עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rino,

שלום אשמח לקבל המלצה לצורב מהיר {X52} בעל יכולות מוכחות לOVERBURN עד 99 דקות לפחות :saint:

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  2. Started by Dor Cohen,

שלום, מהירות העברת קבצים מהמחשב לדיסק און קי כ-20MB בשניה, נראה לי איטי מאד. זה הDOK: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887579 זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5521#ov במחשב מתוקן ווינדוס 10 ואין דרייבר מיוחד לusb 3.0 למשהו יש רעיון לסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by DuDeAss,

שלום אני מעוניין לקנות הארד דיסק בגודל 160 GB חיבור ATA עכשיו חשוב לי שההארד דיסק יהיה איכותי ולכן אם אפשר לדעת איזה חברת הארד דיסקים הכי מומלצת והאם יש ביקורת או כתבה או משהו שיכול לעניין אותי (אין לי בעיה באנגלית) אני אודה למי שיעזור לי (ד"א לפי מה שחקרתי עד עכשיו כדאי לי לקחת SEGATE או SAMSUNG)

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. זה בערך כל מה שיש לי לשאול, למה אני שואל את זה? - אני קונה עכשיו מחשב עם 2 HDD של 500 גיגה לרייד 0, בכל ההסברים על רייד מסבירים שאם מת אחד הדיסקים כל המידע שהיה ברייד הלך... ובשביל זה יש רייד 5 בשביל ה Parity , כל זה מובן לי השאלה היא - למה שההארד דיסק ימות ?, הפעם האחרונה שהארד דיסק שלי מת היה לפני 7-8 שנים כשהם היו בגודל של 1-2 גיגה... אז חשבתי לעצמי - אולי רייד גורם לתמותה מהירה יותר של דיסקים ? אם כן - אני אקנה 3 דיסקים ואעשה רייד 5, אם לא אז אני אקח את הסיכון מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. Started by com555,

האם כדאי כיום ליקנות דיסקים קשיחים של SATA הרגילים? 120 ג'יגה ב650ש"ח? האם יש הבדל גדול בין הרגיל לSATA? ואיזה חברה הכי עדיפה? (תקציב 650 ש"ח) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  6. הי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני עם נפח מינימלי של 500GB בסביבות ה-300 ש"ח (אם אפשר בפחות, יותר טוב). לא משנה לי הניידות, כך שכנראה מדובר על כונן בגודל 3.5. כמו כן, אם יש הבדל משמעותי במחיר אפשר בהחלט להמליץ על כונן פנימי + מארז. מה שכן חשוב לי, מן הסתם, זה אמינות לאורך זמן. קרה כמה פעמים שקראתי ביקורות "מקצועיות" חיוביות, אבל כשחיפשתי חו"ד של אנשים שהחזיקו בכונן הסתבר שיש לו נטיה להתקלקל אחרי זמן מה. אז אם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון אישי של שימוש לאורך זמן זה יהיה מצויין. תודה מראש, חבר'ה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. www.xbitlabs.com הכי טוב מבחינת ביצועים, אבל לא RAPTOR (יקר מדי) . תודה.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  8. Started by yakir4u,

http://www.ebay.com/itm/Sandisk-Extreme-USB-3-0-CZ80-64GB-High-Speed-USB-Flash-Drive-/120929082143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item1c27ef5b1fשווה להזמין אותו מחו"ל? זה חסכון של יותר מ100 שקל לעומת המחיר בארץ

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. Started by thebenjamin,

מה אמור להיות הדירוג שלו במדד חווית ווינדוס?

10. Started by tenana,

רציתי לדעת אם הן טובות ואיכותיות? או שעדיף לא לקנות אותן? מדובר ב DVD+R x8

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה להארד דיסק בנפח עד 320 GB והארד דיסק נוסף של 1 TB. חשוב לי שההארד דיסקים יהיו מאוד טובים ושיפעלו הכי טוב שיש, שיהיו כמה שיותר שקטים ולא יעשו רעש כמו ההארד דיסק שיש לי. תודה לעוזרים

12. גם הצורבים החדשים של נק-סוני (אופטורייט) בעייתיים. to all. I have problems with these drives. Every burned data dvd with these drives aren't readable. When I put burned dvd in for ex. Optiarc, it waits 10 sec with green light on and then start spinning dvd, but nothing happens...no autorun, not accessible through windows explorer. I've installed IsoBuster. IsoBuster see multisession and it's possible to extract all burned files to hdd. But I can't extract everytime I want something from dvd. What can be the problem? BTW, I have Nero 6 installed on XP. Tried in W2K with Roxio Easy Creator 7.5 and same happens. Optiarc is Master and Nec is Slave on ATA cable. I've tried w…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. איך אפשר לצרוב סרט של 717 מגה בייט על דיסק שייש בו700MB אפשר לעשות דבר כזה?

14. אני צריך לקנות 100 דיסקים 700 מ"ב עם קופסא, בשביל איזה פרוייקט שלי. עדיף קופסא דקה. איפה הכי זול באזור המרכז? תודה מראשד.

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי כונן 2TB של סיגייט, מותקן במחשב פחות מחצי שנה. שמתי לב שהיום (יכול להיות שזה ככה כבר כמה ימים) באופן מפתיע לא מצאתי את הכונן במחשב. בדיקה קלה במנהל ההתקנים מראה שהמחשב קורא את הכונן. בכלי של ניהול הדיסק, רואים דיסק עם 128GB במקום 2T ( למרות שהיה מוגדר עם 2 מחיצות שוות). בהדלקה נשמע שיש 3 צפצופים מהכונן.. כמובן שיש אחריות על הדיסק ואלך להחליף אותו בהקדם. האם כדאי לקחת דגם זהה או לנסות להתעקש על דגם אחר? ( WD BLUE? יש רק 5400 RPM, עד כמה נורא? )

16. האם ארדיסק רגיל שיחובר למחשב דיי חזק יוריד מהביצועים שלו? החיבור שלו זה SATA

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. Started by arik100,

זה רק בצבע שחור נכון? וזה נגמר הדיו/ מה שזה לא יהיהי שמשמש לכתיבה על הדיסק ? האם רק כוננים שתומכים LIGHTSCRIBE יכולים לקרוא מדיות כאלה ? והאם הטכנולוגיה הזאת בכלל משתלמת? או שזה סתם גימיק שלא הצליח? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. אני מחפש כונן אחסון חיצוני אין לי יותר מידי מושג בזה. אני יודע שאני רוצה שיהיה מאוד מהיר, שיתחבר עם USB 2 ורצוי גם FIREWIRE. שישמש לי גם להעברת נתונים וגם לגיבוי מסודר של המחשב. מאוד חשוב לי האמינות שלו (שהמידע באמת ישמר, ושיחזיק הרבה זמן ולא ימות כמו רוב הכוננים הקשיחים אחרי זמן מה) אז, מה יש לכם להמליץ שניתן להשיג בארץ ונחשב סופר איכותי? (אפשר לחרוג מן התקציב אם מדובר במשהו ממש טוב) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by Guy950,

הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות, אני רוצה להגדיל את אחת המחיצות-איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  20. יש לי את הלוח שבמפרט בצד יש לי בו IDE שנועד לכוננים, להארדיסקים יש לי SATA II אבל יש ברשותי דיסק קשיח 200 ג'יגה IDE שאני רוצה לחבר האם אני יכול לחבר אותו במקום כונן אופטי שני או שאופציה כזו לא קיימת? אם אפשרי, זה יעשה לי בעיות או שיפעל חלק?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  21. היי, יש לי כרגע 500GB של WD במחשב שכבר בהחלט לא מספיקים לי, לכן חשבתי לצרף עוד כונן של 500 או טרה האם ישנה אפשרות להוסיף כונן מבלי לפרט את המחשב וחלק את המקום מחדש אלה פשוט כאוד כונן במחשב? ושאלה נוספת האם 2 כוננים יכולים להיות שונים? מבחינת דגם,חברה מהירות נפח וכו'? במידה וכן אפשר לקבל המצלה לכונן טוב באזור ה350 ש"ח מKSP? (פשוט שם הכי נוח לי לקנות) תודה (:

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  22. Started by SHAY951,

האם חיבור שני דיסקים קשיחים למחשב אחד יכולה לגרום נזק, או לעשות בעיות מסוימות במחשב?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  23. Started by tomhalo,

נשרף לי הלוח אם במחשב והחלטתי לקנות מחשב חדש, נשארתי עם ההארד דיסק שלי 80 ג'יגה של סיגייט בחיבור sata 1. במחשב החדש אני קונה 320 עם חיבור sata 2 מן הסתם.. וקראתי שאני יוכל לחבר אותו למחשב כדי שאני יוכל לפחות להעביר קבצים מהמחשב החדש לישן. שתי המערכות על ntfs. עכשיו רציתי לשאול אם באמת אני יוכל לחבר ולהפעיל ולהעביר קבצים בין שתי ההארד דיסקים ואם שאני יחבר את ההארד דיסק הישן אני יצטרך לשנות דברים בביוס.. אני קונה את הלוח GIGABYTE GA-P31-ES3G. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by cozic,

יש לי 2 כוננים ב-raid 0 שמחולקים ל-2 מחיצות : C עם מערכת הפעלה, D כל מיני דברים. אם אצתרך, בעתיד, לפרמט את C ולהתקין מחדש, מה עלי לעשות ? המחשב הורכב בחנות. האם יש צורך להכין זכרון פלאש לפני ההתקנה ? אולי מספיק להשתמש באופציית F6 בתחילת תהליך ההתקנה?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  25. Started by Holography,

אהלן, ברשותי כונן קשיח חיצוני בנפח 2TB שנפל בתאונה מצערת במיוחד, מאז, ברגע חיבורו למחשב הוא משמיע תקתוקים (click of death) ולא מזוהה על ידי המחשב כלל, יש אפשרות לשחזר ממנו משהו באמצעים ביתיים? ראיתי בכמה וכמה אתרים שממליצים להקפיא (?!) את ההרדדיסק ולבדוק שוב...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.