , טיפים,טריקים. וגם האם יש עידכוני תוכנה לצורבים? מה הם נותנים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. דוד שני קנה צורב DVD לפני כשבוע והוא לא מצליח לעבוד איתו. לי אין צורב DVD ולכן אין לי מושג בנושא... רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזשהו מדריך לשימוש בצורב כזה או יכול להסביר לי את השימוש (מה ההבדל בעצם מצורב רגיל חוץ מהדיסקים) תודה.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האם נהרסת העיניית כאשר משתמשים בצורב כמו בצורב רגיל??? תודה!! אם לא אני אקנה גם כונן DVD
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי להחליף את ה LG 4120 שלי ב NEC 3500?
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה זה קובץ Gi? איך אני צורב אותו? ואם אילו תוכנות אני יכול לצרוב דיסק שהקבוץ תמונה בו בוא Gi? אם מישהו יכול לתת לי לינק תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD-RAM של VERBATIM כאשר אני צורב איתו בנרו אז אני צורב 4.3 ג'יגה ב15 דקות שזה מאוד מהר אך אח"כ הוא מתנהג כמו דיסק רגיל לשיכתוב ואני לא יכול למחוק כלום אלא רק לעשות לו פורמט ואם אני פשוט מעביר לDVD-RAM קבצים אז הוא "מעתיק" אותם המהירות איטית מאוד מה לעשות שתהיה לי מהירות צריבה טובה וששימור על התכונות המדיה??
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
BUG מציעים אותם במחירים סבירים, הן שוות משהו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1001&scat=207&tcat=34
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בהנחה שצריך לבחור באחד מתוך שני הדיסקים האלה, בלי אפשרויות נוספות, במה הייתם בוחרים ולמה? אם לדעתכם ההבדלים לא קריטים בביצועים (קצת משחקים, אופיס, MATLAB ואינטרנט) אז תגידו גם. תודה
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מישהו פעם השתמש בדיסקים של BENQ (CDR) ויודע מה האיכות שלהם ? ומה יותר טוב BENQ או SILVER LINE ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
נתקלתי במחשב בעייתי שכל כמה שבועות, אחרי שהתקנתי לו מחדש את המערכת, הוא עוד פעם עשה בעיות ואני מתקין שוב. עכשיו, בפעם הרביעית, או משהו כזה, החלטתי להתחיל לבדוק רכיבים. הדבר הראשון שנראה לי סביר זה הארד דיסק דפוק. כדי לבדוק את זה עשיתי Scandisk, או לפחות זה מה שחשבתי שעשיתי. מה שקרה זה שמיקרוסופט שינו את האפשרות הזאת במעבר לXP ועכשיו כשבוחרים בה דרך המאפיינים של הדיסק->כלים הוא עושה את הבדיקה, ומתקן - או לא - בעיות ולא מציג בסוף דו"ח, הוא רק אומר שהוא סיים. אחרי שעשיתי את זה, ולא קיבלתי מה שרציתי, עשיתי את זה דרך Command Prompt: כתבתי chkdsk e: /f /r ואחרי איזה כמה שעות הוא חזר אלי עם תוצאה - יש 4096 בייט דפוקים, או במילים אחרות, אשכול (Cluster) אחד דפוק. זה המינימום שי…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אנשים שלום... (זה Psycho 17 מהמחשב של BooG'iNda) קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח S-ATA 120GB של WD והוא אינו מוגדר. אני יודע שעם דיסק קשיח S-ATA מגיע דיסקט שאיתו מגדירים את הדיסק הקשיח. איני יודע לבצע זאת אשמח אם תכלו להסביר לי את השלבים כדי להגדיר את הדיסק הקשיח ??? בתודה מראש אלדד כהן (Psycho17) ;D
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הנה השאלות: מה המידות שלו בס"מ? כמה בערך יעלה לי הארד דיסק של 40 ג'יגה או 60 ואיפה אני יכול לקנות בארץ? הוא מתחבר גם ללוח אם של מחשב רגיל או רק למחשב נייד וצריך לבד להכין מתאם או משהו? תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מדבר על אלו: http://www.zam.co.il/category.asp?cat_id=53 (100 יח' ב-3 ש"ח ליח', 250 יח' ב-2.94, 25 ב-4.5) הם החזירו לי אימייל בסופשבוע האחרון ואמרו שמדובר אכן בריטק הרגיל, והאמת היא שאני צריך לקנות מדיות דחוף אז אני רוצה להזמין משם 100 יח', אבל אני מפחד להתקע עם מדיות גרועות. מישהו ניסה אותם כבר? למישהו יש ניסיון עם האתר הזה בכלל, לא רק עם מדיות? (אגב, מישהו מעוניין לארגן הזמנה גדולה משותפת (האמת שהיא שה"רווח" בהזמנת של 250 יח' הוא בסה"כ 15 ש"ח לעומת ה-100, ככה שזה לא סוף העולם))...
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
IDE לא S-ATA לא רוצה WD, רק ניסיון רע היה לי איתם. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/index.html?target=dept_146.html〈=he סתם שוטטתי לי פתאום קפצה פרסומת מה אתם אומרים לגבי השלושה הראשונים<?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
עוד לא הספקנו לעכל את הבלו-ריי וכבר טכנולוגיה חדשה וחברות שמשקיעות בה. הטכמולוגיה נקראת הקלטה הולוגרפית: Holographic recording technology records data on discs in the form of laser interference fringes, enabling discs the same size as today's DVDs to store more than one terabyte of data (200 times the capacity of a single layer DVD), with a transfer speed of one gigabyte per second (40 times the speed of DVD). This approach is rapidly gaining attention as a high-capacity, high-speed data storage technology for the age of broadband. תקראו פה: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10950
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני כוננים קשיחים. אחד בPRIMARY והשני בSECONDARY MASTER. כשאני מעביר קבצים ביניהם העתקה ממש ממש איטית וזה לא היה כך בעבר. יש לציין שהמחשב לא עבד מעל לחודש וכשהפעלתי אותו לראשונה התקנתי SP2. תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, קראתי שאפשר לאפס את הסימון של הסקטורים הפגומים שמערכת ההפעלה עשתה ב- FAT. קראתי גם שאפשר לעשות את זה דרך ה- Partition Magic אבל אני לא יודע איך בדיוק. הגירסה שיש לי היא 8. אני אשמח לדעת איך מבצעים את זה, או אם בכלל יש לי את הגירסה המתאימה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=82679&mpage=1&key=? מתחת לתמונה של DVD INFO יש ATTACHMENT... כנסו אליו ושם יש את העדכון מישהו בדק אותו? אמור לתת תמיכת ביטסטינג רק ל DL... מה זה השטויות האלה... אני לא מבין את NEC סהכ אני מרוצה, למרות שתמיד יהיה נחמד לראות שיפורים רציניים יותר יום טוב! יניב
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הרצתי בדיקה של התוכנה הנ"ל על אחת מהמדיות שלי, ולא הבנתי כל-כך איך לקרוא את הגרף. מישהו יכול להגיד לי אם זה מראה על מדיה/צריבה איכותית/לא איכות ? או שאין קשר ? תודה רבה לעוזרים 8) (תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז ככה אני הולך לקהות בבוע בקרוב את הצורב הזה ויש לי שאלה אחת קטנה שמאוד מבלבלת אותי! ככה באתר של KSP רשום על הצורב: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 כלומא מהירות צריבת DVD מירבית היא 16X ומהירות צריבת DVD ב DL היא 2X עד כאן הכל מובן... עכשיו מצאתי ביקורת על הצורב ב DIGIT LIFE http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html שבה רשום ...but this time with double layer DVD+R discs. Now you can burn them at 4X . אז השאלה שלי היא: הוא צורב ב DL על 4X או על 2X?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מדובר בדיסקים שנמכרים באריזות של 10 יח' (29.90 בקוסמוס, או בסקאל ב32.90) עם כיתוב של Dr Byte. הלכתי לקנות מדיות ולא מצאתי סילברליין אז החלטתי לנסות את אלה. מישהו מכיר? יכול להמליץ? המדיה קוד מראה "SKC Co. LTD".
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-