עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אני מעוניין לדעת על ארד דיסק פלאש 1. providing 2Gbps Fibre Channel מה המהירות של העברה של המידע בפועל ? 2. Drive interface type: Ultra320 SCSI איך מחברים את הארד דיסק הזה למחשב ? האם צריך לקנות מחבר מיוחד ? 3. מה היתרונות של הארד דיסק הזה ? אורך חיים ? רעש ? ישומי ווידאו ? ועוד ? 4. האם בארד דיסק יעבוד אידבדואלית איטי יותר כאשר מחובר עם עוד ארד דיסקים איטיים /רגילים ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by pilgonico,

שלום אני מרכיב מחשב חדש....עם לוח אם של asus p5b deluxe ואני מתכוון לעשות raid 0 עם שני הארד דיסקים של 250 ג'יגה בייט + אחד של 80 ג'יגה בייט למערכת הפעלה... השאלה שלי איך אני מחבר את הכבלים ללוח האם ולאן? מצורפת תמונה.... תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  3. שם המוצר לא ממש מעיד על החברה המייצרת : MP3 Digital Player (ראיתי אותו בקומפיוטקס, אבל ניסיונותי לאתר לוגו של חברה עלו בתוהו) יש בנפח של 128 או 256 המחיר הוא 370 ש"ח ל 128 מגה, ו 470 ש"ח ל 256 מגה. רציתי לרכוש את ה 128 מגה, אבל אני חושש מעילום השם... משהו פה מוזר, מישהו מכיר את המוצר הזה ? עריכה : ראיתי שעוד מישהו פרסם הודעה דומה, והוא ציין שהיצרן הוא Ergotech, לא שזה מצויין על האריזה... מה אתה אומרים ? מכירים ?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by yakir4u,

http://www.ebay.com/itm/Sandisk-Extreme-USB-3-0-CZ80-64GB-High-Speed-USB-Flash-Drive-/120929082143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item1c27ef5b1fשווה להזמין אותו מחו"ל? זה חסכון של יותר מ100 שקל לעומת המחיר בארץ

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  5. Started by zzrxox,

מאופיס דיפו איך הם ?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by GHOST,

טוב הצורב שלי מת והגיע הזמן לחדש... אז אני צריך המלצה לאיזה צורב לקנות? (קראתי את הסטיקי אבל אני עדיין לא בטוח באיזה צורב ליבחור) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by VL,

אני צריך כונן קשיח לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה בין סביר לטוב... 80G ומעלה... עדיף 80G... במחיר נוח שנע בין 100 ל- 200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  8. התקנתי Win XP SP2 על RAID 0 בלוח ABIT IP35 Pro ההתקנה הצליחה והמחשב עבד. הוספתי את הדיסק השלישי והמרתי את RAID 0 ל RAID 5 ואז הופיעה לי ההודעה הבאה: STOP: c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll חיפוש בגוגל העלה שהודעת השגיאה נובעת מכך שדיסק ההתקנה לא מצליח לכתוב לדיסקים הקשיחים ואחת מהסיבות היא תקלת חומרה או תקלת זיהוי. נו טוב.. החזרתי את המערכת ל RAID 0 וניסיתי להתקין שוב את Win XP, ואז שוב הופיעה לי אותה הודעת השגיאה. אז החזרתי את המערכת למצב רגיל בו הדיסקים מוגדרים כ IDE התקנתי שוב את Win XP, וקיבלתי את אותה הודעת השגיאה... הוצאתי את כל הדיסקים חוץ מאחד, התקנתי שוב, לא עזר. איפסתי את הביוס, הוצאתי את המחשב מהחשמל. ועדיין אני מקבל את אותה הודעת השג…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות צורב די וי די ב300 שקל....עדיפות מפנדה תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by לוח שנה,

שלום, 1) כמה גיגה בייט יש על כל פלטה,בסדרת AAKS? 2) הסדרות, AAKS, ABYS, AAKB וAVJS מתומחרות כך שה8 מ"ב יותר יקר מה16, והsata יותר זול מהIDE. זה קצת לא הגיוני.

11. Started by thebenjamin,

מה אמור להיות הדירוג שלו במדד חווית ווינדוס?

12. Started by tenana,

רציתי לדעת אם הן טובות ואיכותיות? או שעדיף לא לקנות אותן? מדובר ב DVD+R x8

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. Started by יקירn95,

הכונן הזה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~30947~16~0.htm

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by shainov,

שלום רב, ברצוני לרכוש HDD לנייד מסוג DELL 1525 במהירות 7200..במקום ה5400 שכרגע מותקן שם. קודם כל רציתי לדעת לגבי הבדלים בביצועים אם שווה את תוספת הכסף? דבר שני רציתי לדעת לגבי דגמים מומלצים וחנויות באיזור המרכז? תודה לעונים??

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  15. כותרת תחנת עגינה שברצוני לרכוש https://www.wavlink.com/en_us/product/WL-ST336A_Black.html תודה

16. קודם כל אני רוצה להודות לחברים הנחמדים מהפורום שעזרו לי לבחור הארד דיסק. בסופו של דבר קניתי את הדבר הכי טוב בשוק WD800JB, כי אני על איכות לא מתפשר ברצוני לשתף אתכם עם סיפור הקניה המרגיז שעבר עלי. את הרכישה ביצעתי דרך פנדה, שמעתי על החנות הרבה המלצות ודברים טובים. שהגיע השליח עם המוצר, חשבתי שעיני חשכו, אני רואה קופסא של ספק כוח!!! אמרתי לעצמי, אוף בטח טעו בחבילה. השליח פתח את החבילה והראה לי שהדיסק אכן נמצא בפנים אטום בשקית אנטי-סטטית. הייתי פשוט המום, מי לעזאזעל רצה גירסאת OEM?!?! אני כל הזמן ציפיתי לRETRAIL. באתר לא הייתה רשומה מילה אחת, על שזאת גירסאת ה OEM. מיד הרמתי טלפון אל החנות, ענתה לי איזה משהיא ואמרה שככה מגיעים כל הדיסקים הקשיחים חוץ מדגם מסויים של …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה להארד דיסק בנפח עד 320 GB והארד דיסק נוסף של 1 TB. חשוב לי שההארד דיסקים יהיו מאוד טובים ושיפעלו הכי טוב שיש, שיהיו כמה שיותר שקטים ולא יעשו רעש כמו ההארד דיסק שיש לי. תודה לעוזרים

18. גם הצורבים החדשים של נק-סוני (אופטורייט) בעייתיים. to all. I have problems with these drives. Every burned data dvd with these drives aren't readable. When I put burned dvd in for ex. Optiarc, it waits 10 sec with green light on and then start spinning dvd, but nothing happens...no autorun, not accessible through windows explorer. I've installed IsoBuster. IsoBuster see multisession and it's possible to extract all burned files to hdd. But I can't extract everytime I want something from dvd. What can be the problem? BTW, I have Nero 6 installed on XP. Tried in W2K with Roxio Easy Creator 7.5 and same happens. Optiarc is Master and Nec is Slave on ATA cable. I've tried w…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  19. Started by moskitos,

יש לי הארד דיסק SCASI 136G 10K ויש לי כמה שא' : 1 האם יהיה הבדל בינו לבין ההארד שיש לי כרגע (7200) ? 2 איך אני מחבר אותו ? כמה בקר עולה ? (אגב יש לי לוח של DFI X48) תודה.

20. איך אפשר לצרוב סרט של 717 מגה בייט על דיסק שייש בו700MB אפשר לעשות דבר כזה?

21. Started by alia,

שלום לכולם-יש לי התלבטות כבר זמן מה בנוגע ל wd 80 gb 7200/8 jb לעיתים(לא תמיד)שומעים נקישות קלות ביותר,וכבר אמרו לי כאן בפורום כי הדבר מעיד על סופו הקרב של הארד דיסק. יש לי עדיין אחריות עוד 4 חודשים מתוך 3 שנים,אך מלבד הנקישות הדיסק עובד מצויין ומהיר ביותר ומה גם שהוא בתפוסה כמעט מלאה ואני חושש לשלוח אותו לתיקון. בתכ'לס-עשיתי בדיקת בנצ'מרק וקיבלתי: seqeuntal write 21 seqeuntal reade 22 bufered write 30 bufered read 30 אינני מבין כלום בתוצאות אשמח מאוד לקבל חוות דעת כללית והאם התוצאות תקינות תודה רבה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by Godmoney,

אני מכניס דיסקים של Playstation 2 וחלק הוא מצליח לקרוא וחלק לא.... למה זה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by honore,

שלום לכל חברי הפורום , רכשתי לפני כשבוע חבילה של 10 DVD מסוג DVD+R X 8 ב 40 ש"ח ב KSP . http://www.ksp.co.il/hmain.php נכנסים למחירון חלקים >> מדיה לצריבה>>> Fortis DVD+R 4.7Gb x8 בדיקה ב DVDINFOPRO מגלה את המדיה קוד הבא : Media Information Region information N/A not a DVD-VIDEO Media code/Manufacturer ID SONY D11 Media Product Revision Number 00h Format Capacity Blank Disc Free Blocks 405405696 Free Capacity 4.38GB(4.70GB) Book Type DVD+R Media Type …

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by the man,

נשבר לי הCD ROM ואני לט יודע איזה CD שווה ליקנות תציעו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.