עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tiger2014,

יש לי דיסק קשיח samsung ssd evo 840 120gb עליו התקנתי את מערכת ההפעלה ואת התוכנה של סמסונג כאשר היה לי ווינדוס 7 ו 8.1 היה אפשר לעשות rapid mode בווינדוס 10 הוא פשוט לא נותן לי מישהו יודע מה הבעייה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. אני מחפש כונן חיצוני לגיבוי הכוננים שלי.. איזה כונן חיצוני עדיף? ואם יש יציאה אחרת חוץ מ USB שאפשר לעתיק נתונים מהר יותר?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  3. Started by Palsar,

יש שתי גרסאות עם הבדל במחיר אחת מהם זה RAID 0 מזה אומר הדבר הזה? שמעתי את זה כל כך הרבה פעמים אף פעם לא הבנתי מזה ומזה נותן לי שמצדיק 80 שקל הבדל במחיר?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  4. Started by desc17,

אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש למחשב נייד.יש המלצות?

5. Started by wooper,

שלום ראיתי שמומלץ LG GSA-H22N אבל בחנות ראיתי LG DVD±RW GSA-H22NB וLG DVD±RW GSA-H22NK האם יש הבדלים בניהם

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. אני רואה המון דגמים של כוננים קשיחים שנראים לי די אותו הדבר (אותו הנפח, אותו זכרון נדיף, אותו ממשק לחיבור למחשב ולפעמים אפילו אותה חברה), ולא יודע איך לזהות הבדלים ביניהם. אני מחפש כונן בנפח 500GB בתקציב של בסביבות ה-300 שקלים. האמינות חשובה לי (אני קונה כונן חדש כי הכונן הקודם שלי הפסיק להיות מפורמט באופן מוזר, ואני לא מצליח לפרמט אותו), אם בכלל ניתן להגיד על כונן שהוא אמין.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. סוף סוף קניתי במחיר מעולה 250 ג'יגה ווסטרן דיג'יטל עם 8 מגה באפר!! דגם הקאוויר wd250jb-98gvao 7200rpm האאאאא איזו הקלה!!! מעכשיו אני יוכל להוריד בשקט מבלי כול יומיים לצרוב דיוידי רציתי לשאול המן שאלות לאור בעיות ותהיות רבות שלי-אך ורק למבינים!!! *לכמה מחיצות כדי לחלק אותו? *האם אפשר לבדוק שהוא אכן מקורי מהחברה ולא איזה refubrish או משהו ממוחזר? יעני תוכנה שבודקת-יש דבר כזה? *האם אפשר לחבר את הארד דיסק נוסף במקום הסידירום שלי וזה יעבוד טוב? + יש לי בעיה רצינית ההארד דיסק שלי הוא 250 ג'יגה בייט שמצריך: mode lba 48 שזה אומר הרחבה של הגבלת ה137 גיגה בייט שיש בכול מחשב בווינדוס אקס פי סרבר פאק 1 הlba 48 כבר מותקן אבל זה מצריך עדכון ביוס של הלוח אם והזיין הוא שאני לא מוצא באף…

8. כשאני נכנס למאפיינים של מחיצה d אצלי... הוא מראה שתפוסים 110 ג'יגה... אבל כשאני נכנס למחיצה, מסמן את כל הקבצים כולל המוסתרים הוא מראה שהם תופסים רק 89 ג'יגה... מה הקטע פה?

9. Started by אלבר,

אז ככה, צריך משהו Budget בגודל ~ 240GB חלק אומרים לי רק סמסונג או אינטל. בודק 850 EVO אחרים אומרים שיש בעיות (אין לי מושג - לא מעודכן) ובכלל ממליצים על CRUCIAL.. הקיצר, על מה ממליצים? המחשב קצת ישן (מעל 3 שנים), אבל יש לו SATA 3

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. יש ברשותי שתי HD SATA2 שאני רוצה לחבר ברייד 0 אבל יש בעייה קטנה והיא שהם לא מאותה חברה... שתיהם 250GB אבל אחד של WD ואחד של SAMSUNG והשאלה שלי האם אפשר לעשות רייד 0 עם ההרדיסקים האלו?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שתוכל לאמר לי באיזו מהירות כרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית מסוגל לכתוב לעצמו או לקרוא. קיימת אחת כזו?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. Started by L1ron,

http://img850.imageshack.us/img850/8611/unledjc.jpg הארד דיסק חדש נקנה לפני חודשיים , (כל המחשב חדש ..)

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. לא מצליח לקרוא USB 1 ? ואם כן יש דרך להתמודד עם זה , ( להתקין תוכנה או משהו כזה )

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  14. Started by bomsa400,

היי יש באתרי קניות כמו ווינט שופס, ואללה שופס וכל מיני כאלה מחירים טובים של דיסקים במסגרת מכירות קבוצתיות, מרכזים וכל מיני. בדר"כ אני קונה מאייבורי או KSP כי כבר קרה שקניתי דיסק שהסתבר כתקול והחליפו לי. השאלה שלי אם באתרים האלה כמו שציינתי גם יש דרך לקבל אחריות כזאת של החלפה או החזר כספי במקרה שהדיסק תקול ?

15. Started by Ypaul123,

היי, איפה ניתן, אם בכלל, לרכוש פאקינג ברגים לכונני M.2 בכדי לחברם ללוח אם ? תודה מראש, .

16. Started by mci10mat,

ראיתי המלצ פה בפורום על wd mybook . האם יש כונן חיצוני, לא איכפת לי שיהיה איטי תספיק קיבולת של 20 ג'יגה. כמו כן האם קיימת תוכנת גיבוי אוטומטית אפילו שאצטרך להורידה מהאינטרנט? התקציב שלי דל עד 350 שח כולל אם צריך לשלם על התוכנה. יש מצב בכלל? אני קצת חושש מיד שניה שלא אקבל חתול עיוור בשק עם מלא פרעושים. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. יש לי צורב DVD של LG מדגם: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA DEVICE הוא פעל יופי על XP SP3. נכנסתי לאתר של LG ביצעתי חיפוש לכונן ומצאתי דרייבר חדש שמתאים WIN 7 שזה מה שיש לי עכשיו. הורדתי את התוכנה המעדכנת וכאמור סגרתי מה שלא צריך והתחלתי בתיקון,זה סיים וביקש לאתחל את המחשב,לאחר האתחול זה עדיין לא עובד!! מה אני יעשה אני חייב להפעיל דיסקים שונים וזה כונן בן 4 חודשים בערךך...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by SEangel,

איך עושים קרוספלאשינג לפיליפס 1628?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. Started by ysar,

הצורב החדש (על מחשב חדש) לא מצליח לצרוב, could not perform endtrack. פעם אחת ויחידה הצלחתי, ועוד 10 פעמים לא. אני מנסה לצרוב על CD ריק ולא DVD. מצורף הLOG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. שלום. חיפשתי מארז להרדיסק שאני אוכל לחבר ב-LAN ונתקלתי במוצר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=422&products_id=5296 קראתי ביקורות ברחבי הרשת ובהן מצויין כי בחיבור LAN המארז תומך אך ורק במערכת קבצים FAT. האם זה אומר שלא אוכל לשים עליו קבצים מעל 4GB? האם מישהו נתקל במוצר או מכיר מוצר דומה ברמת מחיר דומה (עדיף נמוכה יותר...)?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. Started by LinKinG,

איך הם בתור דיסקים לצריבה? שווה לקנות אותם?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  22. Started by kobi_af,

WD800JD זה הדגם אך אני לא יודע אם הוא סאטה. באברסט לא רשום יש אפשרות אחרת? 8)

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. יש לי גירסאות שונות בפורמטים שונים dvdrip = מצומצם dvdfull = מלא יש לי חבילה של 50 דיסקים של mb700 אני יכול ליצרוב את המישחקים בצורב רגיל? ובאיזה תוכנה אפשר ליצרוב משיחקים ל playstion 2 !?? יש לי playstion2 קורא צרובים ??? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=13227&PageId=0 שימו לב רק שלגבי מדיות DVD, מדיה אמינה מוגדרת כמדיה עם אחוז הצלחה גבוה בצריבות. עמידות לאורך זמן אינה נמדדת בשום צורה.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  25. יש את הכונן הבא http://ksp.co.il/?uin=23483 במחיר זול במסגרת מבצעי black friday. האם כדאי ? דאגתי העיקרית - האם הוא לא יקרוס תוך 3 שנים , או יותר נכון האם הסיכוי שיקרה כזה דבר הוא פחות או יותר שווה לעומת כונני ssd של אינטל או sandisk או kingston ?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.